Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#100901) #16514048 válasza paatrick (#100899) üzenetére


#16514048
törölt tag

Pogba posztja azért más. Valószínűleg Alexis fog játszani az egyik szélen, a másikon meg Martial és Rashford lesz cserélgetve, ahogy eddig is.

(#100902) simondr válasza DeathAdder (#100860) üzenetére


simondr
senior tag

Vannak itt arcok :DDD
Az első képen Wenger látható vagy a húga, nem tudom eldönteni :))
Allerdyceról nem találtak képet így beraktak egyet Escobarról :DD
Moyesnak meg olyan beteg feje van itt hogy még hozzászólni se tudok :Y

u.i.: csá Gyula :C

[ Szerkesztve ]

(#100903) bagyulajuve válasza simondr (#100902) üzenetére


bagyulajuve
addikt

na, vazze még egy Arsenal drukker, hihetetlen.... ;]
üdv :DDD

Resistencia eterna

(#100904) venember83 válasza bagyulajuve (#100903) üzenetére


venember83
nagyúr

Sok az elhivatott ember, mi mást lehet erre mondani. Osztályrészül megbecsülést érdemelnek az elkerülhetetlen szenvedés mellé.

Most nem azért, de mégis mi a fenét szívnak a Románál? :Y

- Dzeko egyre biztosabb, hogy a Chelsea játékosa lesz, ugyanis megtörtént a szóbeli megállapodás! Dzeko mellett Emerson is a londoniak célkeresztjében. Emerson kapcsán sokkal könnyebben zajlottak a tárgyalások, a napokban bejelentheti a londoni klub.

- Dzeko miatt a Roma-nál képbe került Daniel Sturridge, akit az Inter is szeretne a soraiban tudni. Sturridge amúgy jelenleg sérült!

S mindezt a szezon felénél, amikor borzasztóan nyomni kellene, hogy meglegyen a top 4-es finis.

[ Szerkesztve ]

(#100905) szami777 válasza venember83 (#100904) üzenetére


szami777
addikt

Wikipedia már a Chelsea-s mezszámát is tudja. :DDD :DDD
[link]

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#100906) Tibiajax válasza venember83 (#100904) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

ahhoz hogy meglegyenek a garantált 1-0-ák, nem elég egy jó védelem, támadók is kellenek.. értsd meg ezt kérlek

(#100907) simondr válasza venember83 (#100904) üzenetére


simondr
senior tag

az Arsenal-ra úgy kell tekinteni mint egy izmosabb középcsapatra. Mondom ezt Arsenal drukkerként.
Sajnos ez van, idáig süllyedt a klub az Invincibles óta. Gallas-Senderos-Djourou-Silvestre-Chambers-Holding-Xhaka-Iwobi félékkel nem lehet a bajnoki címről beszélni. Főleg miközben a riválisok egyre erősebbek és a világ legjobb futballistáit veszik sorra.

Ez van.

Wenger után remélem valami értelmes edzőt sikerül megszerezni, aki ebből a kutyaütő bandából csinál valami ütőképesebb csapatot...

(#100908) KisTücsök válasza szami777 (#100895) üzenetére


KisTücsök
addikt

De most őszintén... mi mást kéne mondjon? Illetve mi mást kéne a szájába adjanak? Ezt várják a szurkolók. Jó ideje ez megy, ezen kár meglepődni.

Sanchezt meg már csak azért is necces futballkurvának nevezni, mert egyrészt anno tényleg a legjobb csapatból ment az arzenálba, plusz lényegében kitöltötte a szerződését. Nem gondoltam volna annak tükrében, h egy klasszis, és már évek óta látni lehetett, h ha nyerni is akar valamit, akkor le kell lépnie, mert az ágyúsoknál nem sok esélye lesz semmire.
___

És akkor ezt most hogy is lesz? Dzeko a kezdőbe, Morata a padra? Ugye? Más különben ennek semmi értelme.

(#100909) simondr válasza KisTücsök (#100908) üzenetére


simondr
senior tag

Sanchez a Barcelonában végig padozott kb, fele annyit se játszott mint nálunk. Egyébként meg ha azt mondod hogy azért igazolt a MUba mert nyerni akar valamit, akkor mire gondolsz? (PL-t? esélytelen, BL? :DDD FA kupát? azt nyert velünk kétszer is).

Morata meg annyit és olyan helyzeteket hagyott ki ellenünk, hogy a nagy Lord Bendtnert juttatta eszembe :DDD

(#100910) KisTücsök válasza simondr (#100909) üzenetére


KisTücsök
addikt

Pont ez a lényeg. Fejlődni akart, játéklehetőséget akart. Sokan inkább padoztak volna a barcában a helyében, arra várva, h hátha majd egyszer. Persze, jó kis fizut ajánlott akkor az Arsenal, kétség kívül. Most a kellő fejlődés megvolt, gondolom nyerni is szeretne egy-két dolgot. Egyébként én azt hittem, hogy a Szitibe köt ki.

PL-re és BL-re gondolok. Többivel nem foglalkozom. Nem idén fogja egyiket sem behúzni valószínűleg, de az biztos, hogy sokkal nagyobb esélye van a tűzközelbe kerülni, mint az arsenalban lett volna, avagy volt eddig.

Amúgy nem lepődnék meg, ha Miki a Shahtaros időszakát idézné majd Londonban. Nem jártak rosszul ezzel a cserével, nyáron úgyis ment volna ingyen a chilei.

(#100911) Tibiajax válasza simondr (#100907) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

aki ebből a kutyaütő bandából csinál valami ütőképesebb csapatot
:) épp Wenger volt az, aki az ilyen gárdából folyamatos ütőképes csapatot tudott csinálni, hosszú évek óta, stabilan. nem ranieri-szerűen, hogy összehoz egy bajnokit, a fasz tudja hogy, aztán fél évre rá már sehol nincs és dobják a kukába.. ezt azért lehet, másképp kéne látnod, ágyús-drukkerként
sajnos, ritkán tud összejönni olyan gárda, mint a Henry-Dennis-ék idejében volt, h mind hátul, mint középen, mind elöl klasszisok legyenek, ne csak utánpótlásból felhozottak, holmi új stadion-recessziók miatt, akit Wenger mégis mindig be tudott építeni. persze, így nehéz, nem jöhet össze az első hely, mert volt mindig egy még jobb united, chelsea vagy city az utóbbi 10 évben, még több ultradrága klasszissal, de Wengeren kívül ezt akkor sem sem csinálta volna meg senki, hogy ilyen csikócsapattal, kiegészítve 2-3 sztárral folyamatos first4 position. max Ferguson
de nem véletlenül vannak/voltak ők egyedül ennyi ideig nagycsapat kispadján

(#100912) simondr válasza Tibiajax (#100911) üzenetére


simondr
senior tag

épp Wenger volt az, aki az ilyen gárdából folyamatos ütőképes csapatot tudott csinálni, hosszú évek óta, stabilan.

Igen, de épp itt a kulcs: tudott
Most már nem tud. Erőlködik itt Iwobi, Maitland-Niles, Bellerin meg hasonló spilerekkel, mint anno Toure-val, Pires-zel, Ljungberggel, de most már nem jön össze. Most már jó ideje nem jön össze. Elment mellette a futball egy irányba amit már nem tud követni, illetve már hosszú ideje nem a megfelelő játékosokkal tölti fel a padot és a pályára kifutó 11es keretet. Értem én hogy hozzászokott ahhoz hogy a szarból várat építő szupermanager, de ez sajnos a múlt, a jelen az hogy már nem érünk oda a PL-ben a 4. helyre sem. Nem vagyunk elég vonzó klub egy Lemar, William Carvalho vagy akár egy Griezmannak sem. Hogy ennek Wenger az oka vagy egyéb külső, akár anyagi tényező, azt hosszasan lehetne megvitatni, de a tény, hogy ide változások fognak kelleni, vagy bele kell nyugodni ebbe a PL 5-6. helybe és hogy nemzetközi kupákban is egyre kisebb tényező az Arsenal.

(#100913) simondr válasza KisTücsök (#100910) üzenetére


simondr
senior tag

Kíváncsi vagyok Mikire, én is bízok benne, hogy a régi önmagát hozza majd, habár vannak aggályaim, hogy a gyenge testalkata miatt elnyomják a PLben.

A MU PL és BL esélyeivel kapcsolatban meg annyit, hogy nyilván több esélye van ott nyerni valamit mint nálunk, de ez számszerűsítve nálam úgy néz ki, hogy míg nálunk kb 0% esélye volt erre, addig ezzel a mostani MUval van kb 1-5% esélye. Kétségtelen, hogy előrelépés, de ez se túl sok :DDD
A Guardiola féle cityvel ez már egy lényegesen nagyobb szám lett volna, de hát mint beszéltük is, azért a heti fizetés se mindegy neki... (és úgy tűnik hogy ebben most a MU a Cityre is rá tudott licitálni)

(#100914) DeathAdder válasza KisTücsök (#100908) üzenetére


DeathAdder
veterán

Az Arsenalnál lejárt a szerződésem, amit nem kívántam meghosszabbítani. 29 éves vagyok és új kihívásuk után akarok nézni. Köszönöm a klubnak, a szurkolóknak bla..bla..bla...

Ezzel kb tudatta volna átigazolási szándékának miértjét, mert Wenger úgy csábította oda hogy 3 éven belül bajnoki címet ígért meg miegymást.

Csak hát nem a szitibe ment, hanem oda ahol a legtöbb pénzt kapja, bár ott is nagyobb eséllyel nyer valami fémet mint ágyúséknál, de nagyot csalódtak Sáncezbe.

mu viszont nagyon jó üzletet csinált vele, a heti 500 ezer fontot meg meg sem érzik, kb így is 50%-on van nekik a bér/bevétel arány, ami egy nagyon jó mutató. Vannak csapatok ahol a bevételek közel 70%-a elmegy a bérekre.

(#100915) BenHans válasza venember83 (#100904) üzenetére


BenHans
addikt

Most nem azért, de mégis mi a fenét szívnak a Chelsea-nél?

Dzeko-nak tavaly kijött a lépés, kiválóan játszott rá akkor még Salah is, de a helyzetkihasználása akkor sem volt jó, bármilyen furcsán hangzik is. Ennyi helyzetből szerintem Luca Toni lőtt volna legalább ennyit.
Ő olyan romboló típus az esetek 90%-ban. A Chelsea ellen gyönyörű gólt lőtt nem vitatom, és a fejes is szép volt de utóbbi az ami leginkább jellemző rá a felépítése miatt. Azt a lövést megnézném hányszor tudja kivitelezni ugyanígy, mert hát a bajnokikon talpról, földről is óriási a szórása.

Nézd meg kérlek hogy hogy játszott idén a bajnokikon, vagy csak legutóbbin. Minden labda elpattant róla, lassú és körülményes volt, egyszer ha kellett mondania a nevét a szpíkernek. Látványosan szenvedett. Schick becserélését már előbb meg kellett volna ejteni, sokkal dinamikusabban mozgott.
Mégis Dzeko határozza meg a jelenlegi játékunkat, mert ha van egy betömörülő csapat, akkor csak az ő fizikumára hagyatkozunk és nem jön a gól tőle sokszor 5 helyzetből sem, a gyorsaságára és cseleire nem lehet alapozni...

Ez olyan fura helyzet. Jó lenne ha maradna mert tavaly meg mert Chelsea ellen meg ne bontsuk meg, de azért az sem óriási érvágás ha elmegy...

Emerson nagyon jól indult, még mindig egy nagy ígéret. De volt egy keresztszalag szakadás ami után még Florenzi is csak 80%-os, pedig játszik már. Azt nem értem a londoniak miért nem Kenedyt építik be inkább... Itt az a nagyobb gond, hogy csak egy vérbeli balbekk, azaz Kolarov marad a posztra, még ha Hector Moreno és Juan Jesus is tud ott játszani.

Anyagi szempontból a pletykált összesen 60 millió € nem olyan rossz pénz értük. Dzeko cakk pakk 15-ben volt nekünk elvileg és heteken belül 32 éves lesz, Emerson pedig 2 millió plusz apró. Az bizonyos, hogy ezt egyből el is kell költeni több foltra is...

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#100916) venember83 válasza BenHans (#100915) üzenetére


venember83
nagyúr

S télen ki mozdítható, aki valós segítséget jelent a Roma számára az első négy hely valamelyikének az elérésében? Elég komoly teher lenne ez Schicknek, nem?

(#100917) Richard!


Richard!
addikt

Egy kis érdekesség :)

Lionel Messi a La Liga 17/18-as szezonjában rendelkezik a legtöbb:

- góllal (19)
- kaput eltaláló lövéssel (53)
- lövéssel (122)
- elvégzett szabadrúgással (27)
- passzal az ellenfél térfelén (949)
- kapott passzal (1236)
- csellel (188)
- sikeres csellel (116)
- nagy helyzet kialakításával (21)
- labdaérintéssel az ellenfél tizenhatosán belül (193)

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#100918) BenHans válasza venember83 (#100916) üzenetére


BenHans
addikt

A felmerült nevek akik közül páran kölcsön + vétellel is megszerezhetőek lennének: Aleix Vidal, Darmian, Batshuayi, Deulofeu, Babacar és Verdi
Ceballos neve is előkerült, de a Real nem ad rá vételi opciót illetve fix visszavételi opciót akar.

Mindenesetre úgy hírlik legalább kettő de inkább három érkező lesz, erre ráerősít EDF nyilatkozata is. A holnapi Samp elleni meccs előtti sajtótájékoztatón mondta, hogy az a dolga hogy kezelje a helyzetet ami ha bekövetkezik kereshet a klub szélsőt, centert vagy mindkettőt. Annyit tett még hozzá, hogy ezzel már többet mondott mint tervezte.
De ezzel csak Dzeko pótlására tért ki. Emerson külön fejezet...

Engem már csak a konkrétum érdekel, a mennyi az annyi és a helyettesek.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#100919) Tibiajax válasza Richard! (#100917) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

semmit nem jelent..
cristano ronaldo megmondta, messi szar, a hófehér mezes csapattársai pedig jót nevettek vele

:)

(#100920) DeathAdder


DeathAdder
veterán

(#100921) Tibiajax válasza DeathAdder (#100920) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

:K
Ince után újra lesz angol játékosa a kék-feketéknek :B

[ Szerkesztve ]

(#100922) Ringman válasza DeathAdder (#100920) üzenetére


Ringman
nagyúr

icardi helyett jönne? padra venni erős lenne ekkora fizuval.
vagy tényleg menni fog az argentin a madridba.

vagy kimenne szélre?

(#100923) DeathAdder válasza Ringman (#100922) üzenetére


DeathAdder
veterán

Lévén igen sérülékeny az állandó játéklehetőségre aligha lehet számítani, ez a legnagyobb probléma vele. De a kaput nagyon érzi kb. bárhonnan képest gólt lőni, Moratázni nemigen szokott. (szélen pazarlás volna őt használni szvsz)

Sajnálni fogom ha elmegy, de valahova biztosan el fog, mert Klopp valamiért nagyon nem preferálja.

(#100924) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
addikt

A Grízember szépet vágott.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#100925) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

gratula a Sevilla-nak
..és nagyon szép a himnuszuk is :K

(#100926) Napfénysüti válasza Tibiajax (#100925) üzenetére

Szépen leverték az ATMA-t. :K

Més que un club!

(#100927) máyköl


máyköl
veterán

Tegye már fel a kezét, aki ezt érti.

Most lesz 33 éves, csapata már nem volt. Otthon ülhetett, amikor csörgött a telefonja.
Matudit pedig elküldték. Fiatalabb, klasszisokkal jobb, szintén francia, és ugyanaz a poszt.

(#100928) Richard! válasza máyköl (#100927) üzenetére


Richard!
addikt

Szerintem csak az OM szurkolókat akarják bosszantani :DDD

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#100929) Napfénysüti válasza máyköl (#100927) üzenetére

Nem Mino Raiola az ügynöke? Esetleg Filipovics Vladan? ;] :DDD

Més que un club!

(#100930) venember83 válasza máyköl (#100927) üzenetére


venember83
nagyúr

Nem elküldték, hanem elengedték. Már legalább másfél éve meg akarta szerezni a Juve, miközben Párizsban padozott, persze, hogy nem akart a PSG-nél maradni.

(#100931) WhiteWalker


WhiteWalker
nagyúr

Nemzetek Ligája sorsolása után jutott eszembe, hogy gondolom a nagy csapatok majd valszeg B kerettel játszanak. Ott van nekik még az EB selejtező is.
Ezt a sorozatot nem hinném hogy komolyan vennék.

[ Szerkesztve ]

(#100932) dudu5130 válasza WhiteWalker (#100931) üzenetére


dudu5130
őstag

Én kicsit lemaradtam. Ez egy nyári torna lesz vagy mi?

(#100933) WhiteWalker válasza dudu5130 (#100932) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Idén szeptemberben indul és jövő nyárig tart. Több csoport van és innen is ki lehet jutni az EB-re.
Lebonyolitasrol és hosszabb leírásrol talalsz sok infót a neten, nem részletezném.
Az UEFA a tét nélküli barátságos meccseket igyekszik ezzel a tornával kiváltani. Rendszeresen megrendezik.
A nagy csapatoknak szerintem ez nem hiányzott, míg mi kisebbeknek azért téttel bír és addig sem punnyadnak a legendás falabúink.

Itt egy jó leiras:

[link]

[ Szerkesztve ]

(#100934) ZavaBalazs válasza dudu5130 (#100932) üzenetére


ZavaBalazs
őstag

a barátságos meccseket hivatott kiváltani, ha jól tudom lesz 4 szint, szintenként 4 db 3 vagy 4 fős csoporttal, a csoportelsők mennek egy szinttel feljebb (legfölső szinten nyáron egy final four), a csoportutolsók egy szinttel lejjebb. minden szinten a legjobb, még EB-re nem kvalifikált csapat EB playoffot játszik, vagy mi, ezt nem vágom.
első kiírás szerint 2018 őszén csoportmeccsek, 2019 nyarán final four.

magyar érdek: lecsúszni a C csoportból a D-be hosszabb távon megéri, mert azt megnyerve ott lehet a 2024-es EB részvétel ;]

[ Szerkesztve ]

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

(#100935) Richard! válasza dudu5130 (#100932) üzenetére


Richard!
addikt

Nyugi, ez nekem is új... :DDD

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#100936) dudu5130 válasza ZavaBalazs (#100934) üzenetére


dudu5130
őstag

Köszi, most már tiszta!

(#100937) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Mbappé a szememben most nagyot nőtt.

Ahelyett, hogy mondjuk elküldené Lopest a halál faszára az ütközést követően. Azt írta, amit.
Azt azért tegyük hozzá, hogy egy nagyon szerencsétlen ütközet volt a felek között. Lopes eltalálta a labdát, de aztán már semmit sem tudott tenni az ellen, hogy mbappét elkerülje. Csúnya és peches karambol.
A kapus sem tehetett mást, meg a csatár sem.
Jobbulást Kyliannak, bár a királyiak ellen aligha meccselhet. MoNeymar legalább megmutathatja erős szint ellen mire képes. Mellesleg leendő kenyéradójának is bemutatkozhat akár.

[ Szerkesztve ]

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#100938) L_YKing


L_YKing
addikt

[link]

Legnagyobb átigazolás... :DDD

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#100939) szami777


szami777
addikt

El kéne picsázni ezt az Arsenalt ma.

Otttt iss vaaan, szedjed szépen kifelé.

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#100940) #56268288 válasza szami777 (#100939) üzenetére


#56268288
törölt tag

Szerintem, elég sima lesz.

vagy.. :U

elég vicces gól. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#100941) szami777 válasza #56268288 (#100940) üzenetére


szami777
addikt

Fene se tudja mi lesz ebböl, eddig elég jó meccs, pörögnek mint állat.

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#100942) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Willian hamar kiszállt a játékból sérülés miatt, és Barkley sem biztos, hogy le tud meccselni akár 90+ percet.
Ez könnyen elhúzódhat szétlövésekig is.

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#100943) BenHans


BenHans
addikt

Vicc b+. Bastardo Orsato te senkiházi sz@r az elcsalt VAR-ral együtt.
A kézért csak az egyik oldalon jár büntető?
Mocsok féreg, a feltartásért nem jár szabad amikor kapuig mehetne a pali?

Dzeko nihil eddig még mindig, második félidő remélem Schické lesz. Defrel is hasonló. Ünder jól mozog.

Ringman: Félidő van...

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#100944) Ringman


Ringman
nagyúr

serie a pótolt meccsek eredménye 50-50, lazio sajnos nyert, as roma szerencsére kikapott vesztésre áll, csak félidei eredmény, benéztem
lazio kidurranhatna már - bár az eddigi 21 meccsen rúgott 56 gól (legtöbb a ligában) nem ezt mutatja

[ Szerkesztve ]

(#100945) KisTücsök válasza LyonnaisFan1 (#100942) üzenetére


KisTücsök
addikt

Nincsenek tizenegyesek.

(#100946) BenHans válasza BenHans (#100943) üzenetére


BenHans
addikt

A partjelző 3 méterre áll és beinti a szabálytalanságot, Bastardo 20 méterről integet hogy keljen fel.
Nainggolant hárman gyűrik le, ez is semmi.
Dzeko leveszi a labdát és léptében kirúgja... Yess! Szedjük le inkább mert ezt látva lehet nem viszik el ennyiért.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

(#100947) Richard! válasza L_YKing (#100938) üzenetére


Richard!
addikt

Szóval a Mu-nak ez a transzfer 75 millájába került :DDD

Közben:

Real Madrid 0-1 Leganes a félidőben... :U

[ Szerkesztve ]

Ma kezdődik életed hátralevő része!

(#100948) szami777


szami777
addikt

Pfejj két ilyen szar gólt kapni...

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#100949) LyonnaisFan1


LyonnaisFan1
őstag

Csori Rudigher. Errol a golrol sem tehetett.
Lacazettet viszont dicseret illeti, a harcossaga a gol elott lyoni idoket idezett. Szep volt tole.

As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

(#100950) DeathAdder válasza Richard! (#100947) üzenetére


DeathAdder
veterán

35 milla + aláíráspénz + heti 500 ezer 4,5 éven keresztül még annál is sokkal több mint 75 milla :K

Simán a tél legnagyobb igazolása, kiforrt játékos akire nem hatnak a csapat viszontagságai, konzisztensen magas klasszis teljesítményt nyújt, már évek óta.

Egyetlen reményem a transzfer kapcsán az hogy Mou tönkrebassza :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.