Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#146827) HussarF válasza Woodslave (#146799) üzenetére

Én azért nem a zero cola-t ajánlanám, mert abban is ugyanúgy ott van a foszforsav.
Nekem hatalmas kedvenc mostanában az apenta light narancsa, de ízléstől függően van jópár íz, amit árulnak, és egyik sem rossz, cserébe teljesen 0 kalóriásak. Zero colát csak akkor szoktam, ha tényleg alkoholt kell bevinni vele :D

Én pl. tegnap egy protokoll vacsit hagytam ki az oroszokkal, mert utolsó pillanatban szóltak, hogy menni kéne, én meg úgy voltam vele, hogy nem rúgom fel az étrendet meg az edzést azért, hogy a bátyuskákkal csárdázzak egyet.
De tény, hogy amiről beszélsz, az egy nagyon is valós jelenség. Hogy hogy kezelje az ember azt, hogy tartania kell magát egy étrendhez vagy mondjuk inkább életmódnak. És hogy kezeli ennek az ütköztetését az ezzel nem kompatibilis eseményekkel.
Én általában a már sokszor felvázolt zéró üdítős long drinkeket tolom. Enni meg nem eszek mellé többet. Max úgy, hogy elhagyok egy étkezést és mondjuk gyrost betolok saláta ágyon, ha tudom, hogy olyan hosszú lesz az esemény, hogy evés nélkül nem úszom meg. Kicsit ilyen IIFYM (ja, én erre használom az IIFYM-et, nem arra, hogy sütit zabáljak ;] )
De a kaján van a lényeg. Ugye mindenki ismeri az érzést, amikor bebaszik és rájön a "most már úgy is mindegy" érzés és össze vissza zabál. Na, hát a lényeg, hogy kurvára nem mindegy. A régi topiklakók már ismerik a fesztiválos módszereimet, szóval csak az újak kedvéért mondom el, hogy én fesztiválra is viszem nagyrészt a kaját. Beef jerky, az eláll, konzervek, abonett, meg napi egy meleg kaja az előbb felvázolt IIFYM szellemében. Inni meg viszki-zerokóla meg zero narancs vodka. De hiába iszom végig az estét, zabálni nem kezdek el. Persze, napközben egy kis calisthenics meg edzés amikor csak tudok (fesztiválon, nyaraláson is, akár csak saját testsúlyos). És így végig lehet nyomni úgy egy nyarat, még ha minden héten meg hétvégén buli is van, hogy tartani tudod konstans a formát. Fejlődni persze nem fogsz , de ne legyünk telhetetlenek ;]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.