Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51001) pityaa23 válasza vlevi (#50995) üzenetére


pityaa23
senior tag

Jó lesz az max 1m-nek is 30 percig, mielőtt búvárkodni vinnéd! :)

(#51002) Xaels


Xaels
félisten

Átiratásnál kell kinyomtatva legyen a biztosítás vagy ott is elég a telefonon bemutatni?

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#51003) vlevi válasza pityaa23 (#51001) üzenetére


vlevi
nagyúr

Nem szándéxom feszegetni a vízállóság határait :)

(#51004) polimorf


polimorf
tag

Információkat szeretnék kérni!!!

Jövőre szeretnék egy a Trianoni határon való végigmotorozást megvalósitani melyről videó is készülne. A főbb emlékműveknél koszorúzás, a főbb látványosságok bemutatása a videón stb. Természetesen bevonni az épp aktuális helyi motorosokat is. Talán egybekötni egy jótékonysági akcióval is valamelyik rászoruló Trianoni határ menti Magyar iskolának vagy óvodának.

Aki ennek a tervnek a megvalósitásában segiteni tud bármilyen információval Pl: A pontos határmenti városok névsora, az út mentén található nevezetességek látványosságok, vagy bármi ami segithet, hálásan köszönném. :R

A túra törzslétszámát nem szeretném 3-4 motornál többre tervezni, mivel terveim szerint út közben még fognak hozzánk csapódni a helyi motorosok. És azért szeretnék 2 hét alatt körbeérni.

Esetleg akit komolyan érdekel azzal szivesen folytathatjuk privátban. Jelenleg nincs még hozzá társ.

Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!

(#51005) csongi válasza Bogyó bá' (#50819) üzenetére


csongi
veterán

Ismerosomnek ilyen van. Megy mint szel. Evek ota hasznalja, sosem volt vele baja. Kotelezo csereken kivul semmihez nem nyult. Amugy egybem van a motor. Mennyire tartos nem tudom, de szerintem ebbe a kategoriaba siman jo lehet. A Suzukinak van a Gn 250. Megbizhato motor, de vatialni kell ezt azt, hogy testre szabott legyen. Eppen egy van atalakuloba, cefferace lesz belole :)

(#51006) csongi válasza dewil666 (#50826) üzenetére


csongi
veterán

Mentem buldoggal par km-t :).
Elvezetes volt nekem. Robosztus, forgatni nem kell :), kenyelmesnek ereztem ez alatt, de az igazabol velemenyezni egy egynapos kerules utan lenne.
Nem kellett gepeszkednem vagy kuzdeni a sullyal, varosi gurulasom soran.
Cimboramnak van, nagyon szereti, elmegy gurul par szazat es elveszi.
Szemezgetek, a cbf600s motorral, latom neked ilyen van.meselnel rola? Teszteket olvasva elmeny szegenynek irtak le, de nekem pont ez ami vonzova teszi.

(#51007) Anulu79


Anulu79
addikt

Motorozáshoz milyen felszerelést "illik", ajánlatos magammal vinnem?

(#51008) Xaels válasza Anulu79 (#51007) üzenetére


Xaels
félisten

Mire gondolsz pontosan? Védőfelszerelés vagy kiegészítők? Túrázáshoz vagy csak egy 100-200km-es gurigához? Pályára vagy utcára?

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#51009) Bogyó bá' válasza Anulu79 (#51007) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Elsősegély csomagot, esőruhát, bankkártyát. :)

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#51010) Anulu79 válasza Xaels (#51008) üzenetére


Anulu79
addikt

Ami miatt a rendőr nem büntet meg meg, hogy ne maradjak ott az úton ha van valami. Kiegészítőkre gondoltam. Pl. ugye elsősegélycsomag, defektjavító spray (ez mennyire jó vajon?), mellény, izzó készlet....

(#51011) -Mosquito-


-Mosquito-
őstag

Ma rendesen elpukkant az agyam.. :W Haverom motort keres,képben van/volt Kawa,Honda. Most ez került sorra. [link] Mondom ráérek szívesen elgurulok megnézem. Telefon,kikérdezem.. Km állás,szervizbe járt-e,állapota,törve,sérülve,eldőlve volt-e,mi volt cserélve stb.. Válasz: Vezetett szervizkönyv,sérülés,dőlés/esés mentelmes szép állapot. Tesztelni/próbakör a vételélár letevése után lehet. Ok,akkor időpont egyeztetve,havernak szólok menjünk lessük meg. Odaérünk,frekventált környék,amerikai stílusú vityilló ami előtt egy AMG kupé Merci áll. Egymásra nézünk,itt baj nem lehet.. Tulaj fia jön,majd nyissa garázs ahol három motor bent pihen. Meglátjuk a homályos sötétben a gépet,felcsillan a szemünk,majd kitolja a napra a garázs elé.. És akkor.... Úgy tűnik aki ilyen környéken él/lakik annak más lehet az esztétika szépség.. :Y Nos a motoron nem volt egy épp elem sem. Bal oldal: idom elől karcos,bukócső rozsdás,esés/csúszás nyom. Doboztartó konzol bekötésénél és mögötte festék lejöve. Megnyomhatta a konzol az idomot ezért jöhetett le. Kapaszkodó karcos/sérült. Topcase vagy 2x fújva lehetett mert a közepén lepergett a festék és az alatta lévő nem stimmelt. Jobb oldal. Doboz konzolnál itt is sérülés/festék lepattogzás van. Hasidom sérülés. A két oldaldoboz újra van fújva de nem sikerült eltalálni a színt. Első féktárcsák vállasak (23.257Km!! ) fékbetéteket cserélték,nem gyári. Míg ezeket soroltam emelkedett hangnemben apa/fiának,hogy ez az állapot roh@dtul messze van a leírtakkal és az elhangzottakkal,még nekik állt feljebb,hogy hogy merem fikázni ezt a szép motort ami gyári állapotú!! :W Mikor picit megnyugodtam akkor a haverom még odasúgta,hogy a lábtartó gumi K.O elkopott és míg én kioktatást tartottam az esztétikáról/ szép meghatározásáról addig ő alánézett a motor alá. Ott valami vörös/piros folyadékot látott folyni a blokkon... Szóval az agyunkat eldobtuk,hogy milyen emberek vannak és nekik mit jelentenek a szép az esztétika,megkímélt állapot. Jahh szervizkönyv. Pecsét időpont/ok,semmi több. Ami tetszett.. Apával kardoskodom,erre odarohan a motoromhoz,hogy ez sem szép állapotú mert ott van egy tenyérnyi sérülés a tankomon!! :D Jah kérem a tankfólia az kérem szépen. Majd megemlítettem,hogy ebben a motorban 56eKm van de különbül néz ki mint amit el akarnak adni. ( Ma volt műszakin a biztos erekcióval szált le róla annyira tetszett neki. Amikor meg beállt körbeállták mint a tábortüzet és percekig bámulták.. :)) ) Szóval ennyi pénzért sem kaphat az ember egy szép vasat,ami megfelel a leírásnak és korrekt eladó is ritka mint a fehér holló. :((( :(

Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]

(#51012) runner 125 válasza -Mosquito- (#51011) üzenetére


runner 125
nagyúr

Hát, Fóton csak fótos motort árulnak. :(

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#51013) tboldi válasza Anulu79 (#51010) üzenetére


tboldi
nagyúr

Nálam ezek vannak a csomagtartóban: gyári szerszámkészlet, láthatósági mellény, elsősegélycsomag, zár, csomagleszorító háló, mikroszálas kendő és egy kicsi sisaktisztító spray. Gyanítom, hogy ezek egyike sem kötelező állandóan, de ha egy balesetnél nincs nálad e.s.csomag, akkor bünti.

(#51014) Daywalker válasza -Mosquito- (#51011) üzenetére


Daywalker
addikt

Az emberek faszok. Ennyi. Mindenkinek a saját szemete a legszebb, ami érinthetetlen, műszakilag pdig kifogástalan és nem kell rá költeni. Persze, kifogástalan fos, mi meg most jöttünk le a falvédőről. :(

"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

(#51015) canniball válasza -Mosquito- (#51011) üzenetére


canniball
nagyúr

Pedig a hirdetés alapján...meg ennyi pénzért... :(

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#51016) -Mosquito- válasza runner 125 (#51012) üzenetére


-Mosquito-
őstag

Dunakeszire mentünk.

Daywalker:

4x lett beszélve az emberrel. Sérülés,eldőlés,esztétika rákérdezve. Szép gyári állapot,erre ezt kapja az ember. Ha korrektül elmondja,hogy ez a motor így néz ki,ilyen és ilyen sérülések vannak rajta,fényezték az összes dobozt akkor elfogadom,megértem ezt fogom el/várni. Aztán meg kiderült,volt valami tehénlepény az úton.. :W És kérdem mi volt? Dőlés,csúszás esés mi? Mert ezek a sérülések nem egy állóhelyben eldőlés és/vagy lassú gurulás eredménye. Hallottad volna a telefonban,milyen szépeket mond,meg jött ment ember fel sem ülhet rá míg le nem teszi az árát. Ha nem nézzük meg akkor a haverom bajáról feljön és megnézte volna a motort. (~500km) Jó nagy pofaráesés lett volna neki. A Kawa GTR hasonló sztori volt.

Eddig ez volt a látottak/hallottak alapján korrekt,mind emberileg mint motor állapotban. Itt fel lehetett ülni el lehetett vinni nagyobb/hosszabb távra is a gépet. Itt látszik van gazdája a gépnek. [link]

Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]

(#51017) Anulu79 válasza tboldi (#51013) üzenetére


Anulu79
addikt

Köszi!

Ez meg mindenkihez. :) Ha rendelek egy dobozt hátra akkor ahhoz van konzol is vagy azt külön kell beszereznem?

(#51018) canniball válasza Anulu79 (#51017) üzenetére


canniball
nagyúr

Külön kell beszerezned.

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#51019) dewil666 válasza csongi (#51006) üzenetére


dewil666
őstag

Köszi az infót a Bulldoggal kapcsolatban!
A cbf 600s egy igazi kiszámítható kezesbárány és ugyanakkor ha kell azért van benne tartalék. Igaz ehhez magasabb fordulaton kell használni amit én nem igazán használom ki. Mások véleménye alapján 7 ezres fordulattól jön meg az igazi ereje és onnantól lódúl meg igazán. Ezt nem nagyon tapasztaltam, mert én sosem pörgettem.
Szép egyenletes járása van igazán megbízható gép. Jól lehet kanyarvadászkodni vele. Jó a fogyasztása ha finoman bánsz a jobb csuklóddal. Szrintem elég kényelmes és nagy hely nan rajta, könnyen lehet űléspoziciót váltani. Balatonról Debrecenbe simán vállalható pihenés nélkűl az út egy tankolás megállás erejéig.
Nekem a fogyasztásom 4.2-4.5 között van városon kívűl, városban 5-5.3. Fogarasi túrán ~1800 km-ert mentünk és 3.9-re jött ki 2 személyel csomaggal egyenes és hegyvidékes úton vegyesen.
Lámpája lehetne jobb is de láttam már sokkal rosszabbat is (közepesnek mondanám).
Fékek kiválóak és a hátsó is hatásosan lassítja a motort. Az első féknek sokszór van hangja (visít) ez annak tudható be hogy a fékpofához szokott lenne egy hátsó hangcsillapító lemez de gyárilag ebből kimaradt. Hátúl viszont benne van és annak nincs is hangja.
Így hirtenen ennyit mondok. Ha van kérdésed nyugodtan kérdezz!
Eladó az enyém is.

[ Szerkesztve ]

KLÍMA szerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!

(#51020) Polemius válasza Anulu79 (#51017) üzenetére


Polemius
aktív tag

Végül az 1200-es Bandit lett? Nem remegett rajta a térded elsőre? :)

Errefelé* van egy srác, aki a gyárinál jóval olcsóbban készít tartókat, akár egyedi kívánságokkal is. Nekem (600-as Banditra) is ő készítette a hátsó tartót, fel is szerelte mikor mentem érte. Ha gondolod, privátban megadom a számát, meg küldök képet.
Doboz meg szokott lenni olcsóbban képesmotoron, jófogáson.

*Szeged

(#51021) zoltanz válasza Anulu79 (#51010) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Elsősegély csomag nem kötelező motoron. A törvény viszont azt mondja, hogy legyen nálad valamilyen felszerelés, ha baleset van köteles vagy a sérülteket valamilyen szinten ellátni. Izzókészlet autóban sem kötelező már, én tartalék biztit hordok magamnál meg egy csavarhúzót amivel le tudom szedni a műanyagokat oldalt.

[ Szerkesztve ]

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#51022) zeon.hu válasza zoltanz (#51021) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

Köteles vagy segíteni, de ha nem szakszerűen látod el, megütheted a bokádat.
Szóval a segítséghíváson kívül kb semmit nem tehetsz anélkül, hogy felelősségre ne vonnának baj esetén.
Okos hazai törvények...

#?*@&!

(#51023) SirKero


SirKero
őstag

Küllős kerékhez létezik valamiféle gyors javító készlet? Abszolút béna vagyok a szereléshez kizárt dolog,hogy én az út szélén belsőt cseréljek akár az első vagy hátsó keréken.

Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....

(#51024) emre


emre
veterán

Régi krauser k1 dobozokat és konzolt jó pár éve vettem olyan 18 körül, de a konzolt át kellet alakítanom a motoromhoz. Aztán tavaly vettem megint egy pár régebbi Hepco&Becker Junior oldaldoboz párt 25-ért, igaz kulcsok nélkül. Most meg sikerül gyári Hepco konzolt szereznem ebay-ról 25-ért postával. Szóval ha türelmes valaki elég jó áron ki lehet fogni jó cuccokat.

Jut eszembe ezekhez kulcsot honnét lehetne beszerezni? Ebayon csak az usa-ban hirdetnek olyant mint ami nekem kell. A Fokt ugyan foglalkozik vele, de fel kellene mennem Kaposvárról a dobozokkal együtt hogy legyen minta.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#51025) FIREBLADE78 válasza zeon.hu (#51022) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Ez hülyeség,hogy megbasznak,talán ha lecibálod róla a bukót feleslegesen. Pl ne mond már,hogy megbasznak seggednél fogva,ha egy eszméletlent oldalára fektetsz ( mivel stabil oldalfekvőt szerintem Mo-on 98% nem tudja :D,de egy sima oldal is jobb mint a semmi. ) és akkor legalább nem fog aspirálni.

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#51026) Mizsala válasza mm89 (#50978) üzenetére


Mizsala
csendes tag

Nekem veztech tréningen lassú manőverezésnél odajött az oktató, hogy ugyan csukjam már le a sisakot, mert mindig akkor történik a probléma ha nyitva van. És igaza van, tapasztalat, még csak és kizárólag nyitott sisakkal estem lassú tempónál/murván/sárban :))

Szóval, tegnap felpróbáltam, igaz nem volt méret csak M és XL, nekem pedig L-es kellene(mindig is L-es sisakjaim voltak, de mondták telóban hogy ebből az M tutira jó, hát nem...).
Pontosan ez volt az első negatívum, ez a "fergeteges" nyomógombos rendszer. Biztosan meg lehet szokni, de nekem is csak alulról összenyomós hüvelykujjas volt eddig. Sebaj, ezen még túltenném magam.
Azon nem biztos, hogy az állam beleér az állrészbe. Lekerekített az állrész, hogy felnyitott állapotba ne legyen olyan nagy a légellenállás, hát f*sz*m, ki használja 100-nál nyitott állapotban? Vagy legalább lenne csúcsos és valami mechanika rá mint például az egyel drágább kategóriás cabergeknél, hogy felnyitásnál rácsúszik a sisakra a felnyitott rész. 70-et megérne az a sityak is, kényelmes, funkcionalitása szokásos, igaz törésteszt még nem készült rá, de tutira megvenném ha lenne valami láthatósági színben. Hirtelen nem is jut eszembe a fantázianeve, mindegy is...
Elhatároztam, hogy most csak ilyen rikító, messziről kiszúrható színűt veszek.

Minden esetre rendesek voltak a boltban, bekértek nekem egy L-eset, jövőhéten mehetek próbálni azt is. Meglátjuk, hátha az jó, de sok reményt nem fűzök hozzá, mert az XL-esnél is éreztem az állrész kényelmetlenségét.

(#51027) Outlander válasza Mizsala (#51026) üzenetére


Outlander
őstag

mert mindig akkor történik a probléma ha nyitva van.

:DDD
Illetve akkor amikor nics szerencséd, ezért kell mindig bevonzani az áldást. :K

:U :W

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#51028) mm89 válasza Mizsala (#51026) üzenetére


mm89
őstag

Nekem az állával nincs bajom.
Láttam rendőröket 90 körüli tempóval nyitott sisakban. Én már 70nél alig bírom tartani a fejem.
Jó nagy fejed lehet ;]

ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!

(#51029) Mizsala válasza mm89 (#51028) üzenetére


Mizsala
csendes tag

Hát, van arcom rendesen :O

Outlander: Már csak babonából sem járok nyitott sisakkal :) Viszont le és fölvenni mindig nyitott állapotban, illetve tök jó benzinkúton, határnál, rendőrnél, pályakapuknál, hidaknál, alagutaknál nem kell levenni, elég felnyitni, sokkal könnyebb zsebbe matatni ha le tudok nézni a mellkasomra stb.

(#51030) togvau


togvau
senior tag

most akkor kötelező a láthatósági mellény és az EÜ csomag a műszaki vizsgára?

hitler, sztálin, micro usb

(#51031) emre válasza mm89 (#51028) üzenetére


emre
veterán

Lidl-is Crivit sisakom van, asszem két évvel ez előtti model. Olyan 90-100-as tempóig simán nyitva lehet hagyni. Mondjuk ilyenkor nem nagyon kell benne forgolódnom.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#51032) Outlander válasza togvau (#51030) üzenetére


Outlander
őstag

Tőlem egyiket sem kérték... 2 hete voltam, igaz a piros prizmát sem nézték (amire itt elötte többen felhívták a figyelmem), meg az e betűt sem keresték az indexben... függetlenül attól h van benne.

87xx körül volt.. 9-ből nem kértem vissza.

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#51033) mm89 válasza emre (#51031) üzenetére


mm89
őstag

Olyan nekem is volt /van. Simsonon használtam, ott nem volt ilyen tesztre lehetőség, hogy 90-nél bírja - e :)

Szerk
Egyébként az a fajta nyitó megoldás jobban tetszik.

[ Szerkesztve ]

ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!

(#51034) Xaels


Xaels
félisten

Jövőhét szerdára kaptam időpontot az ocsmányirodába.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#51035) togvau válasza Outlander (#51032) üzenetére


togvau
senior tag

és hol vannak ezek a 9000 ezer forintos vizsgaállomások? Mert én egy ilyet sem találok.

hitler, sztálin, micro usb

(#51036) Outlander válasza Xaels (#51034) üzenetére


Outlander
őstag

[link] ;] :P :DDD

[ Szerkesztve ]

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#51037) Outlander válasza togvau (#51035) üzenetére


Outlander
őstag

A sarkon... :U

Bakker, alapból nkh-nál 4350 ft ha jól emlékszek...efölött szabadrablás, ki mennyiért csinálja.

Az autóklubnál ami minden városban van szinte, ott 9.355 ft... ez két hetes infó.

Nyilván falun van 1 vagy annyi sem, de egy "község" vagy nagyobb településen biztos h van több is...
körbe kell kérdezni, vagy így vagy úgy, ki mennyiért csinálja mikor van időpont, én is így tettem. Autóklubhoz vittem volna, ha lett volna úgy időpont h munka elött vagy után.. de nem tudtuk összehozni.

ui: és igen, nkh-t is felhívhatod, h pontosan szeretnéd tudni, h mi kell a műszakira és kik a helyi certifikált műhelyek eme célra...

[ Szerkesztve ]

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#51038) togvau válasza Outlander (#51037) üzenetére


togvau
senior tag

rosszul emlékszel, mert már vagy 2 éve megduplázták a hatósági árat. Látok műhelyeket, csak ezeket a bűvös olcsó helyeket nem igazán... a legolcsóbb amit 20 ból találtam 10900 volt, a többi meg úgy néz ki mintha évek óta nem frissítették volna az oldalt.

[ Szerkesztve ]

hitler, sztálin, micro usb

(#51039) canniball válasza Outlander (#51037) üzenetére


canniball
nagyúr

Hát ezt elsőre sikerült helyi cefrekirálynak olvasni... :DDD

togvau!
Előkerestem a kedvedért a számlát: az általam fizetett összegből 4362Ft volt az állami sarc. :U

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#51040) Outlander válasza togvau (#51038) üzenetére


Outlander
őstag

Nem tudom, bármelyiket nézem, mind hasonló árban van.

Nkh honlapja is teljesen friss..

Meg úgy kb mindenki... szerintem valamit nem jól csinálsz. :U

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#51041) -Mosquito- válasza SirKero (#51023) üzenetére


-Mosquito-
őstag

Tömlős gumid van? Transalp fórumon biztos van/lehet valami praktika/leírás erre. Neked akkor kell egy ilyen:[link] meg egy ilyen: [link] ebből létezik nagyobb kivitel is illetve egy első/hátsó plusz belsőt is érdemes magadnál tartanod.

(#51035) togvau:

Itt: [link]
A hivatalos NKH-nál az a baj,hogy hiába mész időpontra akkor is 2-3órát ott fogsz stand uppolni.. Tegnap én itt voltam. [link] 30perc alatt megvolt.

[ Szerkesztve ]

Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]

(#51042) PoLizei


PoLizei
aktív tag

A hatósági ár a 4ezer valamennyi. Általában a külsős vizsgaállomások erre rátesznek még egy elővizsgát, átnézést, és úgy lesz 9-10e körül ...vagy amennyit nem szégyelnek.

P*L****

(#51043) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Komolyan mondom, hogy a f... kivan. :W Végre tudnék venni új bukósisakot, hát hót fix, hogy ami szóba jöhet, azokból nincs raktáron, vagy ha van is, akkor az én S vagy M méretemben nincs. Esetleg a fele kifutó típus és már nem rendelhető. Hát jól nézünk ki...

Xaels: És az miért nem jó, hogy mikor a hozzátok közeli hosszú nyitvatartással van, akkor odaméssz, leülsz és 1-2 óra alatt túl vagy rajta? (Én pl. olyan szerencsés időbe mentem,hogy 20 perc alatt megvoltam várakozással együtt.)

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#51044) Xaels válasza V.Stryker (#51043) üzenetére


Xaels
félisten

Központiban voltam, ott nem lehet leülni azt mondták csak időre. Nálunk meg ma csak 1-ig voltak... Többi nap meg hosszúzok.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#51045) V.Stryker válasza Xaels (#51044) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Hát akkor kivárás van. Beleférsz a 15 napba?

Update: a moto.hu -s srácoknál van az új Caberg Stunt -ból. Még tetszik is. :)

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#51046) Xaels válasza V.Stryker (#51045) üzenetére


Xaels
félisten

Beleférek. Addig meg kéne csinálni a lábtartó konzolt csak Görögbe van az ismi.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#51047) Outlander


Outlander
őstag

Nem értem a problémát, nekünk már tavaly is hasonló távolság volt... aztmondták, állóra kell fékezni... egy rendes gumi/fékkel bőven meg van 12 m alatt.

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

(#51048) SirKero válasza -Mosquito- (#51041) üzenetére


SirKero
őstag

Igen sajnos tömlős :O
A Transalpos fórumon mindenki szerelő vassal meg + belsővel közlekedik :W Nekem felesleges ilyeneket magamnál hordanom mert fogalmam sincs hogy kell egy külsőt leszedni :B eleve a kereket kiszedni :B

Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....

(#51049) csongi válasza dewil666 (#51019) üzenetére


csongi
veterán

Koszi az infot. Egyenlore gondolkozom rajta, es penzugyi hatteret is meg kellene teremteni. :) Meg a foresight projektben is feluton tartok.

(#51050) Bogyó bá' válasza Outlander (#51047) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Felére akarják csökkenteni a távolságot, így meg ha 50 fölé gyorsítasz, akkor egy rutinos motorosnak is épp elég, nem hogy egy kezdőnek, aki még a forgalomban egy métert sem ment, csak a rutinpályán körözgetett. Ha véletlenül nem tök száraz az aszfalt, akkor meg esélye sem lesz eredményes vizsgát tenni.

(#51048) SirKero: nálam is van tömlő, sőt most már kompresszor is. Kisebb helyet foglal, mint egy biciklipumpa. Tavaly Erdélyben jól qrva jött a barátom hasonló kompresszora, amikor mindketten defektet kaptunk.

[ Szerkesztve ]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.