Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#141002) Peterhappy


Peterhappy
őstag

Félig off, de csak félig, mert könnyen előfordulhat, hogy iránymutató lehet.

A magyar férfi kosárlabda-válogatott koronavírusos esete miatt új módszert vezetett be a nemzetközi szövetség, amely kapcsán az MKOSZ úgy döntött, saját költségén letesztelteti a női és a férfi NB I-es klubokat – számolt be róla a Magyar Nemzet.

A magyar válogatott Szlovéniában játszott volna Európa-bajnoki selejtezőket, ám olyan sok játékosunknak lett pozitív a tesztje, hogy a FIBA elhalasztotta az osztrákok és szlovének elleni mérkőzéseket, és hazaküldte Ivkovics Sztojanékat.

A FIBA november 30-tól új szabályt vezetett be, miszerint azoknak a játékosoknak, akik már igazoltan átestek a betegségen, nem kell koronavírustesztet csináltatniuk, ha egy másik vizsgálat alapján megfelelő számú antitest található a szervezetükben.

A Magyar Kosárlabda-szövetség emiatt a Sportkórház segítségével letesztelteti a férfi és a női NB I csapatait (együttesenként húsz főt), és ha valakinek a megfelelő értéken belülre esik az antitestek száma, egészségesnek tekintik és pályára léphet a bajnokságban – akkor is, ha a koronavírustesztje pozitív lett.

forrás: nso.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.