Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#101904) blueboi69


blueboi69
csendes tag

#bmwömlengés #fájaszívem

Tegnap elhoztuk a bmw-t a szerelőtől, nagyon patent. Nem én vezettem, hanem a vevőjelölt, de nagyon király volt látni az autót a tükörben meg hátulról. Előtte mentem vele egy próbakört, mostmár furcsa volt, hogy olyan közel a szélvédő, meg a műszerfal, de az összes kezelőszerve annnnnyiiiira lágyan kezelhető. Ehhez képest az smax tényleg egy traktor.
A váltó, a kupling, a fékpedál, a kormány, minden annyi kellemesen használható és annyira érezni, hogy egy kezesbárány az autó. Kellemesen húz is alulról, azt vettem észre, hogy 2ezernél már felváltok, holott a dizel smax 1500-2500 között szokott mozogni, de 1500 nem érdemes használni, mert kb mintha tolnám az autót, annyira életképes, ez meg, "nagy" szívóbenzin, (igazából, ugyanakkora a mint az smaxban a dízel), hogy alapjráattól érezni, hogy van benne erő.
Na és a motor annyira szépen jár, hogy első blikkre azt hittem lefulladtam vele, mert se vibrációt nem éreztem, se nem hallottam.
Nagyon fog hiányozni, az biztos.
Ma még nálam van, kicsit megyek vele, lemosom, aztán a hosszúhétvégére kölcsönadom a családnak, hogy menjenek vele és utána eldönthetik, hogy megveszik-e.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.