Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#42870) npera válasza Gabibácsi (#42865) üzenetére


npera
újonc

Az instant fogyókúra.

Még a lakásban laktunk, amikor elkaptam a gyerektől a vírust. Azt hiszem a most éppen tömegtermelésbe kerülő benzines motor sourcing meetingjére telefonáltam be (Skype) otthonról, mivel már éreztem a közelgő világvégét. Éppen valami deviation list volt a téma, amkor éreztem, hogy jön a baj. Benyomtam a szkájpon a mjút gombot, aztán elkezdtem légzésgyakorlatokat végezni. Pár perc után beláttam, hogy a légzésgyakorlatok sz*rt se érnek, , ideje bevonulni a fürdőbe.

Utána jött a mókás része a dolognak: melyik nyílás élvez prioritást. Először ülni kell vagy inkább térdelni a porcelán Isten előtt és ölelni a hideg fajanszont szorgalmasan. Már nem emlékszem a részletekre, de minden nyílás kellően ki lett purgálva kormolva, aztán miután összeszedtem magam újra ki tudtam mászni a konyhába és felvettem headsetet és megpróbáltam megérteni, hogy merre ment a meeting és mit szalajtottam el.

A vicc az, hogy én írtam a meeting minutes-et és egész konzekvens lett. Hiába, egy kis hányós-fosós vírus nem állhat a technikai fejlődés útjába.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.