Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#141701) Tibiajax válasza venember83 (#141700) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

lesz majd egyszer olyan, amikor annyit fogsz csak írni egy ilyen pofon után ide le nekünk, hogy - idézem
'szarok voltunk, ennyi. nincs játék, nincs semmi, megérdemelten nyert a másik csapat'
?
:)

[ Szerkesztve ]

(#141702) venember83 válasza Tibiajax (#141701) üzenetére


venember83
nagyúr

Megérdemelten nyert a másik csapat. Sehol nem írtam, hogy nem volt megérdemelt. Sőt, bírózni sem én szoktam, hanem pl. BenHans, akinek a hsz szól, és aki elővette a bíró megítélését.

Ui. Szerintem elég sokszor leírtam már, hogy Allegri utolsó két évében is baj volt a játékkal, ahogy Sarrinál és legtöbbször Pirlónál is.

[ Szerkesztve ]

(#141703) forceberg válasza Tibiajax (#141701) üzenetére


forceberg
veterán

F@xfej Kúman tegnap a 81. percben becseréli Kutinnyót, ilyen taktikai csere bohóckodásra baxxa el a 91. meccsét. 100. meccsnél 18M €. El kell adni, vagy ingyen elengedni Kutinnyót még a 100. meccse előtt, nem tudja a rövidpaszos játékot játszani. Látszik, hogy Pedri milyen hamar fel tudta venni a ritmust.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#141704) gyuromoj


gyuromoj
veterán

Aki Maradona szerint nála is jobb volt: elfeledett futballzseni Salvadorból

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#141705) BenHans válasza venember83 (#141702) üzenetére


BenHans
addikt

Így van, szoktam bírózni és fogok is, amíg ilyen meccsek vannak, mint a Sassuolo elleni pl.
Ha nem ezen múlik, akkor nem érdekel. Korábban nagyon sok juventino emlegette, hogy ez a vesztesek vigasza, most, a másik dákó másik oldalán állva nem hallom ezt...
Én még emlékszem Rudi garcia féle hegedűre, a Juve kamutizije és lesgólja után.
Abban viszont egyetértek, hogy "világtalanokat nem kellene bírói pályára engedni".

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#141706) venember83 válasza BenHans (#141705) üzenetére


venember83
nagyúr

Bonut pl. sokkal jobban hibáztatom, mint a világtalan bírót. Meg Cuadradót is. Az, hogy most elkezdtek bírózni egyes szurkolótársaim, lelkük rajta, az ő véleményük. Szerintem qrvára nem ezen ment el a meccs. Nem lehet harmadik percben gólt kapni, majd az első félidő elején egy emberhátrányt is összeszedni. Ha nagyon kiegyenlített egy meccs, beleszólhat a bírói tévedés közvetlenül vagy közvetetten az eredménybe, de a tegnapi meccs egyáltalán nem volt nagyon kiegyenlített, a Fiorentina teljesen jogosan nyert. A bírót most is csak azért hoztam szóba, hogy azt szemléltessem, mennyire nem volt képben a meccsen.

(#141707) Citroware


Citroware
addikt

Szerintem utoljára 10 évvel ezelőtt volt ennyire gyenge formában a Juve, mint most.

Azt nem értem, hogy az agyatlan daráló Simeone felhozta az ATM-ot középcsapatból topcsapattá, ezzel ellentétben a magas játékintelligenciával rendelkező karmester irányító Pirlo alatt pedig példátlan módon pancserkodik az a Juve, amelyiknek olyan játékoskerete van, hogy az teljesítmény, ezzel nem uralni a Serie A-t.

[ Szerkesztve ]

(#141708) Peterhappy válasza forceberg (#141703) üzenetére


Peterhappy
őstag

Taktikai csere 3-0-nál egy Valladolid ellen.
Egy olyan csapat ellen, amelyik ellen Lenglet és Braithwaite is betalál és egyszer sem mattolja az idei Barcát - annak semmi keresnivalója a La Ligában...

(#141709) sh4d0w válasza BenHans (#141705) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

De minek bírózni? Legfeljebb akkor tudom elképzelni a létjogosultságát, ha a tévedéseket elszenvedő csapat úgy kap ki, hogy 100%-os a helyzetkihasználása, mégis indokolatlan lapokkal, kamutizikkel veszítenek.

https://www.coreinfinity.tech

(#141710) forceberg válasza Peterhappy (#141708) üzenetére


forceberg
veterán

Ez az ember vak, de ugye Kutinnyót eddig nem láttam sem a Bárka sem a Bayern egyetlen rendszerében sem hozni legalább Pedri színvonalát? Hogy lehetett ezt így benézni, hogy valaki ekkora flop?

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#141711) Richard! válasza Peterhappy (#141708) üzenetére


Richard!
addikt

Taktikai 20 milla a pulinak. Kár, hogy nincs pénzvisszafizetési garancia...

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#141712) forceberg válasza Richard! (#141711) üzenetére


forceberg
veterán

Vagy megy, vagy le a tarcsik közé, azt szinte meg is van Memphis ára :D

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#141713) BenHans válasza sh4d0w (#141709) üzenetére


BenHans
addikt

Tehát egy Juve Roma meccsen ha úgy nyer a Juve 3-2-re, hogy kapnak kamutizit és egy megadnak nekik egy lesgólt, akkor a Roma magára vessen miért nem rúgott négyet, mert ha a 6 kaput találó mind gól, akkor nincs miről beszélni?
Vagy ha kiestünk volna az EL-ből mert számított volna a végén, hogy Smalling arcát kéznek nézte a bíró és büntetőt ítélt, vagy a lyon ellen előre kinyújtott kézzel való blokkért Kassai nem adott a Roma javára tizit, de előtte elvett egy szabályos Dzeko gólt les címén, pedig a felvételekből kiderült hogy fél méterre volt a lestől még az orra hegye is.

Lapokkal is gyönyörűen bele lehet nyúlni meccsbe, mert egy gondosan felépített és gyakorolt rendszert boríthat fel, ha aránytalanul, következetesség nélkül osztja a bíró, vagy szinte fénymásolt szituban az egyik meccsen büntető a másikon nem a kezezés. Vagy amikor az egyik játékos a meccsen elkövetett első szabálytalanságáért - ami nem durvaság és nem is lerántás ami valóban egyből sárgát érne -, figyelmeztetés nélkül megkapja a sárgát, utána egy valós sárgás visszarántásnál a másodikat, de az csak sárga a másik oldalon, amikor nyújtott lábbal támasztóláb bokájára tapos futtából, aminek sérülés az eredménye.

Ha egy csapat az ellenfél butasága miatt jogosan megítélt büntetőből jut 1-0-ás előnyhöz, az akkor is jogos ha amúgy szarul játszanak és nem volt akcióból kaput találó lövésük, és utána joguk van felparkolni a buszt akár, és ha a ők nem követnek el hibát és a másik nem szerez gólt se így se úgy, akkor jogosan nyertek, még akkor is. Ha az ellenfél jobban játszik akkor is. Ellenben ha kamutizivel alakul így a meccs, akkor a másik fél akkor is meg lett rövidítve 1 ponttal, ha amúgy 10/10 helyzet kimaradt.

Szerintem nincs csapat ami minden meccset szembeszéllel is le tudna úgy hozni hogy 100%-os helyzetkihasználás és mindig lőnek plusz egy gólt akár 10 emberrel is ha a játékvezetés megkívánja.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#141714) atee_13 válasza Richard! (#141711) üzenetére


atee_13
őstag

Azért remélem kimaxoljuk a Kutyinnyó dealt ;]
már nem kell sok, hogy az utolsó utáni peták is meglegyen

(#141715) forceberg válasza atee_13 (#141714) üzenetére


forceberg
veterán

Ha jól számoltam, szerencsére csak 6 meccs van az elnökválasztásig.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#141716) atee_13 válasza forceberg (#141715) üzenetére


atee_13
őstag

A BL győzelmi bónuszt is összehozta, hátha megoldja azt a pár meccset is ;]

(#141717) Napfénysüti válasza forceberg (#141703) üzenetére

Ezt én se értettem a jelenlegi pézügyi helyzetben hogy minek? :F

Més que un club!

(#141718) Tibiajax válasza venember83 (#141702) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

jólvan, jólvan.. peace

forceberg de amúgy milyen gci érdekes, emlékszem amikor megvettük és beállt a legelső meccsén, nagy ováció közepette, itt van mai napig előttem, úúgy tette-vette a labdát sarokkal, ahogy érte épp, a pórnép alig győzött ollézgatni.. mindenki azt gondolta akkor (én is), fúú nagyon komoly lesz majd kutinnyó ott messiékkel együtt

és nézd meg aztán, mi lett. pppont az ellenkezője

(#141719) Tibiajax válasza Citroware (#141707) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

érdekes az okfejtésed Citró, és nem alaptalan
én csak egyre tudok már gondolni, szabad a gazda alapon, sztem a Papát egyszerűen nem tisztelik
és ily módon, semmibe is veszik valamilyen szinten.. most érted, mit vársz egy paprikajancsi cé errtől, vagy egy főokos bonuccitól

(#141720) sh4d0w válasza BenHans (#141713) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Hány ziccert hagyott ki a Roma a 2 rúgott gól mellett?

https://www.coreinfinity.tech

(#141721) venember83 válasza Tibiajax (#141719) üzenetére


venember83
nagyúr

Sarri is megmondta, hogy ezt a csapatot nem lehet edzeni.

(#141722) BenHans válasza sh4d0w (#141720) üzenetére


BenHans
addikt

Na de akkor mondd már el mi a ziccer.
Mert ha minden gólhelyzet az, akkor az gondolom full korrekt jogos elfogadható dolog, ha a Roma csak 4-ből kettőt lőtt be, a Juve meg kapott egy véleményes tizit, egy kamutizit meg egy lesgólt ajcsiba és így lett 3-2 oda, és amúgy is többet lőttek kapura...
Ez egy vicc már ne is haragudj.
De akkor legyen a fociban is pontozóbíró, adjunk ajándék gólt 5 kaput találó lövés után, kétharmad feletti labdabirtoklási fölényért, de legalább ne meccs közben csak a végén. :U
De ha az az adat neked a lényeg ami semmit nem mutat, akkor 4 kaput találóból 2 gólt ért el a Roma. Oké, négyet kellett volna rúgni és széllel szemben hugyozva is porszáraznak maradni.
Na neee, ezt a komédiát én inkább be is fejezem.

#141719 Tibiajax: Lennék a helyükben, nekem bepárásodik a szemem még akkor is, ha az Olaszország - Ghánát extended highlightsban újranézem, ahogy Totti és Pirlo sarkazgatnak, pörgetik bokából vagy épp lépik át egymásnak a labdát, néha bevéve az ifjú titán De Rossit is.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#141723) forceberg válasza BenHans (#141722) üzenetére


forceberg
veterán

A kihagyott helyzet a játék része, de a mondhatni szándékos elfújás nem...

Bírói hibákra nem normális érvelés azzal válaszolni, hogy hát be kellett volna rúgni a helyzeteket...

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#141724) Peterhappy válasza forceberg (#141715) üzenetére


Peterhappy
őstag

Mindenki nyugodjon le a 3,14csába, meg vagyunk mentve :C

Egészen furcsa és gyanúsan őszinte kijelentést tett Emre Öztürk játékosügynök, aki állítja, a jelenleg az Arsenalban futballozó Shkodran Mustafi átigazolásáról tárgyal Barcelonában.

forrás: nso

Ez a faszi még a pillekönnyű Arsenalba se fér be. Ó édes istenem. :U

(#141725) sh4d0w válasza BenHans (#141722) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Nem, én pont nem a pontozásról beszélek, hanem arról az objektíven, matematikailag egyértelműen azonosítható mennyiségről, amely a lőtt gólok száma. Bátran állíthatom, hogy ebben a topicban mindenki kivétel nélkül szóvá tehetné a jv ténykedését bármelyik kedvenc csapatával kapcsolatban egy szezon során, ez mégis meglehetősen ritka.

forceberg: a jv tévedés pont ugyanúgy része a focinak, mint a kihagyott helyzet, tehát nyugodtan lehet rá az a válasz. A szándékos elfújást bizonyítani kellene.

https://www.coreinfinity.tech

(#141726) forceberg válasza sh4d0w (#141725) üzenetére


forceberg
veterán

Nem, a bírói ténykedésre nem lehet felkészülni.
Vehetsz jobb csatárt, aki jobb %-ban lövi be a helyzeteket, vehetsz jobb kapust, vehetsz jobb cipőket...

De a bíró ha akar, akkor is pl. félrelapozza a meccseket. Pl. az elején kisárgáz egy DMC-t, egy CB-t, meg egy DR-t, a másik oldalon meg nem. Erről beszélt BenHans.

"A szándékos elfújást bizonyítani kellene."
A szándékosan a rendszerben tartott gumiszabályok miatt ezt nem sokszor lehet.

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#141727) ZavaBalazs válasza sh4d0w (#141709) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

pont fordítva. a bíró dolga az, hogy semlegesen levezesse a mérkőzést, ha a bíró tévedései gólokat érnek ide/oda, az gyakorlatilag ugyanaz, mintha a meccs úgy kezdődne, hogy a bíró dob mindkét csapatnak egy dobókockával, és annyi gólról indulnak, amennyit dobott.
szóval ha "mi lett volna, ha"-zunk, a legelső dolog az, hogy a bírói hibákat semlegesítjük. ezek után lehet lamentálni a bekapott potyákon, kihagyott ziccereken, vitatkozásért járó második sárgákon... de az már a csapat sara, szóval nincs rá mentség.

"a jv tévedés pont ugyanúgy része a focinak" - és ez így rendben van szerinted? a lófaszt.

[ Szerkesztve ]

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#141728) BenHans válasza sh4d0w (#141725) üzenetére


BenHans
addikt

"a jv tévedés pont ugyanúgy része a focinak, mint a kihagyott helyzet, tehát nyugodtan lehet rá az a válasz"
Az orvosi műhiba ugyanúgy része az életnek, mint a sérülés, ha sokszor megsérülsz ne vedd zokon ha egyszer egyszer rossz lábadat vagdossák össze vagy diagnosztizálnak félre. Örülj neki, hogy neked csak egyszer hibáztak, másnak lehet négyszer.
Nonszensz. :D
Egyébként többen is szoktuk véleményezni a játékvezetői tevékenységet, mostanában a VAR-t is külön, ha igazságtalan ítélet születik.

Persze, ebben igazad van, olyan nincs, hogy egy szezon során egyik porondon sem téved valaki ellen a bíró, de a kamutizi a megadott lesgóllal és a csak sárgáért cserébe nyújtott lábbal széttaposott bokájú játékossal együtt, minden, csak nem szabályos és nem egyenlő azzal amikor rossz csapatnak ítélik meg a bedobást. Helyzetet kihagyni pedig szabályos. A fociban nagyon sokat ér a gól, és nem mindegy ha magadtól rontod el, vagy nem tartják be a szabályokat és hátrányos helyzetbe hoznak. Nincs mintavétel ami alapján meghatározható, hogy ezek a hibák kiegyenlítődnek, de lehetetlen is, mert egy hibának a súlya attól is függ, hogy ezen múlt-e a meccs vagy így is sima.
Az csak ráadás , hogy nem kell bizonyítani semmilyen bundát meg szándékosságot, ha tényszerű a hiba, a fentihez kötve, hogy a szabdalt lábú bizonygassa, hogy nem volt alapból is rövidebb a lába.

szerk. Félreértés ne essék, volt már rá példa amikor egy sima meccsen a 3. gólunk kamu volt, de hála az égnek nem az döntött, és nem is akarom hogy bárki ellen továbbjutásról vagy pontokról döntsön a Roma javára a bíró, sajnos biztosan volt ilyen is, mea culpa a fontos meccseken átélt rossz élmény jobban megmarad. Lényeg, hogy a nagy, meccseket befolyásoló tévedéseket száműzzük.

forceberg: +1
Értem miért írtad a "szándékos" elfújást.
De ha szándékos ha nem, legalább azt elvárná az ember VAR-os időkben, hogy két 1/1 kezezős esetet egyformán fújjanak, vagy egy durva szabálytalanságot ( elkésve, túlzott erőbevetéssel esetleg pl nyújtott lábbal bemutatott extra sérülésveszélyes megmozdulás) ne annyival intézzenek el, mint mondjuk egy visszahúzást, azaz legyen piros.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#141729) sh4d0w válasza BenHans (#141728) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Tényleg nonszensz, hogy egy orvosi műhiba szerinted olyan súlyú, mint egy jv tévedése egy focimeccsen - ehhez az értékrendhez engedd meg, hogy gratuláljak.

Mondjuk az érdekelne - nem csak tőled, de a többiektől is, akik szerint a bírózás rendben van -, hogy akkor is sírtok-e, ha a javatokra téved (lásd még: elfúj) a jv, vagy olyankor síri-e a csend? Mivel eddig az előbbivel nem találkoztam, azt hiszem, nem lehetetlen kitalálni a helyes választ.

https://www.coreinfinity.tech

(#141730) villamos


villamos
őstag

35. másodperc után BMTE - Kispest 1:0
:D

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#141731) BenHans válasza sh4d0w (#141729) üzenetére


BenHans
addikt

:o Megfogtad a lényeget, a példa nem egy karikatúrája volt annak amit írtál, neeemm, nekem pont ilyen az értékrendem. :U Nem. :N
Szerintem az igazságtalanság tényével egyik józan topiktárs sem vitatkozik akkor sem ha előnyösen érinti a csapatát. Szerintem tartunk itt fejben, én legalábbis nagyvonalúan megelőlegezem mindenkinek. :D
A bírói következetlenséget, kettős mércét, szabályok mellőzését és hibákat a játék velejárójaként emlegetni szerintem továbbra is nonszensz, pláne VAR mellett arcpirító.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#141732) ZavaBalazs válasza sh4d0w (#141729) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

Első fele szép szalmabáb. Egy szóval se mondta, hogy ugyanolyan súlyú, csak ezzel a példával szemléltette, hogy miért hülyeség annyival elintézni, hogy a játék része.

Második fele: nem mondom, hogy pirosra sírom a szemeimet egy pro-bayern tévedés miatt, de nem szoktam neki örülni + a meccsnézős haveroknak dicsérem a bírót (az első kör anyázás után :DDD ), ha a bayern ellen ítél, de a visszajátszásból látom, hogy jól fújta a nehéz esetet. Azt pl itt is leírtam, hogy örültem, hogy 2017-ben Vidal kihagyta a Modricra tévesen befújt tizit, más kérdés, hogy a következő meccsen háromszor adta vissza Ludas Kassai...

Szerk. lassú vagyok, BenHans már intézte az első felét :B

[ Szerkesztve ]

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#141733) villamos


villamos
őstag

Persze ha lerántjuk az ellenfelet teljesen indokolatlanul, még szép hogy büntetőt kapunk... :(((

[ Szerkesztve ]

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#141734) villamos


villamos
őstag

A Honvéd megérdemelten győzni tudott, így az újonc került a kieső helyre a szünetre...

[ Szerkesztve ]

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#141735) Phoen|x


Phoen|x
őstag

Go Gunners!

(#141736) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr


Boldog, meghitt Ünnepeket kívánok minden kedves topiklakónak!

Inter Milan Club Song

:DDD

(#141737) venember83 válasza Phoen|x (#141735) üzenetére


venember83
nagyúr

Hozza vagy viszi a pontokat a Mikulás/Télapó? Mert ha azt a keveset is elviszi, nagy bajban lesznek Aubameyangék.

(#141738) Ringman válasza Tibiajax (#141736) üzenetére


Ringman
nagyúr

nee :DDD

(#141740) sh4d0w


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Boldog Karácsonyt, időben bontsátok a fát.

https://www.coreinfinity.tech

(#141741) Peterhappy válasza sh4d0w (#141740) üzenetére


Peterhappy
őstag

Ez derék :K

Én is áldott Karácsonyt kívánok!

(#141742) Cartevo válasza villamos (#141734) üzenetére


Cartevo
őstag

Budafokon úgy tűnik, kieséshez vezet, hogy belementek a halasztásba.

(#141743) Ringman


Ringman
nagyúr

december 24-én azonban több lap (például a L’Equipe) is lehozta, hogy
menesztették a vezetőedzőt, Thomas Tuchelt.
Állítólag a sportigazgató, Leonardo szerdán késő este közölte a német trénerrel a döntést. A klub egyelőre még nem jelentette be hivatalosan a váltást, így nem tudni, mi lesz Tuchel stábjának sorsa, amelyben másodedzőként Lőw Zsolt is ott van. Az Eurosport azt írja, hogy az argentin Mauricio Pochettino lehet majd az új vezetőedző.

[link]

(#141744) venember83 válasza Ringman (#141743) üzenetére


venember83
nagyúr

Kiváló időzítés! Kötöttségektől mentesen ünnepelhet.

(#141745) Phoen|x válasza venember83 (#141737) üzenetére


Phoen|x
őstag

Engedd meg, hogy egy újabb képpel válaszoljak.

Go Gunners!

(#141746) Cartevo válasza Tibiajax (#141677) üzenetére


Cartevo
őstag

éghajlat

(#141747) LyonnaisFan1 válasza Phoen|x (#141745) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

Olyat lehet, hogy all in one?

Ha igen:

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#141748) Cartevo válasza LyonnaisFan1 (#141747) üzenetére


Cartevo
őstag

Lehet, sőt, ez mindent visz. Mivel a csapatépítést kb 1910-től kell újrakezdeni. ;] 👿 ;]

(#141749) Richard!


Richard!
addikt

Boldog Karácsonyt minden focibuzinak! ⚽ :)

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#141750) BenHans


BenHans
addikt

Boldog, szeretetben gazdag Karácsonyt kívánok! :)

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.