Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#140151) Noukoum válasza viharhozo (#140149) üzenetére


Noukoum
veterán

Konkrétan a gól után visszaálltak. De nekik ez volt a tervük, és nem is volt rossz valljuk be. Ha megnézzük az első 88 percet azért a focit még mindig gólra játszák és az izlandi kapu sem volt akkora veszélyben. Ha kikapunk szomorúak vagyunk, de egyértelműen nem volt jobb a magyar csapat. És izlandnak is volt több komoly lehetősége. Én picit sajnálom őket, mert nagyot küzdöttek és eltudom képzelni mit éreznek egy ilyen vereség után. Nem hogy tizenegyesekkel nem javíthattak, de még a hosszabbításig sem jutottak el.

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#140152) mephi666 válasza viharhozo (#140149) üzenetére


mephi666
nagyúr

én Szoboszlai megindulásánál hirtelen arra gondoltam, hogy valaki felvágja, begyűjt egy pirosat, majd hosszabbításban (amit hajdúbéna 2x30 percnek mondott) beszenvedünk emberelőnyben egy győztes gólt... szerencsére nem így lett, hanem kegyetlen pontosan bevágta hosszúba, ezzel rövidre zárva a meccset :K

ez a meccs hihetetlen hullámvasút volt... és az utolsó 10 perc miatt egyértelműen megérdemelt a győzelem... :K nem az ócska tötyömlötyöm impotens hulladék labdatologatást műveltük, amit rengeteg meccsen, hanem nyerni akartunk... 2 dolgot nem értek egyedül: miért kell szalait még mindig erőltetni, amikor most is a lecserélése után fejlődtünk nagyot a támadások minőségében? és miért kellett ennyit próbálkozni a beívelgetéssel, amikor folyamatosan kifejelgették meg kirugdosták az izlandiak? (Szoboszlainak jóval többet rá kellett volna lőnie 20-30 méterekről... és nem csak neki, hanem a többieknek is... ha ennyire beállnak védekezni, annak az a nagy hátránya, hogy sokan vannak, zavarják a kapust és 1-1 jól eltalált lövés átmehet köztük... vagy megpattanhat olyan szerencsétlenül, mint a villa-'pool meccsen)

ui: ja és tegyük hozzá, hogy végig "emberhátrányban" voltunk, mert nagy érvágás volt az edző távolléte is

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#140153) Ispy válasza viharhozo (#140149) üzenetére


Ispy
veterán

Persze, persze, ha nagymamámnak fütyije lett volna, akkor ő lett volna a nagypapám. Hagyjuk már ezt a kikaptunk volna, ha nem rúgunk 2 gólt dumát. Ha Gulácsi nem védi be az 1 percben, akkor meg nem kaptunk volna ki, vagy mi? Ettől még persze a helyén kell kezelni a magyar válogatott tudását, meg a magyar focit (az agyontuningolt fradival együtt), de a győzelmet sohasem kell megmagyarázni.

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#140154) Peterhappy válasza Noukoum (#140151) üzenetére


Peterhappy
őstag

Én nem tudom őket sajnálni. Izlandnak nem terve, hanem konkrétan taktikája, hogy valahogy bepasszíroznak egy gólt, utána busz és kontra. El kell ismerni persze, hogy ebben jók, de szerintem azt is, hogy hátul már messze nem olyan jók, mint pl. négy éve.
Találtak egy szerencsés gólt, de még az is lehet, hogy ez volt a pechük. Addig még legalább néha focizni is akartak (a mieink teli gatyával mentek ki, de legalábbis nagyon izgultak, nagyon görcsösek voltak a srácok).

Elől harmatosak voltak, és hátul sem túl acélosak. Amint lejött Szalai, egyből megélénkült a játékunk és bajba kerültek hátul. Nem mondom, hogy törvényszerű volt a gólunk, de igenis érett és bizony megdolgoztak érte a srácok. A cserék jók voltak, jókor jöttek, talán Szalai jöhetett volna le hamarabb (vagy nem kellett volna kezdenie), de a szívével és az akaratával nem volt baj.

Az egyenlítő gólnál szerencsénk volt, de egy ilyen izlandi gól után szerencsétlenséget kiáltani elég erős :)

Nézők előtt ezt a meccset simán behúztuk volna. És igen, Rossi baromira hiányzott a padról.

Sallai nekem is csalódás volt, belőle is nagyon jó játékos lehet, de tegnap nagyon nem ment neki, ráadásul sokszor önző megoldást választott. Szoboszlai sem játszott jól, szerintem ha a Salzburgban játszik így, a 60. percben rég lekapták volna, de végig benne volt a váratlan (minden megoldásán látszott, hogy ő ezt a játékot egy magasabb és gyorsabb színvonalon űzi) és a végén minimum Európa-klasszis megoldást választott. Én már a lövés pillanatában ugrottam, egyszerűen érezni lehetett, hogy ennek a mozdulatsornak nem lehet más a vége, csak happy end :)

Én nagyon tisztelem és sokra tartom Szalait, ízig-vérig profinak, aki ember tudott maradni az utóbbi években is és a jövőjét is komolyan tervezi. Intelligens, jó mentalitású, jó gondolkodású sportember, a pályán nála van a legjobb helyen a karszalag. Viszont mint futballista ebbe a válogatottba Ő már kevés. Kegyetlenség volna kihagyni az EB-csapatból, de racionális döntés volna. Az öltözőben szerintem rengeteg pluszt jelenthet a jelenléte, de a pályán már sajnos nem.

(#140155) drachoHUN


drachoHUN
senior tag

Gulácsin még a lefújásnál is lehetett látni, hogy megviselte a hibája. Igencsak szimpatikus ez a válogatott jelenleg. Szoboszlai zseni. Nem volt jó meccse, de a végén csak eldöntötte. Egyedül igazából Sallai játéka zavart. Nagyon önzőnek tűnt, mint aki hős akar lenni.

Szép volt fiúk!

Forza JUVE!!!

(#140156) Noukoum válasza Peterhappy (#140154) üzenetére


Noukoum
veterán

Magyarként az elmúlt pár évtizedben megtapasztaltuk hogy milyen érzés hajrában szerzett góllal elbukni mindent. És mint mondtam, egyáltalán nem volt egyoldalú a meccs.

Szalai azért van a pályán mert rutin, birkózik, és fejel. Fárasztja a védőket. Aztán jönnek csereként a gyors támadók és milyen jól játszanak. Na ja, fáradt védelemmel szemben. Rossi próbálta nikolicsot kezdőként, teljesen besült mert nem tudott mit kezdeni a friss védőkkel.

Sallaival az a gond hogy ő szélső nem pedig csatár. Egy felállt védelemmel nem nagyon tud mit kezdeni.

Szoboszlai szörnyen játszott, egyrészt alig volt momentuma de ami volt is neki azt is rendszerint elbaltázta (pontrúgásokat és a gólt vegyük ki).
Az nyilván látszik hogy más szint. De a válogatott meccseken mindig megszeppen. Vagy csak készül belőle az ellenfél (inkább az utóbbi). Tegyük hozzá, többet várunk tőle mint másoktól.

Amit nagyon kiszeretnék emelni hogy a csapat a potyagól után nem esett össze! Ilyen szempontból nagyon szerencsés hogy izland egyből visszaállt mert kitudja ha gulácsi kapuja előtt van még többet a labda mi történik. Láttunk már ilyet, és akkor teljesen máshogy alakul a sztori.

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#140157) Soulfly842


Soulfly842
addikt

Lehet, hogy nem valós az átigazolási szándék, de azér az AS-ben is kapott egy címlapot :)

Légiósok: Szoboszlai az As címlapján – a Real Madrid is érdeklődik iránta

(#140158) sh4d0w válasza Peterhappy (#140154) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Majdnem mindennel egyetértek.
A kivétel Szalai. Amikor ismert lett, az egy egészen más típusú játékos volt. Ma nagyon kerékkötője a válogatottnak már hosszú évek óta. Labdát kezelni nem tud, a passzai kimondottan rosszak, kapura teljesen veszélytelen. Mondaná az ember, hogy de legalább magas, viszont ezt az előnyét is rendre elherdálja. Tegnap egy labdakezelési hibájából majdnem gólt kaptunk.

https://www.coreinfinity.tech

(#140159) Noukoum


Noukoum
veterán

Egyébként. Azt hiszem 2018.
Kinevezik Rossit kapitánynak majd szinte azonnal nemzetek ligája meccs. Kikapunk a finnektől. Mindenki orrba szájba szidja. Ismerjük, 10 millió futball szakértő országa vagyunk.
Nekem csak annyi tűnik fel, hogy oké hogy rengeteg a pontatlanság de basszus. Ezek a srácok fociznak. Mármint nem az van mint dárdainál hogy hát jó majd lesz valami hanem vannak figurák, előre megbeszélt dolgok melyet a pályán meg is valósítanak. (Több de inkább kevesebb sikerrel) Ez nekem nagyon új volt.

Aztán jön a görög meccs ahol nyerünk. Nyilván sokan boldogak, mert ugye ha nyer a csapat akkor nyertünk, ha meg veszítenek akkor megint kikaptak a fiúk. Ismerősöm mondja hogy hát szerinte nagyon rosszul játszunk. Én meg mondom hogy valami elképesztő amit ez a rossi csinál. Ugye a finn meccshez képest a legnagyobb változás hogy immár nem csak a papíron van taktika hanem a gyakorlatban is sikerül megvalósítani.
Az a helyzet hogy annyi alibi edző járt már a válogatott élén hogy egyből látja az ember hogy mekkora a különbség.
Csak ne essen össze a dolog mint a 2016-os EB után. Az biztos, most a kulcsemberek sokkal fiatalabbak és nem fognak visszavonulni.

„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

(#140160) perempe válasza Peterhappy (#140154) üzenetére


perempe
addikt

nem volt szerencse az izlandi gól. a 30. percben és a 42. percben is volt helyzetük, utóbbiban az első góljuk előtti események zajlottak: középpályáról gyorsan indultak. jó csapatot vertünk meg szerencsével. Arnasonnak is lehetne adni magyar állampolgárságot, mert rászolgált.

a második félidőt sajnos nem tudtam újra megnézni a médiaklikken.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#140161) viharhozo válasza mephi666 (#140152) üzenetére


viharhozo
addikt

nem az ócska tötyömlötyöm impotens hulladék labdatologatást műveltük, amit rengeteg meccsen, hanem nyerni akartunk...

Ebben nem ertek egyet, tokeletesen impotens volt a magyar tamadojatek. A kapura konkretan semmi veszelyt nem jelentett.

miért kell szalait még mindig erőltetni, amikor most is a lecserélése után fejlődtünk nagyot a támadások minőségében?

1. Ki menjen helyette?
2. Jelenleg erdemi tamadojatek nincs, ehhez egyszeruen nincs ember. Szalai azert kell, mert kepes megtartani elol a labdat, es kepes kiharcolni ezzel pontrugasokat, amikbol viszont gyakran sikerul golveszelyt kialakitani.

Olasz az edzo, olasz a stilus, ez a hatekony, ezt kell csinalni, ha eredmenyt akarsz.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#140162) sh4d0w válasza viharhozo (#140161) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Pont az a baj Szalaival, hogy nem képes rá.

https://www.coreinfinity.tech

(#140163) Peterhappy válasza sh4d0w (#140158) üzenetére


Peterhappy
őstag

Ezek szerint ebben is teljesen egyetértünk, csak én jóval finomabban fogalmaztam.

Nem a legjobb példa, de valahogy nekem mégis mindig Böde ugrik be, aki talán a legnépszerűbb játékosunk volt, a bajnokcsapat legeredményesebbje és mégis kellett a szintlépéshez, hogy tovaigazoljon.
Túlnőtt rajta a csapat és míg Ő jobb esetben is "csak" megmaradt a szintjén - addig minden más poszton folyamatosan fejlődtünk.
Szalai jó gyerek, de sem jobb, sem fiatalabb nem lesz már. Oké, ha meccsben lenne, talán hasznosabb lenne - de nem tenném fel rá a házat, hogy az EB-re sokkal jobb formába kerülhet. Én - minden tiszteletem mellett - nem hívnám be többet a válogatottba.

@Perempe:
Nem értünk egyet, de nincs ezzel baj :K
ITT próbálkozz, nekem most sikerült a második félidőt kinyernem a rendszerből.

[ Szerkesztve ]

(#140164) mephi666 válasza viharhozo (#140161) üzenetére


mephi666
nagyúr

tartottuk elég sokat a labdát, lőttünk is kapura... nagyrészt a izlandiak térfelén játszódott a mérkőzés és a hibáinkból próbáltak építkezni (szerencsére a potyagólt leszámítva kevés sikerrel) ...volt azért nem kevés pontatlan passzunk, amiből indulhattak, ellenünk meg annyit tudtak, hogy a félpályán keménykedtek, 16os környékén már kevésbé, de kialakították azonnal a létszámfölényt... utálom ezt a fajta játékot, holott sikeresen ölik általában a focit és kis szerencsével meccseket is nyertek már így... szerencsére tegnap nem így történt :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#140165) perempe válasza Peterhappy (#140163) üzenetére


perempe
addikt

itt működik, köszönöm. :R

* Brahms: 4. szimfónia *

(#140166) Ispy válasza Peterhappy (#140163) üzenetére


Ispy
veterán

Az a baj, hogy ha kivesszük Szalait a képletből, akkor mi marad? Nem vagyunk elég pontosak és gyorsak elől, egy Nikolics típusú csatárnak kell a jó középpálya, mert egyébként a labdához sem tud érni. A Szalainak meg csak előre kell rúgni, azt majd lesz valami, azért amikor formában van az esetek többségében le tudja rakni a középpályásoknak a labdát.

Ami sokkal jobb az előző évekhez képest az a védelem, habár én Fiolát nem erőltetném, de lehet nincsen jobb, viszont a középső védők most jobbak, mint 5-10 évvel ezelőtt, istenem mennyi potyát kaptunk a kapu előtti bénázás miatt.

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#140167) sh4d0w válasza Peterhappy (#140163) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Én sem hívnám be, ahogy Dzsudzsákot sem. Szalai helyett inkább Könyves, vagy Nikolic. Könyves képes megverekedni a labdáért, Nikót meg Szobi ki tudná szolgálni, mert őt ki kell, ha gólokat is akarunk vele lövetni és még ő van Szobi szintjéhez a legközelebb. Tegnap is volt olyan beindulása, amire Szobi rakta is volna a labdát, de beleléptek.

Niko kulcspasszt adott Nego gólja előtt, Könyves meg nagyon szépen húzta ki a középső védőt Szobi elől - mindkettő sokkal jobb megmozdulás volt, mint bármi, amit előtte Szalai csinált. Sajnálatos, de igaz, hogy ő emberhátrány - tegnap 84 percig. Érdemei elismeréseként elvinném az EB-re cserejátékosnak és utána elfelejteném.

https://www.coreinfinity.tech

(#140168) sh4d0w válasza Ispy (#140166) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Fiola a szezon kezdete óta az egyik legjobb a Vidiben és az mb1 mezőnyét tekintve is. Tegnap nemigen értettem a cseréjét annak fényében, hogy Lovrencsics sebességét nem használtuk ki.

https://www.coreinfinity.tech

(#140169) Ispy válasza sh4d0w (#140168) üzenetére


Ispy
veterán

Lehet, hogy az mb1-ben jó, de néha olyan idiótán egyszerű szitukban tud hibázni, hogy hihetetlen. A 2016-os csapatban jó volt tényleg, de engem nem gyözött meg, Szalai Attila nekem sokkal jobban bejön. De persze elfogadom, ha nincsen jobb. Lovrencsics azért elég sokat előre jött és próbált a jobb oldalról beadogatni, az más kérdés, hogy nem sikerült neki, Fiola meg nem nagyon szokott átjönni a felezőn. Gondolom ezért volt a csere, hogy feljebb toljuk a védelmet a szélen is.

[ Szerkesztve ]

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#140170) gyuromoj


gyuromoj
veterán

Real Madrid have Salzburg's Szoboszlai in their sights

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#140171) Peterhappy válasza sh4d0w (#140167) üzenetére


Peterhappy
őstag

Te jó ég, szavak nincsenek rá, mennyire nem hiányzik innen Juják. Megkockáztatom, az ő kihagyásához is köthető a válogatott folyamatos fejlődése.

Szerintem is mindketten jobb megoldást jelentenének. Tegnap kimondottan örültem, mikor láttam hogy Nikolic és Nego érkezik, komolyan bíztam abban, hogy ők fogják szállítani azt a hiányzó pluszt - és így történt.
Fiolát én nem igazán láttam a szezonban játszani, leszámítva a Fradi elleni meccsét és a válogatott mérkőzéseket. Szerintem tegnap nem volt jó és még azzal együtt is jogos volt a cseréje, hogy végül valóban nem tudtuk kamatoztatni Geri erényeit. Ahogy Sigiét sem, sőt Ő sajnos kimondottan rosszul szállt be a játékba, de aztán összekapta magát, a győztes gól előtt pedig nagyot blokkolt (és végül abban indultunk).
Ők igazi "győztes mentalitású" játékosok és talán ez kellett az utolsó percekre. És ha valamiben nagyon sokat fejlődött a válogatott az elmúlt években, évtizedekben az - a fizikai állapoton felül - az, hogy van hitük és mentálisan sokkal erősebbek, mint pl. Illésék, Dombiék, vagy akár Lisztesék idejében voltunk. Szerintem.

(#140172) Balesz1899 válasza Peti78 (#140116) üzenetére


Balesz1899
aktív tag

Pár évtizeddel le vagy maradva... Izland már rég nem a "pèkek és villanyszerelők munka után focizgatnak picit" ország. Profi játékosok, sok lègióssal. (Konkrètan több játékosuk van top ligákban, mint nekünk). A legutóbbi EB-n és VB-n is kint voltak, most is három percen múlott.
A hajrá Izland mondathoz pedig külön gratulálok...

[ Szerkesztve ]

(#140173) NyxNyxNyx válasza perempe (#140160) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Ja értem, jobb játékkal győzni az szerencse, szar lövéssel gólt szerezni meg nem az. :R

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#140174) perempe válasza NyxNyxNyx (#140173) üzenetére


perempe
addikt

ha a gólokat összehasonlítjuk, akkor 1-1 potya, ill. Szoboszlai egyszemélyes kontrája. az izlandi szabadrúgásgól előtt is pillanatok alatt mögénk kerültek, érdemes megnézni, szerintem más csapat se csinálta volna jobban. legalább 3-4 gólhelyzetet teremtettek ehhez hasonlóan, több komolyabb helyzetük volt.

* Brahms: 4. szimfónia *

(#140175) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

sziasztok,
nem tudjátok, eredeti szalai-mezt tudok valahol vásárolni?

(#140176) gyuromoj válasza Tibiajax (#140175) üzenetére


gyuromoj
veterán

[link]

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#140177) hhenry válasza gyuromoj (#140176) üzenetére


hhenry
őstag

Azért durva,hogy 30 ezerben benne van mire hozzád kerül :U

(#140178) vond válasza gyuromoj (#140176) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Hát, Ez sem az én pénztárcámhoz van igazítva. :( Azért az kemény, hogy 13 ropi egy sima klottgatya, meg 28 egy hivatalos mez. :((( Oké, hogy Didasa, de azért mégis.

hhenry: Akkor nem csak én sokallom.

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#140179) hhenry válasza vond (#140178) üzenetére


hhenry
őstag

Szerettem volna én is venni,még múlthéten.

És ez a 28 ezer még a legolcsóbb :U

(#140180) Richard! válasza Tibiajax (#140175) üzenetére


Richard!
addikt

Ha megjött, jöhetnek a pózolós képek! :DDD

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#140181) forceberg válasza hhenry (#140179) üzenetére


forceberg
veterán

A Fradinál 40-ek a rendes mezek :))

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#140182) hhenry


hhenry
őstag

Újpesten WC deszka mezt 8 ért kapsz shopból :DDD :N

(#140183) venember83 válasza vond (#140178) üzenetére


venember83
nagyúr

A klubcsapatok mezei is ilyen áron mennek, csak a minta más... Ugyanúgy az adidas gyártja ezeket is, ugyanúgy szponzori szerződéssel, ugyanúgy az adidastól veszed lényegében.

(#140184) sh4d0w válasza Peterhappy (#140171) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Nyilván én többször láttam játszani Fiolát és bátran állíthatom, hogy a Vidi egyik legjobbja, azt meg mindenki tudja róla, hogy egy kis keménységért nem megy a szomszédba. Oké, a szélső játék nem erőssége, de ott is fel szokott tűnni időnként.

Ha Lovrencsiccsel vetem össze, akkor utóbbi gyorsabb, erősebb a szélső játékban, ellenben Fiolán ritkábban mennek át.

Sigér teljesítménye meglepő volt, ebben a szezonban eddig szerintem csak jobban játszott, mint tegnap, noha a 2. gól előtt ő blokkolt.

https://www.coreinfinity.tech

(#140185) Peterhappy válasza sh4d0w (#140184) üzenetére


Peterhappy
őstag

Igen, Gerinek egyértelműen az előrejáték az erőssége, védekezésben viszont biztos, hogy Fiola jobb - ezt látatlanban ki merném jelenteni. Lovre szélsőből avanzsált szélső hátvéddé, annak minden előnyével és hátrányával.
A mentalitását én nagyon szeretem, nem ő a legjobb játékos a pályán, de a tüdejét kiteszi, szívvel-lélekkel harcol, ahogy és amíg a csövön kifér. Én pedig imádom az ilyen mentalitású játékosokat.

Igen, Siginek nem ez volt a legjobb meccse a szezonban és akkor még finoman fogalmaztunk. De reméljük is, hogy ennél rosszabb meccse már nem is lesz :)

(#140186) viharhozo válasza mephi666 (#140164) üzenetére


viharhozo
addikt

tartottuk elég sokat a labdát, lőttünk is kapura

Akkor Pep nyerte 2009 ota az osszes BL-t. :)

Egy xG-t szivesen megneznek a meccsrol, de sehol nem talalok.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#140187) mephi666 válasza viharhozo (#140186) üzenetére


mephi666
nagyúr

...én egy hőtérképet néznék szívesen :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#140188) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Most lestem meg a gólokat. Huhh :Y
Szoboszlai, Bebaszlai. :C
Könyves azt profin megoldotta, a hatos csóri izlandi gyereket elvitte rendesen, és mire visszazárt a hatos, Szobo már gólt szerzett. ;]
Negoé olyan lesipuskás volt, egy kis flipper, hozzá került, és gondolkodás nélkül.
Az egész bandának egy nagy kalappal. Sigér is külön dícséretet érdemel, a második gólunkat megelőzően volt egy önfeláldozó blokkja.
És Orbán is beállt a gólvonalhoz, mert az a lövés blokk nélkül bizonyára odament volna, és akkor kivágja.

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#140189) vans? válasza gyuromoj (#140170) üzenetére


vans?
őstag

Szornyu dontes lenne. Nagyon remelem, hogy a Bundesligaba jon, alapemberre valhat idovel, ha alazattal dolgozik. Kicsit engem CR-re emlekeztet a srac (persze a mi szintunkon ;] ), kicsit piperkoc, vidam, laza srac, viszont nagyon tud dolgozni a celokert.

hábm bábm

(#140190) hhenry válasza LyonnaisFan1 (#140188) üzenetére


hhenry
őstag

Azért tegyük hozzá,hogy ez az egész blokk azért kellett Sigertől,mert előtte ő adta el

(#140191) BenHans


BenHans
addikt

magyar - római vonatkozásban felkészül: Megyeri Gábor :)

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#140192) gyuromoj válasza vans? (#140189) üzenetére


gyuromoj
veterán

Lényeg hogy ne kurvuljon el és vigye el a pénz, hanem a kihívás és fejlődés legyen a legfontosabb szempont.

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#140193) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Lukaku = Könyves :))

(#140194) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

(#140195) forceberg válasza Tibiajax (#140194) üzenetére


forceberg
veterán

Tiszteld meg annyival szurkolótársadat, hogy elolvasod a hozzászólásait! ;] :))

[link-venember83]

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#140196) Ispy válasza Tibiajax (#140194) üzenetére


Ispy
veterán

Jaja, vótmá. ;]

"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."

(#140197) Cartevo válasza Ispy (#140196) üzenetére


Cartevo
őstag

Mint a csapat egy része csoportelső.

Így ezúttal a 2. hely is elég lesz.

[ Szerkesztve ]

(#140198) mephi666


mephi666
nagyúr

ezt szerintem még ibra is megtapsolta :DDD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#140199) Richard! válasza mephi666 (#140198) üzenetére


Richard!
addikt

Ott volt legalább 7 piros mezes néző a pályán... :(

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#140200) mephi666 válasza Richard! (#140199) üzenetére


mephi666
nagyúr

ja azt én is figyeltem, hogy némelyik csípőre tett kézzel végignézte :D ...neki biztos ilyen vip-jegye volt...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.