Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#56456) npera válasza Atti777 (#56441) üzenetére


npera
újonc

Én ma voltam IKEA-ban, mert "kellett" egy BT hangszóró a sufniba, hogy amikor a bringát szerelem (ami gyakran van), akkor ne kelljen mobilról hallgatni a zenét, hanem legyen hangszóró.

Láttam, hogy az IKEA kihozott egy Frekvens nevű "party hangszórót", ami igen silánynak tűnt, így gyorsan elrohantam venni egy Eneby 20-as hangszórót.

Ez mindent tud amire szükségem van:

- viszonylag jó hangja van (külön mély és magas sugárzó)
- lehet akksival használni, de alapból nincs hozzá akksi (!), ami jó. Ugyanis nekem nem kell akksi, konnektorból fog üzemelni
- jó nehéz a cucc, van benne anyag
- olcsó

Múltkor lecsúsztam egy 12-cellás akksi töltőről, mert sokat vártam vele, most nem akartam lecsúszni róla.

Visszatérve a lényegre: állati sok ember volt az IKEA-ban. Én a szokásos módon keresztülvágtam a tömegen célirányosan, nem nézelődni mentem. De nagyon sokan csak a szokásos lézengést művelték. A parkoló is tele volt.

A boltokban eddig a következő megoldásokat láttam:

- ICA: semmi.
- Willys: plexi a kassza előtt, matricák mutatják hol álljál
- LIDL: plexi a kassza előtt, matricák mutatják hol álljál
- COOP: matricák a kassza előtt, hol álljál

Olyan Maginot-vonal, mint Duduéknál nincsen. Se fertőtlenítő ember, se maszkok, se kesztyűk, se semmi.

Voltam a téren gyógyszertárban intradentális fogpiszkát venni, simán bemoonwalkoltam, körbe tudtam pingvinezni az egészben, oda lehetett menni a személyzethez és kész.

Boltokban a gyümölcsök ott vannak szabadon, lehet köhögni az almára ahogy csak akarsz.

Nem tudom, hogy ez mennyire tűnik felelőtlennek a magyarok szemében, itt ez így megy. Ma voltam úszni a fiammal. A lányommal csak azért nem, mert asszonnyal ottragadtak egy gigantikus játszóteres dzsemborin, amikor fél tucat helyi gyerekkel bandáztak és rollereztek körbe a faluban. Holnap reggel foci edzés lányommal.

Melóban közben home office és 60%-os meló séma. Hétfőn és pénteken tilos dolgozni, mert akkor az állam pótolja ki a fizetést 94%-ra.

Nyuggerek kint dzsemboriznak, a sétálóösvények tele vannak velük. Kerülik a közeli interakciót, de mozognak és "edzenek".

Találkoztam vérmesebb példányokkal is. Egy V60CC-vel tolt egy öregasszony és anyázott és rázta az öklét, amikor átengedtem egy gyalogost a zebrán és meg kellett állni. Vélhetően nagyon felhúztam, hogy előtte több percig a megengedett sebességgel haladtam csak és nem +20 km/h-val. Hiába, én már csak ilyen law abiding citizen vagyok... :B

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.