Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#101401) Cartevo válasza Richard! (#101396) üzenetére


Cartevo
őstag

Szerintem is, ezen a szinten 1 pacsitól nem kéne lerokkanni.

(#101402) Tibiajax válasza LyonnaisFan1 (#101400) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

(#101403) paatrick


paatrick
senior tag

Na végül csak az utolsó 11-est láttam élőben a Liv - Tot meccsről. Az szerintem simán adható volt, a szentszakértő Gary Neville meg a többiek a skysportsnál is azt mondták rá a hátsó kameraállásból.

De most este mit játszott a Monaco :Y
0-2-ről felállnak még első félidőben, 44. percben piros lap. És úgy játszották végig a 2. félidőt hogy kb. nekik több veszélyes támadásuk volt 10 emberrel is. És még gólt is lőttek 3-2 :C pedig már mikor a 80. percben mutogattak közeliket a monaco játékosok a tüdejüket kiköpték :K

[ Szerkesztve ]

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

(#101404) DeathAdder válasza paatrick (#101403) üzenetére


DeathAdder
veterán

Többen ezt mondják, nyilván én is ezt mondanám ha fordított esetben történik, szóval oké, legyen. (bár a mezőnyben akkor nem tudom miért engedett el hasonlókat)
Viszont a leleményes partjelző éppen azt nem vette észre hogy az eset előtt les volt, amit szintén sokan lehoztak, illetve hogy a Salah gól előtt egyértelmű kezezés volt a 16on belül, amire semmit nem fújt a játékvezető.

De mindegy, ez van, amíg nincs videóbíró addig mindig lesz min rágódni sajnos, és olyan szinten késleltetik, demoralizálják hogy a közeljövőben nem lepődnék meg ha be sem vezetnék egyáltalán. Mintha a kupákban is azt akarnák demonstrálni, hogy milyen nehéz és körülményes dolog ez, sokat nevetünk is rajta :D
Tényleg a világ vicce, hogy milliárd számú ember nézi egyidőben élőben ugyanazt a meccset, mindegyik tisztán látja hogy mi a szitu, de pont annak az egy embernek kell dönteni akinek erre nincs lehetősége.

(#101405) #16514048 válasza #56268288 (#101380) üzenetére


#16514048
törölt tag

"Inkább a partjelző, de nagyon. x2-re rakott nagy pénzt."

Hát a reakciója alapján jah. :DDD
Mike Dean 2.0

[ Szerkesztve ]

(#101406) DeathAdder válasza #16514048 (#101405) üzenetére


DeathAdder
veterán

Tényleg nem a meccs kapcsán ez már lefőtt, de fel vagyok háborodva hogy állnak hozzá a játékvezetők a világ legnézettebb bajnokságának egyik komoly téttel bíró rangadójához.

A videón tisztán hallható, és feliratozva is van, hogy a partjelző elmondja a játékvezetőnek, hogy ha Lovren beleért a labdába, akkor Kane biztosan nem volt lesen. Erre a játékvezető tisztán hallgatóan kijelenti, hogy fogalma sincs, hogy a védő beleért-e, de ő befújja a büntetőt ¯\_(ツ)_/¯

[link]

[ Szerkesztve ]

(#101407) #56268288 válasza DeathAdder (#101406) üzenetére


#56268288
törölt tag

Ugyanakkor, Lovrent is elo lehet ismet venni, hogy milyen szep luftot rugott. Tanitani lehetne.

Irni akartam meg tegnap az elso felido vegen, de vegul nem tettem, hogy amugy igen sok mindent nem fujt le elso felidoben. A vegefele igen, de akkor is a kozonseg hatasara, mikor mar erosen futyultek ot. Szvsz.

(#101408) NyxNyxNyx válasza DeathAdder (#101406) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Na ez azért gáz.

Az ünneplő partjelző az fura, de simán magyarázható azzal, hogy a bíró nem látta ő látta, és hitt neki, befújta. Az első tizenegyesnél nem értem mit kellett magyarázkodnia a partjelzőnek, be kellett volna intenie a lest, majd a bíró felülbírálja, ha úgy gondolja.

Én még mindig nem értem ez miért olyan egyértelmű les. Robertson lába és Lamela lába között olyan minimális a különbség, hogy ezen nem kéne rugózni. Amit végképp nem értek, hogy Kele szerint Lamela feje lógott be, ami meg egészen biztosan nem igaz. :F

Ahhoz képest, hogy mennyi bírózás van, közel sem volt annyi probléma. Ami jogos lenne, azt meg nem mondja senki valamiért. Davies becsúszása mikor elérte a labdát és elengedte a bíró. Ha minimálisan is benézi azt a becsúszást Davies, akkor az karrierpusztító is lehetett volna.

Ja és Dermot Gallagher magyarázata a tizenegyesekre.

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#101409) DeathAdder válasza NyxNyxNyx (#101408) üzenetére


DeathAdder
veterán

Persze, simán lehet hogy azért szorította ökölbe a kezét, mert örült hogy megcáfolta a bíró döntését és később igazat adott neki.

Hát ez szerintem így kikockázva egyértelmű les, de szabad szemmel alig látható volt, szóval benne van az ilyen, ellenben az olyan méteres lesgólokkal amilyennel pölö tavaly két pontot elvett a mu.

Ez most így alakult, ez van. Ha Kane bevágja az első tizit, szinte tuti hogy nyer a Spurs. Ha Salah gól előtt befújja a kezezős tizit akkor szinte biztos nyer a Pool (már ha bemegy a tizi), ha Salah a kontráknál nem olyan kibaszott önző akkor szinten esélyes hogy a Pool nyert volna. Ez meg most így sült el.
A bírókon viszont továbbra is fel vagyok háborodva.
A fenti videónak is komoly következménye lesz szerintem, na nem Moss-ra, meg a segédeirre nézve, hanem a Sky, meg BT-nek fogják megtiltani, hogy legközelebb adásba adjak az ilyen szitukat főleg ha a zajmikrofon mellett van.

(#101410) DeathAdder válasza #56268288 (#101407) üzenetére


DeathAdder
veterán

Lovren egész meccsen jó volt, de már szinte számítani lehetett, hogy menetrendszerűen egyszer lekapcsol és csinál egy wtf-t. Minden meccsen ezt produkálja, klasszis cb lehetne, de így csak egy megbízhatatlan játékos, akin rengeteg meccs ment már el.

Egyébként a bírók beszélgetése során azt sem értem hogy mi az, hogy "ha Lovren beleért a labdába, akkor Kane biztosan nem volt lesen?" Ez annyira homály, ezek ennyire nem vágják a játékszabályokat?
Szabály szerint már az is les ha a támadó játékos a mozgásával zavarja a védőjátékost a labda megjátszásával. Egyértelműen Lovren menteni akart Kane elől, aki lesen állt. Ezzel így automatikusan aktívvá vált a les szabály szerint. Lovren védési kísérletet mutatott be ( igen az új szabálykönyv 2017 nyarától így rendelkezik), így nem ellenféltől kapott labdának minősül, hanem lesnek ( mintha a blokkról pattanna le a labda, vagy a kapus védett volna).

Mindegy, tényleg nem a meccs kapcsán, meg nem hiszek a konteókban, hogy ezzel akarták szorosnak hagyni a top4-et meg faszom, de hogy lehetnek ennyire amatőrök a bírók ¯\_(ツ)_/¯

(#101411) 7600 GS


7600 GS
addikt

1447 hsz mióta legutoljára beléptem, nem semmi

Fasza volt a tegnapi Pool meccs, Salah kurva jó játékos lett! :)

(#101412) NyxNyxNyx válasza DeathAdder (#101410) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

>Egyébként a bírók beszélgetése során azt sem értem hogy mi az, hogy "ha Lovren beleért a labdába, akkor Kane biztosan nem volt lesen?" Ez annyira homály, ezek ennyire nem vágják a játékszabályokat?

Ezt már linkeltem, de Gallagher itt elmondja, hogy miért volt szerinte jó döntés. Ez annyit legalább bizonyít, hogy vitatható és nem egyértelműen hibás döntés.
__
Lovren is deliberately playing the ball without the offside player obstructing/challenging him.

VS

Amit te meg én írtunk, hogy Lovren nem követte volna el azt a passzt, ha nincs ott Kane.
__

Én arra a konklúzióra jutottam sok órányi vita és szabály olvasása után, hogy a szabályok szerint a döntés jó, de hülye a szabály. Szegény partjelzőt hogy osztja mindenki, pedig mindent jól csinált. :D Oké nem látta a szó szerint 2 centis lest Lamela megrúgása előtt.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#101413) Richard! válasza 7600 GS (#101411) üzenetére


Richard!
addikt

Hol jártál? Sok vagy kevés? :DDD ;]

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#101414) DeathAdder válasza NyxNyxNyx (#101412) üzenetére


DeathAdder
veterán

Láttam videót a partjelző szemszögéből, onnan egyértelműen úgy tűnt hogy izomból felrúgták Lamelát. Másik kameraállásokból meg tisztán látszik, hogy van dijk visszahúzza a lábát, de hátulról eltalálja, Lamela meg ügyesen rájátszik. Kontakt meg volt, fújható volt. Viszont a spurs-mu meccsen mezőnyben volt vagy 10 ennél durvább szitu ami nem lett lefújva, de ezzel nincs mit tenni.

Ha van VAR akkor tuti elveszik a tizit les miatt, Lamela belógott vagy 8 centit, szóval amíg ezt egy ember szemmel ítéli meg... hát benne van hogy téved, ezért nem hibáztatom.

Így egyet aludva rá, reális az X, szerintem tudatos volt a visszaállás az előny után, de később már úgy elfáradtak a hazaiak hogy abban semmi tudatos nem volt, jöttek is késések meg miegymás.
Klopp elbaszta ezt a kőműves középpályát :D

(#101415) BenHans válasza 7600 GS (#101411) üzenetére


BenHans
addikt

Furcsa, de örülök a sikerének.
Mi is sokat köszönhetünk neki de fordítva is.
A Baselből leigazolta a Chelsea, de nem volt még kész játékos, csak egy tehetséges 21 éves ígéret.
Kegyvesztett de tehetséges a Chelsea által levetett futóbolondként érkezett Olaszországba. Nem volt elég érett, nem tudott konzisztens teljesítményt nyújtani, nem is kapott elég lehetőséget, ráfért a kölcsönadás.
Aztán a Fiorentinában is látszott hogy gyors és jó a balosa, de nem voltak meg a hasonló kaliberű társak hozzá a különböző posztokon (26M - 9G - 4A). De itt már látszott, hogy a Chelsea hibázna ha végleg elengedné.
Aztán szerencsére sikerült megszereznünk és itt kibontakozott. Rudi Garcia és Spalletti is tudatosan épített a szélsők játékára még ha más felfogásban is, és beérett. (83M - 34G - 24A)

Most pedig a kérésére elengedték a Liverpoolhoz, amit azóta többször megköszönt a Romának, elmondása alapján miattunk lett az a Salah aki a Liverpoolban termel.
Mi pedig szurkolunk neki, mert szerettük és mert pénzt is hoz. 42M€ + bónuszokért ment, azóta már át is utalt 1.5M€-t a 'pool és ez még kibővülhet 8M€-ra, tehát jó esetben 50M€-re növelheti az érte kapott összeget, ami talán felér egy köszönettel.

Hozzá kell tenni, hogy jó helyre ment és erős iramú bajnokságba. Ezért is megy neki ilyen jól, plusz Klopp játéka még a Dortmundban is feküdt volna neki. A Serie A-ban a zárt védekezés miatt és a betömörülő csapatok ellen látványosan tudott szenvedni. Ha nincs lendület a támadásban és falat kell törni akkor könnyen vissza tud esni a játéka. Valamilyen szinten kontracsapat kell neki, vagy legalább az hogy az ellenfél se 0-0-ért menjen és néha próbáljon kontrázni amiből vissza lehet szúrni, ez a PL-ben jórészt megvan.
Így is megmaradt, hogy néha futás közben lehagyja a gondolatait... :D

Nem tudom kellenének-e egymásnak a Reallal (azt olvastam amúgy, hogy Jamest visszahívják a Bayerntől :D), majd meglátjuk, de a 'pool nem fogja olcsón adni.
Bárhogy is alakul, Forza Momo!

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#101416) ZavaBalazs válasza BenHans (#101415) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

"...(azt olvastam amúgy, hogy Jamest visszahívják a Bayerntől :D)..."

ami ugye jó vicc, mivel fix 2 éves kölcsönre érkezett, és a bayernnek kizárólagos vételi opciója van rá. de azért álmodozni lehet. :D

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#101417) szami777


szami777
addikt

És megint csatár nékül játszik a csapat.
Ebben sem lesz sok köszönet...

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#101418) NyxNyxNyx válasza szami777 (#101417) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Ez a Kakayoko nem volt az év igazolása úgy látom.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#101419) szami777 válasza NyxNyxNyx (#101418) üzenetére


szami777
addikt

Nem.

Közbe vezet a watford, ezért a büntetőért nyugodtan eltilthatják a csatárt utólag... ekkora műesést. Komolyan, ilyenkor mindig meglepődök magamon, amiért ezzel kínzom az agyam.

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#101420) omfgk


omfgk
addikt

Mike Dean megint odateszi magát.

Egy igencsak kérdéses piroslap és egy kérdéses tizenegyes. Lehet ,hogy volt kontakt a kapussal de már előbb elkezdte a színházi produkciót Deulofeu. Hát igen, meglátszik ,hogy Barcás.:D

[ Szerkesztve ]

(#101421) KisTücsök válasza szami777 (#101419) üzenetére


KisTücsök
addikt

haha

Én már bele sem kezdtem.

Viszlát Conte. :(

(#101422) szami777 válasza KisTücsök (#101421) üzenetére


szami777
addikt

Igazad van, hagyom a faszba én is. Pedig végig szenvedek minden meccset, de ezt ma nem.

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#101423) DeathAdder válasza szami777 (#101419) üzenetére


DeathAdder
veterán

Tegnap is egy ilyet evett meg a bíró, nem sokkal előtte meg volt egy sárga színészkedésért, mindkettő a 16on belül.

Komolyan a világ vicce hogy megússzák ennyivel a játékosok a játékvezető szánt szándékú félrevezetését (mert neki szól, senki másnak, nem a kameráknak, nem a szurkolóknak, nem a nézőknek, hanem csakis az adott időben a játékvezetőnek).

Gyakorlatilag a túlzott gólöröm és a játékvezető szánt szándékú félrevezetése egyazon bánásmódban részesül.....

(#101424) paatrick válasza szami777 (#101422) üzenetére


paatrick
senior tag

Jobb lett volna én is inkább egy filmet kezdek nézni.

Mondjuk mi a tökömnek vették meg Giroud-t ha nem játszik, nem írják hogy sérült lenne. Játékvezetés ismét pazar. Második félidőt már nem igénylem, nem lesz itt semmi csak szenvedés.

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

(#101425) KisTücsök válasza szami777 (#101422) üzenetére


KisTücsök
addikt

Persze azért reménykedem, h az újdonsült csodacsatárunk beáll a második felesben és vág egy mesterhármast amivel nyerjük a meccset. Majd reggel megtudom. :D

(#101426) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

nézem ezt a cselszi-meccset, pár percet, és már megint arra jutok, mint nagyjából minden egyes alkalomkor. kéne nekem ez a Hazard, az Interbe
olyan jól be tudnám rakni középre, mondjuk egy ilyen borjavaléró helyett....

(#101427) #56268288


#56268288
törölt tag

Visszajátszásból milyen jól látszik, hogy a srác majd' meg akart halni, mikor Fabregas hátulról "alárúgott". :DDD

De furcsa Zsirut kékben látni. :U

[ Szerkesztve ]

(#101428) Tibiajax válasza Tibiajax (#101426) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

tessék, hát nem sokkal jobb lenne?

:D

(#101429) BenHans válasza szami777 (#101419) üzenetére


BenHans
addikt

Az igaz, hogy a második sárga erősen véleményes volt. Túlzásnak érzem én is.

De a büntetőt ne túlozd el. Nem bukfencbe ugrott egyből.
Nagy lendülettel ment, épp hogy eltolta a labdát és jött a kapus, itt én is felugranék hogy ne üssön telibe vagy ne lépjek a kezére. A támadó szerencséje hogy a bal lábát megütötte kicsit vállal, így a kontaktot érezve már nyomhatta a balettet.

Ez pont egy adható büntető volt. Inkább az a gond, hogy valószínű érintés nélkül is benyalja a bíró.
De úgy őszintén, Hazard hogy esett össze az Arsenal ellen? Ki az aki ilyen helyzetben nem hasal el ha érzi az összeérést? Tovább lehetne futni sokszor kis egyensúlyvesztéssel de ki teszi meg? Vannak akik kontakt nélkül is homorítanak...

Páran erre is habzó szájjal műesést kiáltottak, pedig itt légi balett sem volt és nagyobb volt az összeérés is, egyértelmű a dolog. Hozzáteszem én is elestem volna, Deulofeu és Dzeko esetében is, csak természetes egyensúlyvesztés miatt, nem dobom szét a kezeimet, de az exbarcás levegőben véghezvitt mozdulatát max csak sok gyakorlással tudnám levenni.
Gondolom ők gyakorolják is...

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#101430) BenHans


BenHans
addikt

Ott van, Hazard! Innen már meg is lehet a kékeknek...

szerk. Nem...

Lazio - Genoa 1 - 2 👌

szerk2.
Tibiajax: Gondoltam osztozom veletek a jó híren, ha már a hullámvölgyben is egyszerre voltunk érintettek.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#101431) Tibiajax válasza Tibiajax (#101426) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

nézd meg, megint mit vágott az apró belga.. de szépen csinálta

upsz egy holland mégse hagyta annyiban ezt a hazard-gólt és válaszolt

BenHans 👌👌👌

[ Szerkesztve ]

(#101432) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Tuti hogy edzőbuktatás megy megint a cselzinél.....

(#101433) #56268288 válasza Tibiajax (#101431) üzenetére


#56268288
törölt tag

Janmaat. :D

Ott a 3.

[ Szerkesztve ]

(#101434) NyxNyxNyx válasza Tibiajax (#101428) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Eder Hazard

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#101435) Tibiajax válasza #56268288 (#101433) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

és delufeou mester....
:D

(#101436) #56268288 válasza Tibiajax (#101435) üzenetére


#56268288
törölt tag

hallod.. kérdezni akartam trollkodásból, hogy nem fogadsz a 4. gólra? erre nézd meg. :DDD

Tibiajax: Akkor is 7-0-ra nyer a Juve. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#101437) Tibiajax válasza #56268288 (#101436) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

:D
neem, amúgy én csak a juventus 0-1 és 1-0-ákra szoktam fogadni.. azokkal szoktam szépen keresni

[ Szerkesztve ]

(#101438) paatrick


paatrick
senior tag

Úgy megkérdezném a fejeseket, hogy ha ilyen potens játékot tud most a Chelsea akkor a Barca ellen 2 hét múlva mit vár :U

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

(#101439) DeathAdder válasza Tibiajax (#101437) üzenetére


DeathAdder
veterán

Juve egynullákra van érdemi odds? :D

Én csak saját csapatra szoktam fogadni, mert már ismerem a balfaszságait, és gyakran be is jön :D

(#101440) #56268288 válasza DeathAdder (#101439) üzenetére


#56268288
törölt tag

hmm... Most már értem Lovren miért rúg luftokat vagy b.ssza el a szitukat. :U

(#101441) szami777 válasza KisTücsök (#101425) üzenetére


szami777
addikt

Hát bazzeg, elképzelem a fejed reggel, ahogy törlöd ki a csipád a szemedből és látod az eredményt. Azt fogod kívánni, hogy bár ne keltél volna fel. :D

Ilyet bazz, nem hiszem el. Tényleg csoda, ha marad Conte év végéig. Mi is a jól bevállt komment ilyenkor már vagy fél éve? Ancelotti már készülődik ;]

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#101442) DeathAdder válasza paatrick (#101438) üzenetére


DeathAdder
veterán

Utóbbi két meccsen Chelsea 0-3 Bournemouth, Chelsea 1-4 Watford.

Olyan edzőbuktatás ez már megint mint a hétszentség. Contet sajnálom, nem ezt érdemelné.

Holnapután jön egy új edző és simán felveszik a kesztyűt a bárszával.

gabesz939 - bár rajtam múlna hogy ne legyen balfasz :)

[ Szerkesztve ]

(#101443) Tibiajax válasza DeathAdder (#101439) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

7, 8-as szorzók szoktak lenni csak..nem olyan magasak, tudják ők is, hogy elég nagy a valószínűsége ennek mindenki kedvenc zebráinál

(#101444) paatrick válasza DeathAdder (#101442) üzenetére


paatrick
senior tag

És miért akarják megbuktatni?
Vagy ez hagyomány lett? Bajnoki cím után menjen az edző? Mourinho is így volt nem? :F

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

(#101445) Ringman válasza DeathAdder (#101442) üzenetére


Ringman
nagyúr

patkány banda - játékosokra gondolok, nem a chelsea-re

szerk:
lazio kikapott, balfaszkodnak ők is

[ Szerkesztve ]

(#101446) DeathAdder válasza paatrick (#101444) üzenetére


DeathAdder
veterán

Igen, kissé pikírt, de tényleg ez már hagyomány arrafelé.
Fogalmam nincs, nemigazán követem a csapatot, szerintem köze lehet Costa távozásának, és az átigazoláspolitikának, de egy tavalyi bajnok nem lehet ennyire szar. Oké ezzel most lekicsinyítem a Watford meg Bmouth érdemeit, pedig mindkettő jó csapat, de azért a cselzi más dimenzió, és mégis...

Másik dolog hogy mi lesz a jövőben, mert nagyon úgy tűnik hogy Abra papa elzárta money cheat -et, és piaci alapon működteti a cselzit. Volt erről egy fasza grafikon is, de most nem találom, már kb Pool szinten vannak bevétel szempontjából (valami 3 millió fonttal előzik csak meg a poolt), odafigyelnek a bérekre, az egyetlen előnyük ami van az hogy rengeteg jó játékos van kikölcsönözve az európai topligákba.

Nem tudom ki lehet az utód és milyen csapatot akar építeni, biztos a cselzisek sem akarják ezt sokáig tűrni, de tényleg sajnálom Contet.

(#101447) KisTücsök válasza szami777 (#101441) üzenetére


KisTücsök
addikt

:DD

Ez a nap is jól indult. :DDD

Gyerek... Akkor minden újra kezdődik elölről. Btw ha megakarnak várni az olasztól, akkor már most, mert egyértelmű, hogy mi megy már megint. Felesleges várni.

(#101448) venember83 válasza szami777 (#101441) üzenetére


venember83
nagyúr

Tényleg Carlito a megoldás, ha távozik 'Tonio? Azt hittem, nagyobb képzelőereje van Abra papának... Esetleg Hiddink? :)

(#101449) szami777 válasza venember83 (#101448) üzenetére


szami777
addikt

+KisTücsök

Hiddink igazi tűzoltó, de hosszú távra nem megoldás. Bár rohadt nagy kérdés, hogy ki megoldás hosszú távra. Egyetértek teljesen DeathAdder kollégával, sajnálom Contet. Az tény, hogy vannak hibái, szerintem pl Willian idén az egyik legjobb és nem játszatja, helyette Pedrot nyomatja, aki önmaga paródiává vált. Csatár nélkül nem lehet meccseket nyerni. Na mindegy. Azt nem tudom, hogy mennyi beleszolása van az átigazolásokba, de Bakayoko és Zappacosta teljes csőd, az utóbbit nem értem igazán, mert ő formától függetlenül nem Chelsea szint. Bakayoko rohadt jo, csak nem vállt be. Alonso jo igazolás volt, de érthetetlen hogy az ilyen Victor Moses félék mit keresnek stabil kezdőként egy alapból bajnokesélyes csapatban.
6 ember van a teljes keretben, akin nem múlik szerintem a szar szereplés, hajtanak mint állat, csak kevesek hozzá:Azpi, Hazard, Willian, Kante, Alonso, Courtois. A többi bánat.

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#101450) venember83 válasza szami777 (#101449) üzenetére


venember83
nagyúr

Ismét edzőbuktatás a londoni kékeknél?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.