Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48992) giigz válasza DEV_NULL (#48966) üzenetére


giigz
veterán

Gondolom ezt te sem gondolod komolyan. Én nem nagyon értek az autó szereléséhez, most tanulom a saját autómon, kb. 100 helyről hallottam már, hogy a francia autó szar, most te vagy az újabb.

Ilyenkor meg szoktam kérdezni, hogy a francia autó miért szar? Általában nem tudnak rá válaszolni, aki válaszol, az pedig azt mondja, hogy szar az elektronika, és nehéz szerelni, a szerelők rémálma a francia autó.

Nekem féléve van egy Megane-om, elektronikailag semmi gond nincs vele, tudom, hogy ha elfordítom a kulcsot, biztosan be fog indulni. 2x volt olyan, hogy nem indult be, első alkalommal a nem bele való akksi miatt, második alkalommal az akkusaru miatt. Azóta is tökéletes. Az elektromos ablak esett be egyszer, az pedig Bosch, tehát semmi köze nincs a franciához, pont azelőtt pár héttel romlott el a szerelőm VW Golfjában is... Javítókészletet megvettem, és már el sem vittem hozzá, mert itthon megpróbáltam, és én is meg tudtam csinálni. Mindent egyszerű rajta szerelni, de nem az az elromlós fajta, a motorja pedig rengeteget kibír.

Volt a francia autók közül 1-2 rossz széria, azt nem kell megvenni, viszont a francia autók 80%-a ugyanolyan jó műszakilag, mint egy német vagy japán, vagy még jobb is. A francia motor általánosságban élmezőnyben van, a kényelem szintén 5*-os, a szervizigény pedig olajcserén és kötelező dolgokon kívül alacsony, és a vételára is a béka segge alatt van, hála az ilyen francia autót szidóknak.

Normális érvekkel el tudod mondani, hogy a francia autók miért szarok? Mindenféle hátsó szándék nélkül kérdezem, érdekelne, hogy mi miatt is lehet szar.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.