Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz DeathAdder #109090 üzenetére
Teged meg nem lattalak pozitivan megnyilvanulni. Semmi nem tetszik? Vagy egyaltalan szurkolsz valakinek, vagy csak siman ekezel mindenkit? Just asking....
Nem tudom mit varsz, a nagy valogatottak, akiktol focit varna az ember, mind borzalmasan gyengek ezen a VB -n, vagy meg csak ki sem jutottak.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
NyxNyxNyx
addikt
Mindkét csapatból hiányzik egy James.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Ch0b
tag
Amúgy életemben ne láttam ennyi 11-est mint ezen a vb-n... már hányingerem van tőle.
-
paatrick
őstag
Na akkor most meglátjuk 5 Kane jobb lenne-e mint 1
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
ForRedGlory
félisten
válasz Vladi #109080 üzenetére
Neked valami bajod van? Favagasrol irtam, te meg jossz itt helyzetekkel? Ki beszelt arrol, hogy az angolok jol jatszottak? (Az utolso mondatomig sem sikerult eljutnod az olvasasban, de akkor legalabb ne irj hulyesegeket) Fusd mar at ujra, amit irtam...
6db kolumbiai sarga vs 2db angol sarga + minimum egy kiallitas hianyzik Kolumbianal.
Amugy buntetokkel szerintem az angolok kiesnek... mondjuk mindkettonek ki kellene, mert ez a mai meccs egy vicc.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Pickford átrúgja a labdát a pályán, de úgy megy a laszti mint a rakéta.
Lehet odaállítanám szabadhoz.
Már Alissonnál is gondolkodtam ezen, mert ő még technikás is.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Vladi
nagyúr
válasz ForRedGlory #109105 üzenetére
Nekem? Kolumbia még simán továbbjuthat, tehát semmi.
Neked?
il sole non sorge più ad Est!
-
BenHans
addikt
Kane nem egy izgulós fajta.
Rashford, huh![ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
paatrick
őstag
Akkor most már hivatalos 5 Kane jobb mint 1 eddig minden büntetőt berúgott ezen a VB-n
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Ringman
nagyúr
félve nézem a topikot - a telenoros stream nem tudom mennyit késik
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
NyxNyxNyx
addikt
Áh, Pickford egyet sem fog kiszedni.
Én is Telenoron nézem, köszi a headsupot.
Annyira látszódott Hendersonon, hogy fosik.
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
Henderson ki más
-
NyxNyxNyx
addikt
A többség elég jól beveri.
EZA ZSUI GSDUIP SDHŐFGSÚ GHDÚFOGHADŐOF GHADFOŐGHAD ŐFOGHIO ŐHHIOŐ F UCKAI A YEAS KARMA, BITCHES
[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
3
4
-
BenHans
addikt
Ebben biza benne van hogy a Svédek lesznek az elődöntőben.
-
paatrick
őstag
Na kiszenvedték az angolok. Svédek ellen nem sok esélyük lesz ha így játszanak.
-
-
MPowerPH
félisten
Errol ennyit. Az angol kommentator majd elcsoppen, ugy elvan ragattatva az eredmenytol. Nem latja a fatol az erdot...
Don't Tread On Me
-
Ch0b
tag
-
Vladi
nagyúr
Nahát csak összejött az angoloknak. Sajnálom azért Kolumbiát, nem sokon múlt.
Jöhet a következő kör:
Itt már bármi lehet, akiket én szívesen látnék továbbjutni:
Uruguay - Brazília - Horvátország - Svédország.il sole non sorge più ad Est!
-
paatrick
őstag
Akkor legjobb 8 csapatból 6 európai SŐT biztos lesz európai döntős
-
vond
MODERÁTOR
válasz Vladi #109129 üzenetére
Nem-nem, belga-angol lesz, csak most normális keretekkel és játékkal.
Pickford tök jó volt. Örülök neki, valahogy látom benne a szép jövőt. A többiek meg egész jól rúgtak. Svédek ellen jó lenne valami ki-ki meccs, nem egy ehhez hasonló.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
ForRedGlory
félisten
válasz paatrick #109121 üzenetére
A svedek sem ugy fognak “jatszani”, mint a Kolumbiai viccegylet. Lesz majd meglepetes, hogy ha a partner is akar focizni, akkor milyen meccs lesz. Ket eszaki(bb) csapat egeszen mas stilusu meccset fog majd letenni az asztalra. Onnan 95% hogy Anglia menne tovabb. Az orrom ala lehet dorgolni, ha nem igy lesz.
-
DeathAdder
veterán
Én még mindig nem tudom hova tenni ezt a játékot.
Southgate.. az eddigi beszari fociját látva már attól tartottam, hogy Kolumbia ellen még berakja Diert is Henderson mellé, és lesz egy 3-4-2-1 még annyi előre játékkal sem, mint amit láttunk.
Mondjuk lehet ez kell a sikerhez, de egyszerűen nonszensz hogy játszathat ilyet olyan emberekkel, akik a klubjaiknál éppen a tökéletes fordítottját csinálják, méghozzá igen jól.5-3-2 (3-5-2)-ben támadásban szinte egyáltalán nem használja, hogy az egyik CB rendszeresen kilépjen a védő sorból a támadásokhoz, még Panama ellen sem. A két wingback abszolút nincs használva a támadásoknál. A 8-asok nem mennek be a védelem mögé, gyakorlatilag semmit sem csinálnak, mert meg van kötve a pozíciójuk.
Ehelyett a támadások és a gólveszély rögzített szituációkra épül, amit nyíltan be is ismert (9-ből 2 akciógóljuk volt, kettttőőőő), mintha csak egy Stoke City vagy Crystal Palace lennének..
És ezzel jól láthatóan vannak nehézségeik, mert a játékosok és a játszott stílus nagyon nem passzol egymáshoz.
Tényleg underdog csapatot csinált ebből a válogatottból Southgate, amivel megfojtották Kolumbiát.
-
Vladi
nagyúr
válasz ForRedGlory #109132 üzenetére
"Az orrom ala lehet dorgolni, ha nem igy lesz. "
Okés.(#109130) NyxNyxNyx:
most akkor egyetértünk, vagy sem. Mondjuk velem nehéz.
(#109131) vond:
Normális keretek és játék? Okéjóvanrendbe.
(#109133) DeathAdder:
Én az angoloknak inkább 3-1-2-1-1-2-3 felállást javasolnék.
(#109134) Ringman:
uru - horvát döntő mekkora történelmi tett lenne.
Más: kisebbik lányom megébredt, aztán gyorsan össze is hányta magát. Nyugi már jól van, csak meglátta a tévét...
il sole non sorge più ad Est!
-
paatrick
őstag
válasz ForRedGlory #109132 üzenetére
Svédek pont azt fogják játszani mint ma is. Hibátlan védekezés, buszozás, kontra. A svájci csapat sokkal támadóbb mint ez az angol és mindenkit levettek a svédek a pályáról. A mai angol csapat ha nincs a 11-es szerintem reggelig se rúg gólt.
Tunézia ellen éppen nyertek akik szintén védekező csapatba nyomták csak még nyomik. Panama meg hülye volt és kitámadott. Ez a kolumbiai csapat se volt nagy eresztés lássuk be.
Szóval szerintem nem lesz nagy adok-kapok a svéd-angol. 1-0 0-1 0-0.Amúgy meg orosz-svéd döntő lesz hiába küzdötök
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #109137 üzenetére
---- ----
De Rossi idő előtt önállóan edzésbe állt. Még a fiatal érkezők is csak utána kezdték...
Ott akar lenni 2020-ban az EB-n és kész +1 évvel hosszabbítani a Rómával. Vezér. ♥Amúgy pedig Manolas . A pletykákat hallva értesítette az ügynökét, hogy nem kíván elmenni és hajlandó akár ki is vetetni a kivásárlási záradékot a szerződéséből, sőt mindezt a sportigazgatónak is jelezte. Igen, ő az aki tavaly is nemet mondott az eladására. (Ninja, ezt valahol te is eqrtad...)
Florenzi közben ultimátumot kapott, azt kell mondjam jogos is. Bónuszokkal 3M€ fölé megy a fizuja ha elfogadja a hosszabbítást, ha nem, és több kell neki akkor mehet. Pruzzo is hasonló véleményen van, egy ilyen gyenge szezon után ne ugráljon, becsülje meg a jó pozícióját. Ha megy, Vrsaljko lehet a helyettese, egy csere sem elképzelhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
-
bagyulajuve
addikt
na akkor most Cristiano --> Juve?
Resistencia eterna
-
Z'Z"
őstag
válasz bagyulajuve #109140 üzenetére
Moggi, once managing director of the Turin giants, is, however, of the opinion that the money being discussed for a five-time Ballon d'Or winner would be better invested elsewhere.
He told Sportitalia of the Ronaldo rumors: "It makes me laugh.
"Juve's problem is not Ronaldo, it's putting together the defense and the midfield.
"For me it would be wrong to get Cristiano with a € 30 million salary.
"Everyone should remember that I had a deal to buy him as a kid, Ronaldo, but [Marcelo] Salas said no, so it did not happen."
forrásMásik
juventushungary:
[link][ Szerkesztve ]
-
Demertin
tag
Pickford védése a gól előtt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.