Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
runner 125 #27049 üzenetére
viaszosvászon 2 rétegben?
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Konyhai fiókokba milyen védőanyagot érdemes tenni? Nyilván ami mondjuk vízálló és bírja a strapát - nem vágja át a kés, ha beledobom, stb.
Köszi.
-
Mr.Csizmás
titán
olajradiátorból 10k környékén mi van, ami megéri? olajmennyiség a meghatározó, ugyebár...
-
neduddki
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #27045 üzenetére
HI!
legkongyi h tarifa, menneyzeti infra
udv
neduddki
-
Mr.Csizmás
titán
fűtés kérdés: olajradiátor, kvarc, kalorifer, hőventillátor a legjobb hatásfokú egy kis szobába? kb. 4x5m tetőtéri.
-
B-L-A-C-K
titán
Ha valaki BP-en tud jó áron redőnyöst-szúnyoghalóst műanyag ablakra jelezheti...Ahogy nézem van kismillió ilyen üzlet, viszont ugye nincs időm körbejárni mindet, így ha tényleg valakinek van valami tapasztalata szóljon.
Egy helyen voltam eddig, ott kombinált (azaz felhúzta redőny, és felúszható szúnyogháló) 17 ezer /nm, külön redőny 8900 Ft/nm, illetve fix szúnyogháló 5600 Ft /nm.
-
rii
nagyúr
válasz
Hasaggymeg #27041 üzenetére
ragadt rám némi tudás az évek alatt, ahogy olvasgattam a post-jait
neduddki for president/moderator
-
-
bobsys
veterán
válasz
csemberlen #27000 üzenetére
Szoval a kapcsolo haza az ra van szegecselve az elolapra (amire megy a muanyag burkolat), nem lehet szetszedni. A legolcsobb fajta amit lehet kapni, latszik, hogy sporolt a tulaj a felujitasnal.
-
rii
nagyúr
LED-es "izzó"ból van megbízható 1000 ft körüli "izzó"?
ebay-ről vagy valahonnan?(#27032) föccer: gözönöm' .-) az lesz akkor
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
szasz'tok
szögletes flexibliis cső létezik?
kb 20 cm nek kellene lennie az egyik szélességének
-
Integra
titán
válasz
Hasaggymeg #26999 üzenetére
+ a másik hsz-re:
ezt a csatát sajnos neked kell megvívnod -
szuszinho
őstag
Falra ragasztott gipszkartonra mennyi idő múlva lehet csempézni?
-
Winner_hun
félisten
Én ilyen kinézetűt az anrodíszlécről rendeltem. Villogott, vissza is küldtem. Kínából vettem ilyen kinézetűt. Tegnap jött meg, baromi nagy, 13 wattot fogyaszt, kb. 100 wattosnak felel meg. 5730-as COB ledekkel amikből 24 db van benne . Ennek jó az elektronikája, nem villog. De melegszik ez is, viszont messze nem annyira mint egy hagyományos izzó. Ma került mediddlohoz, majd méregeti.
10 wattért 200-as izzót nem igazán tudom elképzelni.A kukoricás meg csíkosan fog világítani, én biztosan nem vennék olyat. Legalábbis vettem már ilyet, igaz kisebb méretben de az nagyon nem vált be. Kis lámpába belerakva helyi fénynek viszont jó.
Amúgy van topikja: LED világítás a lakásban
-
BRIKLY
veterán
Úgy döntöttem glettelem a hálózott szigetelt falat is.Elszaladtam a boltba itt helyben még 5kg glettért. széria volt 1600-ért vagy Poli-farbe corso 800-ért.Rigips nincs. az utóbbit vettem remélem ezzel nem szívom meg.
-
Sickboy25
addikt
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Valaki nincs Tata, Tatabánya részről itt?
-
bobsys
veterán
válasz
csemberlen #27000 üzenetére
Koszonom, delutan szetszedem
-
mayday00
őstag
válasz
BRIKLY #27015 üzenetére
Én mindig olyat fogtam ki, ami keményre száradt nagyon, és nehezen volt csiszolható
Ha ősszel dolgozol vele, pl amikor nincs meleg, akkor is 20percig dolgozol 1 keveréssel
Vagy keveset keversz sokszor. De akkor meg nem haladsz. Én szeretek egyszerre nagyobb adagokat bekeverni
-
mayday00
őstag
válasz
BRIKLY #27011 üzenetére
Nagyon sz@r glettanyag a széria sajnos. Sprőd anyag, nem olyan krémes mint a rigips plus. Nem lesz tőle olyan szép, sima a fal. Húzni sem a legjobb. Rohadt keményre szárad, nehéz csiszolni. Illetve nagyon hamar beköt a vödörbe. Bekeverve én a plus-al 1óráig simán eldolgozok. Nem lesz közben csomós, darabos,
sz@r széria meg hamar elkezd a vödörbe megkötni, csomósodni. Senkinek sem ajánlom én sem a szériát.
-
BRIKLY
veterán
válasz
mayday00 #27007 üzenetére
szériával.~50nm-t gletteltem,majd 2napig kínlódtam a festéssel.. Nem tudtam mi a gond.Utána ami maradt belőle másik helységre használtam el, 1falat ezzel gletteltem,a többit rigips -el. Na akkor jöttél rá hogy a széria glett miatt szívtam a festéssel. Soha többet nem veszek olyan sz@rt...
-
Met
Topikgazda
Ez az égő tényleg olyan mint egy hagyományos 150-es égő?
Ez nem melegszik jobban mint a hagyományos? -
neduddki
nagyúr
válasz
Hasaggymeg #26999 üzenetére
HI!
hansgrohe a focust akciozza mostansag
udv
neduddki
-
mayday00
őstag
Élvédőzni a Hézagoló gipsz kicsit drága
De falat sem glettelünk vele
6-30as rigipsz a legjobb élvédőzni, majd utána 2 szer még áthúzni pl a rimano plus al. Szerintem a plus nál nincs jobb glettanyag. Csak ezt használom. ragasztó,meg nem jó élvédőzni. nevében is benne van, mire való. Rohadt lassan köt meg, nem tömít. kifolyik. Száradás után előfordul, hogy ,,hajszálrepedések" jelennek meg a ragasztó felületén. Átgletteled, és szintén előjöhetnek hajszálrepedések. Mindenre megvan a maga anyaga. Én ezt tudom mondani.
#27006) BRIKLY
Széria glett 10éve is ugyan olyan rossz anyag volt, mint most. Semmit sem változott a minősége. Lyukakat betömni vele jó. De glettelni rossz.
-
BRIKLY
veterán
válasz
Ton-ton #26990 üzenetére
Hát kipróbáltam,ennél rosszabb csak a széria glett volt, amit rétegekben leszedett a festék a falról még mélyalapozó után is..Utoljára amit vettem azt hiszem 1-10-es rigips,na az nagyon jó volt,szépen lehetett vele dolgozni,tükör sima lett a fal és alig kellett csiszolni.
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Segítségeteket kérném. Felkerül a szigetelés a házunkra. Kérdésem az lenne, hogy milyen árban szoktak állványozni (m2)? Illetve milyen szigetelési munkadíjjak elfogadhatók?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest