Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#115051) IreN!CuS válasza Tibiajax (#115050) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Visszamenjéééé

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#115052) vond válasza DeathAdder (#115049) üzenetére


vond
MODERÁTOR

"Magyar csatornán én amúgy a diginél bírtam az akkori PL éra alatti triumvirátust, nem volt szakmai, sokkal inkább szórakoztató." - Valóban nem volt a szakma csúcsa (bár így is jobb volt a jelenleginél), de frankón oltogatta egymást a cserepes szájú Sallói, a hadarós Dodi, meg a selyemfiú Monoki. :DDD Simán végig lehetett hallgatni a szünetben az elemzéseket, meg a meccs előtt/után a stúdióbeszélgetéseket.

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#115053) Tibiajax válasza vond (#115052) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

ennyi. azért is írtam, h a diginél van a legjobb helyen a külföldi foci
spanyolt, bl-t visszahoznám a sport-ra, minden mást a digire. spílert pedig bezáratni, a hörcsöggel együtt. takarodjon vissza amerikába, semmi szüksége nincs az országnak rá
istenem, bár meg lehetne ezt tenni..

(#115054) Cartevo


Cartevo
őstag

A Monaconak nem is kell bejutnia a BL-döntőbe. Szerdán gyakorlatilag már ott volt.

(#115055) bagyulajuve válasza Tibiajax (#115053) üzenetére


bagyulajuve
addikt

+1

Resistencia eterna

(#115056) DeathAdder válasza Tibiajax (#115053) üzenetére


DeathAdder
veterán

Van rá esély hogy hörcsög eltakarodik, nem hozták vissza a a csatornákba fektetett összeg töredékét sem (szolgáltatók is bemutattak nekik) Gerkens (TV2 vezérigazgatója) ezzel nagyon túllőtte, szerződése is az év végén lejár, Vajna széke szintén inog.. innen nézve komoly esély van rá, hogy a PL nyáron elkerül a spílerről, én bírtam a Digit, bárcsak visszamenne oda :) (bár nekik ott az olasz, meg a lígőő, szal. előbb megy a SportTv-re és sokkal előbb az Eurosportra)

[ Szerkesztve ]

(#115057) NyxNyxNyx válasza DeathAdder (#115056) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Ezzel a folyamatos váltogatással jól kibasznak az előfizetőkkel. Ha visszamenne a Digire akkor biztos lennének olyan emberek, akik Digire váltottak anno, hogy nézhessék a PL-t, majd át onnan, hogy legyen Spílerük, és most megint vissza kéne. :N

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#115058) Tibiajax válasza DeathAdder (#115056) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

jajj ne viccelj, a ligőőt dobják a picsába, ahogy lesz esélyük megszerezni a pl-t. szerinted minek adják a franciát?..:) mert ott vannak neymarék, többi ligában meg senki, akire kiváncsiak lennénk
de a PL mindent felülírna

(#115059) DeathAdder válasza NyxNyxNyx (#115057) üzenetére


DeathAdder
veterán

Ja, ez full kibaszás, és pár évente lehet szívni ezzel mindenkinek..
Legjobban azok szívták meg akik tavasszal lemondták az előfizetésüket és átmentek ahol spíler van, mert beharangozták a Serie A-t, aztán a forduló előtt 1 nappal kiderült hogy mégis marad a diginél :D

Tibiajax - nemtom megtehetik-e, ha megvették a jogokat x évre akkor nem kukázhatják, kivéve ha az is pont most jár majd le :)

[ Szerkesztve ]

(#115060) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

:)) imádom

(#115061) DeathAdder válasza Tibiajax (#115060) üzenetére


DeathAdder
veterán

idén aranylabda téren túlkompenzálás a korábbi évek mulasztásai miatt

(#115062) Tibiajax válasza DeathAdder (#115061) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

nem nem, maga a kép tetszik. ahogy a nagy real madrid blog főcímén megjelenik ez a mondat
:)

(#115063) omfgk válasza DeathAdder (#115061) üzenetére


omfgk
addikt

Luka Modric
Antoine Griezmann
Cristiano Ronaldo
Raphael Varane
Kylian Mbappe
Lionel Messi

A fogadóknál kb ez volt a sorrend.

Amit totál nem értek : Griezmann??? Miért? Ha már a francia VB győztes keretből kell választani akkor inkább Mbappe (de még Varane is Griezmann előtt lenne nálam).

Messi szintén nem tudom ,hogy lehet csak 6.

Modricnak adnám az aranylabdát.
Utána a Ronaldo, Messi, Mbappe trióból nem tudnék választani ,hogy ki lenne a második. (nyilván Mbappe a kora miatt lenne itt, hiszen teljesítményben semmiképp nem nyújtott annyit mint CR vagy Messi)

Mindenki más meg utánuk.

[ Szerkesztve ]

(#115064) Tibiajax válasza omfgk (#115063) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

jó, de kleinheisler is beférne azért még...

(#115065) vond válasza Tibiajax (#115058) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Ja, menjen csak vissza a PL a DigiSport 1-2-re, a Calcio-val osztozva.
Ha meg kell tartani, akkor a líígőő meg mehet a DigiSport3-ra. :)

Ráadásul nálunk mindhárom csatorna az egyik legnagyobb bitrátás FullHD-ben jön. Csodaszép, még az M4-hez képest is, hát még a ratyi SD spílerhez képest.

(#115056) DeathAdder: Vagy majd szépen kipótolják, akarom mondani, kipótoljuk államilag azt a pár 10-100 milliárdot, vagy amennyibe került mindez.

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

(#115066) Ringman


Ringman
nagyúr

Olyan kevés mezt adnak el a magyar focicsapatok, hogy inkább eltitkolják
Megkerestük mind a tizenkét NB1-es klubot a kérdéseinkkel, melyek arra vonatkoztak, hány darab mezt adtak el a 2017/18-as szezonban, illetve mitől függ a mezeladások száma tapasztalataik szerint. A válaszok lesújtók voltak: a Ferencváros és az Újpest válaszoltak, de csak annyit, hogy nem kívánnak válaszolni a kérdésekre, a DVSC-től kaptunk konkrét válaszokat, a többi kilenc klub viszont semmit nem reagált a kérdéseinkre.

A Debrecen esetében Bernáth Csaba, a klub egykori játékosa, jelenleg a Nagyerdei Stadion Látogató Központjának igazgatója válaszolt, mivel hozzá tartozik a DVSC Shop is. Bernáth szerint a gyerekmezekkel együtt 80-100 darabot adtak el a nyáron zárult szezonban.

[ Szerkesztve ]

(#115067) Richard! válasza Ringman (#115066) üzenetére


Richard!
addikt

Ezen csak röhögni lehet :C

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#115068) DeathAdder válasza omfgk (#115063) üzenetére


DeathAdder
veterán

Én meg senkinek nem adnám, mert senki sem volt igazán kimagasló, de ha muszáj lenne akkor talán Griezmant választanám :DDD

VB, EL győztes és relatíve konzisztens volt, de Mbappé is jogos.

Amúgy én a horvát válogatottból sem Modricnak adnám.
1. Brozovic, 2. Perisic, 3. Mandzukic, szerintem mind jobbak voltak nála.
Brozovic konkrétan meccsenként 16-17 kilométereket rakott pályára, ami minden szempontból rekord. Modricnak meg igazán egy jó meccse volt a VB-n, ahol szemmel láthatóan is kilógott a keretből.

A horvát válogatott meg nagyon úgy van kezelve, mintha a valaha volt legnagyobb underdog csapat lettek volna (pl. az angoloktól fényévekkel jobb kezdőjük volt), nem kell sokat visszamenni, ha hasonló erősségű csapat vb-döntőbe jutásáról beszéljünk.

Lehet nem leszek ezzel szimpatikus, de ha azt mondom, hogyha Modric nem a Realban játszana, akkor lenne bármi esélye? És mi lenne ha Brozovic a Real játékosa lenne? Akkor most az ő vébéjétől lenne elájulva mindenki.

Egyelőre Modricnak volt egy sikeres fél élve, Snejider meg állítólag azért nem kapta meg, mert miután mindent megnyert azt egy gyengébb ősz követett.

Úgyhogy kíváncsian várom, az eredményt, de szerintem Modriccal fognak egy nagyot nagyot kompenzálni az elmúlt évek mulasztásai miatt :)

(#115069) simondr válasza DeathAdder (#115068) üzenetére


simondr
senior tag

+1 Grizemberre.

VB + EL győzelem és az egész szezonban meghatározó játékosa volt az ATM-nek.
Ezen kívül évek óta top formában játszik és az Atletico sikereinek megkérdőjelezhetetlenül kovácsa.

(#115070) NyxNyxNyx válasza DeathAdder (#115068) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Modric hatalmas szerepet játszott a Real 3 BL címében, akármikor néztem a Real-t játszani, ő volt az egyik legjobb. Tavaly Ronaldo nagyot ment az egyenes kieséses szakaszban, de előtte úgy érződött, hogy legalább van annyira fontos a Real számára, mint Ronaldo. Előző években ott kellett volna lennie az aranylabda top3-jában, de idén is szerintem rendben van a top3, de mégse érzem úgy hogy teljesen jogos lenne megynyernie.

A Grízes srácnak én biztos nem adnám. A válogatottban nem ő volt a legjobb, klubszinten meg a BL-ben már a csoportkörből kiestek. Akkor már inkább Mbappe, hatalmasat ment a VB-n.

Varane-ról nem tudok nyilatkozni, mert védőket szerintem sokkal többet kell látni, hogy véleményt lehessen alkotni róluk.

De most akkor megint el kell dönteni, miért jár az aranylabda? A Ronaldo-Messi páros előtt az kapta, aki nyert valami fontosat és a csapata húzoembere volt. De utána meg jött a duma, hogy nem érdekes mit nyertek, a legjobb játékosnak kell kapnia. Ha utóbbiról van szó, akkor minden évben Messi-nek kéne kapnia, elvétve Ronaldo-nak.

Szóval: Kapja Modric, Ronaldo, Messi vagy Mbappe.

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#115071) DeathAdder válasza NyxNyxNyx (#115070) üzenetére


DeathAdder
veterán

Modric mindig is kiváló volt, de egy igazi szürke eminenciás, mint Kanté, az életben nem kapna aranybogyót meg ha nincs egy ezüstérmes VB-je, ami csak és kizárólag az ő zsenialitására volt kihegyezve egy lesajnált horvát válogatottban.. és az is biztos hogy most Cannavaro szintű őszt tol, és még a horvátok legjobbja sem ő volt a vb-n.

Nagyon nem következetes ez a díj, mert sem a legjobb góllövő, sem a legjobb válogatott nem ő volt, egyedül a madrid tavaszi BL-ben volt kiváló (asszem még jobbhátvéd is volt).

Védőben ott volt pl. Godin a BL döntő+LaLiga győzelem évében, és még csak szóba sem került mint aranylabda várományos, pedig a valaha látott legkomolyabb védőteljesítményt nyújtotta, több clutch pillanattal, gólok + brutális védőmunka. Snejider, Ribery szintén sokkalta inkább rászolgált volna ha csapat és válogatott húzóemberről (és góllövőről is) van szó.

[ Szerkesztve ]

(#115072) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Ez a haladás valami elképesztően csapnivaló. Sálas ferinek valamit nagyon ki kell találnia, ha meg akarja tréfálni a diókat.

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#115073) gyuromoj


gyuromoj
veterán

River Plate: hivatalos közlemény, nem hajlandóak Madridban játszani

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#115074) LyonnaisFan1 válasza gyuromoj (#115073) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

Helyes. Jó hogy nem Kukutyinba viszik el.

Legyen csak a centenarioban uruguayban, egy legendás létesítményben a helye a döntőnek, ahova a nézők is eljuthatnak. Persze a Bernabeu is az, de nem fog több ezer fanatikus repülőre pattanni.

A szuperklasszikusnak a kontinensen belül a helye.

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#115075) Tibiajax válasza gyuromoj (#115073) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

nem csodálom... nou camp esetleg?

(#115076) bagyulajuve válasza gyuromoj (#115073) üzenetére


bagyulajuve
addikt

kicsit vicces annak tükrében, hogy az ő szurkolóik voltak most a főkolomposok

Resistencia eterna

(#115077) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

… és bevánszorgott bazmeg :C :C :C :C

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#115078) L_YKing válasza NyxNyxNyx (#115070) üzenetére


L_YKing
addikt

Ha a hatalmas BL szerepről beszélünk akkor Cakir kapná. :K

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#115079) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

meddig húzza még ez a majom mourinho vajon?

(#115080) Peterhappy válasza Ringman (#115066) üzenetére


Peterhappy
őstag

Mez: nálunk nagyon sokan azzal "taktikáznak" (én is :B ), hogy tavasszal talán felkerül a harmadik csillag a címer fölé és akkor kell mezt venni (és tetováltatni :B )
Csak aztán nehogy pofára esés legyen belőle :))

Szerintem jót tenne az agyonpumpált fizetésekkel és nevesebb, de ugyanolyan futottak még légiósokkal higított mennyeinek, ha a 9-10. helyezettek osztályozót játszanának az mb2 3-4. helyezettjével. Nem tudom, az alacsonyabban jegyzett csapatoknak mennyi esélyük volna kivívni ily módon a feljutást, de most (és szezonok óta) adott 3-4 csapat, amely jóformán a tizedik helyért száll harcba (és markolja fel a nagy lóvékat és tao-t...).

Mourinhonak csak lefő végre az a kávé. 20. perc 0-2.

(#115081) bagyulajuve


bagyulajuve
addikt

buzi bíró, már rég letelt a 4 perc, de engedi...és majdnem gólt szereznek a libások

Resistencia eterna

(#115082) LyonnaisFan1 válasza Tibiajax (#115079) üzenetére


LyonnaisFan1
őstag

A manu felkapcsolt, és már 2:2, jó kis összecsapás lehet :Y

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#115083) Peterhappy válasza LyonnaisFan1 (#115082) üzenetére


Peterhappy
őstag

Úgy látszik én a héten mindenkit korán temetek...

(#115084) Tibiajax válasza bagyulajuve (#115081) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

ne csináld már, h izgulsz......
:)

[ Szerkesztve ]

(#115085) Richard! válasza Tibiajax (#115079) üzenetére


Richard!
addikt

Ezt az évet még biztosan :D

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#115086) villamos


villamos
őstag

Böde! :Y
Eztszeddki! :C

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#115087) Ringman


Ringman
nagyúr

nem igazán látom ki állíthatná meg a juvét idén a bajnokságban.

(#115088) salesman válasza villamos (#115086) üzenetére


salesman
őstag

Kellett ez a gól, mint egy falat kenyér! Hajrá Fradi!
Meg ez is! 0:2!

[ Szerkesztve ]

Türűűűdrááá!

(#115089) villamos válasza salesman (#115088) üzenetére


villamos
őstag

És ott a második! :K

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#115090) bagyulajuve válasza Tibiajax (#115084) üzenetére


bagyulajuve
addikt

Loki meccs volt :P

Resistencia eterna

(#115091) venember83


venember83
nagyúr

(#115092) simondr


simondr
senior tag

Lukaku..... :DDD :DDD :DDD
Ilyet csak az MB1-ben szoktam látni

(#115093) venember83 válasza Ringman (#115087) üzenetére


venember83
nagyúr

Hát az Inter pl. Keita Baldé duplájával vagy triplájával.

(#115094) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Na itt van, már a tök utolsó is beárazta a PL-t ;] :DDD

(#115095) simondr válasza simondr (#115092) üzenetére


simondr
senior tag

(#115096) bagyulajuve válasza simondr (#115095) üzenetére


bagyulajuve
addikt

nem védeni akarom, de a legjobbakkal is előfordul, még néha én is bénázok :P

Resistencia eterna

(#115097) Cartevo


Cartevo
őstag

Böde felsőruházata csak 1 rövid ujjú mez.
Nem reklamált volna Boriszovban, ahogy a vendégszurkolók sem...

(#115098) Richard!


Richard!
addikt

Heti Maradona: gyökér

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#115099) L_YKing válasza Richard! (#115098) üzenetére


L_YKing
addikt

Az miért van, hogy menni is alig bírt?

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#115100) DeathAdder


DeathAdder
veterán

na megint összekerültek a hollandok és a németek :DDD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.