Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Valaki szóljon már a Knézynek, hogy nem 25 perc a hosszabbítás.
Jesszusom, most már azt mondom, essenek is ki a horvátok.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
addikt
Hopp-hopp.
Na Schmeichel. Kiszedi vagy sem?
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
hobizoli
nagyúr
Baze
több drón kell ;P
-
MdewC
nagyúr
Ezek a dán bedobások. Baromi unalmas már.
Jobb mint bármelyik beadás.
Na tizi!
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Vladi
nagyúr
Nyomjatok má pár foci vb mémet, unom magam.
Horvátország ezúttal nem végeztel el a házi feladatot. Ez egy nagy csapat, akkor nagy tétnél nagy csapatként kellene viselkedniük. akkor lehetnek bajnokok, így nem.
Mint a magyar válogatott. Aki a tudását nem adja ki a meccsek 3/4-én...
Rebic egy barom! Ezt be kell lőni!!!!! Nem bugdácsoni... anáym...
Mondom. Idióták. Látszott a szemén. Elfogytak. Ezt a 87. percben kellet volna csinálni, nem bugdácsolni, bevágni. Menni zuhanyozni. Pont. Horvátország húzzon haza.
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
sh4d0w
félisten
Bazz, egy magyar bajnoki színvonalasabb...
https://www.coreinfinity.tech
-
szőröscica
addikt
Ez a hejes dan ficsur majdnem beverte.
-
paatrick
őstag
Na úgy látom megint beléptünk abba a szakaszba hogy "büntetőkkel kiesni nem gáz". Ugyanez volt délután is.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
bagyulajuve
addikt
Jó gyenge mérkőzés lett ebből, pedig az első félidő egész jó volt. A meccsnél már csak Knézy gyengébb
Resistencia eterna
-
Vladi
nagyúr
Horvátoknak nem kellene ennyire óvatoskodni, már nyerhettek volna:
1. előre emelt labda a 2 szem horvát támadó 1 m2-en belül, egymást szereli.
2. Bal oldalt megindulnak, megint beadás, a jobb oldalon a pálya 1/6-a a dán kapu előtt tök üres. 3 horvát támad 7 másik meg nézi az üres területet??
3. Modric beindul az alapvonal felé viszi a labdát. 6 védő mellett 2 (!) horvát támadó áll egy helyben és várja, hogy mi lesz...így nem lehet.
-
vond
MODERÁTOR
válasz bandus #108683 üzenetére
Az biztos. Miss Ne(j)már egészen Brazíliáig gurult volna.
NyxNyxNyx: Nekem a bedobásokkal nincs bajom, csak azzal, hogy mindegyikkel elmegy majdnem egy perc. Szöglet, szabadrúgás dettó. És nem csak ezen a meccsen. 2x30 perc tiszta játékidő kéne, ilyen esetekben megállított órával. Pár meccs biztos lenne bruttó 3 óra.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
De amúgy az a vicc, hogy néha egész veszélyes. Az átfutásokat nem kéne engedni az biztos.
Szerintem ez nem antifoci, nyilván nem fognak teljesen kinyílni, de mindkét csapat támadgat, és ennyit tudnak. Persz elfogult vagyok, mert 3 naponta van 1 olyan meccs ami érdekel és ez pont az. A horvátoknak kéne jobban akarni, a dánok jól csinálják amit csinálnak.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
vond
MODERÁTOR
Viccesek ezek a dán bedobások. Knudsen futkozik innen-oda, aztán vissza. Szerintem simán elment ezekkel 6-7 perc eddig.
-
törölt tag
válasz DeathAdder #108667 üzenetére
Mentségére legyen mondva ezzel az antifocival büntetni lehet. Szóval könnyű dolga sincs.
-
LyonnaisFan1
őstag
Nem is tudtam, hogy Clarence Seedoorf az amerikai Fox Sports egyik szagertoje lett
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Szilofon
aktív tag
Tegnapi meccsek fényévekkel jobbak, porgosebbek voltak. Lehet ez lesz a séma, 120 perc
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
Richard!
addikt
Ez a tesi tanár játékvezető jól ki van szedve
Ma kezdődik életed háralévő része
-
vond
MODERÁTOR
Bárki is jut innen tovább, Anglia bedarálja, mint a xart (már ha megverik Kolumbiát). :D
-
Vladi
nagyúr
Hátde.
Látom, tipikus szláv csapat, abszolút hullámzó teljesítménnyel. Mint az oroszok, vagy nagyon megy, vagy nagyon összezuhannak.
Jó hát itt még összezuhanás nem volt. Dánia nem egy világverő csapat, jómunkásemberek. Horvátoknál 2-3 villanás, ügyes kombináció, pár jó lövés és már zuhanyozhatnának egymást pajkosan törcsivel paskolva.
Eddig csak Uruguaynál láttam világbajnoki lendületet. (16 között, úgy értve.)
-
Vladi
nagyúr
S akkor nem passzolnak pontosan a 16 előtt? Meg nem indulnak be? Meg nem lőnek pontosan?
mod:
nabakker... erről beszélek. 9 lövés a horvátoknál.
Támadásnál meg áll ba+ az összes támadó meg védő oszt nézik egymást....mod2:
Sírok... hol az érkező ember? A félpájánál????
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #108667 üzenetére
Ennyi baromságot hogy tud összehordani... Gyűlölöm ezt az embert.
-
DeathAdder
veterán
-
sh4d0w
félisten
Ezek a mai meccsek igen szarok...
https://www.coreinfinity.tech
-
NyxNyxNyx
addikt
Sokkal jobban kiveszik Eriksen-t a második félidőben. Cserébe nem annyira veszélyesek a horvátok és szarabb lett a meccs.
-
Ringman
nagyúr
kovacicon mi ez a LA latino gang member arcszőrzet?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
törölt tag
Kár, hogy az egész kezd átmenni egy ilyen időhúzó bunkerfociba. Pedig jól indult.
-
Vladi
nagyúr
Hát urak... az a benyomásom, hogy csak a horvátokon múlik, milyen éremmel mennek haza... ezt a meccset már le kellett volna zárniuk...
-
paatrick
őstag
Egyébként VB közben is megy pár bajnokság, íme a mai WTF:
Haland nevű emberke a 21. percre rúgott egy mesternégyest, ezzel nyert 0-4-re a Molde az 1. helyezett Brann ellen a norvég 1. osztályban azért az nem gyenge.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
BenHans
addikt
válasz Ringman #108652 üzenetére
Én nem vagyok ellenük, a spanyoloknak verniük kellett volna őket, csak ők nem akartak futni, legalábbis úgy nézett ki.
---- ----
Top scorers
Own goal: 10
Kane: 5
Lukaku: 4
Ronaldo: 4
Cavani: 3
Cheryshev: 3
Mbappe: 3[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
vond
MODERÁTOR
Arra azért figyeljetek, hogy a megtett távolság nem egyenlő a futással. Erősebb sétával, vagy laza kocogással is meg lehet tenni 8-10 km-t bő másfél óra alatt. Szóval én nem esek hasra ezektől a teljesítményektől. Elvégre élsportolók lennének, nem?
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz bagyulajuve #108653 üzenetére
Hangulatvilágítás is van
-
bagyulajuve
addikt
amúgy ez egy jó meccs eddig
Resistencia eterna
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #108650 üzenetére
1. meccsek statja:
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
20 perc alatt több minden történt, mint a délutáni tili-toli meccsen 120 perc alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- Braun Silk 9 Flex epilátor 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest