Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#147851) DeathAdder válasza atee_13 (#147831) üzenetére


DeathAdder
veterán

A Roy és Dalglish érában még nem volt ilyen modell, ott még britesítési hullám volt ami nagyon bedőlt (funfact, azokban az időkben kaptuk a legtöbb tizenegyest, és a legtöbb bírói segítséget, amikor tele volt a csapat brit játékosokkal). BR-es időkben jött a transfer commitee, elejében döcögött is mert volt amit az edző akart és volt amit a TR, így nem igazán működött még akkor sem.

Azért valljuk be középcsapatként a ligában 5. erőként (5. legnagyobb bevétel, 5. legnagyobb kiadás, 5. legtöbb kifizetett bér, 5. legértékesebb keret akár kezdő tizenegyre, akár keretre nézve) önerőből másképpen esélytelen lett volt topcsapattá érni.

Erre két megoldás lehetett 1. olaj 2. okosabban csinálni mint a többiek, ez utóbbi döntés egyelőre őket igazolja. A kezdőbe igazolt drága játékosokat is az előzte meg hogy több átigazolási ablakot pozitív szaldóval zártak, vagy egyáltalán nem igazoltak, és kivártak a megfelelőre, mondjuk ebben azért rohadt nagy rizikó volt külső szemmel :D

Kontaé is kurvadrága most és ennek a szakadár klubnak mégis van pénze, csak épp az elmúlt 2 szezon átigazolási mérlege kb nulla, tavalyelőtt nyáron konkrétan csak eladtak és nem igazoltak senkit BL győztesként egy rakás pénzzel, de az nem számít, csak hogy a mocskoknak mégis van pénzük Konatéra :DDD

(#147852) atee_13 válasza DeathAdder (#147851) üzenetére


atee_13
őstag

"Erre két megoldás lehetett 1. olaj 2. okosabban csinálni mint a többiek, ez utóbbi döntés egyelőre őket igazolja."

Ezt adom, h okosabbnak kell lenni. Ám én úgy látom, h a Klopp "éra" alatt a kezdetekben nagyon bejött majd kevésbé és kicsit van bennem félelem, hogy ez egy lejtmenet és majd jön a nagyon nem. Nyilván nem ezt akarom, hanem, hogy Konate nője felül akár VVD-t, de míg Klopp első éveiben úgy voltam, hogy meg se fordult a fejemben kit kellene igazolni, mert akit hoznak úgyis telitalálat lesz mára már arra módosult, hogy fantáziálgatok kik kellenének :D

(#147853) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

A City es Chelsea szurkolok ismet osszecsaptak Porto varosaban. :Y

Az elso osszecsapast egy masodik is kovette.

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#147854) Tibiajax válasza atee_13 (#147852) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

a jóó focira ma két megoldás van.
1. kőolaj.....

(#147855) bagyulajuve válasza drachoHUN (#147846) üzenetére


bagyulajuve
addikt

Az a baj, hogy túl sokat nem lehet "ugrálni", azaz sok játékostól nem lehet megszabadulni és újat hozni, most épp főleg anyagi okok miatt , továbbra is tartom, hogy inkább középső középpályán gyenge a csapat, ha stabil és gyors lenne, akkor a védelemre is kisebb nyomás nehezedne, valamint az sem ártana, ha onnan több gól és gólpassz érkezne. Egy szélső védő sem ártana, legalább egy balhátvéd Sandro mellé.

CR mehetne valóban, sőt valószínűleg fog (remélem a felszabaduló pénzkeret hasznosan lesz elköltve, ha megy).
Morata nem egy atom, de sokkal jobbat sem látok piacon - talán Vlahovic-ra rá lehetne repülni, de mert a Fior-ban most jó volt, az nem garancia, hogy itt is beválik.
Azzal is egyetértek, hogy Dybala-nak egyenletesebb játékot kellene hoznia, de benne benne van, ami egyik másik játékosban sincsen jelenleg (még CR-ben sincs), hogy váratlanokat tud húzni - no meg szeretem nézni a játékát, na, olyan fineszes dolgai vannak, hogy azért az hiányozna, ha még ez a kis szépség sem lenne meg a Juve játékában.
Bár nem minden téren érdemes egy lapon emlegetni őket, de a Juve-ban mindig volt valami többé-kevésbé hasonló típusú játékos. Amióta én nézem/követem a csapatot: Baggio (fantasista, egyik legnagyobb focis szívfájdalmam az ő elküldése), ADP (seconda punta), Tevez (vérbelibb csatár) és most Dybala (seconda punta), félig meddig védjegye is ez a csapatnak. És azért meg kell említeni, hogy ADP kapcsán is mentek régen a takarodj szövegek, amikor sérült volt sokat, meg nem úgy lőtte a gólokat, ahogy azt elvárták a szurkolók - rossz ezekre visszagondolni... Amúgy megnéztem most a gólstatisztikát, 6-ból 4 évet teljesen jól lehozott Dybala, ADP statjai semmivel sem jobbak, csak hát a "futballromantika" tud torzítani.

Tibcsi: ne is fájdítsd a szívem

Resistencia eterna

(#147856) atee_13 válasza Tibiajax (#147854) üzenetére


atee_13
őstag

Azért remélem ma bukik a city és csak 1 olajos lesz aki BL-t nyer. Hátha elmegy a kedvük tőle és feladják ;] ;]

(#147857) Tibiajax válasza atee_13 (#147856) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

city fog nyerni..
rettenetesen erősek

sajnos

[ Szerkesztve ]

(#147858) DeathAdder válasza atee_13 (#147852) üzenetére


DeathAdder
veterán

Akiket kezdőbe igazoltak mind bejöttek, Keita kivételével.

Az ilyen Minamino, Sakiri, Solanke egyértelműen tölteléknek jött, persze volt bargain szaguk, de nem váltották meg a világot, lehetőséget sem nagyon kaphattak, és amilyen áruk volt, csak többért lehet eladni őket, ahogy Solanket is.

Oxladet nem tudom, ő a HG miatt biztosan kellett ezért drágább is volt, mindenesetre már az Arsenalban sem az a játékos volt ő akivel a legnagyobb címekre akarna menni egy topcsapat, meg sajnos sérülékeny is, de amikor fitt sem kerül már a kezdőbe, mert vannak nála jobbak, amikor még a top4 volt a reális cél bőven volt hozzáadott értéke.

Nézd meg a cselzi, sziti, utd, arsenal, barszareál etc... évente befürdenek 40-60 milliónyi igazolással, nekünk 2018-ból van 1db 50 milliós, aki egyértelműen flop, és már pénzt sem nagyon lehetne érte kapni.

Ez a Konaté sem vagyok meggyőzve hogy egyértelműen a kezdőbe jön, majdnem biztos hogy Gomez Matippal fog megküzdeni a 2. számú CB pozícióért, szerintem nem is jobb tőlük, de nem nagyon követem a Lipcsét, inkább Upamecanot néztem, emennek igazából még mindig nem néztem utána, azt sem tudom hogy néz ki :DDD

[ Szerkesztve ]

(#147859) bagyulajuve válasza Tibiajax (#147857) üzenetére


bagyulajuve
addikt

ettől félek én is
de remélhetőleg Tuchel kitalál valamit Löw sugallatával és a Chelsea-nek jön ki jobban a lépés

Resistencia eterna

(#147860) Richard! válasza atee_13 (#147856) üzenetére


Richard!
addikt

Hala City

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#147861) forceberg válasza Richard! (#147860) üzenetére


forceberg
veterán

:R

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#147862) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Mai napon csak a Brentford :R

(#147863) atee_13 válasza DeathAdder (#147858) üzenetére


atee_13
őstag

(#147864) Tibiajax válasza DeathAdder (#147862) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

..na épp ezt akartam írni én is

:DDD

(#147865) DeathAdder válasza atee_13 (#147863) üzenetére


DeathAdder
veterán

lfchistory -> transfers :DDD

(#147866) #64905664 válasza bagyulajuve (#147855) üzenetére


#64905664
törölt tag

Sziasztok.
Hónapok óta olvaslak benneteket és egyre jobban elképedek, ahogy rugdossátok CR-t! Valamelyikőtök kitalálta, hogy ez most sikk és a többiek mint a birka zúdúlnak utána, vagy valamelyik magasröptű idióta újságíró után akik egyre jobban nullák. CR még mindíg favorit bármelyik csapatnál és nagyon sok szórakoztató játékot, gólokat stb láthattunk tőle!

Elnézést de ha már így elkövettem első hsz-met, akkor szeretnék hozzászólni egy pár napja zajló témához is: engem Bognár Gyuriban abszolute nem zavar(t) soha a kaszinózása, közöm sincs hozzá. Sokkal inkább zavart az amikor a fiatalságomat (szurkolásomat, mert éltem haltam a fociért) elcsalták ezek a senkik mint Bognár is futballnak nevezett valamivel. Bognár ugyanis 10 perces emberke volt. De ha valaki kiugratta az első percben egy jó labdával és sprintelnie kellett, akkor már a második percben le lehetett cserélni mert vége volt az egész meccsre, lépni alig tudott. Egyedül szabadot tudott rúgni, azért meg kár volt
bármelyik kapitánynak a válogatottba rakni. Persze, a Dunaújváros, stb csapatok ellen el laptázott sok éven keresztül alibi játékkal is a többi korabeli senkiháziakkal együtt. Tisztelet a kevés kivételnek!

(#147867) LyonnaisFan1 válasza DeathAdder (#147862) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

:R
Megnézve a mérkőzés elötti szorzókat, egyáltalán nem esélytelenek a feljutásra.
1 meccs, semleges helyszín, vélhetőleg nézők elött. Bármi megtörténhet.

Sztem ők még a Premier League-ben egyáltalán nem voltak, vagy ha igen, akkor nagyon nagyon régen, és csak az igazi 90/100+ éves nagyöreg Brentford szurkolók tudnának arról mesélni.

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#147868) bagyulajuve válasza #64905664 (#147866) üzenetére


bagyulajuve
addikt

üdv

leírnád, hogy hol rugdosom? (van itt más, aki rugdossa, ugye Tibi :D )

csak leírtam, hogy jobb lenne, ha menne, mert a fizetéséből több hiányposztot is fel lehetne tölteni (főleg középpályán, ami 4 éve gyenge, sajnos) - sajnos nem történt előrelépés vele (nem az ő hibája), mert nem lehetett olyan középpályát mögé tenni, ami őt gólgyárossá teszi (31 milliót visz el évente fizetésként, ebből 2, de inkább 3 csúcs játékos fizetése kijön) - persze meglőtte így is a góljait rendesen, de azért valami nem úgy történt mint Madridban vagy előtte a MU-ban

nem tudom néztél a Juve meccseket, én kb ha kettőt kihagytam az év során és sajnos ha tetszik, ha nem tetszik, érződik, hogy már nem az a CR, aki két éve vagy több éve volt - lassabban mennek a bicikli cselei, belebotlik közben, nem tudja már meghúzni a védők mellett, sajnos ő sem lesz fiatalabb; ő egy futball legenda már most, de nem a Juve legendája, így szívbaj nélkül bevállamom azt, hogy elmegy és helyette jön 2 csúcskategóriás középső középpályás és egy átlagon felüli csatár

ha valóban hónapok óta követed a topikot vagy ha visszaolvasnál, akkor tudnád, hogy minden idők egyik legjobbjának (ha nem a legjobbjának) tartom és sose írtam róla tiszteletlenül és ebben a hozzászólásban sem :U

[ Szerkesztve ]

Resistencia eterna

(#147869) DeathAdder válasza LyonnaisFan1 (#147867) üzenetére


DeathAdder
veterán

Fordultak már meg az első ligában, de nem most, még a premier league előtt nagyon régen 30as és 60as években ha jól rémlik amikor olvastam erről.

Szurkolok nekik, mert mélyről jönnek és ők is a moneyball elvvel építkeznek :)

(#147870) LyonnaisFan1 válasza DeathAdder (#147869) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

:R
Akkor ideje a legfelsőbb osztályban szerepelniük.
Ha nyernek, keresnek egy rahedli pénzt mellesleg.
A stadiont is kicsinosíthatják, ha esetleg PL meccsekre nem alkalmas. ;]
Lenne arra is vagy 2 hónapjuk. Ha meg tfh., több idő kell, akkor pár korai fordulós meccseken elcserélik a pályaválasztói jogot, és kicsit többször mennek idegenbe. Aztán idővel meg visszakapják a több hazai meccsel. :D

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#147871) mephi666 válasza DeathAdder (#147858) üzenetére


mephi666
nagyúr

Én is a napokban gugliztam, hogy mégis kicsoda ez :D termetben kiemelkedő, kérdés milyen sebessége lesz hozzá... előre se lenne rossz behúzni valakit, aki stabilan rugdossa a gólokat... csirkéktől hozni egy Kane-t, vagy Bale-t :D (de először liverpool környékén ki kell tiltatni a golfpályákról) ...tényleg durva, hogy ha játéklehetőséget kap és kedve is van, mit tud alakítani... a Madrid úgy elkótyavetyélte, mint a Barca Suarez-t...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#147872) Tibiajax válasza #64905664 (#147866) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

nem igazán értem, hogyan szerepel egy mondatban az élsz halsz a fociért, meg krisztánó ronaldó...

mondjuk ha a fejesekben, tizikben és a a szííííííí-gólörömökben kimerül a futball művészete iránti rajongás, akkor ok
nálam sajnos egy messi boka-pöccintés többet ér 15tizi, 24fejes és ugyanennyi gólörömnél

nem vagyunk egyformák! így színes a topikunk
üdv köztünk, welcome!

(#147873) DeathAdder válasza LyonnaisFan1 (#147870) üzenetére


DeathAdder
veterán

Tavaly drámai módon estek vissza a Fulham ellen a döntőben, másodszor talán már összejön, bár a Sunderland is rendszeresen eljut oda, mégis rendszeresen elveszíti a plélyoffot a harmadosztályban. A sorozat óta követem őket, kegyetlen betekintést adott, sokkal őszintébb, emberközelibb volt mint a pozőr Spurs vagy a sziti sorozat.

mephi666 - Kane nagy bargain lesz valakinek, mert a gól és assist termelésen felül a nemzet kincsének megszerzésével maguknak tudhatják majd az angol játékvezetők támogatásának teljes hadát :D

[ Szerkesztve ]

(#147874) hobizoli válasza bagyulajuve (#147868) üzenetére


hobizoli
nagyúr

nyilvan mindenki oregedik kopnak a reflexek, es szerintem ezert sem fog a MU-ba menni

a PL tempojat 36 evesen mar ugyse sokaig birna, meg ott gyorsan kapna ketto olyat, mint a EB dontoben is es ÜB-ben lenne honapokig

[ Szerkesztve ]

több drón kell ;P

(#147875) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

9'
Vezet a Brentford egy teljesen jogos büntető góllal. :R

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#147876) LyonnaisFan1 válasza LyonnaisFan1 (#147875) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

A Darazsak már kettővel mennek. :C
A Brentford fél lábbal már a Premier League mezőnyében. Ezt már csak ők ronthatják el.
Mindeközben majdnem három. :Y

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#147877) DeathAdder


DeathAdder
veterán

HATALMAS!!! :C

rohadt sztrím, nálam még csak most jött a második gól :DDD

[ Szerkesztve ]

(#147878) LyonnaisFan1 válasza DeathAdder (#147877) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

Ha van Arena4-ed, akkor az adja.
ExUPC digitál KábelTV-n van HD felbontásban is. Egészen jó. :D
Ezen lesem néha a Pankrációt is, amikor éppen adják, és tudom lesni. :C :C :C

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#147879) omfgk válasza Tibiajax (#147872) üzenetére


omfgk
addikt

A CR fóbia valós betegség ám...
A lényeg ,hogy ne told túl.

Mert úgy végzed mint a drukkerkocsma féle Barcás társaság. :))

(#147880) DeathAdder válasza LyonnaisFan1 (#147878) üzenetére


DeathAdder
veterán

áá van :R

(#147881) forceberg válasza omfgk (#147879) üzenetére


forceberg
veterán

Láttuk, mire vitte a Juvéval... ja, hogy hiányzott alóla a zenekar, Benzemával a legalulértékeltebb játékossal az élen?

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#147882) omfgk válasza forceberg (#147881) üzenetére


omfgk
addikt

Elég csak az utóbbi pár évre visszatekintenünk ,hogy láthassuk, bizony 100+ millás transferek esetében se garantált a siker... sőt!

Coutinho, Dembelé, Griezmann, Hazard, Felix (mondjuk ő fiatal tehát neki adjunk még időt).
De ott van Neymar is akár.

És igen, hiányzik CR mögül a csapat. De szerintem erről sosem volt vita.
Elmúltak azok az idők amikor még egyedül képes volt a szélről betörni.

De Ronaldo-t azóta se sikerült pótolni Madridban... azóta is hiányoznak a góljai. Tehát kellett mögé a sztárcsapat, de kellett ő is.

[ Szerkesztve ]

(#147883) Tibiajax válasza omfgk (#147879) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

ó my fcking god.......

(#147884) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Egy Swansea játékos idegállapotba került, és a kiállítás sorsára került.
2 gólos előnyben, és emberelőnyben is a Brentford. :Y

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#147885) forceberg válasza LyonnaisFan1 (#147884) üzenetére


forceberg
veterán

Megint azok a qrva olajosok!!!
[link] ;]

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#147886) BenHans


BenHans
addikt

#147833 venember83: Spalletti mint lendületes. ;] Mondjuk pont én vagyok az a romanista aki nem vakon fújolja őt, bár van bennem tüske -na, nem aaazz- , de el kell ismerni, hogy a kiszámíthatóságán felül komoly stabilitást adott a Rómának is.

Ha már újhullámos edzők, Di Francesco is már 50 felett van, De Zerbi pedig hiába csak 41 mégis elmegy a Sahtarba. Értem hogy jobb pénz és nem rossz az a Sahtar, a fix BL indulással még nevezhetjük egy köztes lépcsőfoknak is ami tompíthatja az átmenetet egy nagyobb klubhoz, de szerintem most úgy kapásból átvehette volna a Napolit inkább, szerintem illene oda, vagy csapjak a számra oda sem nézek de akár a Laziót, köztes lépésnek az is jó lett volna.
Fonseca kinőtte a Sahtart, De Zerbi nem rosszabb csak tapasztalatlanabb, mint Fonsi és mégis azt választja, persze lehetnek előnyei, de nekem összességében csalódás, nagyra tartom a munkásságát.

Florenzi szerintem maradni fog, mivel a ballaszt ki lesz engedve és jelenleg nem látok nála jobbat akit el lehetne hozni kb annyiért mint amennyit kapnánk érte. Ha menni akar, akkor külföld, bár elég jóban vannak Zanival, sokat dumált a két szalagosfánk.

A Benficás Nuno Tavares viszont ha minden igaz jön Spinazzola mögé.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#147887) DeathAdder válasza LyonnaisFan1 (#147884) üzenetére


DeathAdder
veterán

A nap legfontosabb meccsét ők nyerik :C

(#147888) Richard! válasza omfgk (#147882) üzenetére


Richard!
addikt

"De Ronaldo-t azóta se sikerült pótolni Madridban..."

Pedig azóta már megfordult egy vagonnyi játékos a csapatban. :U

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#147889) omfgk válasza Richard! (#147888) üzenetére


omfgk
addikt

Nem feltétlenül drága igazolásokra gondoltam.
Csak szimplán nincs aki megrúgná azokat a gólokat amiket CR bevágott. Ennyi.

Eltelt azóta 3 év. Csak a bajnokságban az évi 100 feletti gólátlagból lett 65 gól/év. BL-ben még jobban hiányoznak a gólok.

Csapaton belül sem sikerült pótolni a gólokat.

Nem lett gólerősebb a KP. Pedig azelőtt minden CR körül forgott. Fellélegezhettek.
Sokan azt hitték ,hogy Bale-t mennyire elnyomja Zidane, meg amúgy is mindenki csak CR-nek passzolhatott... Nem jött be.
Asensio se lett éppen egy falkavezér. Persze ott vannak a sérülések.
Jött Hazard. Ő is mindent megtett, csak hát a sérülések. Csak közben a pocak is nőtt. Meg az arc.
Meg persze a két brazil.

[ Szerkesztve ]

(#147890) BenHans válasza DeathAdder (#147851) üzenetére


BenHans
addikt

Látom mély nyomot hagyott, hogy meg mertem kérdezni miért pont erre a srácra ad ki viszonylag komoly pénzt a 'pool egy elvileg covid által megnyomorított gazdasági helyzetben.

Pont nem érdekel ha telik rá, csak hadd ne sajnáljam az angol top klubokat, ha olajos ha nem. A 'pool legalább nem hitelre veri magát ami becsülendő.
Na szóval a lényeg, hogy nem tudom a programnál bepipálták-e az elemzőitek a kockázati tényezőket.

Sajnos a konkrét cikket nem találom, pedig jó hosszú volt, de Petrachival abszólút egyetértek, ő azt nyilatkozta, hogy nagyon szereti a modern adatelemzést a wyscoutot stb, mert ott lehet mindenhol, de a végső meggyőződés mindig élőben kell történjen több alkalommal, mert még a játékos testtartása is fontos lehet. Nem lehet mindent alárendelni az adatelemzésnek, mert akkor KöcsögJankó leszel és tesiből felmentve osztod az igét magas lóról ;] jaj bocsánat, szóval, mert akkor elvész egy csomó olyan információ ami nem számítható, amihez a foci vérkeringésében kell lenni és ismerni körülményeket, a filozófiát amire építhetsz, vagy a közeget ami éppen ronthat a puzzle beillesztésének esélyén. Nem minden bajnokság alkalmas erre és azon belül rengeteg edző sem tud vagy akar alkalmazkodni ahhoz amit feldob a gép. Monchi pl nem csak Pallotta hibájából bukott meg nálunk, pl Ziyech helyett hozta Pastorét, konkrétan az Ajax vezetőség nyilatkozott hogy többet nem üzletelnek vele, mert szó nélkül zárta le az előkészített tárgyalást, egy évvel korábban pedig Schicket hozta 42 millióért Mahrez helyett akiért 45-öt kértek. Rómában nem megy az, nem lehet lenyomni az emberek torkán, hogy a max elvárás a BL hely és egy tranzitcsapat legyünk, olyan állandó kerettel mint a vándorcigányok lakcíme.
Az ő keze alatt akinél visszaesést mutat a szoftver és még értékesíthető annak reszeltek, bárki legyen az. Zani garantáltan nem lenne már velünk, sem Pellegrini sem Cristante.

Na de nagyon elkalandoztam, örülök ha örültök az új védőtöknek, legalább nem Ibanezt viszitek el.

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#147891) DeathAdder válasza BenHans (#147890) üzenetére


DeathAdder
veterán

ja dehogyis, nem neked, ezt minden drágább igazolásnál eljátssza a média, csak arról nem cikkeznek amikor épp senkit nem igazolnak több ablakban.

A legnagyobb polgárpukkasztás az volt amikor egy szezonban bevásároltak valami 200+ millióért, az nem számított hogy előtte 160ért eladták a Coutinhot meg előtte 2 szezonban (összesen 4 ablakban) +40-50 millióval zártak. (miközben a bevételek nagy része inkább ment az új edzőközpontba és stadion bővítésbe)

Nyilván nem kell sajnálni egy top klubot aki tele van pénzzel, a 2010-es években inkább lehetett volna jogosan ezen rágódni, amikor több pénzt elvertek kutyaütőkre mint a csúcs Mu, csak középcsapatként a kutyát nem érdekelte, pont mint most az Everton kb. aki több topklubot megszégyenítve igazol már hosszú évek óta :DDD

Azt meg adom hogy 30+ millió kurvasok pénz egy covidos időszakban

[ Szerkesztve ]

(#147892) sh4d0w


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog

Vajon melyik "szimpatikus" milliárdos csapat nyeri a BL-t?

https://www.coreinfinity.tech

(#147893) Phoen|x válasza sh4d0w (#147892) üzenetére


Phoen|x
őstag

Jogos az idézőjel :D

Go Gunners!

(#147894) KisTücsök


KisTücsök
addikt

Nah akkor majd ma mehet egy közös "hajrá Chelsea"? Ugye topik? Mindenki benne van.. Hát persze, hogy benne...

(#147895) Tibiajax válasza KisTücsök (#147894) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

nem egyszerű kérés..

(#147896) mephi666 válasza KisTücsök (#147894) üzenetére


mephi666
nagyúr

...hajrá Tücsök :D

ui: egyébként félek, hogy nagyon tiszta 2-3 gólos city siker lesz

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#147897) BenHans válasza sh4d0w (#147892) üzenetére


BenHans
addikt

Di Matteo! Akarom mondani Tuchel! :D

#147891 DeathAdder: Ja, oké, csak múltkor pont én vicceskedtem, hogy van ott pénz, de utána kifejtettem, hogy nem azzal van bajom csak hogy kiért adnak annyit amennyit...
Momó sorsáról tudsz valamit? Ezt olvastam épp és háááátt érdekes, látom arrafelé is kell bomlasztani egy kicsit majd gyorsan megmagyarázni... :U

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#147898) bagyulajuve válasza KisTücsök (#147894) üzenetére


bagyulajuve
addikt

igen :K

Resistencia eterna

(#147899) atee_13 válasza BenHans (#147897) üzenetére


atee_13
őstag

Én amúgy adom, h Salah nélkül jobb lenne.
Nincs vele személyes problémám olyan szempontból, h nem balhés, ki lehet tenni a kirakatba, biztos remek hétköznapi társaság is, de a helyzetek amiket nem ad le, eltöketlenkedik nem adják vissza a valóságot a statisztikákban.

Egyik legjobb példa erre a barca ellen 4-0 szerintem

(#147900) DeathAdder válasza KisTücsök (#147894) üzenetére


DeathAdder
veterán

Mindkét csapat edzője megérdemelné az aranylat, egyébként meg:

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.