Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
FZsolt15
üzenetére
Első fizetéskor zárolják a 400 forintot + levonják a program vételárát automatikusan, ha van rajta ekkora összeg. Ha pont a vételár van a kártyádon, akkor kapod azt az üzenetet, rakj rá még 400 forintot. Ez csak első alkalommal szükséges, és zárolják, pár nap és felhasználhatod a 400 forintot is a kártyádról.
-
LonGleY
veterán
válasz
FZsolt15
üzenetére
Sejthetően különböznek (és ezáltal a frissítés is csak az amazonon keresztül történhet), mivel a Play-en az ingyenesre állítás nem visszavonható / így tehát az apk-k sem egyezhetnek. Még megoldás lehet valami rejtett Play-es csatorna közbeiktatása, és így az utólagos frissítés is megoldott. Nade honnan leszedhető megint, ha már egyszer megváltál a programtól? Ha ezt valaki kibogozza nekem, akkor még lehet arról is meggyőz, hogy van értelme amazonozni... :]
-
Jaffa75
őstag
válasz
FZsolt15
üzenetére
Akár az is jó lenne, de ez cwm- ből zipként kell futtatni, én meg az Padfonet nem akarom mókolni.. nincs igazán ezt leszámítva rá szükség...
Plazmacucci: nem tudom milyen vason tolnád, de ha normális DAC van benne, akkor érezni fogod, hogy mit tud a Poweramp... nagyon zsír...
! -
Hegasus
senior tag
válasz
FZsolt15
üzenetére
ezer hála jó Uram!

igazából jöhet sima 7.5 is meg esetleg a 7.0 is ha van (talán még ezek is jók, majd végig próbálom), mert a mostani 7.5.3-asnál jelentkezett nálam hogy készenlétben merít... (nem oldja meg a quit gomb se :S)
persze ha nem nagy gond! -
Bozek
nagyúr
válasz
FZsolt15
üzenetére
Én meg inkább ezt: Tiny Flashlight + LED
-
Xaels
félisten
válasz
FZsolt15
üzenetére
Ott a Helium backup(Régebben Carbon néven futott)
-
xSide
őstag
válasz
FZsolt15
üzenetére
Melyik esztétikusabb?
Bal root nélkül, jobb root-tal...
Lényege a csoportosítás (emiatt használom így), más oka az appdrawer/widget rész csak így működik kihelyezésre.Synaptic: app nélkül wifi beállitások/speciális (alapfunkció)?
mindig / soha (növeli az adatforgalmat) / csatlakoztatva van (töltő)
Változtatás után wifi ki/be, ha már makacs lett
-
Bozek
nagyúr
válasz
FZsolt15
üzenetére
A bal felső sarokban van egy ilyen földgömb szerű cucc. Ha arra nyomsz, akkor alul az Eszközök között lesz egy olyan, hogy Root Explorer. Amikor azt elindítod, kéri a SuperUser jogokat. Azon belül pedig az R/W csatlakoztatással tudod a rendszermappa hozzáférését szabályozni.
Én is sokáig kerestem, mire rátaláltam. Egyáltalán nem felhasználóbarát, ezért töröltem is az ES-t és maradok a Solid-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Hova kell az ip cimet beirni amit mutat?
!
Unit Converter Ultimate

crok
mobilizmo