Hirdetés
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #147146 üzenetére
én valahogy éreztem írtam is a 4 gólt, ami majdnem bejött (azt hittem, hogy Mané kezd és Firmino csak a végén jön, ezért neki is tippeltem 1 gólt) előre 1:4-et mondtam volna, amihez nem sok kellett... jó volt tegnap a csapat: végre nem csak 1-1 játékost tudnék kiemelni, hanem legalább a fél keretet, ami nem az elmúlt megszokott 50%-os teljesítményét mutatta, hanem 100% fölött pörgött (Robertson az 1. félidőben volt nagyon aktív, TAA elkezdte adogatni a mesteri labdáit, Firmino-nak tegnap összejöttek az elképzelései, Salah is jó volt, Fabinho és Wijnaldum is becsülettel dolgozott a középpályán... sőt a védelemben Phillips-et emelném ki: a suta öngól ellenére is jól játszott tegnap... ja és most attól sem féltem, hogy Thiago valami béna rácsúszással elkezd lapot gyűjteni) ...ez a lendület tartson ki még bő 1 hétig
most már nem olyan gyászos a helyzet:
leicester - 66 pont, chelsea+tottenham hátra
chelsea - 64 pont, leicester+villa hátra
liverpool - 60 pont, wba+burnley+cp hátra (burnley-től félek kicsit azért)(szerencsénk, hogy leicester+chelsea párharc van, mert ha mindhárom meccset nyerjük, akkor akármilyen eredmény esetén valakit megelőzünk)
+1 poén: unitednek fulham+wolves van hátra és 70 ponton áll... ha mindkét meccset bukja és a leicester nyeri mindkettőt, akkor lecsúszhat a 2. helyről
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Peterhappy
őstag
válasz venember83 #147150 üzenetére
Passz.
Csak az tűnik biztosnak, hogy nem a Barcába -
őstag
válasz Peterhappy #147149 üzenetére
Pedig pont tegnap írták, hogy vele is megegyeztek, ha Koemant kirúgnák, felülvizsgálják a helyzetet. Mondjuk egy Depay szintű játékost bűn ingyen nem leigazolni... Szerintem. Nem ő fogja BL győzelemre vezetni a Barcát, de van egy olyan érzésem, hogy Grizitől és Dembélétől hasznosabb lehet.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Peterhappy #147149 üzenetére
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
őstag
válasz Peterhappy #147154 üzenetére
Pletykák mindig vannak, én a B-s edző, Xavi, Klopp, ten Haag nevét olvastam. De szerintem nem menesztik Koemant. A szezon vége el lett cseszve, de be kell látni, hogy gyenge ez a csapat jelen pillanatban.
-
Peterhappy
őstag
válasz yuing #147156 üzenetére
Nekem úgy rémlik, Klopp kijelentette, hogy soha nem menne Barcelonába. De lehet, hogy rosszul emlékszem. Ten Haag is jó ötlet, csak ne jöjjön üres kézzel
Egyébként én sem hiszem, hogy menesztik Koeman-t. Luxus is lenne most őt is még egy évig fizetni. De nem tudom most hová tenni. A P$G visszavágó óta látványosan fejlődött a csapat - de az elmúlt hetekben mindent elbarmoltak és sajnos ebben vaskosan hibás Ő is - szerintem.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Peterhappy #147157 üzenetére
nem edző kell a barcelonába, hanem védelem és csatár!!!!!!!!
unoooooooooooomedző már van, fszom.. hozhatják ide kloppot meg murinnyót is összeheggesztve, akkor se lesz jobb, ha ugyanezzel a vicc kerettel kell csinálniuk valamit a nemzetközi porondon
a szájbkrut bredvéjeket, pjanicokat meg lengléket el kell takarítani![ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #147151 üzenetére
Ja hát Phillips baromi szerethető figura
Rém korlátoltak a képességei, de igyekszik, küzd hajt, a maximumot kisajtolja magából, minden mozdulatán látszik hogy meghalna a csapatért, ez a rangadó látszott hogy élete csúcspontja volt, az ilyen játékosokért lettem Pool szurker, persze nyilván az ég világon semmit nem nyerhetünk ilyen játékosokkal, mégis sokkal közelebbi mint a zsoldosok.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #147159 üzenetére
kíváncsi vagyok, hogy VVD mellett meddig tudna fejlődni... amiben nagyon jó, az a szöglet utáni kifejelgetés Van Dijk tanítsa meg neki azt is, hogy kell az ellenfél kapujába fejelni, ha mi rúgjuk a szögletet ...mennyire máshogy alakulhatott volna a szezon, ha Fabinho hamarabb kerül vissza a középpályára és a tegnapihoz hasonló játékot próbálgatjuk... egy dolog, hogy tényleg bevált cb poszton, de ezzel a támadójáték agyon lett lőve, mert a középpályán is legalább ekkora szükség lett volna rá... a tegnapi 2-4 mennyivel másabb volt, tucatnyi kapura lőtt labdával, mint a 0-0 / 1-0 / 1-1 -ek, amikor félidőnként egyszer tévedtünk a kapu közelébe... még az is jobb lett volna, ha kevesebb védővel állunk fel, de Fabinho középen marad, majd kapunk összesen +10 gólt, de cserébe lövünk 20-at
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #147160 üzenetére
Nem hiszem hogy itt bármi jövője lesz, hacsak nem marad 6. számú CB-nek. van dijk de még gomez is fényévekre vannak tőle, Philips a tipikus 90es évekbeli angol CB, arra jó volt szerintem hogy pénzt kapjunk érte nyáron valami reaktív focit játszó kiscsapattól, nálunk valószínűleg Konaté lesz helyette.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #147146 üzenetére
szerintem philips meccs embere lehetne eltekntintve attól a szerencsétlenségtől.
annak ellenére, hogy mennyi töketlenkedése volt ezelőtt tegnap kb 3-4 olyan közbelépése is volt amiből gól de minimum veszélyes helyzet alakulhatott volna ki én tegnap nagyon kellemeset csalódtam benne.
#147159DeathAdder
"küzd hajt, a maximumot kisajtolja magából," ezt adom én is úgy látom, h hiába nem egy VVD de látszik az egész karakterén, h amit csak tud kihoz magából még ha az sokszor nem is elég színvonalas, de soha nem látni rajta, h felgma lenne félvállról venné kicsit olyan miaminos.[ Szerkesztve ]
-
szotyika77
aktív tag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz szotyika77 #147163 üzenetére
nem megerősíteni, hanem kicserélni!
Piké már darabos, a többiek meg gagyik. egy komolyabb csatársor ellen felállva végük van mint a botnak -
Peterhappy
őstag
válasz Tibiajax #147164 üzenetére
Magamat tudom ismételni, közel tíz éve probléma a középhátvéd poszt. Minden évben ezen spórolnak és vesznek előre újabb és újabb játékosokat...
A minap jutott eszembe, Marquinhos is képben volt sokáig és végül sokallták érte a 40m-t és elment inkább a Parizerbe. Két Marquinhos kaliberű hátvéd tizenévekre megoldhatta volna a gondokat. Fostubus a védelem, de kell hozzá, hogy előttük Busi is árnyéka önmagának (kisebb fellángolásokat leszámítva). MATS nélkül esély sem lett volna a dobogóra.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Peterhappy #147165 üzenetére
annak idején én/mi abban reménykedtünk, h a milan-ból Thiago Silva-t elhozza a barca.. ő pl nagyon jó lett volna
sajnos, ő sem jött össze
előttük Busi is árnyéka önmagának
nem is az h árnyéka, nem felejtett ő el focizni, csak egyszerűen már nem 26éves és ennyi. jóval túl van a harmincon, és egyébként sem volt soha villámléptő, mert ő nem erről szólt. de huszonévesként abban, amit ő csinált, a legjobb volt a világon. szinte
olyat meg már meg sem említek, hogy xavi és iniesta sincs már mellette, akikkel hármasban együtt jöttek kb a világra..meg a focipályára -
bagyulajuve
addikt
a hétvégén két létfontosságú meccs lesz:
szombaton 18:00-kor Juve-Inter - itt a BL a tét a Juventus számára, csak Juve győzelem elfogadható - bár az Inter menni fog nagyon, presztízs meccs, szóval szerintem döntetlen lesz
vasárnap 18:30-kor Loki-Hali - fel kell jutnia a Lokinak és csak akkor mehet biztosra, ha győz - szerintem meglesz
Resistencia eterna
-
dudu5130
őstag
válasz bagyulajuve #147167 üzenetére
Én nem is emlékszem olyanra, hogy a Juve ellen hoztunk volna olyan idényt amiben legalább 1-szer ne kaptunk volna ki. itt az ideje
-
Cartevo
őstag
Elég sok már a komment, pedig nem is mennyiségre hajtunk, hanem minőségre.
-
sh4d0w
félisten
válasz bagyulajuve #147167 üzenetére
A Lokinak és a Gyirmótnak, nehogy eszébe jusson a Vasasnak...
https://www.coreinfinity.tech
-
Cartevo
őstag
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #147093 üzenetére
Ezt a 70% buszozást eddig csak előnyben láttam tőle plusz akkor, amikor az ellenfél egy komolyabb erőkből álló csapat volt. Ha Fonseca eddigi irányítása alatti 1,9 lőtt gól per meccses statisztikáját 1.75 környékére rontja, viszont a 1.46 kapott per meccses mutatót 1.2-re vagy alá javítja már nyugodtabb leszek, és ezek az értékek arányosítva meg is felelnek még a legutóbbi két állomáshelyén alkotottaknak is. A Chelsea, Real és Inter korszakok eredményeit direkt nem veszem ide, mert az sokkal jobb ennél.
Több, mint valószínű, hogy eltűnik ez a márpedig mi focizunk, ráerőltetjük a játékunkat mindenkireaz ellenfél meg rúgja a gólokatelmélet.
De Spalletti sem a támadásépítéséről vagyis a látványos támadófociról híres, mégis vele voltunk talán a legsikeresebbek és számtalan gólt tudok mutatni ami a szemnek is meggyőző módon született. Tegyük hozzá, Conte sem éppen a latin focit játszatja az Interrel.
Mindenesetre már készül.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
BenHans
addikt
válasz BenHans #147175 üzenetére
Fonsi 1.74 ppm mutatóját sem lehetetlen feljebb tornázni, főleg hogy 2.1 már elég a második helyre és az Inter sem fog stabilan 2.4-et is felülmúlva teljesíteni.
1.77 a PL-ben jelenleg elég lenne a 4. helyre.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
mephi666
nagyúr
ezt most olvasom ...a káposztaagyú drukkerek
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #147179 üzenetére
mit vársz a mai, számotokra sorsdöntő, számunkra meg presztízs meccsről?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
őstag
válasz Peterhappy #147154 üzenetére
Mai Sport címlap, Kun + Depay együtt.
-
bagyulajuve
addikt
-
venember83
nagyúr
válasz Ringman #147180 üzenetére
Megérdemelten nyer az Inter, a Juve hozza a megszokott szervezetlenséget, legjobb esetben döntetlen, de ahhoz nagyon nagy szerencse kellene. Firenzében holnap legalább döntetlenezik a Napoli, de a győzelem valószínűbb, s így zárul le a 9 scudettós sikersorozat, nyáron meg jöhet a tisztítótűz és pár év purgatórium.
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #147183 üzenetére
fio szerintem nyugodt szívvel leadja a meccset, ha kitolhat a juvéval.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
venember83
nagyúr
válasz Ringman #147184 üzenetére
Nem kell leadni. Ők már nem esnek ki, cél elérve, már nem lesznek annyira motiváltak s kész. Azért ott sem a Fiorentina akadémiájáról származik mindenki, hogy álmukból felköltve is Juve-utálat fűtse őket. Meg szerintem szurkolóként túl is dimenzionáljuk mi ezt az ellenségeskedést. Hol érdekel egy Európába a pénzért szerződött kolumbiait vagy brazilt, hogy a Fior utálja a Juventust? Max kitesz magáért, hogy felfigyeljenek rá, de nem hiszem, hogy már napokkal/hetekkel előtte hergelné magát, hogy XY lesz az ellenfél, akit a klubom utál.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Peterhappy #147188 üzenetére
előre őket, mögéjük centerbe Messi... rohadt jó lenne
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #147179 üzenetére
Kevés vagyok ahhoz, hogy olyan szellemi magasságokba érjek, és olyan határozott és jó kiállású legyek.
--------
"Azért ott sem a Fiorentina akadémiájáról származik mindenki, hogy álmukból felköltve is Juve-utálat fűtse őket."
Ő pl már ledobta láncait.Szurkolói szempontból vannak nagyon komoly ellentétek amihez csak egy szikra kell, amúgy pedig magamat idézném, "az olasz foci, egy nagy család, persze nagyjából mindenki utálja a másikat, és csak karácsonyi vacsoránál azaz válogatott meccsen tudnak megülni egymás mellett kb pont legfeljebb 90 percig".
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #147191 üzenetére
"Ho un solo rincrescimento e quando ci penso non posso fare a meno di immalinconirmi un poco. Quello di aver girato in lungo e in largo l’Italia del pallone, ma di non essere mai riuscito a vestire la maglia bianconera della Juventus che ha sempre rappresentato il mio punto di riferimento. Quasi tutti nella vita possono dire di avere un’incompiuta nel cassetto. La mia è questa"
Mielőtt még szentnek kiáltod ki az apját, ő is annyit bán csak a karrierje kapcsán, hogy nem viselhette a Juventus mezét, s egyáltalán nem zárnám ki, hogy ő is a Juventushoz szerződés mellett emelt szót a fiánál. Most már köpködhetitek őt is.
-
Tibiajax
nagyúr
a spezia is kitömte a torino-t.. egy hét alatt menyit kaptak? 11gólt?..
eléggé fos lett ez a torino isnem ez lesz a dicsőséges éve a torinói focikluboknak
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #147194 üzenetére
Megb*szták őket, mint a (torinói) lovat... Tarr Béla rendezhetne egy 5óras filmet a gólösszefoglalóból, annyit kaptak szerencsétlenek
-
LyonnaisFan1
őstag
A Hertha BSC egy gól nélküli döntetlennel biztosan bentmaradt a zárófordulót megelőzően.
Dárdai végülis teljesítette a küldetést.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
Fulhamben van egy 18éves gyerek: Fabio Karvajorr akkorát akasztott a léc alá, hogy rá kellett gugliznom, nem-e Ricardo az apja... nem...
-
venember83
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #147196 üzenetére
Helyes, a kevés idei pozitívum egyike, most már hátha megfelelő tisztelettel bánnak majd Dárdai Palival, miután többszörösen megmentette a klub hátsóját.
-
mephi666
nagyúr
Milyen jó a hangulat itt a juve-inter előtt: Conte+Pirlo is mosolyogva ölelkezik nagyokat... Chiellini meg Handa szintén... mindjárt rendelnek inkább pár tálca sört, pizzát és röhögcsélve lejátszák kártyán a meccset
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest