Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#82124) FőDudu válasza npera (#82118) üzenetére


FőDudu
addikt

Ez pont a peldamutatas volt ;)
Lehet igy is csinalni.

A surgos dolgot (kozlekedes biztonsagi szempontbol fontos alkatreszek beszerzese) osszekotve az ugyanoda eso bevasarlassal csokkentettem a szukseges kimozdulasok (expozicio) szamat ugy, hogy nem sodortam veszelybe sem magamat sem mast, mert olyan helyre mentem ahol nem volt tumultus. Bevasarlas hamar meg is volt, erdekes modon senki nem volt elottem a penztarnal.

Maszk viselete mindenutt kotelezo (kulteren is), kezfertotlenito hasznalat mindenutt kotelezo.

Ha demagog akarnek lenni, akkor peldamutatonak irnam le a tetteimet, hiszen az elelmiszerek beszerzese kozben is elkerultem a tomeget es csak 1 helyen voltam (a szokasos 3-4 helyen torteno bevasarlas helyett).

Ejjel amugy itt is kijarasi tilalom van (20-06), de a komolyabb lezaras meg csak most jon.
Holnaptol nincs tomegkozlekedes, hetfotol pedig minden bezar az orvos/elelmiszer bolt/bank/posta kivetelevel. Es nagyon jo indok kell a kimozdulashoz, tilos a setalgatas (lakohelytol tavolabb), tilos a sportolas (kiveve regisztralt profiknak). Kategorikusan tilos a csoportosulas, csak az azonos haztartasban elok talalkozhatnak, meg a szomszedba sem lehet atmenni.

Ma meg lehet mindenfele menni, de ettol mi mar onmagunkat korlatozzuk hetek ota.
Gyerek nem jar iskolaba (3 hete), nem jar teniszre (pedig az meg van, nem is ertem az miert szamit biztonsagosnak ahol egy osszefogdosott labdat utogetnek egymasnak), nem nagyon bandazik a helyi gyerekekkel. Neki nem ennyire egyszeru (mert nepszeru gyerek), de viszonylag jol birja.

En konnyeden elvagyok, zene, konyv, par video es elmegy a nap.
Meg valami tanulast is be akarok iktatni, nem art nemi uj az eletben...

FőDudu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.