Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#116083) BenHans válasza DeathAdder (#116077) üzenetére


BenHans
addikt

Az utóbbi időben a Liverpool, kb hasonlóan "sikeres" mint a Roma, éppen ezért azon gondolkodtam, hogy mi lenne a jobb egy ilyen csapatnak ha elérhető közelségbe kerül a bajnoki cím? Elhúzni 10 pontra és kényelmesebben készülni, vagy inkább állandó nyomással hajtani mint a barom.
Tudom, elvileg ilyen szinten meccsről meccsre gondolkodnak és ki tudják zárni a különbséget amit a tabella mutat, de azt is tudom, hogy az említett csapatok gyakorlatilag bárhonnan el tudják balf@szkodni, lásd Roma - Inter verseny 2009/10 és 'pool - City verseny 2013/14, előbbi esetében a Lazio feküdt le szándékosan az Internek míg a Roma nem tudta hozni a "kötelezőt", sőt kikapott otthon a Samp ellen, utóbbinál pedig Gerrardból lett Slippy G a Chelsea ellen, majd megbotlottak a kristálypalackban is, a City pedig behúzta...

Meglátjuk. Legyen jó meccs. Én a 'poolt erősebbnek érzem kapusposzton, védelemben és támadósorban, a középpálya és a pad viszont a Cityé, szerintem.
Nincsenek nagy különbségek, az egyének mindkét oldalon megvannak akiktől villanást várhatunk, de hogy ki lesz a jobb ma csapatként és taktikailag az Klopp és Pep plusz remélhetőleg már a játékosok fejében van, és szerintem ma ez fog dönteni.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.