Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-02 09:11:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10948) LonGleY


LonGleY
veterán

Task- és appmenedzser kérdéskör

Task manager-ból próbáltam kettőt, a Sand Studio (AirDroid) féle Task Manager-t és az ES Task Manager-t. Míg az első kijelzi a futó folyamatok listájában, hogy mi mennyi memóriát csócsál, addig az ES-féle tud cache-t üríteni pluszban (de nem jelzi, hogy mi mennyi tárhelyet vagy memóriát foglal). Viszont egyik sem tud futó folyamatot valójában leállítani! :Đ Röhej, de így van. Az imo messenger-t ugyanis néha ki szoktam lőni, így az a referencia appom erre (alapvetően a notification bar-on tanyázik, így látom, hogy megy-e vagy sem), de azt csak a rendes app infóból lehet leállítani "kényszerítve".

Ezeken kívül fent van a Sand Studio-s App Manager, ami pedig a programok tárhelyen való terpeszkedésük mértékét mutatja az app listában.

A kérdésem, hogy van-e olyan nem bloatware, nem automatikusan induló task manager, ami valójában le tudja állítani a futó folyamatokat, vagy van-e ennek valami lelki háttere, hogy ICS-en külső program ilyet nem tud?

Ha nincs rá valami ultimate megoldás, akkor továbbra is a Sand Studio-sokkal fogom listázni őket, ha kíváncsi vagyok rájuk, és rendszerből zárom őket, cache-t meg ES Task Manager-ből törlök. Igazából az is jó, ha egy pici, egyszerű cache ürítőt ajánlotok, mert míg a Sand-es appokat szeretem, addig ez a lassúka ES kicsit szúrja a szemem.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.