Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoleer
senior tag
Létezik hogy valami készül a Telekomnál? Mert a Telenornál is lesz hétvégén leállás.
-
zsoleer
senior tag
Sziasztok
Lenne egy gyors kérdésem, adott két előfizetés az enyém.és a páromé. Az enyémen van hüség next s dijcsomag az övén nincs. Fizetek egy készülék törlesztöt és az lenne a kérdésem hogy csak a.készülék törlesztöt átválalhatja e? -
zsoleer
senior tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy adott egy előfizetés amin màr nincs hűség és meg akarom szüntetni de ,aranytarskartyaval egy újat akarok kihozni akkor a régi szám megtartását kérhetem?A megszüntetésre váró előfizetés a párom nevén van. -
zsoleer
senior tag
Sziasztok
Egy olyan problemam lenne hogy platinakartyas ugyfelkent sajnos egy kulfoldi ut soran csinaltam egy 66ezer forintos szamlat amit egybe nem tudok kifizetni kertem reszletfizetest de nem adtak meg mondvan csak akkor adnak ha letiltjak amit szeretnek elkerulni illetve ha tobb szamla tartozasom van irtam a behajtasnak de meg nem jott valasz mi ilyenkor a teendo? -
zsoleer
senior tag
Sziasztok
Tudna nekem valaki segiteni hogy a hirkozlesi hatosagnal hogyan tudnam bepanaszolni a telekomot? Levelet kell irni vagy ennek milyen formaja van egy link is segitene elore is koszonom -
zsoleer
senior tag
Sziasztok
Spanyolországba utazok. itthon van valami teendöm hogy a roaming aktiv legyen? Vagy ez automatikus?
-
zsoleer
senior tag
Sziasztok egy gyors kérdés remélem vannak itt hozzá értők Budapesten a Xv. kerületben IPTV-hez hány set-top boxot lehet használni egyszerre ?? Jol tudom hogy hármat elbír?
-
zsoleer
senior tag
persze jó ez igy de remélem nem fogják kiszúrni a szemünket valami alcatel akcióval ami 20 százalékkal lesz olcsobb elöfizuval!
-
zsoleer
senior tag
Mi van a telekom rendszerével? Elméletileg 50% kedvezményel megvásárolható több készülék Next M díjcsomagban! Ezek hova tűntek? Mert sehol se látom már csak a Next Xl-t múlthéten a kapcsolat pontjaimat nem tudtam beválltani online felületen keresztül most meg ez! Mien szerencsétlen informatikusokkal dolgoznak?
-
zsoleer
senior tag
Sziasztok
Lenne egy gyors kérdésem adott egy Aranytárskártya NetRoll XS csomag amit egy éve kötöttem és még van egy év hűségem, a párom szeretné használni mobilnetként!Kérdésem az lenne hogy át lehet e irattatni minden további nélkül az ö nevére?Illetve hogy újra indul a 2 év hűség vagy neki már csak a fennmaradó egy év lesz?
-
zsoleer
senior tag
A Htc one-t se lehet megvenni elöfizura? Nincs itt valami benfenes hogy mit csinálnak az oldalal?
[ Szerkesztve ]
-
zsoleer
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy készüléket a T-nél, ami sajnos hibás volt igy vissza vittem múlthét hétfön a készüléket 8 napon belül. Kérdésem az lenne általában mennyi idö amig visszaállitják a hűséget? Tudom hogy hivatalosan 30 nap de ez a gyakorlatban mit jelent?
-
zsoleer
senior tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem hátha tudtok segiteni, úgy tudom hogy ha veszek egy Iphone-t a T-mobile-nál akkor évente vehetek úja? tehát nem csak két évente mint normál esetben!
-
zsoleer
senior tag
Jól tudom hogy elöfizetést hosszabbítani csak 22 hónap után lehet?? Mert régen 6 hónap a lejárat elött lehetett!
-
zsoleer
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem ma letiltották a kimenö hivásaimat 14000 forint lejárt tartozás miatt aminek az esedékessége január 31.-én volt! Az lenne a kérdésem hogy nem 30 nap után korlátozzák a kimenö hivásaimat?
-
zsoleer
senior tag
sziasztok
Egy gyors kérdés, májusban vettem egy teljesen uj elöfizut és mellé részletre telefont, és tudom hogy három havonta lehet uj elöfizetést kötni de eza részlet fizetésre is vonatkozik? Tehát vehetek részletre még egy telefont ugy hogy egyet már fizetek? vagy csak akkor ha lejár?
-
zsoleer
senior tag
sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogy egy év van még az elöfizetésemböl eco dijcsomagban vagyok és 1920 ft-ot fizetek havonta mennyi lenne a kötbér ha most megszüntetném??
-
zsoleer
senior tag
sziasztok az lenne a kérdésem hogy most akarok venni egy iphone 4GS 16 telefont a T-nél részletre! de már van egy elöfizum náluk ez nem gond?? attol még teljesen uj elöfizut vehetek?
-
zsoleer
senior tag
sziasztok
Még mindig csak aranykártyás ügyfelek vehetnek iphone-t részletre? a t-nél?
-
zsoleer
senior tag
Ti betudtok lépni az internetes ügyfélszolgálatra??
-
zsoleer
senior tag
nem tudjátok hogy ha vettem részletre telefont fél éve és nomrálisan fizetem mindig a részletet is meg a havidijat akkor részlet fennmaradó része nem tartozásként tünik fel?? ezt lehet hülyeség, csak azért kérdem mert ha akkarok másik elöfizuval készüléket venni pl voda akkor ne az legyen hogy tartozásom van! közben ténylegesen nincs nem akarok pofára esni! Ki kompetens a témában??
-
zsoleer
senior tag
Sziasztok
Egy gyors kérdés juniusban kötöttem egy elöfizut mix dijcsomagra 2 évre az lenne a kérdésem hogy válthatok e dijcsomagot drágábbra pl:média mánia M-re egébb költésg nélkül?
-
zsoleer
senior tag
sziasztok
lenne egy olyan kérdésem hogy miért lehet az hogy tegnap bementem a t-mobilba hogy havidijas legyek mert most dominos vok és akartam venni részletre egy telot és közölték velem hogy nem vagyok hitelképes ezt se értem na mind mert bejelentet munkám van stb mondom hogy akkor hagyuk és kifizetem 2 évre teljes áron azt mondja nekem erre a srác hogy nem lehetek havidijas alapbol nézztem nagyokat ugyan is a haverom 2 éve vett igy telot simán ugy hogy még munkája se volt szerintetek mi lehet a bibi itt??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest