- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz
airmax_2.0 #25652 üzenetére
Nézd, túl sok lehetőséged nincs, mert a Go!Net L-t tartanod kell. Jó lenne ténylegesen látni a kötbéreket, mielőtt annak kifizetését tanácsolnám, ezért talán érdemes lenne betelefonálnod, mert nem tudom, egybe került e a készülékkötbérrel (még nem találkoztam Go!Net hűséges ügyféllel
). Ha egyben van, akkor ciki, mert a teljes készülékkedvezményt ki kell fizetni. Ha külön van, akkor még működhet a dolog, hogy kifizeted a Go!Net kötbért (szerintem ez 10 ezer Ft alatt lenne). Például a Mozaik tarifahűség egyben van a készülékkötbérrel, ezért ha valaki lejjebb vált, mint szabadna, akkor kövér csekkre számíthat.
#25655 Mozaik tarifahűséget csak készülékvásárláskor tudsz vállalni, tarifahűség cseréje pedig nem lehetséges.
Ha a kötbér nem járható út, akkor még mindig megteheted, hogy Mozaik XS-be váltasz, megtartod a Go!Net L-t és lesz kemény 700 MB-od 5200 Ft-ért, amiből 3200 lebeszélhető, de mint írtad, ha ezt nem beszéled le, az hosszú távon lenne pénzkidobás.
#25657 Ami az AT Net&Roll XS-t illeti, jól gondoltad, hogy ez egy társkártya konstrukció, külön SIM kártyán igényelhető. Vagyis cserélgethetnéd a SIM-et... Mondjuk ha olyan célokra használod a telefonod, amit írtál, lehet beruházhatnál egy tabletre.
Más adatcsomag nem jöhet szóba (pl. KapcsolatNet vagy Net&Roll opciók), mert a Go!Net L-nek aktívnak kell lennie, de egyszerre két adatcsomag meg nem lehet a hívószámodon.
Összefoglalva, ha otthon van vezetékes neted, akkor wifi-t neki! Ha nincs, akkor gondold át a fentebb leírtakat.zsoleer
Ez készülék törlesztőrészlet volt? (csak mert hó végéig annak van fizetési határideje)
Mert 30 napra korlátoznak, de ebben az esetben nem a 31-ig esedékes összeg volt a gond (nem onnan indult a 30 nap), hanem például a januárban kapott számla. A lényeg, hogy ha kimegy a figyelmeztetés, elindul a 30 nap, de hiába rendezed az elmaradást 30 napon belül, ha idő közben másik számla is lejár, tovább ketyeg a 30 nap. Tehát ha például 01.21-én figyelmeztettek az elmaradásról, akkor elindult a behajtási folyamat, de ha csak februárban fizetted be az elmaradt számlát (vagy addigra ért be az összeg), akkor nem állt le a folyamat, mert idő közben lejárt egy (vagy több) másik (törlesztőrészletes) számla is.
#25666 Viszont vigyázz ezekkel a korlátozásokkal, mert fél éven belül két ilyen elég az arany/platina szint megvonásához, és akkor 21 hónap hűség után sem vehetsz új készüléket.Dákesz
Meglévő ügyfélként, de új előfizetéssel vásárolsz készüléket? Mert akkor az előfizetői multadtól függ a dolog, de 50 Ft felett biztos nem (és 50 ezer Ft felett sem) kötelező előleget fizetni (tehát ez nincs összeghez kötve).
A közbér pedig benne van az ÁSZF-ben, illetve a rendelés közben is hivatkoznak rá: -
cris78
őstag
válasz
Jó látni, hogy nem csak én voltam idióta, hogy a go!netr-re vállaltam hűséget
-
válasz
Aranykártyás vagy?
1.) Aranytráskártya Net&Roll XS Bár itt a meglévő havidíjas díjcsomagja mellé az is lehet, hogy csak elírás...
illetve
2.) Kapcsolat Net
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest