Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#148357) BenHans válasza venember83 (#148354) üzenetére


BenHans
addikt

Akkor majd viselik a következményeket. Nem hiszem, hogy kötelezni lehetne más kiírást, hogy amennyiben egy konkurens nem partneri sorozatban indulsz is köteles legyen fogadni.
Alapítottak egy külön ligát ahol nincs verseny a bekerülésért sem a bennmaradásért, így okafogyottá vált a nemzeti bajnokságban való indulás a BL/EL/KL pedig végképp.
Vicces, hogy úgy emlegetnek versenyt, hogy nekik nincs, így önjelölten ott lehetnek többszörös pénzért mert ofkorsz róluk szól minden, és nem kívánnak ilyen fostos Sevillával, Rómával, Villarreallal, szórakozni és olykor kikapni tőlük, de azért az UEFA a versenyellenes, ők ellenben nem kartelleznek. Na ha ezt komolyan gondolják, akkor remélem olyan ügyvédeket fogadtak az UEFA-nál, hogy a végén még Perecéket vágja meg keményen az Európai Bíróság és visszafordítják beléjük a kést.
Még a végén olyanok lesznek mint a kínai bajnokság, vagy a 30 év felettiek mennek majd pénzt keresni vagy pár fiatal 2-3 évre, aztán vissza. :)) Ez lenne a legjobb, de nevetnék a végén még a JP Morgan is kiszállna mert nincs elég támogatottság és tényleg bedőlnek anyagilag. :DDD De hátha sikerül majd a Unitednek 1.5 milliárd eurósra pénzelt kerettel megverni a 250 milliós Villarrealt, aki örüljön, hogy kap a pénzből a játékosaiért cserébe. :))

Datsyuk: :DDD valahogy így

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.