Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30575) Achill3uS


Achill3uS
veterán

sziasztok
következő rövid garanciális ügyintézésemhez kérnék tanácsokat tőletek, jogos-e ha a fogyasztóvédelemhez szeretnék fordulni vagy más is járt már így esetleg és T-nél ez a normális.

adott egy iphone 4 telefon, bekapcsolni se lehet egy fagyás óta. 2012.07.10-ei vásárlás. 2013.07.09-én beviszem az egyik T pontba leadásra szervízre, tudván, hogy még pont benne vagyok a garban. elküldenek, mert nincs nálam a telefon minden tartozéka (eredeti töltő). megkérdezem, hogy holnap még elfogadják-e mert akkor már csak holnap van időm visszajönni vele. igen persze, csak jó korán nyitásra jöjjek mert délben viszik el a készülékeket. másnap 9-re bemegyek leadom minden ok.
eltelt azóta 2 hét jön az sms hogy elkészült mehetek érte.
bemegyek mire közlik velem, hogy a telefon kifutott a garancia határidejéből így ők díjmentesen már nem tudják megjavítani (de ha árajánlatot akarok rá akkor is mégegyszer vissza kell küldeni). indok: kifutott a garancia határidőből! kérdem én, az átvételi lapon 10.-e van, a garancia lapon 10.-étől 12 hónap. akkor most mi is futott ki? válasz: az iphone-okra minusz 1 nap vonatkozik. 9-én kellett volna leadnom mert az év 365 nap és valami miatt ők se tudják a szervíz így fogadja el mert az iphone-t nem javítják hanem cserélik.
kérdem én, miért kellene engem érdekelnie ők hogyan, hány naponta intézik a garanciát, cserét? ott áll feketén fehéren mettől meddig vállalják rá. miért érzem úgy, hogy most csak belőlem próbálnak hülyét csinálni?

előre is köszönöm a választ ha valaki hozzá tud szólni.

[ Szerkesztve ]

"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.