Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97451) BenHans válasza venember83 (#97448) üzenetére


BenHans
addikt

Ezen töröm a fejem én is. Egy szívprobléma nem vicc, 21 éves a srác és hosszú távú befektetésként egyik nagyobb csapat sem venné meg és nem egy kérője volt.
11 után pár perccel érkezett meg a Villa Stuart klinikára, és megfelelt az orvosi vizsgálatokon, aláírt 2022-ig, tehát az érkezése hivatalosnak tekinthető és a 14-es mezt fogja viselni.
Nem tudom milyen szívbetegség az ami ilyen gyorsan pihenéssel gyógyítható.

Marotta, pár nappal ezelőtti nyilatkozat: „Ami Schicket illeti, gyakorlatilag a véletlennek köszönhetően futottam bele a Sampdoria képviselőjével, Antonio Romeibe. Beszéltünk a cseh támadóról, mivel elismerjük a tehetségét és sajnáljuk azt ahogy a dolgok alakultak. Az orvosi vizsgálatot követően egy kölcsönszerződést ajánlottunk fel, mint megoldást. 8 millió eurót fizettünk volna azonnal, illetve egy 30 millió eurós opciót tartalmazott volna a szerződés. Gyakorlatilag ezzel ért véget a tárgyalás, mi pedig nem kezdeményeztük, hogy újra tárgyalóasztalhoz üljünk."

Kicsit zavaros, ahogy írod a Juve megvette volna 30-ért, de nem ment át az orvosin, majd eszerint ezek után ajánlottak 8+30-as kölcsön+opciót egy állítólag "beteg" játékosért... Sántít valami.

Az kizárt, hogy a kölcsön ne felelt volna meg Ferrerónak, mivel elvileg 6 milliót fizetünk most, majd 2020-ig még 32-t részletekben plusz 2 millió bónusz teljesítménytől függően.

[kép] :DDD Remélem megszolgálja az árát.
Nagy kérdés, hogy EDF hogy alakítja a felállást, mert Schick lehet jobb szélső is és csatár is. Van variációs lehetősége.

Közben Keita Balde a Monacónál...

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.