Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#42308) Jahno válasza FőDudu (#42296) üzenetére


Jahno
őstag

Nincs ügyelet, de hívnak. Egyik főnök meg másban is sokkal gyengébb, nem mer szembeszállni és vitatkozni semmivel. Jó 1 éve még beugatott, most fél más szituban is, hogy a lábára lépnek. Másik nem érzi ezt vita tárgyának, ez van és kész, meg különben is a biznisznek mennie kell és jajj csak 1 percet kell megoldani. Nem így kezdődött a téma? Naugye. Aztán 5x1 perc az pont 4 óra. Többiben nem döntésképesek és nem lehet beleszólni, nem is értik az egészet és nincs rá terv.

Eleve fél napos a munkarend, átlagban 6-22 óra közt dolgoznak is, mert XXI. század, rugalmas és nem. Sokan melóznak szombaton/hétvégén, itt vannak a ledolgozós szombatok, elvileg szabályozva vannak, gyakorlatilag szopószorzós homályzóna.

Ügyeletet tudom, ismerem, azt is, hogy nagyobb helyeken miképpen működik és mi van leírva a tanaynagban :-D Itt is felvetettem, hogy kell egy helyi telefonmellék amit tudnak a júzerek és mindig máshoz van irányítva. Csak ez már A Megoldás, amit el kell dönteni, felelősséggel jár, meg különben is nem fontos, ne foglalkozzunk vele.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.