Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #118049 üzenetére
Szemezek egy autóval amit magánember árult, majd pár hét után ugyanaz a kocsi már az AAA Auto hirdetéseként bukkant fel. Akkor ezek szerint megvették áron alul a fazontól... Pedig azt hittem bizományos értékesítésre vették át.
#nincsbennetarcsi
-
stickermajom
addikt
Fórumot említettem, nem blogot. Javaslom értelmezni is a leírtakat. A blog a bizományos/nem bizományos kérdésre vonatkozott.
Nem akarom rágalmazni a céget (ezért nem is linkelek semmit, mindenki meg tudja keresni magának, ha akarja), mert nincs személyes tapasztalatom velük, csak az ismerősök által elmondottakra hagyatkozom, illetve az említett google-lel nagyon könnyen megtalálható fórumot olvasgattam most át róluk.[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
válasz stickermajom #118045 üzenetére
megveszik jócskán áron alul az autókat tulajdonostól Nem tisztem védeni az említett céget de ezen jót röhögtem. Ezek rabolják az autókat vagy mi, ha nem tetszik az ár akkor megfordulok és otthagyom őket, ennyi. Ráadásul ezt bármelyik magyar nepper is megpróbálja, ebből élnek, de ha ezzel újat mondtam akkor még van mit tanulni.
Mod: Amit linkeltél egy blog, holnap írok egy ilyet a Toyotáról akkor az hiteles lesz?
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
stickermajom
addikt
Én úgy tudom kp-ra megveszik jócskán áron alul az autókat tulajdonostól. Lehet, hogy van bizományos is náluk, de az ilyen netes rémtörténetek 60-70%-a arról szól, hogy magánember felteszi hirdetni az autót, kap egy sms-t AAA-tól, hogy megvennék. Elautóztatják a tulajt, megvárakoztatják, majd kínálnak egy jócskán nyomott árat, közben meg megy a pszichikai hadviselés. Most utánaolvastam, a nevükre rákeresve google 3. találat egy fórum tele ilyen bejegyzéssel..
Ez alapján nem bizományosnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
c41r0^
őstag
Köszi a tippeket és a segítséget
-
Sixkiller6
őstag
köszi srácok az ötleteket, cégnél még pontosítom a lehetőségeket és visszajövök, thx
- no es importante -
-
törölt tag
válasz Elektrosokk #118036 üzenetére
Szerintem hülyék lennének ennyire áron alul árulni, amikor pár százezerrel drágábban is nagyon gyorsan elvinnének egy valóban korrekt példányt. Ez amúgy elég fapadosnak is néz ki, még elöl is kurblisak az ablakok.
-
stickermajom
addikt
válasz c41r0^ #118035 üzenetére
AAA Autóról én eddig csupa rosszat hallottam, mind ismerősöktől, mind kereskedőktől. Konkrétan olyasmit, hogy éppen hogy összetákolt autókat árulnak, gányolnak, és később abszolút nem vállalnak érte felelősséget. (Ez konkrétan megtörtént ismerőssel). Másik amit hallottam, hogy nem is biztos, hogy tartják az autót, amit meghirdetnek, inkább ilyen vevőcsalogatásnak adnak fel kamu hirdetéseket piaci ár alatt.
-
8th
addikt
válasz c41r0^ #118031 üzenetére
Ha már a Micra - Yaris kategória is játszik a Mitsubishi Colt (z30) felhozatalt is fussátok át. Nyolc kilóért már akad néhány a hahun.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
c41r0^
őstag
Köszi a válaszokat!
Nagyjából tehát egybevág a mi elképzeléseinkkel.
A linkelt Corolla-ról valami kósza vélemény? Akár jó is lehet ilyen áron, vagy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen?
-
-
c41r0^
őstag
Sziasztok!
Páromnak kéne nézni valamit 1.0-s '94-es Swift után, főleg városi közlekedésre, 600K-800K plafonig. Inkább benzin, mivel a napi 30-40 km-re városba a dízel macerásabb lenne sztem. Jó lenne max. 150e km-ig és 2003-tól felfelé, bár tudom, hogy az állapot dönti el, hogy jó vétel-e, nem a futott km.
Tehát kb. kritériumok:
- fő felhasználás városban, napi ~40 km, hétvégente akár 80-150 km (kirándulások)
- jó fogyasztás városban is
- olcsó fenntarthatóság
- megbízhatóság
- autóútra is lehessen vele menni belföldön
- minél fiatalabb ( )
- minél kevesebb futott km
(az uccsó kettő sztem evidens )A Peugeot 206 (itt az 1.4 HDi dízel 5-6 literje azért csábító), Nissan Micra és Toyota Yaris-t nézegettük ebben az árkategóriában. Civic / Jazz drágábban van, "új" Swift ill. Suzuki inkább ne... aztán képbe jött a Corolla a megbízhatósága miatt, és mint olyan autó, ami nem sokkal drágább, ellenben "komolyabb / allrounder-ebb" autó a fentieknél. Egyelőre ő használná városban, és ha lesz majd család, akkor végülis arra sem lenne kényelmetlen majd a babát vinnie és akár még nyaralni is el lehet vele indulni hosszabb útra.
Én meg addig hajtom a '98-as 1.3-as Suzi GLX-emet városban, míg ki nem rohad alólam.
Konkrétan ez nagyon felkeltette ez a Corolla érdeklődésünket (keret meglenne rá). De furcsa, hogy 1,2 - 1,3 M-nál kezdődik a többi, szkeptikus vagyok...
Tudom, meg kell nézni élőben, de szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
válasz !Overdose! #118016 üzenetére
Köszi. Hozok kaját és leülök megnézem.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
Declare
őstag
válasz footy #118025 üzenetére
Arra gondoltam igen
(#118026) bitpork mindegyiknek ejteni kell nem? A lenyeg itt a gyorsasagban es a kezelhetösegben van. En erre gondoltam
Az audinak volt regebben talan a multitronic, ami valahogy a röpsulyos valtokhoz hasonloan, allando fordulat körül tartotta a fordulatszamot, viszont azt a vonalat ha jol tudom nem eröltetik ma mar.
-
Declare
őstag
Valszeg a kicsit avult mechanika es a "kapcsolgatos fetis" jatszotta a fö szerepet akkor
(#118009) deicide nem kell arol lemondani. Kapcsolas es kapcsolas között is van különbseg. Sima automata nekem se kellene, ahol van a D aztan jonapot. Majd esetleg sokkal idösebben . Viszont egy F1 valtos automata az jöhetne ugyan ugy Te kapcsolsz, amikor es ahol akarsz, azzal a különbseggel, hogy az egesz egy szempillantas alatt es gazelvetel nelkül törtenik, miközben mindket kez a kormanyon azert annak nem nagyon van ellenfele
(#118021) footy mondom a pontos okat nem tudom, csak azt, hogy azert lett a 165 lo, mert az volt a legnagyobb benzin, ami volt kezi valtoval. Az erösebb csak automataval van. Viszont mondom akkor lehet csak annyi volt a dologban, hogy nem akart automatat...semmilyet sem
[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
válasz Declare #118007 üzenetére
En csak 1 hatranyat olvastam a Mazda skyactive automatajak, megpedig azt hogy a fogyasztast minimum fel literrel megdobja. Amugy a reakcioja allitolag jo, fekezesnel visszaszurja ugy, hogy legyen fordulat(a DSG nem mindig talalja el) es felfele is dinamikusan valt. A DSG-nel a szervizkoltsegek nekem remisztoek es a hatramenet kapcsolasa is joval hosszabb ideig tart mint egy hagyomanyos automatanal.
A mazda 6-nal amugy csaka 2.5-es 192 lovast benzines nem lehet venni kezivel, az 145 es 165 lovasat igen.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz !Overdose! #118016 üzenetére
ezaaaz
-
-
deicide
veterán
válasz bitpork #118017 üzenetére
Van az a szint, amit nem szerelnek kézi váltóval, de ez a veszély egyelőre nem fenyeget, hogy ilyen autót engedjek meg magamnak. Azért ha 40 évesen a halálmetált nem nőttem ki, nem érzem, hogy a kapcsolgatásról le akarnék szokni. Mivel családot nem tervezek, maradok a 3 ajtónál, 300LE-nél és manuálnál. Meglátjuk mik lesznek a lehetőségek, ha megunom a jelen opc-t.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
!Overdose!
őstag
Újabb videó régi barátunktól.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
fi:zi'k
nagyúr
Koreaiaknál, de legalábbis a Kianál is csomagok vannak.
(#118013) roberto211
Egyszerűbb is, meg nem is.
Teszem azt szeretnél tolatókamerát a radar helyet, de amelyik csomagban az benne van, az tartalmazza pl még a bőrülést, tetősínt, 17"-os kerekeket, amik neked egyrészt nem kellene, másrészt így ki kell pluszban fizetned mondjuk 800e-et.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
roberto211
őstag
"Jah japóknál ez ilyen, nincs szabadon konfigurálgatás mint a németeknél"
De szerintem ez így a jó. Sokkal átláthatóbb és nem kell oldalnyi listából válogatni h most mit akarsz belerakatni mit nem aztan a 8millios alapárból lesz 11
Így meg van 3-4 felszereltség. Fixen tudod mivan benne es kedvedre kiválasztod melyik kell.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
bitpork
nagyúr
Semmi baj, majd kinövitek
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Declare #118007 üzenetére
Klasszikus hatfokozatú bolygóműves automataváltó, kicsit lassan vált (egy dsg-hez képest) de ha rendesen cseréled benne az olajat akkor tartós lesz.
mod:
Jah japóknál ez ilyen, nincs szabadon konfigurálgatás mint a németeknél.
Szuperbbel óvatosan, előbb üljön bele tapogassa meg. Engem pl kivert a víz mikor beültem anno... az mk2 anyagminősége finoman szólva is botrányosan ócska volt. Pedig én igénytelen belű japó autókhoz vagyok szokva.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Declare
őstag
Mazda 6 automataja milyen? Allitolag nem jo (hogy milyen szempontbol, azt nem tudom), nekem a haveromek azert vettek a kisebb benzines motorral, mert az erösebbhez csak automata passzinthato....mndjuk ez is milyen mar
(#117989) Sixkiller6 Passat vagy egy jobban felszerelt superb
-
veterán
válasz Elektrosokk #118004 üzenetére
Ja bocs, tényleg ezt a limuzin kritériumot kihagytam.
Akkor ebben az árban esetleg egy 712i ^^
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Sixkiller6 #117979 üzenetére
Golf7 GTI + DSG, ennyiből már szépet össze lehet válogatni.
Ha dízel, akkor GTD, csak kombiban elérhető Mo.-n, árban kb. ugyanannyira jön ki.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest