Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
válasz DeathAdder #100202 üzenetére
Nekem kellene...úgy néz ki, a vezetőség máshogy értelmezi a megerősítés fogalmát
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Richard! #100203 üzenetére
és hová tennéd Coutinhót?... hová középre? pont oda nem kell ember. érkezik vissza Rafinha is..
hátra kellene egy komoly belső védő végre a jó ég áldja meg ezeket. meg előre szélre valaki, aki széthúz, mert delefeou lófasz, a már a nevére sem emlékszem nyáron igazolt fekete gyerek sehol...
vagy akkor szabaduljanak meg a portugál meg a török ratyitól és akkor, esetleg jöhetne Coutinho -
Tibiajax
nagyúr
válasz omfgk #100206 üzenetére
ááh.. Vermaelen életveszély
lassú, kiszámíthatatlan. egy fiatal gyors csatárral szemben esélye nincs, csak a sárga lapranem, de azt hiszem elég egyértelmű a helyzet
a két ganét kp-ról kidobni és oda jöhetne akkor Coutinho. Iniesta vagy Rakitic helyett jöhetne mindig.
támadó kp-s, előre is segítene
és hátra kell valakit venni, piquet mellé, nem lesz már Mascerano semkét ember kell mindenképp, a brazil meg egy erős védő
de tudom, én vagyok a laikus hülye a balkánról, majd ők ott jobban tudják ezt. vesznek majd megint egy salakot.. meg dimárijját
édes istenem -
gyuromoj
veterán
Ma több forrás (Mundo Deportivo, Cadena SER) is arról számolt be, hogy komoly bonyadalmak merültek fel a videóbíró-rendszer (VAR) bevezetésével kapcsolatban.
Mint ismert, a Javier Tebas vezette La Liga már évek óta lobbizott a szóban forgó technológiai újítás bevezetéséért, de a Spanyol Labdarúgó-szövetség újból és újból megvétózta az ötletet. Néhány hónappal ezelőtt több magas rangú szövetségi tisztségviselőt, köztük Ángel María Villar elnököt is letartóztatták korrupció vádjával. A helyére lépő José Luis Larrea megbízótt szövetségi elnök már sokkal nyitottabb volt a VAR-ral kapcsolatos fejlesztésekre, másfél hónappal ezelőtt pedig bejelentették, hogy a 2018/19-es idénytől a videóbíró bevezésre kerül a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban, azaz a La Ligában. Ehhez a játékvezetőknek el kellene végezniük egy több kurzusból álló továbbképzést, ám a hírek szerint ez nemcsak hogy eddig nem történt meg, de a szövetség SEMMILYEN intézkedést nem tett az ügy előremozdításának érdekében. Ha a hír valóban igaz, akkor ez akár azt is jelentheti, hogy a következő bajnoki szezonban is nélkülöznünk kell majd a videóbíró-rendszer jelentette előnyöket.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
BenHans
addikt
válasz Tibiajax #100207 üzenetére
"Szegény pali, már fogtam a fejem amikor elhoztuk kölcsönbe, de biztos sok a hely a klinikán...
Na de amikor játszott akkor több kárt okozott mint hasznot, irgalmatlan homály volt.
Örültem hogy nem ragadt itt és idő előtt aktiválta a retúr jegyét." (én)Sérülten érkezett.
Majd első meccsén 41 perc után piros egy klasszis megmozdulás után, de ezen kívül is veszélyes volt a csapatra nézve.
Utána megint sérült voltvagy már inkább csak így kommunikáltákezért összesen 609 percet játszott a szezonban... szerencsénkre...[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
DeathAdder
veterán
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #100215 üzenetére
Most így mivel járt jobban a Spurs? Miért kellett halasztani?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #100217 üzenetére
Most néztem, hogy csak 43k embert engedtek volna be a stadionba. Hát jól van, ők tudják.
-
IreN!CuS
őstag
válasz Richard! #100219 üzenetére
Gomes out persze csak jöjjön valaki a helyére
Arda out oké
Don Andrés nem értem miért akarod a padra
Rafinha pad oké
Rakitic 442ben alap kezdő 433ban mehet padra
Kutinnyó meg jöhet csak ne 150értSmoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
szami777
addikt
Na úgy fest, a csapat szépen kitömi a favágó bandát.
Meg voltam lepődve, hogy adja a spíler a meccset, pool-leicesterre számítottam.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
venember83
nagyúr
A Liverpool megint lúzerkedik egyet? 72%-os labdatartás mellett 1-1.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz venember83 #100222 üzenetére
Az a baj, hogy most nekik kellett fordítani és nem fordítva
-
paatrick
őstag
Salah mit játszott ma a Liverpoolban OMG. Egyszerű játék is ez a futball, ide fordulok oda fordulok, ezt kicselezem, meg azt is gól gól. Kész.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
bagyulajuve
addikt
Csak jó, hogy van a videó bíró. Nem volt 11-es.
Resistencia eterna
-
DeathAdder
veterán
vigye már el valaki Degeaát a muból könyörgöm....
-
venember83
nagyúr
Jön Brozovics, és megoldja!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #100229 üzenetére
nyugi, nyerni fogtok este. ha nehezen is, de meglesz
-
Ringman
nagyúr
utolsó 5 meccsen sikerült az internek 1 (egy) gólt szereznie
nem láttam a meccset, feltételezem az icardi-perisic-candreva trio megint egy sapka szart nem ért.
padra velük[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz Richard! #100233 üzenetére
nem is lehetett elvárás, a 4. hely viszont az, az ellenfél a lazio
szerk: az 5 meccsből szerencsére 2 kupameccs volt
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #100230 üzenetére
Az Inter és Lazio közötti meccsről volt szó, még nem került sorra a Hellas - Juve meccs.
Megértem a keserűségedet, ezt már csak talán a MU-szurkolók savanyú szájíze múlhatja felül. Vicc, hogy az Old Traffordon 0-0-nál képtelen komolyabb nyomást helyezni a Southamptonra a United. Szánalmas.
Amúgy Pogba mióta csapatkapitány, vagy rosszul láttam?
-
dracox
addikt
válasz gyuromoj #100209 üzenetére
"Ehhez a játékvezetőknek el kellene végezniük egy több kurzusból álló továbbképzést, "
Hatalmas diplomácia kell ahhoz, hogy visszanézzenek egy kétes szituációt....ennél kamubb dumát ki sem találhattak volna.Valószínűleg a korrupció még mindig kifizetődőbb a videóbírónál spanyolhonban.
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #100235 üzenetére
Pogba bebaszott rendesen.
Simán behúzhatta volna a mu a végén 1-0ra. Egy szabad után becsorgott volna a labda a hosszúba, már a kapus is verve volt, erre Pogba csak belerúgott egyet hogy övé legyen a gól, de les miatt érvénytelen[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #100232 üzenetére
kérdezd Spalletti-t... állítólag még tanulnia kell az “olasz focit”.. #rofl
nem baj, elöl a varázstrió mindent megold -
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #100237 üzenetére
Hát nem tudom. Sokadik visszajátszás után tűnt csak úgy, hogy biztosan bement volna a labda, most ő abban a helyzetben ha nem tudta, hogy lesen volt, jól tette, hogy beleért.
-
Richard!
addikt
válasz venember83 #100235 üzenetére
Hát tudod, régóta ott játszik, egy igazi ikon, vezéregyéniség. Sok mindent letett már az asztalra.
Jah, nem.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #100240 üzenetére
Jah, nagyon örültem neki. A Soton egész tetszetősen játszott a második félidőben, izgalmas meccs volt a 0-0 ellenére. Egyenlő csapatok küzdelme volt. Young könyökösét láttad? Ha nem a Unitedről lenne szó biztosan eltiltanák miatta. Sima piros kellett volna, hogy legyen.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
United a padlón...
Lukaku a következő meccset valószínűleg kihagyja.
Zlatan elvileg még közel sem bevethető.
Bailly kiesett márciusig.
Fellaini és Carrick még szintén nem bevethető.
Pogba még mindig agyatlan.Mourinho mindenkire mutogat, bíróra, szerencsére, Pep költéseire (hiszen tudjuk ,hogy a szegény vidéki Manchester United napról-napra tengődik, lehet ,hogy Mourinho-nak kell majd lenyírnia a füvet az Old Traffordon).
A focijuk nézhetetlen és nem is eredményes.A jövő szintén nem túl rózsás. Carrick és Zlatan utolsó év minden bizonnyal.
Szélső védők? Egy szál Valencia. Na meg vannak a kényszer megoldások. Young, Darmian, Blind, Shaw. Egyik jobb mint a másik. A Rashford - Lukaku páros egyelőre nagyon úgy néz ki ,hogy csak a kis csapatok ellen elég.
Már csak a szinten tartáshoz is kelleni fog 200 millió a nyáron.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #100245 üzenetére
Az újságírók a hülyék, hogy Mou-t kérdezik. Mégis mit várnak, hogy majd ujjal fog mutogatni a hibás felekre? Kitalál valami marhaságot, aztán azzal elhárítja a kérdést. Butaság komolyan venni őt, mert ebben a helyzetben az a feladata, hogy védje a klubot és a csapatot.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz venember83 #100246 üzenetére
Mindig is ezt csinálta... Nem értem azokat, akik ezen még meglepődnek, egyáltalán foglalkoznak vele.
-
addikt
válasz DeathAdder #100245 üzenetére
Még megsajnálom. Menjen el Wengerrel egy kocsmába és pityeregjenek együtt egy kupa sör fölött.
(#100242) NyxNyxNyx : Az a Young könyökös fincsi. De sajnos Mourinho csak az ő be nem fújt tizijüket látta.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest