Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#70723) npera válasza Jahno (#70722) üzenetére


npera
újonc

Okos srácnak tűnik. Sportcipő, kesztyű nélkül. 0:18-nál ahogy nézem visszavált és rádobja a kuplungot, be is szitál a gép picit alatta.

Kommentek is jók.

Tamás Katona
Már megint egy felfujt ügy!!!! Nem záróvonalon elözött ha jobban megnézed! Ahogy véget ér a záróvonal ott kezdi meg az elözést. Aki vezetett valaha nagy teljesitményü motort, az jól tudja, hogy ha odarántom neki a gázt, akaratom ellenére is megemeli az elejét. Ez nem egykerekezés! Egy nagymotor és egy autó gyorsulása között óriási a különbség. Legtöbbször nem is elözésröl beszélhetünk, inkább kikerülésröl! Sok hozzá nem értö, csámcsogó kommentelö. És mondom ezt én 67 évesen 50 év motorozással rengeteg 1000-es körüli nagymotorral a hátam mögött ! Jobbulást a srácnak, remélem felépül és ül még motorra!

Ja-ja-ja. Ha tök fogalmatlanul rángatod a gázt, akkor vagy elkapar vagy megemeli vagy kifarol alólad. Teljesen attól függ milyen dinamikai helyzetben van a gépjármű, milyen fokozatban, milyen fordulatszámról milyen dinamikával "rántja oda" a gázt.

Aki mondjuk képtelen finoman gyorsítani és lassítani, hanem csak padlófék és padlógáz létezik annak meg magyarázni is kár.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.