Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60851) HSM válasza Topiccsendőr (#60850) üzenetére


HSM
félisten

Vártam a hsz-ed. Ha neked a szakkönyv, amiben levezették a különböző hajtásláncokat fogaskerekenként homálykodás, ám legyen. :)
De én is írtam, olvasson (számoljon) utána, akik pontos számokra kíváncsiak.

(#60852) zsolt19900 válasza Something_ (#60844) üzenetére


zsolt19900
őstag

a logika egyszerű, úgy hívják: őszinteség :) sajnos ez a 80%ban nincs meg, beszélgetek vele fbn, vagy gmailozom stb. stb. kérek róla sok-sok fotót, akár videót, valamelyik már erre sem képes, no erre ajánlatot sem teszek.
Van a kövi kaszt aki megcsinálja, látszik hogy el akarja adni, de hip-hop kiderülnek, hogy az az eldőlés igazából csúszás, jaj lementem a garázsba és tényleg ott is van még egy-két horzs.... szóval az ilyeneket inkább itt gép előtt csücsülve ajánlatozom le kb-ra beleszámolva, hogy mibe jönne ez nekem javítási költségen és ezt alkudom le, mivel általában ezeket a motorokat is tip-top áron hirdeti az eladó :D amit igazából nem is értek, de mindegy

ennyi a logika, ha találok egy olyan motort amibe személyesen valóban nincs csalódás stb. stb. ott helyben kezdek el beszélgetni az árról, de ha az az ár normális, akkor nem alkudom le a csillagos eget is és pont

Czimby: én is mennék ilyen karikákat, de komolyan mondom (és már elkeseredve), hogy amikor a "patika" állapot azt mutatja az eladónak, hogy szigszalaggal van feltéve az index és már előmelegítve várja a helybéli ismerősömet, na az már mindennek a teteje.... szóval ilyenek miatt inkább megkérek valaki (szerencsére akad még segítőkész ember) és inkább neki állom az ezzel kapcsolatos költségeit, mint hogy én luftra kibérelt autóval előre lebeszélt eredetvizsga időponttal hoppon maradjak

pl volt most is egy cbf600, ooo csak eldőlve volt, meg a család szeme fénye és hogy teljes mértékű az őszinteség erre küld egy képet, bekeretezve elküldöm neki válaszban, hogy az a karc ott mi, hát őőőőőő az őőőő ja igen, na akkor holnap reggel menj már le a garázsba és fotózd körbe, hát igen volt ott máshol is karc karist horzs és még az eladó csodálkozott, hogy elállok a vételtől -850k- kb ennyiért mennek a szép darabok, de legyen még plusz egy 50es, de erre még ajánlatot sem tudtam tenni, mert nem akartam és pont

[ Szerkesztve ]

Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

(#60853) BoB válasza zsolt19900 (#60852) üzenetére


BoB
veterán

Azért ne várd azt sem hogy szalonállapotú gépet kapsz használtan...

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#60854) Bogyó bá' válasza BoB (#60853) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Vagy legalábbis nem szaré'-hugyé'.... :N

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#60855) Topiccsendőr válasza HSM (#60851) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

minek kezdesz el vitatkozni, ha nem ismered a szamokat. Legalabb utananeznel mielott okoskodsz. Es akkor le tudnad aratni a baberokat.
A konyvet engedelmeddel nem irogatom ide le, szepen a kis kezeddel beirod a bongeszodbe, ne en melozzak mar helyetted, ha te akarsz itt az okos lenni :-D

[ Szerkesztve ]

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#60856) HSM válasza Topiccsendőr (#60855) üzenetére


HSM
félisten

Okoskodni akar a harapósló. :W Majd megkeresi, akit érdekel. Én egyszer megkerestem, utánaszámoltam, de írtam is, hogy a pontos számokra nem emlékszem. Nem fogok mások helyett melózni én sem, van jobb dolgom is. Zárjuk a témát.

(#60857) Ferdzsoo válasza HSM (#60847) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Aha. Szóval akkor ezek a monstrumok a 140nm helyett csak 130-at tudnának. Micsoda veszteség... ;]

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#60858) Topiccsendőr válasza zsolt19900 (#60852) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

Es mi a baj azzal a motorral, amin van egy horzsolas?
Azt miert veted el egybol?
Ha szalon allapotu hasznaltmotort akarsz venni, azert a kinalat felso szegmensebol kell valogass, joval tobbet kell fizess erte, mint az atlagert.
Sztm a hiba ott van, h annyit nem akarsz/tudsz kolteni a jarmure, amennyit a piac ker a szamodra megfelelo peldanyokert.

Megertem siman azokat is, akik elhallgatjak ezeket a seruleseket, mert ha van egy horzsolas a motoron, azt kb nem lehet eladni. Az valoban buta dolog, h elhallgatja. Ilyenkor azt hiszi, nem fogja meglatni az erdeklodo?

Kepeket kerni sztm teljesen felesleges. En komolytalannak tartom azokat, akik husz kepet kernek tolem. Es nem szoktam reagalni ra en sem. A telefonban alkudozokrol nekem is meg van a velemenyem, de ha vmit el akarok adni meg azt is leszarom, ha szamomra megfelelo az osszeg.

De az kezd hiszti lenni, ami nalad van :)

[ Szerkesztve ]

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#60859) Bogyó bá' válasza Topiccsendőr (#60858) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Mondjuk én sem voltam könnyű eset, mikor nyáron motort kerestem.... :B

szerk: én rászántam a benzinre a rávalót, és elsősorban kereskedésekbe néztem be: nagyon sokat lehet tanulni a külföldről behozott, főleg törött motorok tákolásával foglakozó kereskedők által elkövetett "gyöngyszemek" hosszas, figyelmes tanulmányozása során. :))

[ Szerkesztve ]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#60860) Topiccsendőr válasza Ferdzsoo (#60857) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

ha szijhajtas lenne kb akkor.

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#60861) kcsa válasza Topiccsendőr (#60860) üzenetére


kcsa
veterán

Szíjhajtáson nagyobb vagy kisebb a veszteség? Illetve hogy állnak (nagy általánosságban, ha van ilyen) az arányok?

CVT-ről még tapasztalatból is tudom hogy elég pazarló.

(#60862) Topiccsendőr válasza kcsa (#60861) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

nagyon konstrukcio fuggo, epp ezert nem lehet kijelenteni semmit. vagy kijelenthetunk, csak nincs ertelme. egy biztos, a cvt a leghatekonytalanabb.

ha fogaskerekhajtast hasonlitunk ossze egy lanchajtassal, jozan parasztibol ha azt veszem figyelembe, h evolvens profilu fogaskerekeknel egyetlen egy fogpar viszi at a hajtast, mig lanchajtasnal egyszerre tobb gorgonel is surlodas all fenn, a fogaskerekes tunik hatekonyabbnak. de ha ferdefogazas a kepbe jon, mar nem egyertelmu. igy minden konstrukciofuggo es kulon szamolgatni kene tipusonkent, amihez nincsen semmi adatunk, es ismeretunk. tehat ez is csak az en velemenyem.

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#60863) Bogyó bá'


Bogyó bá'
nagyúr

Ennyu kretén egy kis videóban: [link]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#60864) V.Stryker válasza Bogyó bá' (#60863) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Azért azt érdemes megnézni, hogy védőfelszerelés nélkül van az összes idióta.... Póló, farmer, sportcipő... :W

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#60865) SirKero válasza Bogyó bá' (#60863) üzenetére


SirKero
őstag

Hogy kiütötte a forgalom irányító jelzőlámpa oszlopot :Y Egyébként megérdemli a sok kretén :K

Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....

(#60866) Bogyó bá' válasza V.Stryker (#60864) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Ahhoz képest a banda fele simán feláll az eset után. Ezen vagyok elképedve.... :F

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#60867) Xaels válasza Bogyó bá' (#60866) üzenetére


Xaels
félisten

Az adrenalin csodákra képes. Majd ha elmúlik a hatása fog nekik fájni.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#60868) Archer válasza Topiccsendőr (#60858) üzenetére


Archer
őstag

Barátom amikor motort akart venni, megnézett többet is, volt egy a környéken, csúsztak vele, képről nézve a dekni leért meg a kormányvég, mondom neki, nézzük meg, újabb (fordított telló, injektor) mint amiket ő nézegetett, mondom lehet csak a deknit meg a kormányvéget kell cserélni aztán van egy jó motorja. Ilyet szól nem, mert ezzel már estek. Mondom neki szerinted a többi tizenéves motorral nem? Aztán néztünk egy másikat, régebbi, több km., azzal is estek csak azt már újra fújták, de az már jó volt...(aztán végül nem vette meg, mert kiderült, hogy hiteles). Az emberek az új ár feléért, harmadáért akarnak patika állapotú motort venni. Szerintem sem érdemes túlzottan becsületeskedni (hazudni, félre vezetni azért nem szabad!) mert az emberen rajt rohad a motorja. Pont az ilyen irreális szemléletmód miatt.

A telefonon alkudozás egy bizonyos szintig szerintem nem gond, én hirdetem mondjuk X pénzért, neki csak X-Y pénze van, jobb ha megmondja a telefonban, feleslegesen ne raboljuk egymás idejét személyes megnézéssel, ha eleve annyiért nem is adnám oda. És fordítva. Persze amikor mondjuk hirdetek valamit 100-ért és ő a telefonban nagy kegyesen megvenné 50-ért, akkor menjen a pics.ba.

Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.

(#60869) Xaels


Xaels
félisten

[link] beteg egy jószág lett :D

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#60870) zeon.hu válasza Xaels (#60869) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

Ezen nyomjál le pár ezer km-t :)

#?*@&!

(#60871) Khaosz55


Khaosz55
addikt

Ha még esne 10 cm hó akkor vinném ki az RV125 homokfutómat a töltésoldalba megkergetni. 17 évesen egyszer elmentem vele kb 15-20km-t 20-30cm-es hóban. Nagyon király volt.

(#60872) #79335424 válasza Archer (#60868) üzenetére


#79335424
törölt tag

Cimborám árulta a GSX 1100 -ét. Hívta az érdeklődő. Egymásba szerettek. Ár, évjárat, szín, Km, minden rendben volt. Megvolt az időpontegyeztetés a szemlére és már az élet nagy igazságait ecsetelték, amikor emberünknek hírtelen eszébe jutott egy tisztázatlan kérdés:
-Hú, elfelejtettem a legfontosabbat! Ez a Suzuki 3, vagy 5 ajtós kivitel?
:W

[ Szerkesztve ]

(#60873) Khaosz55 válasza #79335424 (#60872) üzenetére


Khaosz55
addikt

Nem hiszem el :D :D :D :D

(#60874) zeon.hu válasza #79335424 (#60872) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

Best Off! :DD

#?*@&!

(#60875) #79335424 válasza Khaosz55 (#60873) üzenetére


#79335424
törölt tag

Nem mai story, de megtörtént. Azóta szállóige a társaságban. Egy-egy totális félreértésnél már csak annyit mondunk, hogy :
-Most akkor 3, vagy 5 ajtós? :)

(#60876) zsolt19900


zsolt19900
őstag

hát ha hiszti az, hogy őszinte embertől szeretnék őszinte motort akkor nevezzük hisztinek :) nekem nyóc'

de ne akarja már a nehezen megkeresett pénzemet egy olyan ember megkaparintani aki surmó és hazug

nem nem zavar egy két horzs, nem nem várok szalont, csak akkor ne szalonnak legyen beállítva és ne a képek ill. videó elküldése után derüljön ki, hogy kb húsz sebből vérzik és ekkor még ne az eladónak (mert az ilyent tulajnak nem lehet nevezni) álljon feljebb, hogy én miért szeretném ezt és ezt belealkudni

nem is várom el, hogy az alsó árszegmensben legyen jó vétel, épp ezért nézetek a közép ill a felső között, de ide ne árazzanak már be olyan gépet aminek az alsóban lenne a helye

és ha komolytalan ha nem, az ilyeneknek örülök hogy kaptam ill. inkább, hogy kértem képet videót stb. stb. és nem mentem el potyára, hanem majd inkább annak az embernek tudom adni ezt a nem elfecsérelt pénzt, aki valóban egy normális eladó ill. tulajdonosa is volt a gépnek

Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

(#60877) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Most milyen motort nézel és mennyi a keret rá?

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#60878) polimorf válasza zsolt19900 (#60876) üzenetére


polimorf
tag

Én normális tulaja vagyok a normálisan tartott motoromnak és mégsem tudom eladni. Pedig még az ára is reális, piaci.
Olyan már volt aki már a telefonban alkudozott pedig a motort még nem is látta élőben. Mondom neki gyere el nézd meg, próbáld ki aztán megbeszéljük az árát. Azóta se jött el, akkor minek alkudozik telefonba? Nem értem ezeket az embereket. :F

Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!

(#60879) Czimby válasza polimorf (#60878) üzenetére


Czimby
addikt

Többért kell feltenni, telefonban leengeded amennyire akarják és kész.
Én is így szoktam amikor már ott van úgyis elviszi.
Én helyszínen sosem engedtem már, max kapott egy ajándék olajcserét ami kb 10-15e Ft és mindketten örültünk. HA az ország másik feléből eljön futóval hidd el el fogja vinni.

Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.

(#60880) polimorf válasza Czimby (#60879) üzenetére


polimorf
tag

De nem jön el csak telefonban alkudozik. Mintha egy játék, élvezet lenne neki. Sőt van aki csak sms-t küld és azt várja, hogy én hivjam fel. :W

Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!

(#60881) kcsa válasza polimorf (#60880) üzenetére


kcsa
veterán

Nyáron kárpittisztítót hívtam. Helyit, mert közel van neki is, nekem is. Nem vette fel. Aztán visszacsörgetett egyszer (!) hogy hívjam vissza. Szerinted visszahívtam? Szolgáltatás mi? Aztán panaszkodunk ha szarul megy az üzlet...

(#60882) mm89 válasza Archer (#60868) üzenetére


mm89
őstag

Én nyáron vettem a Z-t. 1.550.000 ért volt hirdetve, tudtam, hogy papírral mindennel 1.5 van az egészre. Felhívtam, mondtam neki, hogy ne sértődjön meg, gondolkozzon rajta és majd később visszahívom mert a max amit tudok adni az 1.4. Elköszöntünk, fél óra múlva hívott, hogy oké.
Nem pofátlanság szerintem, egyszerűen nem akartam rabolni az idejét amíg esélytelen a dolog. Utána már beszélgettünk, kérdezgettem, küldött fotókat.
Közben eladtam az sv-t így a pénz meg is volt. Az egyetlen negatívum az volt hogy be volt fizetve neki még egy túra azt meg kellett várnom. Rohadt hosszú hét volt, de eltelt.

ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!

(#60883) Czimby válasza polimorf (#60880) üzenetére


Czimby
addikt

Ilyennek nincs pénze csak álmodozik, nekem 2hét alatt 900-an nézték meg a motort anno használtautón. Volt kb 5-10 hívás, és egy igazán komoly vevő aki meglátta egyből vitte mert sokkal jobb volt mint amiket előtte láttak. És a gsxrszervízes Dodót hozta magával szakértőnek aki szintén elismerően nyilatkozott a motorról. :))

Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.

(#60884) polimorf válasza Czimby (#60883) üzenetére


polimorf
tag

A nézettséggel nálam sincs gond December 14. óta 622-en nézték, de normális komoly érdeklődés az nincs, csak ilyen idióták érdeklődgetnek, de az se sok. Attól tartok, hogy még az eljövendő szezont is ezzel kell lenyomnom. :((( Sajnos az enyém nem a legkelendőbb motorfajta.

[ Szerkesztve ]

Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!

(#60885) Something_ válasza polimorf (#60884) üzenetére


Something_
őstag

3500an nézték meg az autómat 2 hónap alatt, de eddig mind kamu ember volt. Alkudozó, most induló, feleségének akar a 1.0 yaris helyett valami nagyobbat, pécsről jön és megnéz 3 autót, egyiket megveszi, ismerős aki látatlanba megveszi, stb.

(#60886) FIREBLADE78 válasza mm89 (#60882) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Ennyi. Én is telefonban előre lealkudtam. Mondom addig meg sem nézem. Kálvárián nem kapok méhviaszos cuccot,abban a boltban semmi nincs. Máshol?

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#60887) Polemius válasza FIREBLADE78 (#60886) üzenetére


Polemius
aktív tag

Napfényparkos Tescoban Oxer?

(#60888) Ferdzsoo válasza polimorf (#60884) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

A motoreladásnál türelmesnek kell lennetek. Én július 1-el el raktam fel a hírdetést és szept 29-én adtam el! 3 hónap! Asszem összesen 350-en nézték meg a hírdetést.
Tudjátok hányan hívtak fel? Senki! Szept 20 körül hívott fel az a győri ember aki megnézte, félúton, igen alapból felajánlottam neki hogy találkozzunk félúton. Ha nem is lett volna belőle semmi, motoroztam egy jót, de ha már csak odáig lejön komolyabb érdeklődő.
Vittem egy kört, kicsit alkudott azt mondta meggondolja akkor nem vitte el. 2 nap múlva igen. Ennyi. Az első ember elvitte. De 2,5 hónapig nem hívott senki.
Tanulság számomra:
Türelem, minden motornak megvan a következő gazdája csak várni kell rá. És kicsit rugalmasnak kell lenni eladóként is...

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#60889) Archer válasza mm89 (#60882) üzenetére


Archer
őstag

Azért mondom, lehet ezt kulturáltan is csinálni.
Egyébként régebben szerintem azért nem így ment a használt adás-vétel. Elég sok mindent adtam-vettem, cseréltem nagyobbra, erősebbre stb., de el lehetett adni a cserélendő dolgokat árukban. Most meg ár alatt árulja az ember (tök mindegy, hogy miről van szó) és úgy is nagy kínkeservesen megy el sok idő alatt. De még így is jön Alkudozó Aladár, aki szerinte szívességet tesz nekem azzal, hogy a nyomott árból még le akar alkudni 20-30-40%-ot.
Vagy van pénzem valamire, vagy nincs. Ha nincs, akkor nézek olcsóbbat, ennyi, nem lenne ez olyan bonyolult. Nagy változás nem történt a fejekben a válság óta sem, az emberek egy (jelentős) része most is a lehetőségeik felett akar költekezni, csak már nem osztogatják boldog-boldogtalannak a hiteleket mindenféle fedezet nélkül, ezért jönnek az ilyen alkudozó bohócok. Én ugyanerre vezetném vissza az utakon a romhalmaz BMW-k, Audik, VW-ek hadát is, há' mer' nehogy már a polgár Suzukival vagy Opellel mászkáljon, azért a BiEmDoubleju mégis csak presztízs, majd Jófogáson meg halászik hozzá egy szett "kilencvenszázalékos" használt gumit 20k-ért, mert csak arra van pénze.

Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.

(#60890) polimorf válasza Ferdzsoo (#60888) üzenetére


polimorf
tag

Reális áron hirdetem, még engednék is az árból, tehát én rugalmas lennék ha lenne legalább 1 komoly érdeklődő. De azt nem tekintem komoly érdeklődőnek aki telefonban alkudozik, aztán mikor azt mondom neki, hogy jöjjön el nézze meg biztosan megeggyezünk aztán még a cimet se kéri el. Ez számomra komolytalan.
A türelemmel úgy vagyok, hogy ha nem sikerül tavasszal eladni akkor legfeljebb lenyomok vele mégegy szezont, bár nem ez a tervem. Pedig most van hirdetésben olyan gép amit szivesen megvennék, de tuti, ha elkél az enyém egy se lesz amit megvehetnék. Kettőt meg nem akarok tartani, meg most mig el nem adom zsetenom sincs, hogy megvehessem amit kinéztem.

Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!

(#60891) SirKero


SirKero
őstag

Szinén a telefonos témát erősíteném. A burgit én is úgy vettem,hogy 580 000 volt az ára de nekem csak 500 000 volt rá. Itt a fórumon biztattak,hogy ne legyek szégyenlős hívjam fel nyugodtan az eladót és ha adja ennyiért adja ha nem akkor nem. Felhívtam elmondtam neki hogy ennyi van rá ha ok ( és élőben is úgy néz ki mint a képeken ) akkor azonnal indulok érte. Belement és már hoztam is haza :DDD

Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....

(#60892) FIREBLADE78 válasza Polemius (#60887) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Azt írja,h Ati utca,az közel is van. Köszi

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#60893) Czimby


Czimby
addikt

A csaló mx ruhás eladó, személyes látogatás után visszaadta a ruha árát.

Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.

(#60894) ath


ath
senior tag

ezen felröhögtem :D mindent el lehet adni :DD

(#60895) Archer válasza ath (#60894) üzenetére


Archer
őstag

"Jobb" (még a reggelit is ágyba hozzák) kesztyűkön alapfelszereltség :DDD [link]

Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.

(#60896) Bogyó bá' válasza Archer (#60895) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Nevetni fogsz, még a 6 ezer forintos Aldison is az....

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#60897) vlevi válasza Bogyó bá' (#60896) üzenetére


vlevi
nagyúr

Láttam olyat, amin szó szerint ablaktörlőlapátvolt. Na, jó, ez túlzás, de gumi csík.

(#60898) FIREBLADE78 válasza Czimby (#60893) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Hogyan találtad meg? Megfenyítetted? :D

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#60899) RAiN91


RAiN91
őstag

Sziasztok
A sokak által emlegetett LIDL-s aláöltöző is hasonló mint ez?

(#60900) FIREBLADE78 válasza RAiN91 (#60899) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Ilyet akarok venni.

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.