Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4001) Boxer001 válasza zsoltee10 (#4000) üzenetére


Boxer001
veterán

Nyilván nem egy full túragéphez hasonlították. :D

(#4002) TayRol válasza Boxer001 (#3999) üzenetére


TayRol
veterán

az tenyleg egy jo sport-tura! nyugodt szivvel ajanlom.

(#4003) Boxer001 válasza TayRol (#4002) üzenetére


Boxer001
veterán

Akkor a végén kiderül, hogy csak nem írtak róla hülyeséget. :)

(#4004) TayRol válasza Boxer001 (#4003) üzenetére


TayRol
veterán

egyik ismerosomnek van ilyenje, nagyon szereti, meg a parja is.

(#4005) stifi válasza Boxer001 (#3999) üzenetére


stifi
senior tag

állítólag a sportmotor kategória legkényelmesebb darabja..
én most kezdem majd a harmadik szezont egy f4i-vel, 20ezret mentem eddig vele, egy seggel simán el lehet menni vele egy tankot (kb 250 km) pihenés nélkül, nekem a vállam szokott elfáradni mert ha táska van rajtam azért, ha nincs rajtam akkor meg azért, mert a testem legkevésbé sem hasonlít egy élsportolóéhoz (175cm, 65kg), és egyszerűen a saját korlátaim miatt elfáradok egy idő után..

volt idő, amikor sima hosszúnadrágban motoroztam, és nem értettem miért fárad el a valagam 50km után, aztán rájöttem hogy a nadrág dörzsöli ki a seggem :D
pár ruházatot kipróbáltam mire rájöttem miben kényelmes hosszú távon is, és azt tudom mondani (leszámítva a vállfáradást), hogy nagyon, nagyon kényelmes gép, a magasságommal egyenes háttal tudok ülni rajta görnyedés nélkül, és túraplexivel 80km/h sebességig nagyon kényelmes, utána már elkél a füldugó (vagy egy csendes sisak), vagy az hogy leborulj a plexi mögé!

rengetegen használják egyébként túrázni/munkába járni/pályázni, az egyik legsokoldalúbb gép ami létezik! én egész szezonban használom amint 5 foknál magasabb az átlaghőmérséklet, munkába járok vele. balcsira/vidékre, és idén pályázni is szeretnék majd..
egyébként meg elfogult vagyok, mert szerintem a legszebb motor ever, de igyekszem pártatlanul nyilatkozni! a vezérműlánc feszítőt sokszor kell cserélgetni, más típushibája nincs, enyém 42e km alatt 2 feszítőt evett meg, egyébként csak a kötelező szervizt költöm rá (plusz volt már defektem, egyszer elfektettem mert elütöttek, apróságok...)

[ Szerkesztve ]

Nincs időm kedvesnek lenni!

(#4006) Boxer001 válasza TayRol (#4004) üzenetére


Boxer001
veterán

Nekem is van egy ismerősnek, igaz nem helyi lakos :D, de majd próbálok összehozni egy próbát, ha indul a szezon, és kimerészkedik vele.
A jogsit már elkezdtem, az a lényeg, legfeljebb majd bőrszerkóban, sisakban mászkálok az utcán, motor nélkül. :D
stifi
:) Ki kell majd próbálnom, bár hosszú távra úgy se tudom, de legalább pár kanyarra...meg egy Hornetet is ki kellene, és lenne összehasonlítási alapom. Persze a Hornet üléspozíciója jobb (gondolom én), de az összkép a lényeg.
Meg nem úgy kell elképzelni, hogy folyton túrázgatni akarok, meg iszonyat sok km-t...város, plusz kiruccanások.

[ Szerkesztve ]

(#4007) stifi válasza Boxer001 (#4006) üzenetére


stifi
senior tag

én főleg városban használom, ott még sosem fáradtam el rajta pedig 5km-re lakom a munkahelyemtől és szinte mindig 30-at megyek hazafelé :D
néha elmegyek vele kanyarogni ide-oda (általában egyedül, kikapcsolódásképpen), és olyankor nagyon jól érzem magam, néha feldobom az asszonyt és elmegyünk bp-szentendre távolságon fagyizni, ő jobban szerette az előző gépet de már rájöttünk, hogy ha lendületesen megyünk akkor neki sem kényelmetlen hátul..

a hornet tökre más persze, se plexi, se csutka kormány, se agresszív szöget záró lábak... én pl sosem vennék fejidom nélküli motort, de ez nálam esztétikai és kényelmi kérdés, a nakedből is a fejidomost szeretem (pl sv650, fazer)
a hornet és a 600f is nagyon kezes gép, baromi könnyű döntögetni, nekem van még rajta egy yoshimura slip-on oval rs3 dob, kicsit hangos egy idő után de legalább kihozza mennyire szép hangja van a blokknak, igazi sportgép a 110 lóerővel ha úgy használod (és olyankor 5 helyett megeszi a 9 litert is, bár alattam még hatnál többet nem fogyasztott...)

Nincs időm kedvesnek lenni!

(#4008) Integra


Integra
titán

ducati
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4009) zack válasza Integra (#4008) üzenetére


zack
nagyúr

Jók lettek a képek. :K
Sajnos ezek a motorok ritkán kerülnek hozzáértő kezekbe. A többség nyálverésből veszi, f@sz hosszabítónak, viszont a kellő motoros rutinnak híjján vannak.
2005-től kb. 2008-ig elég sokat járkáltunk a Mátrába. Volt ott is jó pár Ducati, de ritkán láttam olyan motoros kezében aki meg is érdemelte volna. A többség a Gyöngyös felöli büfésor előtt páváskodott a Ducati Racing-es dzsekijükben, de egy normális kanyarvételt nem láttam tőlük.
A másik tábor, akikkel az árok mellett találkoztam a 24-es út mentén, miután elestek. :U
Persze ez nem csak a Ducati táborra vonatkozik, de ez a fajta mentalitás itt elég erősen jelentkezik. Sajnos azokhoz ritkán kerül, akik meg is becsülik, és tudnak is motorozni.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#4010) Gaboman válasza Integra (#4008) üzenetére


Gaboman
nagyúr

Nagyon jó képek lettek, ez már szalon. :K
Számomra a két motor ami közel áll a szívemhez Streetfighter és a Hypermotard.
Hozzájuk még lenne merszem ez még nem az a hű de nagyon kevés vagyok hozzá kategória.

[ Szerkesztve ]

Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)

(#4011) Gaboman


Gaboman
nagyúr

Hozzáértő véleménye érdekelne, van egy gyönyörű állapotban lévő motorkerékpát amit nagyon ár alatt adnak el, én megvenném a motort de egyből tovább is passzolnám jobb áron.
Nekem is át kell íratnom a nevemre vagy elég annak aki megveszi tőlem?
Tehát én a vevőtől adásvételi szerződéssel elhozom a motort de másnap újabb adásvételi szerződést írnék az új tulajjal és majd Ő átíratja magának, ez így helyénvaló?
Vagy milyen megoldás lehetséges hogy nekem nem kerüljön plusz kiadásban?
Esetleg írunk egy megállapodást kéttanúval én kifizetem a tulajnak a motort, eladom természetesen jobb áron és a kereskedő nekem fizeti a kialkudott vételárat.

[ Szerkesztve ]

Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)

(#4012) TayRol válasza Integra (#4008) üzenetére


TayRol
veterán

hat igen.:) szééép.

(#4013) Integra válasza Gaboman (#4010) üzenetére


Integra
titán

igazából mindegy melyik, gyönyörűek egytől egyig, városba én is csupaszt vennék :)
de a multistrada is nagyon jó élőben, meg az is 150le, megy mint a meszes. egyik kollégámnak még a régi van, 5 éve vette újonnan, most 45k km van benne, katalizátor kuka, teljes vim rendszer, nyitott kuplung fedél, hihetetetlen fasza hangja volt, legközelebb valszeg mehetek is vele egy kört :) kérdeztem, hogy mi van a rendőrökkel, mert ugye ezen a gépen kb minden szabálytalan ami szabálytalan lehet és headshot jár érte.. mondja, hogy nálunk ha a rendőr egy ducatit meghall, ált. a elnéz a másik irányba.. ennyi, ez van, hagyják az embert élni. ő pedig ha bemegy a városba, mindig becsavarja a tompítót, a gumik mindig patika, rendesen karban tartott a motor, szervizelt, nem egy hulladék. itt absz kult a ducati, úgy is használják. a szalonban még a használt motorok is olyan állapotban sorakoztak, hogy bármelyikre rá ülhetsz és mehetsz vele ha kitolod, még a hátul sorakozók is. egy használt szép 3-4 éves dukit azért már egész emberi áron kapni, nem az 1198-ra kell elsőnek gyúrni, ahogy te is mondod, a használt nakedek, vagy multistrada, ha kell némi szélvédelem is..
meg hát élőben a desmosedici rr... na az odabasz, hihetetlen gép..
sajnos paginale éppen nem volt bent, de ha minden igaz mire megyek vissza, lesz már nekik :)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4014) Integra válasza zack (#4009) üzenetére


Integra
titán

úgy kell nekik, de megmondom őszintén, engem nem zavar, mindenki arra ül amire szeretne. az más kérdés, hogy puccoskodik a parkolóban, de azt meg úgyis hamar levágod valakin, hogy kávézó motoros, vagy igenis igyekszik odatenni magát és tanulni alázattal kitartással.. egy duki fapados dzseki 700 ojró, szóval minden aranyárban van... és ebben még bőr is alig van.
itt a motorozás absz életstílus, a szerves része a minden napoknak (a robogósok elképesztő, külön történet...) a cég parkolójában is külön motoros parkoló van, öltöző, az utckában is mindenhol gondolnak a motorosokra, más világ nagyon. tiszta káosz, de működik a rendszer.
egy kávézó motorost sem láttam, ütik-vágják az összes motort, de amit kell, azt mindig cserélik és rendes a szervizelés.
én biztos veszek egy dukit magamnak 2-3 év múlva, addigra valamennyire emészthetően fogok tudni motorozni, keresek egy használt szép darabot, amit ha eldobok nem gáz. addig is egy gyári duki polóval kezdem, az csak 40 ojró :DDD és most már vannak is digó kollégák, akik kellően duki buzik és segíteni is fognak tudni a vásárlásban, mert tuti, hogy olasz piacról fogok venni.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4015) Gaboman válasza Integra (#4013) üzenetére


Gaboman
nagyúr

Hypermotardod már 1.7be kapni itthon, brutálisan szép motor.

Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)

(#4016) Integra válasza Gaboman (#4015) üzenetére


Integra
titán

és ott a hirdetésben, hogy lájkolj minket fészbúkon.. vicc :)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4017) Gaboman válasza Integra (#4016) üzenetére


Gaboman
nagyúr

Hát hallod ezt bevállalnám szívesen, még lájkolnám is őket ha odaadnák 700ért kevesebbért. :DDD

Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)

(#4018) TayRol válasza Gaboman (#4017) üzenetére


TayRol
veterán

egy ducati legyen draga. igy marad exclusive.:)

(#4019) Integra válasza Gaboman (#4017) üzenetére


Integra
titán

dobozt neki :))

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4020) Gaboman válasza TayRol (#4018) üzenetére


Gaboman
nagyúr

Én azért nem bánnám ha elérhető áron lenne, esetleg majd be is vállalnék egyet idővel.
A stílus amit képvisel izgalmas, huligános, emellett 2 személlyel is vígan motorozható.

Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)

(#4021) Integra válasza Gaboman (#4020) üzenetére


Integra
titán

azaz, tök jó a szó rá, huligános :)
ott állsz és nehéz dönteni egyik jobb mint a másik... :DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4022) Shkiz0


Shkiz0
nagyúr

Gondoltam ma kicsit beindítom a vasat.
Azt hittem nehezen fog beindulni, de úgy indult vazze mint nyáron. :)
[link]

[ Szerkesztve ]

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#4023) boogie84 válasza Shkiz0 (#4022) üzenetére


boogie84
veterán

Az én karbisom huszadikra ha beindul. :DDD

A sütiknek is szükségük van szeretetre.

(#4024) emvy válasza Boxer001 (#3999) üzenetére


emvy
nagyúr

Az uj CBR600F lesz a kovetkezo motorom, ha sikerul ujra nyeregbe ulnom (azaz ha elkoltozom Londonbol...)

while (!sleep) sheep++;

(#4025) Topiccsendőr válasza Shkiz0 (#4022) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

Injektoros, még jó hogy úgy idnul :D
augusztusban állítottam le a tézét, kiváncsi voltam beindul-e. megvártam míg feltölti az úszóházat és 4. rúgásra indult szívatóval. én inkább ezen csodálkoztam :D

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#4026) Topiccsendőr válasza Gaboman (#4017) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

mondjuk egy léghűtéses V2 ért nem adnék én se ennyit, akármi is van ráírva :D

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#4027) Gaboman válasza Topiccsendőr (#4026) üzenetére


Gaboman
nagyúr

1 millát rászánnék maximum.

Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)

(#4028) TayRol válasza emvy (#4024) üzenetére


TayRol
veterán

Visszajossz Bp-re?

(#4029) alvaro válasza Topiccsendőr (#4025) üzenetére


alvaro
senior tag

Nekem télen rendszerint könnyebben indul, mint nyáron :DDD Tipikus rotaxos móka, hogy nem kapja el elsőre, sőt, amikor meleg volt, tipikusan negyedikre fogta meg hosszabb (több órás) állás után. Télen meg pöccröff. Azt viszont lehet hallani, hogy nem bírja olyan lelkesen forgatni az akku az indító, mint nyáron. Nehéz az a nagy henger :D

Ma viszont kiszedem tölteni az akkut. A jövő héten biztosan nem lesz rá szükségem, kissé hideg lesz...

[ Szerkesztve ]

(#4030) Topiccsendőr válasza alvaro (#4029) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

Hát meg az olaj is sűrűbb jóval, az is lefogja rendesen. Az akkunak is hideg van, nem olyan gyors, mint nyáron.

Ettől az időjárástól kivagyok. Most jön a -18. Azt hittem két hét és lehet pályára menni.

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#4031) Integra válasza Topiccsendőr (#4030) üzenetére


Integra
titán

milyen -18?????

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4032) Gaboman válasza Topiccsendőr (#4030) üzenetére


Gaboman
nagyúr

Egészen Február 18ig hideg éjszakákat ígér -10 fokos átlaggal és napközben is mínusz fokokat, bár én annyira az előjelzéseknek már nem hiszek.
Remélem hogy 1 hónap múlva már mocizhatunk.

[ Szerkesztve ]

Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)

(#4033) .mf válasza Integra (#4014) üzenetére


.mf
veterán

Apa, folytatódik! ;]

Hávazze, Honda-buziból egy látogatás után átvedlettel Duki-buziba, amikor még te is azt mondtad, hogy szervizigényes olasz üszök sznoboknak? :)) Ejj, nagyon könnyen megingatható vagy :))

Akkor egy kis néznivaló, hátha visszacsábít a Hondához ;]

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#4034) stifi válasza Integra (#4031) üzenetére


stifi
senior tag

geci hideg lesz.
pedig énis abban a hitben voltam, hogy február végén már gurulgatni fogok

Nincs időm kedvesnek lenni!

(#4035) stifi válasza .mf (#4033) üzenetére


stifi
senior tag

nagyon szép ebben az összeállításban!
én egy hátsó sárvédővel fogom indítani a szezont, remélem az legalább tizedannyira feldobja majd a vasat, mint egy új fényezés :)
és ha már fényezett sárvédő lesz, lehet a felnik is kapnak valamit, a múltkor láttam cbr600f3 motort fehérben, f4i fejidommal, r6 farokidommal és VFR800 hátsó felnivel.
akkor döntöttem el, hogy nekem VFR800 felni _kell_ az f4i-re. kár, hogy az egész lengőkart cserélni kell rugókkal minden szarral együtt, többe fájna mint a motor...

Nincs időm kedvesnek lenni!

(#4036) boogie84 válasza stifi (#4034) üzenetére


boogie84
veterán

Ilyenkor lehet szép képeket készíteni, már ha valaki veszi a fáradtságot. :)

A sütiknek is szükségük van szeretetre.

(#4037) Ramius


Ramius
őstag

Ezt facebookon találtam: [link] :)

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#4038) Topiccsendőr válasza Ramius (#4037) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

ez szerintem ratyiság :D

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#4039) Ramius válasza Topiccsendőr (#4038) üzenetére


Ramius
őstag

Főleg mert a két motoros ugyanaz, ha megnézed :)

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#4040) stifi válasza Topiccsendőr (#4038) üzenetére


stifi
senior tag

bármint mi buzis, a kép és a szöveg, vagy a köszönés?
ha a köszönés az, akkor én is buzi vagyok, még a robogósoknak is szoktam inteni kivétel nélkül, szerintem jópofa szokás ;)

Nincs időm kedvesnek lenni!

(#4041) latyak17 válasza stifi (#4040) üzenetére


latyak17
tag

Legtöbb esetben énis szoktam inteni, kivéve a motoros rendőröknek :DD Nem:D Általában nincs kedvem inteni, mivel én egy 50-es váltósat hajtok nem igazán néznek komoly motoros partnernek a "nagyok" :D

METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !

(#4042) zsoltee10 válasza stifi (#4040) üzenetére


zsoltee10
addikt

Amikor elkezdtem motorozni, én is köszöngettem, de ma már csak villantok. Balesetveszélyes.

(#4043) Topiccsendőr válasza stifi (#4040) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

Nem érzed úgy, hogy az egész, amit képviselni akar, szar irányból teszi?
Meg nekem ez nem a tesvérem. Kiez?
Mondjuk a vérmagyar íjászegyesületek országos szövetsége plakáton jól mutatna. És kb oda is illik. Meg nem vagyunk beolajozva, meg kigyúrva, és nem rohanunk félmeztelenül sokan tesvériesen egyszerre ordítva hogy ez spárta.

Hát ha úgy érzed hogy attól vagy motoros akkor integess :D
Szoktam én is. Ha ráérek éppen.
De ez az én szuterén véleményem, kár volt rááldozni ezt a néhány sort :D

Nem menekülsz a csendőrség elől.

(#4044) alvaro válasza Topiccsendőr (#4043) üzenetére


alvaro
senior tag

A testvérek között néha óriásiak a különbségek, és képtelenek megérteni egymást. Ebben az értelemben, felőlem :DDD

(#4045) Integra válasza Topiccsendőr (#4043) üzenetére


Integra
titán

"..és nem rohanunk félmeztelenül sokan tesvériesen egyszerre ordítva hogy ez spárta." - zseniális!!!
hahaha, kész, rég röhögtem ennyire jóízűt:))

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4046) Integra válasza .mf (#4033) üzenetére


Integra
titán

maradjunk annyiban, hogy halvány lila fingod sincsen ki és mi vagyok és akkor nem sértelek vérig a hülyeséged és a basztatásod miatt, rendben? ;)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4047) Daywalker válasza Integra (#4046) üzenetére


Daywalker
addikt

Te sem ismered őt, tehát eléggé jogtalan lenne:) Mellesleg csak abból tudott ítélni, amit általában leírsz. Neki ez jött le belőle (meg szerintem többeknek is)...hát istenem, van ez így:)

"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

(#4048) Integra válasza Daywalker (#4047) üzenetére


Integra
titán

valóban, ellenben nem is basztatom folyamatosan, ráadásul rohadtul csak write only lehet, mert számtalanszor leirtam már mi és hogy van. az, hogy nem olvas rendesen, vagy szimplán figyelmetlen, ez ne az én problémám legyen már. minden esetre bosszantó :)
az meg, hogy hondáim vannak nem jelenti azt, hogy honda buzi vagyok, ellenben azt mindenképpen, hogy szeretem és nincsen másra, jobbra, többre jelenleg pénzem... :K majd lesz.. :))

különben is, most drukkoljunk, hogy a felvázolt havi 10 rugós autós megbaszást a motorokra is kivessék havi szinten, csak mondjuk 5 rugós összegben :DDD

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4049) Daywalker válasza Integra (#4048) üzenetére


Daywalker
addikt

Szánalom. Ismét egy alaposan átgondolt gondolt, jól kidolgozott, mindenki javát szolgáló és igazságos rendszert sikerült kidolgozniuk. Gratulálok ezeknek. Bevezetése: 0 forint. Pénzbehajtás mértéke: maximális. Kb. így gondolkodtak. Minden más mellékes.

"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

(#4050) latyak17 válasza Daywalker (#4049) üzenetére


latyak17
tag

Miről maradtam le ?:O

METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.