Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz Samott #75988 üzenetére
Welcome to Slovenia.
Nalunk 200 Euros buntit kap a nem helyi ha behajt a falunkba es nem tudja igazolni hova megy es milyen cellal. Azaz a foutrol nem hajthat le csak ha szallasa van vagy igazolhato celja a kornyezo falvakban.
Nyaron a rendorok ott allnak az ilyen tablak mellett es nem engedik lehajtani a kulfoldi rendszamos autokat. Ha nem rendor akkor polgarorok, es ha szukseges rendort hivnak.
Mar tobbszor leirtam, hogy barmi aron meg akarjak orizni a lakosok nyugalmat, nyaron az atvonulo turistak durva dugokat okoznak es megprobalnak minden lehetseges menekulo uton roviditeni a hatar fele. A roviditessel pedig bedugitjak a nyugalmas mellekutcakat is.
Volt akit a volgyben levo arokbol huztunk ki es nem akarta elhinni, hogy nem tud atmenni a hataron levo folyon autoval. Sajat autoval nem is tudtam kihuzni, szolnom kellett szomszednak aki traktorral kihuzta az oreg Opel Kadettet.
Lathato, hogy mekkora szivas a hatarra vezeto ut, nem nagyon halad a sor.
[link]
Ez Julius kozepe volt, pedig iden igazan nem is volt durva a turizmus.
Szerintem tervezze be, hogy ejfelkor erjen a hatarra, akkor nincs olyan sor mint nap kozben.Meg szerencse, hogy siman ki tudjuk oket kerulni, mert helyieknek nem tilos az ilyen tiltott utszakaszra a behajtas.
FőDudu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest