Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60051) Ferdzsoo válasza BoB (#60049) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Pedig sporttúrán ez tipikusan így van. Kb vállba kapom a menetszelet. Persze én is mondjuk 182 vagyok... ilyenkor 5 centi is számít....

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#60052) zsolt19900 válasza zsolt19900 (#60050) üzenetére


zsolt19900
őstag

bár lehetne szerkeszteni még.... most kaptam meg "közelebbi" képeket az "apró karcos" motorról.... okés, hogy 649e pénz és általában 700-800-900be mennek hahun, de az idomokból hiányoznak részek! emberek le van verve mindene :D nem vártam csodát, de azért egy kawakereskedő lehetne őszintébb ember is :)

Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

(#60053) canniball válasza Ferdzsoo (#60048) üzenetére


canniball
nagyúr

A menetszéllel pont úgy vagyok mint bob.zxr kolléga: én sem éreztem még hogy tartana (annál inkább hogy tud rángatni), pedig csupasz gépem van. A VFR-en meg pláne, azon az SV-ről átülve annyit éreztem, hogy kicsit mintha fújdogálna a vállamnál, de amúgy semmi, teljesen más érzés. Ez egyrészt pozitív volt, hiszen nem kellett "küzdeni az elemekkel", így a sebességérzet is teljesen más (könnyebben húzza neki az ember :D); másrészt viszont egy nyár végi kellemes napon, amikor a perforált nyári bőrdzsekimben komfortosan utaztam az SV-n a VFR-en a szél hiányától megizzadtam; ezek után bele sem merek gondolni mi lenne velem kánikulában.
Összességében vegyes érzelmekkel szálltam le róla. Az előre dőlés nem tetszett, de lehet ez csak megszokás kérdése. A menetszél hiánya pedig egyrészt csuda jó volt, teljesen más így motorozni és hűvös időben ez tuti sokat számítana, másrészt melegben, "izzadásilag" ez sem nyerte el a tetszésemet. Egy pozitív hozadéka viszont mindenképpen volt a dolognak: korábban mindig nyálcsorgatva nézegettem a VFR-ket az aprón, hogy ilyen lesz a következő, azóta csökkent ez a vágyam. :)

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#60054) Topiccsendőr válasza zsolt19900 (#60052) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

A piac torvenyei...
Ha hibatlant akarsz, akkor a felso arsavban kell nezelodnod.

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#60055) zsolt19900 válasza Topiccsendőr (#60054) üzenetére


zsolt19900
őstag

nem akarom feltölteni a képeket, de valami botrányos :D nem is azzal van a bajom, hogy eldőlt stb. de ezek nem dőlés nyomok, a blokkon olyan horzs van hogy megáll az eszem, mindkét oldalon el van törve a műanyag, az egyik helyen hiányzik belőle egy elég nagy hús is :D hátul a dobozból ki van törve az egyik prizma :D mondom eeeeeeeeeez igen :)

ma megyek elvileg megnézni a 103k futott másik fazert, hát kíváncsi leszek :)

Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

(#60056) HSM válasza canniball (#60053) üzenetére


HSM
félisten

Így vagyok én is. Jótékony tartást még nem éreztem az idomos SV-n, viszont nagyobb tempónál nálam is rángatni kezdi a karom/vállam. Pedig bőven kilógok a gyári pici plexi mögül. :D

SV-n amúgy direk van kis szél bevezetve az idom mögé, és nem is egy hőerőgép, nekem nem volt vele gondom kánikulában sem, szépen áthűt a levegő azon is (menet közben, megálláskor instant izzadás :D ), viszont hidegben/esőben remekül megvéd az elemektől. A VFR-eken mondjuk nem tudom, hogyan oldották meg.

Egyedül hang szempontjából találtam hátrányosnak, hogy ahogy a mellkasom nagyjából védi, emiatt az elterelt levegő a sisakom vonalát éri, ami zajt csap nagyobb tempónál. Ezt füldugóval szoktam orvosolni, amit tartós 70-es tempó felett mindig viszek magammal. Úgy tökéletes.

[ Szerkesztve ]

(#60057) Ferdzsoo válasza HSM (#60056) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

A rángatja a fejemet tipikus esete a szarul megtervezett fejidomoknak és a szerencsétlen sofőrmagasságnak...
Nekem a cbf-en 140 felett úgy cibálta a fejemet a turbulencia, nem tudtam egyenesen tartani. A vfr-en annyira meg van csinálva hogy 200 felett is teljesen konstans minden csak az ereje nő. Nagyonjó.
A szélvédelem meg ilyen. Nyáron szar hogy van, mert megizzadsz, hidegebb időben isteni dolog... minél kevesebbet kapsz.

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#60058) amdk7 válasza Ferdzsoo (#60057) üzenetére


amdk7
aktív tag

Én nem tudom mit "sírtok" a szélvédelem hiánya miatt.
Nekem naked motorom van, naked-en is "nevelkedtem", de engem csak 160km/h fölött zavar a szél.

Persze ehhez a témához az is hozzátartozik, hogy egy jó sisak is sokat számit! ;)

Adataimat többé kevésbé az adatlapomon, illetve a személyigazolványomban találod meg. :)

(#60059) HSM válasza Ferdzsoo (#60057) üzenetére


HSM
félisten

A fejidom valami parádésan jól van megtervezve az SV-n, azzal nincs baj. Éppen azt nézegettem, milyen jól letereli a hideget a térdemről, kezemről, mellkasomról és milyen szépen elrendezi a dolgokat. Hatalmas plussz ebben a hidegben. :K A fejemet se rángatja, egyedül ahogy éri az elterelt szél, úgy hangosabb. Nyilván ebben benne van a 2 méteres magasságom is, hogy a gyári pici plexi mögül rendesen "kilógok". Ami rángatva van az a karom, és az is amiatt, mert nem teljesen passzentos a cordura ruhám, és ahogy bele-belekap a szél, az csinál "rángató" hatást. ;) Bőrruhában szerintem nem lenne ezzel sem gondom. 200 felett nem tudom, mit csinál az SV, 180 felett sosem mentem még vele ezen rángató hatás jóvoltából, 160 felett elég para kezd lenni. :B

Én amúgy épp ezt próbáltam taglalni, hogy nekem nyáron sem volt gondom a szélvédelemmel, mivel menet közben meg van oldva egy kontrollált mértékű szellőzés az idom mögött, és csak megálláskor melegedek ki, ami szerintem naked motoron is pont úgy megtörténne.

[ Szerkesztve ]

(#60060) Ferdzsoo válasza HSM (#60059) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Igen a cordura ebből a szempontból is nagyon rossz volt nekem is.
Mikor először mentem a bőrben iszonyat király volt hogy meg sem moccant rajtam. Lehet csapatni rángatás nélkül, nálam rengeteget dobott a biztonságérzeten. Aztán ehez is hozzászoksz, most felhúznék egy cordurát megőrülnék szerintem. :D

Amdk7: Megőrülnék szélvédelem nélkül hosszabb távon. Persze 50km oké. De 200....500? Ezért nem nakedet vettem másodjára..
Persze városba oké, meg eövid szakaszokon kint. De 1 hét túrán én megőrülnék... :)

[ Szerkesztve ]

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#60061) Bogyó bá' válasza Ferdzsoo (#60060) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Jó a naked is, csak nem kell úgy rohanni... :)

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#60062) Ferdzsoo válasza Bogyó bá' (#60061) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Ezzel amúgy teljesen egyetértek... :))

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#60063) Bogyó bá' válasza Ferdzsoo (#60062) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Tudom hogy motorosok között eretnek dolog, de kb. ezért szeretek én csak egyedül motorozni: mindig annyival és úgy megyek, ahogy jól esik, nincs "teljesítménykényszer". Akkor állok meg amikor akarok, nem tartok fel senkit sem, és nem is sodrom magam veszélybe fölöslegesen. Most utáljatok! ;]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#60064) HSM válasza Bogyó bá' (#60061) üzenetére


HSM
félisten

A lassú tempó nem pótolja az időjárásvédelem hiányát. :N
Persze, ki mire hogy használja. :R
Nem túl nagy tempóra jó időben tökéletes a naked, arra találták ki.

[ Szerkesztve ]

(#60065) runner 125 válasza canniball (#60047) üzenetére


runner 125
nagyúr

Nem tudom.., én sem tartom magam combból, nem feszítem a tankot lábbal, de simán lenyomtam 2 megállóval a Sopron - Szerbia távot szeptemberben. Nem mentem még SV-vel, haversrácnak igaz van egy 650-es, ültem már rajta, számottevően magasabbnak nem éreztem az elejét, inkább kisebbnek az egész motort, emiatt közelebb is volt talán a kormány ( nem kellett még annyira sem előre dőlni, mint a VFR-en.)
100 szónak is egy a vége, az RC46II üléspozíciója számomra abszolút megfelel, nem fájdul meg rajta semmim, max a szokásos "lábfáradtsággal" kell számolni, de azt 1-1 menet közbeni lógatással (nem, nem egykerékre kapás.. :)) ) megoldom. Ez is max egyhuzamban 120-140 megtett km után érződik.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#60066) BoB válasza Bogyó bá' (#60063) üzenetére


BoB
veterán

Ezek szerint a lassúk közé tartozol, mert nekem az szokott bajom lenni hogy túl lassan megyünk ;]

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#60067) Ferdzsoo válasza BoB (#60066) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Ez a túl lassú, gyors még mindig 70%-ban kb motorfüggő. Hogy ki mivel van. Nagyon függ a géptől ami alattad van hogy azzal kinek mi a kényelmes.
A legeslegjobb példa erre bogyó hogy ő sosem fog ennyivel meg annyival menni. Aztán ráült csak egy kicsivel nagyobb gépre és már volt hogy 140-eket írogatott. Ez ennyi. És teljesen normális...

Bogyó:
Attól hogy csoportban vagyok, még énsem vállalok kockázatot, és ugyanúgy megállok ha akarok. Ezek nem kifogások. :)
Persze sokan nem így tesznek és abból van is baj. De normális motorosokkal ezek apróságok amikről beszélsz és meg lehet beszélni őket.

[ Szerkesztve ]

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

(#60068) Bogyó bá' válasza BoB (#60066) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

50 évesen elkezdett motorozással mégis hová tartoznék? Lassú hát ;-)

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#60069) ath


ath
senior tag

én 190 feletti vagyok, de hasonlóan váltok, az alaphelyzet nekem is a hasonló lábtartás. gixeren a hosszú karok-lábak miatt az üléspozíció nekem nem a legkényelmesebb, de ez nem is egy bőrkanapé :D

(#60070) Xaels válasza Ferdzsoo (#60067) üzenetére


Xaels
félisten

A lassú vagy gyors dolgot szerintem nem gépi mértékben kell érteni. Míg az ember hellyel-közzel tudja, hogy 1-1 motortól mit várhat, addig a másik ember képességeiről nem.

MÁS

A véleményemet itt a motorozásról és az időjárásvédelemről inkább nem fejteném ki...

Viszont ha gondoljátok, Karácsony után akit érdekel és szereti a klasszikus flippereket összehozhatunk egy fedetthelyes összeröffenést a flippermúzeumba.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#60071) emre válasza Bogyó bá' (#60063) üzenetére


emre
veterán

Én is pontosan így vagyok vele. :K

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#60072) HSM válasza Ferdzsoo (#60067) üzenetére


HSM
félisten

Szerintem nem (csak) a motoron múlik. :N
Sokat gondolkoztam a dolgon, megelégedjek-e az SV650 72 pacijával, vagy váltsak valami nagyobbra, és mindig oda lyukadtam ki, hogy nagyon élvezném a határozottabb kigyorsításokat, előzésekkor jól is jönne, főleg utassal, de sokkal nem mennék gyorsabban azokkal sem, mert az SV-vel is általában a "biztonságérzetem" szab inkább határt, nem a motor, vagy a képességeim. :B

Nyilván így nem férek be a sportosabb túrákba, de hát ez van, én inkább "nézelődős" tempót szeretem, minthogy amikor rojtosra gyűrjük a gumi szélét. :B

(#60069) ath: Érdekes, én is magas vagyok, de nekem pont ezek az elvileg picike supersport gépek a legkényelmesebbek. :B Én az elvileg kényelmes túragépeken érzem magam hülyén. :DDD
Az SV pedig egy remek középút, ami még sportosan kényelmes is, és el is férek rajta.

(#60073) KisTé válasza Topiccsendőr (#60041) üzenetére


KisTé
tag

4hónapja vettem a motort kb. és nem tudom mióta volt venne ez a gyertya, majd kivizsgáljuk a következő szezonban a nagy motoros ismerőseimmel, hogy mi a hiba okozója de a lényeg, hogy most már nyugodt vagyok :)

(#60074) baboss válasza HSM (#60059) üzenetére


baboss
őstag

Nekem Givi túra plexi volt eredetileg rajta,amíg utcai ruhában motoroztam 110 felet elkezdett cibálni a szél.Az első esésemnél eltört a plexi, és le lett szerelve,na onnan kezdve már 80-nál lehetett érezni a hiányát.Amikor meglett a bőrruha akkor sokat javított a helyzeten,nem akartam elhinni, hogy ekkora különbség van egy utcai és egy bőr ruha között.Mivel a Givi plexi túl drága volt ezért egy régi Kesjár fejidomot sikerült beszereznem a túra plexi árának a feléért.Anno a 350-es JAWA motoromon volt ilyen idom, és nagyon megvoltam vele elégedve.Amikor felszereltem a ZR 400-ra és felvettem a bőrruhát akkor kellemes meglepetésemre teljesen megszűnt a menetszél okozta rángatás, cibálás.A fejidom olyan jól eltereli a szelet, hogy nyitott sisakkal vígan mehetek, még 150-nél se csap az arcomba a szél. Ami részemről nagyon jó mert nem szeretem ha a sisak plexi le van hajtva,nagyon ritkán szoktam becsukni.
Még további érezhető stabilitást az hozott amikor leszereltem a hátsó és oldalsó dobozokat.

(#60075) Xaels válasza baboss (#60074) üzenetére


Xaels
félisten

Ha megfogadsz egy jó tanácsot akkor a plexit hozzászoksz, hogy lecsukod. Haver darazsat kapott be a szeme mellé a nyáron, de amikor jöttünk haza Tihanyból az egyik felmarásnál olyan erővel csapott fel valakinek a kereke egy darab aszfaltot, hogy simán kiverte volna a szemem ha nem a plexin csattan amit mélyen meg is karcolt.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#60076) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Srácok,

Hol lehet kapni Norton, Triumph motoros pólókat? Olyanokra gondolok, mint amilyeneket Henry Cole hord. Párom kifeszít, hogy mit vegyen nekem karira, de megvan mindenem, kivéve ilyen becses pólókat. :B

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#60077) Bogyó bá' válasza Xaels (#60075) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

+1 Akkorát csattannak a bogarak és az autók kereke által felvert kavicsok még lájtos 100-as tempónál is a plexin, hogy ihaj!

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#60078) Xaels válasza V.Stryker (#60076) üzenetére


Xaels
félisten

Szerintem az adott márka kereskedőjét kérdezd meg. A HD is saját ruhaboltot üzemeltet a szalonjában. A Triumph-nak is van Budapesten szerintem ők árulnak illetve tudnak ilyesmit szerezni. Vagy rendeljetek külföldről. [link] - a Triumph Budapest is ide irányít át.

[link] Hannibal is ilyenben tolja a 3. évad elején egy Thruxtont koptatva :D

Az enyém listát iratott velem. Csináltam is egy Google Sheet-es listát amit mindig frissítek és nyílvánosan meg van osztva, de csak azt kaptam, hogy milyen kicseszett nagyok az igényeim. :DDD

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#60079) baboss válasza Xaels (#60075) üzenetére


baboss
őstag

bogyo112
Akkor jobb a békesség, megpróbálom megszokni és lehajtva használni a sisak plexit. :R
Még a régi Kiskőrösi sisak használat alatt rögzült belém ez a rossz szokás. :U

[ Szerkesztve ]

(#60080) ath


ath
senior tag

belefutottam egy olyan akcióba, hogy az EBC VR3104BLK 70e helyett a harmadával olcsóbban beszerezhető. jó döntés lenne egy pár ilyenre beruházni? nyilván az ~50e spórolás marha jól hangzik, kérdés a tárcsa mennyire lehet jó. a betét hozzá FA379HH lenne.

(#60081) Archer válasza ath (#60080) üzenetére


Archer
őstag

A gyári kuka és kell másik? Ha igen, szerintem érdemes lehet megpróbálni, ha jóval olcsóbb a gyárinál. Mondjuk a marketing rizsa, amit ott az oldalon lenyomnak, elég gáz, de attól a tárcsa még lehet jó, azért az EBC mégsem kínai noname.
Ha a gyári tárcsa még jó és amiatt akarsz ilyet mert hullámos meg hú meg há, szerintem azért felesleges.

Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.

(#60082) ath válasza Archer (#60081) üzenetére


ath
senior tag

nem vagyok kibékülve a mostani állapotával. egyrészt a felület is közel lehet a határhoz (normál tolómérővel nehézkes jó értéket mérni, más eszközöm nincs, csak ezzel egy szerelőhöz egyelőre nem akartam menni), másrészt az alu belső keret sem tűnik túl jó állapotúnak. gyárit nem kerestem, erre véletlenül akadtam rá, és ugyan ebben a márkában a MD3104X, ami a legegyszerűbb, gyárival megegyező is hasonló árban van, sőt, drágább 1-2e. így a szempont nem a hullámos kivitel volt, bár szerintem jó, hogy könnyebb.

a pr rizsa tényleg nagyon bullŁß÷, ennél az eredeti angol oldal nagyságrendekkel komolyabb :)

(#60083) canniball válasza runner 125 (#60065) üzenetére


canniball
nagyúr

Gondolom itt jön ki újfent a magasságbeli eltérés előnye/hátránya: a te magasságoddal pont jó a VFR az enyémmel meg előredőlős. Én még az SV ülésén is előre csúszok, hogy kényelmes legyen a pozíció.

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#60084) Topiccsendőr válasza ath (#60082) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

Tehat mindenkepp le akarod cserelni, mindegy, hogy jo e vagy sem :D
Alukeret nimcs jo allapotban... Mifele indokok ezek? :D

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#60085) polimorf


polimorf
tag

Most érkezett meg az Xrider gps. :D
Jó lenne tudni, hogy konkrétan hova, mire kössem, hogy állóhelyben ne meritse le az aksit. De gyújtásról meg azonnal induljon. :F Elektronikához sik hülye vagyok :U

[ Szerkesztve ]

Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!

(#60086) vlevi válasza polimorf (#60085) üzenetére


vlevi
nagyúr

Motorja válogatja.
De több helyről hallottam már olyat, hogy a fényszórón a helyzetjelző lámpáról vezetik ki a 12V-ot a szivargyújtóhoz. Ha nem akarzs pumpát üzemeltetni róla, csak azt az 1-2A áramfelvéteű GPS-t, akkor ez is elég lehet.
Nekem a V-Stromra írtak például valami gyári markolatfűtés csatlakozót, tizenvalahányamperes biztivel, de olyan mélyen van (valahol a tank, a légszűrő és a kormánnyak közé beágyazva), hogy eszemben sincs megkeresni :D

(#60087) polimorf válasza vlevi (#60086) üzenetére


polimorf
tag

Szivargyujtó ajzatom van a motoron arról mennének más dolgok. Ezt fixre kell bekötni. Itt van kép a kábeljáról is.

Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!

(#60088) kcsa válasza polimorf (#60087) üzenetére


kcsa
veterán

motorod kapcsolási rajzán megkeresed hogy a gyújtáskapcsolónál melyik a kapcsolt szál, és arra rákötöd. Nem nagy durranás :)

(#60089) polimorf válasza kcsa (#60088) üzenetére


polimorf
tag

Kapcsolási rajzom nincs. Kapcsolt szál. nem is értem miről beszélsz. :F Mondtam, hogy nem értek az elektronikához.
Viszont ha azt mondja valaki, hogy kössem a lámpára vagy ilyen konkrét dologra azt értem. :)

Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!

(#60090) V.Stryker válasza polimorf (#60089) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Pont pár napja beszéltünk róla.... én úgy csinálom,hogy a terhelés miatt az akkura lesz kötve, ami úgy fix, állandó áramot ad. Ez elkerülvén, a helyzetjelzőről lesz megrelézve....amikor a helyzetjelző felkapcsol,akkor kapcsol a relé és az kapcsolja a szivargyújtóra az akkuról az áramot.

Mondjuk ha ezt így nem érted, akkor nem szabad nekifognod. És ezt ne vedd sértésnek. :)

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#60091) polimorf válasza V.Stryker (#60090) üzenetére


polimorf
tag

Nem veszem sértésnek mert tényleg sik hülye vagyok ilyen elektromos dolgokhoz. Ezért inkább elviszem az egyik elektromos haverhoz. Nem szeretnék valami gebaszt a gépen.
Amúgy köszi a tippet de tényleg még azt se tudom mi az a relé, vagy hogyan néz ki. :B

Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!

(#60092) zsolt19900


zsolt19900
őstag

van köztünk szegedi vagy a melletti lakhelyű fórumtárs? :D

Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

(#60093) FIREBLADE78 válasza zsolt19900 (#60092) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Mondjad :)

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#60094) V.Stryker válasza polimorf (#60091) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Na, én ma fel is raktam. K.rva jó lett. Megcsináltam a relézést is, nagyon faszányos lett. Gyújtásra indul a gps, levételre meg szabályosan leáll. Tökéletes. :)
Ez a gyári napellenző sokkal jobb, az általam csináltnál, 3 centivel bentebb kerülhetett a gps, így már egyáltalán nem takar ki a műszeregységből.

Meg ha már a műhelyben voltam, akkor a hátsó rugón is állítottam, hogy kicsit magasabban legyen az ülés.

Úgy érzem így az első év végére szépen összeálltunk a motorral együtt. :)


Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#60095) -Mosquito- válasza V.Stryker (#60094) üzenetére


-Mosquito-
őstag

Jó lett kár, hogy nem lehet így becsavarni a hátulján lévő biztonsági csavart. Navit azért vedd ki, ha nem látod a mocit vagy,több percre magára hagyod. (Kíváncsi leszek nyári napsütésnél mennyit látsz majd belőle.)

Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]

(#60096) runner 125 válasza V.Stryker (#60094) üzenetére


runner 125
nagyúr

Frankó lett.

Gondolkodom az xRider-en én is, gyári Honda-ért tuti nem fogok 150k-t adni használtan. Majd oszd meg a nyári tapasztalatokat is, h mennyire látható.
Apropó, BT-n keresztül egy egyszerű kommersz BT-s headset-tel a hangot elvileg tudja továbbítani, nemde?

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#60097) Bogyó bá'


Bogyó bá'
nagyúr

Azért nem ciki pont a 30-as táblát telibe verni?! ;]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#60098) runner 125 válasza Bogyó bá' (#60097) üzenetére


runner 125
nagyúr

A képlet egyszerű.
A cruiser nem arra való, h sportmotorosok tempóját utazza az ember. Egyértelműen látszik h rádönti az ívre, majd megijed, h beér a lábtartó, visszaegyenesedik és már lent is van a padkán.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#60099) canniball válasza Bogyó bá' (#60097) üzenetére


canniball
nagyúr

Vótmá!

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#60100) -Mosquito- válasza Bogyó bá' (#60097) üzenetére


-Mosquito-
őstag

Egyszerűen vezetői hiba,magyarán elcseszte. Szemből a négy chopperes be tudta venni ezt az iszonyat nagy ívet. :D

Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.