Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
Something_ #48049 üzenetére
ok, de másfél évente írnak rá cserét, ami kicsit kevésnek tűnik.
Nálam kb első évben volt 1 1000-es szervíz azóta 5000-nél tart. most 3 éves.
Gyertya pl tipikusan nem öregszik szerintem.
Olaj az ok (persze az is kimaradt).
Emiatt nem tudom mi az amit kell és mit nem. -
Something_
őstag
Ido es/vagy km utan irjak. Nem kaptal a kezelesi utmutatot a motorhoz? Abban benne van, hogy mikor mit kell.
En hutovizet is csereltettem, nem tetel. Levegoszurore azt mondtak, hogy teljesen jo allapotu, azt meg nem kell. Gyertyat cserelt benne az elozo tulaj nem reg, azt sem kellett. -
Ribi
nagyúr
Egy full átvizsgálás, olajcsere, szűrő, fékolaj meg minden ami szokásos kb. mennyibe fáj szervízben?
CBF600-ra. -
dellfanboy
őstag
válasz
Topiccsendőr #48043 üzenetére
hát azért a többiek se először mentek ott, ráadásul ha jól emlékszem ez gsxrkupa volt.
de abban egyetértek hogy technikai sport aki nem tud maga alá normális motort /futóművet/szervízháttért összerakni az ne nyávogjon hogy megelőzik. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
dellfanboy #48028 üzenetére
Szerintem nem jo pelda. Meklau ott lakik. Reg megvannak a palyahoz a beallitasai. Neki semmit nem kell tesztelni. Csak belovi a rugostagokat es go. A tobbiek ezzel szemben egyreszt nem akkora koltsegvetessel mentek, masreszt nem akkora palyaismerettel, amit most a beallitasokra ertunk. Koltsegvetest meg a gumiktol elkezdve mindenre. Nem midegy ki huz fel hany koros, esetleg vadonat uj gumit.
Szoval ez igy nem fair osszegasonlitas. Bar a motorversenyzes egyik legbefolyasosabb osszetevoje a penz, tehat ha valakinek nincs, az ne kezdjen bele, de itt nem a pilotak kepessegeirol beszelunk megintcsak. -
FIREBLADE78
addikt
válasz
Genesistibi #48038 üzenetére
Ha elviszed yamahahoz,ők meg megtudják oldani. Nálunk újra van honda szalon.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Genesistibi #48032 üzenetére
Újonnan vettem 😌
-
Genesistibi
tag
válasz
Kolondrum #48035 üzenetére
Nem lovagoltam rajta, de csak normális ha először azt nézem meg ami a közelben van. Az meg már az oviban sem érdekelt mi a menő, én mindig azt csináltam ami nekem tetszett...
Másik "nagy" problémám, hogy Szombathelyen megszűnt a hivatalos Honda szervíz,márkaképviselet. Azért szerencsére van egy jó "hobbi szerelőm".
-
kcsa
veterán
-
Daywalker
addikt
válasz
Kolondrum #48035 üzenetére
Ne ferdíts már! Megbeszéltük: nem kell 20 motort megnézni, de egy párat igenis meg kell nézni. Ha nincs lóvé, akkor meg várni kell, hátha lesz egy közelebb.
Nem a menőség a cél, hanem egy olyan motor vétele, ami nem egy hulladék már első látásra. Szart venni nem érdemes akkor sem, ha a szomszédban van. -
válasz
Genesistibi #48030 üzenetére
Ezen ne lovagolj, ez itt nem menő. Jössz mész nem gond 20 motort megnézni, tréler, benzin stb. Van a zsebben.
-
Daywalker
addikt
válasz
Inkább fizess ki 500 km-t, mint utána egy blokk- vagy hengerfejgenerált. Máris nem olyan drága, ugye?
-
Genesistibi
tag
válasz
FIREBLADE78 #48031 üzenetére
Remélem nekem is sikerül ilyen példányt kifognom!
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Értem. Enyémben 20 ezer körül volt a km és semmilyen baja nem volt motorikusan,pedig estünk is vele. Lehet ezek az újak ennyit bírnak. Mondom,az enyém az,mint egy tank,ütni vágni lehetett. Állandóan tiltásig húzattam,full gázon stb
-
Genesistibi
tag
válasz
FIREBLADE78 #48029 üzenetére
Az a millió pontosan 30 db jelenleg, abból 5-6 sérült/papírgondos, 15 túl fiatal=drága), a maradék Bp-en meg az Alföldön van. Nekem az egy gyönge 500+km-es kiruccanás.
Arról nem beszélve, hogy már róni szeretném az utakat! Persze nem kapkodok annyira.Van egy másik hirdetés is: "első idom enyhén törött", így máris nem szívesen nézegetem, de azért lehet elugrok meglesem élőben, mert 14km nem nagy út. Lehet csak rádőlt egy létra a garázsban.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Genesistibi #48026 üzenetére
Ha jól emlékszem enyém 1500-2000 között volt. Nem emlékszem,de tény hogy 2 kiló alatt van!! Szerintem keress másikat,van 1 millió 1 eladó. Nem kell kapkodni
-
dellfanboy
őstag
válasz
ujskodas #48011 üzenetére
erre a legjobb példa amikor pár éve asszem a pannonia ringen jött látott győzőtt Meklau úgy hogy utolsó helyről indul és nem vett részt a szombati pénteki időmérőkön, vasárnapi bemelegítőn.
ráadásul a ringen a pályacsúcsot asszem a kawáwal jerman tartja. ha jól emlékszem. vagy vmi szlovák srácbocs a pályacsúcs
1:49.980 Jan Halbich -
Genesistibi
tag
válasz
Topiccsendőr #48024 üzenetére
Na ezaz 18ekm-nél ezt én sem értettem, de számla van róla és sztem a csávót baszták át (vagy nem kellett volna még kicserélni vagy ki se cserélték).
Az alapjárat tényleg vicc, most azok (PZS motor Szhely) tényleg ennyire nem értenek hozzá vagy baj van.
Mi lenne a normális? 1000-1500? -
ujskodas
tag
válasz
Topiccsendőr #48016 üzenetére
Mint írtam is, idéztem egy itt valaki által linkelt cikkből, amit Dodor írt.
(#48017) FIREBLADE78 : Akkor rosszul nézted meg!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Genesistibi #48021 üzenetére
18 ezernel uj kuplung nem tudom mennyire szokasos dolog, ennek a cbr nek tul kicsi a teljesitmenye, h ledaralja, de nem ez a leggyengebb pont a sztoriban. Az alapjarat nagyon beteg. Ezt el ne hidd hogy igy jo. Legjobb esetben karburalas, legroszabb esetben, szelep, vezerles. Ezt be ne harapd, h nem lehet lejjebb allitani! Ott valami baj van.
-
emre
veterán
válasz
sznorbert86 #47998 üzenetére
-
PoLizei
aktív tag
válasz
-Mosquito- #48009 üzenetére
Igen, erre gondolok. Pár sportmotor.hu topikban már írtak róla felhasználók, valószínűleg jó cucc lehet.
Genesistibi: a matricát le ne vedd, legalább 5LE!
-
Genesistibi
tag
válasz
FIREBLADE78 #48004 üzenetére
Értem köszi!
Tegnap megnéztem, úgy néz ki nem sántít a dolog. 350e az ára (1.tulaj, 18ekm, 2006/12, új kuplung, sérülésmentes). Az alapjárat kicsit magas, 2-3 ezer között mozog, állítólag a szervízben nem tudták lejjebb állítani. Egy két matricát (monster) el kell távolítanom, gumik újak, úgyhogy sokat tényleg nem kéne rá költenem. És gyönyörű a hangja, ahhoz képest, h csak 125ccm! Beléestem!!
-
Daywalker
addikt
válasz
yodamastah #48019 üzenetére
Jaja
-
AMDFan
addikt
Sziasztok, megint felteszem a kérdést, hátha azóta már változott valakinek a program
Pénteken hungaroring nyílt napra megy valaki? -
Topiccsendőr
addikt
válasz
ujskodas #48015 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni, de a masodik fele is santit
Chrobak, Talmacsi 52 ot megy 600 al a ringen, Kispataki 50 et 1000 el.
Aki 3 eves kora ota motorozik, az bizony kimotorozza.
Es itt mar a blokk is teljesen ki van hasznalva, es minden mas is, meg az ezres sornegy sc 59 (kispataki)nel is.
150 fokra felmegy az olaj, sokaig szivtak az injektor csatlakozokkal, mert ilyen igenybevetelnel bepuhultak, es szetjott az injektor, a gyari tarcsak kb fel ora alatt hullamosak ilyen tempo mellett.Ettol fuggetlenul a tobbi kutyauto (mi) keptelen erre
-
Xaels
félisten
válasz
-Mosquito- #48013 üzenetére
Húsvétkor is asszony helyett a motort locsoltam. Már nem töröm magam, hogy csilivili legyen, elég ha tiszta. Úgy is ha már Mad Max-es akkor ne legyen patyolat
Azt a filmet is mennyire várom, az utolsó előzetestől padlót fogtam.
-
ujskodas
tag
válasz
FIREBLADE78 #48004 üzenetére
Bocs, de idézek egy nemrégen itt linkelt írásból: "egy széria 600-ast, még a magyar élmezőny se tudott kimotorozni!!
Leesett a mondanivaló? Egy hatkilóst, még azok se tudták kimotorozni, akik 3 éves koruk óta 20 éve ezzel foglalkoznak nap, mint nap!?"Ja, és "Istenőrizz" az olyan CBR - ek től, amibe csak tankolni kell, mert Honda, "oszt" az fasza, nem romlik el semmitől. - egy darabig legalábbis.
-
Xaels
félisten
válasz
-Mosquito- #48009 üzenetére
Jó kis V2. Nekem egyébként a bölcsőváz miatt még plusz 2 csövem van amiktől még annyira sem lehet odaférni. Le szoktam kefélni, de nem sokat látszik.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
PoLizei #48005 üzenetére
Képes Motoron volt fent a hirdetés,ezt mondod ugye? [link] Valaki tesztelné?
Feree:
Mindenképpen szólók,vagy egyedül vagy csoportosan fogunk támadni.
Szerencsére csak két csövem van (éljen a V2). Ilyen rövid sárvédős gépeknél mindig szívás lesz a leömlő/k,mert sec perc alatt dzsuvás lesz. Néha lepucolom én is de hetente kéne vakarászni,hogy a szememnek is tetsszen.
-
Daywalker
addikt
válasz
-Mosquito- #48003 üzenetére
Ugyan, úszva megyek
Neked is balesetmenteset! -
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Mosquito- #48003 üzenetére
Már péntektől jó idő lesz itt, de eddig nagyon fos volt...
Mindenkéép írj ha idnultok, 3 hét múlva még elvileg itt leszek...sznorbert86:
a leomlőket én anno nagyonszépen sima fémtisztító pasztával pucoltam meg, ipari csillogós csak akkor lesz ha még nem égett rá minden szenny...
Egy jó 3 órás meló ha alapos akarsz lenni...
before
after..Nekem viszonylag ilyen is maradt, ha eső után szépen lemosod akkor nem ég rá emgint a szenny és nekem 2 évig viszonylag ilyen csillogós maradt... utána eladtam azóta nemtom.
symbian write only?
Én a VFR-t is megpucoltam, de az sokkal macerásabb volt mert összevissza kanyargott. És nem is lett ilyen szép..
-
PoLizei
aktív tag
válasz
sznorbert86 #47998 üzenetére
A darázsgarázsban árulnak vmi csodaszert, amit sokan dícsérnek. Én hideg zsíroldóval, inox tisztító sprayvel és fémgyapotos csiszolópárnákkal estem neki tavaly. Szerintem fölösleges a tökéletesre törekedni, hamar elmegy a fénye.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Genesistibi #47989 üzenetére
Nem kell befosni,cbr mindent bír. Nekem első szériából volt,egyszer úgy teleöntöttem olajjal,hogy többszöröse volt benne a kelleténél és így is mentem vele elég sokáig
Balfasz módjára oldalsztenderen néztem az olajmennyiséget
Pörgettem,mint az állat,mert alig megy 120-at és semmi baja nem volt motorikusan. Amit költened kell rá az a benzin,más nagyon nincs. Nagy pénzt ne áldozz rá,mert fél évem belül "kinövöd"
-
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #47999 üzenetére
Mész jódlit tanulni?
Irigyellek is meg nem is. Ott még biztos nem fogsz izzadni. -
válasz
-Mosquito- #47999 üzenetére
Remélem ott is maradsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Energiaital topic
- BestBuy ruhás topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Google Pixel topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Ford topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest