Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Építő/felújító topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#78971) ecaddsell válasza Atomgeszi (#78963) üzenetére


ecaddsell
aktív tag

Tavaly mindenhova Saval 2.0-át tettünk, de WC-ből nem falit (annak ellenére, hogy tényleg könnyebb tisztán tartani, szóval ha van rá lehetőség érdemes), mert amikor a vizes munka történt még totál hiányzott a mögötte lévő fal (kőműves nem egyszerű mutatvány) úgy meg kicsit merész a keretet oda tervezni ill. a másiknál sem volt biztos a hely (iszonyat centizgetni kellett, megbolondítva azzal, hogy a duplázott VB gerenda pontos helye nem volt előre ismert; bizonyos hossz felett anno duplázni kellett nem tudom most mi a szokás).

A Saval 2.0 mély-öblítésűtől nem kell tartani, vsz. nagyon szuper a tervezés, soha nem dobáltam előre papírt.
A beépíthető mosdó volt az extra mutatvány, mert egyrészt utólag vettünk hozzá szekrényt másfajtát sokkal olcsóbban, de lapszabászkodnom kellett ill. utólag csak félig szétszerelve lehetett berakni (végül minden tökéletes lett)...

Mi spéci fékezett ülőkét tettünk rá (az egyik szuper a másik so-so bár ugyanaz a márka) 10+kHUF (talán Bauhaus de nem esküdnék rá).

Röviden: Érdemes nézegetni a szerelési kézikönyvet tervezgetéskor, de pont a fali tartálynál nekem marad néhány nyitott kérdés...:
http://alfoldi.hu/images/download/szkk_2015_final.pdf

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Építő/felújító topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.