Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28743) 1430 válasza peugeotmate (#28708) üzenetére


1430
senior tag

Ez már kivitelezhetőbben hangzik. :) De nem Voda flottába akartál menni?

Dinter
Nem. Ha megkapod az üzenetet a Go!NapiNet napidíj levonásáról, akkor a szerint netezel, mert még vagy nem kaptad meg az ajándék 100 MB-ot (5 munkanapon belül aktiválják, ha ez letelt, telefonálj be és kérdezz rá) vagy már elhasználtad. Míg tart az ajándék keret, az fog fogyni, és a Go!NapiNet nem fog érvényesülni (SMS sem jön a levonásról), ugyanakkor szükség van a Go!NapiNet-re vagy más adatcsomagra, hogy az adatforgalom engedélyezett legyen (az ajándék keret csak egy keret, nem szolgáltatás). Az, hogy nem került levonásra a Go!NapiNet díja, egy általános promóció része (mely az aktiválást követő 180 napban automatikusan jár), de ekkor is csak az első 3 napidíj kerül elengedésre, a negyediktől csökkenni fog az egyenleged.

Mr. Teddy
Nem. Egyrészt a Domino Web egy adatcsomag, tehát nem egy klasszikus értelemben vett díjcsomag, és csak a Domino NET díjcsomagos hívószámokra aktiválható, hangalapú díjcsomagokhoz nem. Ugyanakkor Domino NET díjcsomagba váltani vagy abból más hangalapú díjcsomagba váltani nem lehetséges.

Más. Azon gondolkodom a részletfizetéses NMHH ügy kapcsán, hogy ha beleírják a részletfizetési megállapodásba, hogy ha nem fizeti az ügyfél a részletet, tiltják az előfizetést és a készüléket is (kvázi mint eddig is), akkor nem lett kipipálva ez az egész? Gyakorlatilag 2 éven belül kifutnának a "rizikós" részletfizetések, de aki a jövőben ilyen szándékkal vásárolna, az már meg lenne fogva.

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.