Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26529) Soulfly842 válasza alexander12 (#26527) üzenetére


Soulfly842
addikt

A régi palettába korlátlan a beszélgetés a vezetékes telefonról Magyar Telekom vezetékes irányba, ill. T-mobile irányba (ezt nagyon jól kihasználják néhányan mind a mai napig :) ), de egyéb vezetékes díjazott tétel volt (ez hűségidő nélkül is azonos feltételekkel, árazással élt). Az újnál 5000 Perc van vezetékes irányba (belföldön minden normál díjazású vezetékes telefonszám felé indított hívásra él ez és eltörölték a régi: "a hívások hatvanadik percéig" szabályt) és 200 perc havi szinten T-mobile irányba.

Az új palettában viszont aktiválható a nagyobb sávszélességű internet, hiszen időközben volt egy 'portfólió bővülés' 5 MB/s-ből lett ugye 10 MB, 15-ből 20. A mobil elem ezen felül kap egy ingyenes mobilinternetet is (100/500 MB, attól függően, hogy melyik paletta díjcsomagot aktiválja az ügyfél).

Amiből talán a legjobban kivehető, h. megnézed van-e ilyen ingyenes internet a havi számlán, ill. ha jól emlékszek a régi palettánál máshogy jelölték a díjcsomag elnevezését is.
pl.:
régi:
paletta 100
új:
paletta 100s

Ha a régi van és nem használtátok ki a régi előnyeit, ill. ha szükség lenne azonos áron a nagyobb sávszélre, akkor váltsatok, mert a régire nem él a speciális készülékkedvezmény.

Apropó... a régiben még volt egy extra :) ha valakinek a vezetékes telefonon felül volt 4 mobilja, mindegyik paletta 'lebeszélhető havidíjjal' (paletta díjcsomaggal), akkor arra létezett ingyenes családbarát :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.