Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Nem vitatkozom, de ez akkor is baromság!
Nem tudom, melyik készülék közli magáról, hogy mekkora.
Mert 5"-on FullHD vagy 7"-on HD, az sem mindegy.
Egyszerűen felesleges a méretet összevetni. Ha egy HD-ra megírt program nem fut szép grafikával FullHD-n mondjuk 10"-on, azt aláírom, de ez így akkora ostobaság... Mert mamár inkább a PPI-t kéne nézni, mint az ahhoz rendelt méretet...De nekem aztán tök8
-
HoTaZo
addikt
Bejelentkeztem, gépen, mobilon, de akkor is ugyanezt dobja.
Nem tudtam a megjelenéskor letölteni, mert nem volt alkalmas az akkori vasam. Rrméltem, hogy most lehet... Ha nem hát nem. Tehát, aki nem jutott hozzá akkor, az már sütheti...
Warez nem érdekel, úgy már régóta meglenne... -
ignisz
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Jééé! Te itt? "Write only" vád biztos nem fog érni!
De ha már összefutottunk, kérdeznék. Tudsz vmit ennek a települési módjáról? Megnéztem az indonéz, török és izraeli verziókat. 200/600/500MB. Nem kevés. Ez mind a belsőre települ, vagy van, amit ki lehet pakolni? Gondolom, hogy ebben nincs külön content, hanem egy egység az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 32GB CORSAIR Dominator Titanium RGB DDR5 6400MHz CL32 KIT garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Az a cím amit írtam a 13-kerbe van, a Nyugati után.

Ingyenesen 10 napig volt elérhető, aki addig leszedte, az a későbbiekben is bármikor elérheti.

Sőt, az abacus is az.

crok
mobilizmo