Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#89504) Jahno válasza Bujdy81 (#89502) üzenetére


Jahno
őstag

6 nem biztos, hogy elég rá ha nagyon elmegy a lejtőn... Ismerek pár arcot, akik rendesen nyomják. Na jó, olyan sokat azért nem biztos, bár jogos, hogy gyereknek elsőre nem a mittoménmilyen ritka mozdony egyedi festéssel lesz a tervezet mert hiányzik a sorból, mellé a 2x4 darab autentikus vagon, hanem inkább normális minőségben a funkciójának feleljen meg. Ezek a mai dekóderek marha jók, tényleg életszerűre lehet programozni, akad élethűség és poénfaktor is.

Nála azért kicsit más, mint mondjuk amit a Vasútmodell szemle előad, de ha nagyon belelódul akkor drágább hobbi, mint a fotózás az biztos.

Pár ismerősnél pld. rendesen a kertben is van méretarányos vonat, klasszikus régi szemaforral. Veszélyes terep, Indexen a börze csoport tök korrekt, oda beestem egy ideje és bent is ragadtam, meg ismerek pár seftes arcot a sűrűjéből. Ha vége ennek a járványizének, akkor Pesten lesz országos börze is, érdemes kinézni, vannak jó cuccok, kaphat tanácsot, dumálhat jó arcokkal különféle területről, aki játszik, gyűjt, felújít, épít, tuningol, ésatöbbi, azt mindenképp megvárnám, addig meg olvasgasson és nézzen sok Youtube videót.

Ha nem klasszikus csörgőt szeretne restaurálva összerakni, akkor kb. itt össze is szedték az összes új idei modellt, aztán lehet túrni a webshopokat:

[link]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.