Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#82001) roberto211 válasza -v- (#81909) üzenetére


roberto211
őstag

98-99-es g astrakat mar lehet kapni 450-500 ért ahogy nézegetem eleg szépeket. 2000-es évjárattól kezdődnek ilyen 650tol.

Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

(#82002) neduddki válasza roberto211 (#82001) üzenetére


neduddki
nagyúr

HI!

olvastasd mar?

udv

neduddki

https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#82003) Dany007 válasza nyogo83 (#81983) üzenetére


Dany007
veterán

Eszembe nem jut dízelt venni. Egy pár napig halványan elgondolkoztam rajta, de aztán gyorsan lebeszéltek.
Mondeo Mk3 benzines. 1.8 vagy 2.0.

@mokus1:

Ezért írtam "ha" ismernénk az autó előéletét. Ugye ezért jó ha van számla pl az alkatrészcserékről. Vagy épp annak tudatában lenni, hogy xy alkatrész még sose lett cserélve. Aztán onnan már lehet kb-ra tippelni.

"Egyébként szerintem ha teheted vegyél magadnak egy olyan autót ami nagyon tetszik minden megvan benne ami tetszik olyan amilyennek elképzeled és tartsd meg 10 évig."

Mocskosul ez a terv! :R Ezért is váltottam az Mk2 Mondeoról Mk3-ra ha összejön... Sokat agyaltunk a dolgon és arra jutottunk, hogy hosszútávra tervezünk. Elég zűrzavaros és stresszes ez az egész még így is, hogy megbízható, hozzáértő ismerős keresi az autót... nem akarom mostanában újra eljátszani ezt...
10 év annyi biztos. Ezért is próbálom a lehető legkisebbre szorítani a bukta esélyét. Máramennyire az erőforrásainkból (anyagi + kapcsolati tőke) kitelik.

@Stafni:

Hát ezt meg nem mondom neked, most nem ugrik be. De szvsz nem az amelyikre te gondolsz. Ez egy Vp-i kereskedés volt.

@tomi-ka:

Hogy a fenébe kaptad meg ilyen olcsón? :o 850k körül még csak minimál felszereltségű 1.8-as 2001-2002-eseket találtam.
Ja, mondjuk most látom te dízelben játszol. Hát igen, valamiért azok sokkal olcsóbbak. De benzinesben a 2001-2002-esek mennek olyan 800 és 1,2 között. Néha néha beesik 1-1 2003-2004-es is. Jó, mondjuk pont most láttam egy 2005-öst is 8-900 környékén (fejből nem emlékszem), de abban nincs bizodalmam.
Egyébként furcsa, de a dízelek jóval olcsóbbak. Gondolom talán a magasabb fenntartási költség miatt.

Egyébként nekem is sokkal jobban tetszik a FL utáni Mondeo. Külsőleg és belsőleg is. Az az újfajta sonys rádió igen komoly. Sokkal jobb mint a korábbi 90-es évekből maradt gagyi... Nem is értem. Abszolút nem illik a középkoznolhoz, mégis benne hagyták... u.a.-t amit a 97-es Mondeoban is használtak....
Szal na, ahogy néztem benzinesbe 2004 utáni 1,5 milla fölött... legalábbis az olyan amit már érdemes megnézni.

@Mr.Grincs:

Hát hajrá. Meg kell nézni, aztán megkérdezni mennyit enged a feléből. :D
A 2.5-ös komolynak tűnik. És igen olcsó az már a szép Sony-s lejátszóval van! :) Bejövős!

Van fent egy - asszem - halászteleki Mondeo 730-ért. Benzines 2.0-s. Na arról tudok infót ha esetleg érdekel, ismerős már megnézte nekem. Bár nem túl pozitív, de attól még valaki bepróbálkozhat hátha.

@(#81998) DeFranco:

Az igen! :R

[ Szerkesztve ]

(#82004) roberto211 válasza neduddki (#82002) üzenetére


roberto211
őstag

Aha. Szerintem nem rossz a tesztje egyáltalán.

A méretére panaszkodtak ezért kérdeztem itt meg mi a helyzet h beferek e mert ha igen akkor első választás a corolla.

Hat a dizájn meg valakinek tetszik valakinek nem. Nekem a 3ajtos igen :)

Hátsó ülések meg csomagtartó mérete nem nagyon érdekel mert ritkán fogunk benne ketten utazni azaz 2ember. En meg a kiskutyam fog meg egy hátizsák :D ez meg(hátizsák ) szerintem egy corolla csomagtartóban is elfér :)

Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

(#82005) trassher


trassher
addikt

Ma próbáltam ki, tökéletes volt. Sajnos tuti elviszik mire a maradék pénz megjön :O

Redmi Note 7

(#82006) mokus1 válasza trassher (#82005) üzenetére


mokus1
addikt

Ennyiért megkapod az én fullos volvom is és még átíratni se kell és nem is lopják :DD

(#82007) Cheesy


Cheesy
őstag

No így fél üveg nyugtató bor után azért a magunk védelmében is mögszólalnék :)
Először is örülök, hogy ennyi tapasztalt autóvásárló (és talán eladó is) gyűlik itt össze, legalább van kitől tanulni. DeFranco kolléga rá is segített kicsit a vákuumra ami levitte ezt a finom merlotot, de már megszokhattam volna, hogy ha valamit venni akar az ember, egy szakfórumon simán el tudják bizonytalanítani még abban is, hogy a nevét helyesen írta le az előbb :Đ

Pár hsz-al fentebb írtam az első élményről, amikor tegnap találkoztunk az autóval. Az az autó ott és akkor és a próbakör alatt megvett minket. Átnéztük, aláfeküdtünk, körbetapogattuk. Ha kiderül, hogy mindene szar, akkor megemelem a kalapom az előtt éselmegyek hozzá tanulni, aki úgy össze tudta szigszalagozni azt a szart, hogy így viselkedjen. Megvett egy autót, felújította, használta kicsit, letámasztotta, talán kis haszonnal eladja. Nem volt a környéken se másik bontott autó, még különösebben felszerelt műhely se, hogy ebből éljen. Egy pösti mackónadrágos borostás izzadt trikós szandálos bayernmünchen frizurás napszemüveges aranyfogú bagózó nepper esetében azért nem így álltunk volna hozzá a dologhoz alapból.

Mi történik? Egy cég elad egy autót egy magánszemélynek. A volt tulaj kiemelte, hogy a cég tevékenységi körébe tartozik az autókereskedelem is. Meg bizonyára jó magyar módra kb. 300 másik tev.kör is, a kenyérsütéstől kezdve a kurvafuttatásig. Na jó, utóbbihoz kell azért egy BMW és a haja is túl sok volt hozzá. Ennek a jogi felállásnak bizonyára mérhetetlenül sok hátránya mellett szerintem van egy nagy előnye is, egy kereskedőt számon lehet ám kérni az eladott áru után, miben különbözik ez az eset egy telephellyel rendelkező kereskedéstől? :) Kiállította a számlát is (bizonylat), innentől nem gondolom azt, hogy csak úgy leléphet, alapít egy másik céget és keresi a köv. áldozatot. Ennyi pénz nem ér manapság ennyit. Magánszemély esetében mehetne a mutogatás, hogy dehát itt se jártunk, sose látott minket.

Az adásvételin volt egy pont ahol nyilatkozik az eladó az autó tehermentességéről (elidegenedési tilalom kizárva így szerintem).

Én vállalom, hogy így csináltuk, direkt le is írom részletesen a folyamatot, lehet okulni! :) Pont erre való a fórum, hogy talán tanulunk a másik hibájából. Ha nem, akkor a sajátunkból.

www.vakbelmutet.hu

(#82008) Mr.Grincs válasza Dany007 (#82003) üzenetére


Mr.Grincs
veterán

Szerinted jó áron van a V6 mondejó? Nem túl olcsó? Vagy ennek ennyi az ára?
Nekem minden megvan benne ami kell és ami hosszú távon kielégíti az igényimet.
Ebben van kettőstömegű lendítőkerék vajon? Mert a kéziváltósban úgytudom van.

[ Szerkesztve ]

 /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

(#82009) trassher válasza mokus1 (#82006) üzenetére


trassher
addikt

Ennyiért kapnék B5 audi a4-et, vw passat-ot de nekem ez kell mert szép és nem kell elköltenem a gatyám félévente 8 lengőkarra, belefér aminek bele kell férnie, kényelmes és megint csak mert szép. :DDD

Redmi Note 7

(#82010) DeFranco válasza Cheesy (#82007) üzenetére


DeFranco
nagyúr

de már megszokhattam volna, hogy ha valamit venni akar az ember, egy szakfórumon simán el tudják bizonytalanítani még abban is, hogy a nevét helyesen írta le az előbb

félreértés ne essék, nem bántani akartalak, vagy hogy rossz érzéssel vedd meg az autót, de tény, hogy pár kérdéssel jó pár kockázattól kímélted volna meg magad. ennyi az állítás, nem több.

legyen vele szerencséd, és rengeteg balesetmentes kilométered :)

(#82011) neduddki válasza trassher (#82009) üzenetére


neduddki
nagyúr

HI!

nem akrlak kecsegbeejteni de pomt 94 tavaszan beseltek le elosszorerrol a 80asrol mert mar akor sem birta a magyar utakot a futomuve raadsul akkor nem is igazan tudtak itthon normalisan rendberakni ill. biszto hogy beleefr minden amink kell irtozatosanszuk ez ajoszag, km-el is vna egy picike balhem ha +500Mm esetelg meg tobb lenne benne azt jobban elhinnem

udv

neduddki

https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#82012) Dany007 válasza Mr.Grincs (#82008) üzenetére


Dany007
veterán

Nos, szerintem rossz embert kérdezel, mert én személy szerint nem értek hozzá.

Szerintem - laikus magánvélemény - két lehetőség van.
Vagy túl olcsó... ismeretlen okból
Vagy azért olcsó, mert 2.5-ös és automata.

Nem tudom. Most megnéztem 1db 2005-ös Mondeo-t láttam 850-ért. Utána az jön amit mutattál. Tényleg nem tudom. Valószínű a 2.5-ös motor miatt nagyobb lesz a fenntartási költség. Az automatától pedig sokan ódzkodnak. Lehet ezért alacsonyabb.
Elég durván felszerelt. :) Képek alapján nem mond semmit nekem. Annyi, hogy én azért jobban kitakarítottam volna az autómat eladás előtt. Legalább a szemetet kipakoltam volna. Meg kevés a kép, abból is az egyik a felniről készült. Kicsit olyan mintha a külcsín jobban érdekelné, mint a belbecs. Aztán passz. Meg kell nézetni egy tényleg hozzáértővel mindenképpen. De szvsz ha még egy 2-300k-t rá is kell költeni megérné.
Ugye nincs ott, hogy "frissen szervizelt", ami akkor se jelent sokat ha ott van, hát még ha nincs is ott.
Aszondja a tag: "fúll extrás" :) Nagy kezdőbetűt nem ismeri...
Én egy alapos átvizsgálást mindenképp megjátszanék...

(#82013) trassher válasza neduddki (#82011) üzenetére


trassher
addikt

Nekem meg pont azt mondta aki már 10 éve ilyennel jár hogy évente cserél elől szilenteket és csókolom.
A km meg tuti nem igaz bár az osztrák szervízkönyv 2013-ig és 224500 km-ig van írva audi szervízben. Persze semmire sem garancia de akkor már inkább ez mint egy rácsos passat ami lépten-nyomon rozsdás.

Redmi Note 7

(#82014) emvy válasza trassher (#82013) üzenetére


emvy
nagyúr

Es megint visszatertunk az 1 mintabol torteno extrapolaciohoz...

while (!sleep) sheep++;

(#82015) szőröscica válasza trassher (#82013) üzenetére


szőröscica
addikt

Kiadnál tényleg 800 ezret egy 20 éves, a Földet ki tudja hányszor megkerült autóért?

(#82016) neduddki válasza trassher (#82013) üzenetére


neduddki
nagyúr

HI!

vizsgaztam vmibol mar ne is emlexem tan vmi jarmugyartas, es az eloado melel tbentvolt Solyomvari tanot bacs is es szobakerultek az odi futomuvek, elmeseltem a storyt raharapott mint hal a csalira onntolkezdve az eloadom nem kapott zot szobakerult minden /csuszkas fekpad hejjet a gorgos, fejreallitoot futomu etc/ s nem egedett 3asnal rosszab jegyet adni nekem, pedig az eloadom visszakart tapsolni /igaza vot ojjan messze votam a gyartastol hogy az fajt:- )))/ sajnos tneyelg nem emlexem volt az eloadom:- (((

udv

neduddki

mod: hoppa megvan: Solyomvari volt az eloado, de akor nem tom ki volt a megmentom...

[ Szerkesztve ]

https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#82017) trassher válasza emvy (#82014) üzenetére


trassher
addikt

Egy minta ami mérvadó talán mert 90%-ban azokon az utakon jár mint én. Környezetben rengeteg ember köztük szerelők állítják hogy jó autó, ha nem törték nem rozsdásodik. A szebbek kint biztos nem véletlenül kerülnek annyiba amennyiért hirdetik őket.

joamilestoné: Csak van oka hogy ennyi az áruk itthon és kint is nem? :U

[ Szerkesztve ]

Redmi Note 7

(#82018) neduddki válasza trassher (#82017) üzenetére


neduddki
nagyúr

H!

uye a 90es evek eleje-kozpe a dizelbalhe mo-ban, rengetegn hordtak isaszegre az otokat az orszagmasik felelbol de meg szlovakiabol is, mert akkorian sokan nem tudtak mit kezdeni a direkt befencskendezessel, allandona allt ott par foccvagen es audi. elosszor a vento td-rol hutak le a vizes lepedot, majd szegeny atyam lett elkedvelenitve a 80as futomuvevel
vo;lt ojjan, hogy savas olajat apo hiace adagolot megbeszelesre reggel 9re bevittem hozzajuk 16 orakor mentem erte mindez 80rugo volt, ugy, hogy a birinyi totoya szalon vmi 420rugot akrt erte, 95-96 lehetett, utanmar csak bellaitani kelelt vinni a gyariakhiz

udv

neduddki

https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#82019) m3tr0 válasza Cheesy (#81961) üzenetére


m3tr0
senior tag

Átolvastam a sztorit...kétszer,de egyszerűen nem értem miért fizettetek ki mindent előre?!
Max. foglalót adtam volna ha nagyonübermegabrutál az autó és azt akarom...de ezt így bonyolítani...
Ha én kifizetek valamit kp.ban akkor azt el is hozom. :U

Sok sikert,hogy minden flottul menjen!
De ezt egyszerűen nem tudom így feldolgozni. :DDD

mod: "innentől nem gondolom azt, hogy csak úgy leléphet, alapít egy másik céget és keresi a köv. áldozatot. Ennyi pénz nem ér manapság ennyit." Ezt ugye nem gondolod komolyan? Emberek pár ezer forintért vernek át másokat...nemhogy több százezerért.

[ Szerkesztve ]

(#82020) Mr.Grincs válasza Dany007 (#82012) üzenetére


Mr.Grincs
veterán

Beszéltem a tulajjal 2x telefonon. Irtam neki emailt mondta hogy írni fog. Nem írt. Ma elvileg találkozunk, aztán meglátom mi lesz belőle. Lehet nem lesz semmi.
A króm felnin nincs gumi, mert elkopott 2 db a másik kettő is cserés. Most téli van rajta... :U

 /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

(#82021) raczger


raczger
őstag

[link]
Nemrég értem haza a szervizből. Majdnem mondhatom azt, hogy nagyon jó állapotban van az autó, de nem teljesen. Egy nagyobb gond azért akadt, a második hengerben kevés a nyomás és olajos a gyertya, azaz nagy valószínűséggel hamarosan szükség lenne egy motorgenerálra. Erre ott láthatatlanban maximum 150k-s összeget mondtak, de majd felhívnak délután, addig utánanéznek, hogy pontosan mennyi az annyi.
Most őrlődöm, hogy bevágjak-e ebbe, mert ha meglenne csinálva a motor is, akkor tényleg lenne egy nagyon jó állapotú autóm.

Ha lenne zsé erre a javításra, szerintetek meg merjem tenni? 1.1-be lenne az autó, talán még kicsit engedne belőle és lenne akkor közel 300k csak a javításra (átírás, biztosítás stb után). Ezt leszámítva pár apró hiba van, a szerelő csak a motor miatt nem javasolta a megvételt.

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

(#82022) mokus1 válasza raczger (#82021) üzenetére


mokus1
addikt

Ez a fémes belső nekem is angyon tetszik.

Én meglepődnék hogy 260k-nál már generálozni kell. Vagy hajtva volt nem vigyázva rá, vagy kicsit több benne a km és lesz itt mással is probléma.
Esztétikailag tényleg rendbe van. :K

Valószínüleg ezért sűrgös az eladás

[ Szerkesztve ]

(#82023) raczger válasza mokus1 (#82022) üzenetére


raczger
őstag

Nem hiszem, ahogy kiismertem az eladót elég őszinte és annyira nem ért így az autókhoz, szóval nem hinném, hogy tudott róla.

Azért akarja nagyon eladni, mert most vett egy másik autót.

Teljes átvizsgálás volt, más nagyobb hibát nem találtak, szóval remélhetőleg nem egyből jönnének még mellé több százezer forintos javítások.

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

(#82024) neduddki válasza raczger (#82021) üzenetére


neduddki
nagyúr

HI!

akkormegse uzmeszeru az a keveske olaj?:- ) jobb hogy ez igy kiderult en hagynama franba de en az abszolut biztonsagi jatekos agyok

udv

neduddki

mod: "remélhetőleg nem egyből jönnének még mellé több százezer forintos javítások" nem tmmerre lakosz de a futomure j azert szamojj jentosebb osszeget

[ Szerkesztve ]

https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#82025) raczger válasza neduddki (#82024) üzenetére


raczger
őstag

A motorolaj fogyasztás az normális ettől függetlenül, a szerelő szerint :)

Lennék én is "biztonsági játékos", csak hát nincs az a kínálat, hogy ezt megtegyem :D Az előző autó amit néztem, az lehet, hogy hibátlan, viszont 1.5-be adná csak oda, a különbözetbe pedig motorgenerálon kívül jópár dolog beleférne :)

szerk: futómű az hibátlan, hátsók nemrég voltak cserélve (szintén a szerelő mondta), mostanában sok utat újítottak fel errefelé, szóval már nem amortizálódna annyira (talán)

[ Szerkesztve ]

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

(#82026) Stafni válasza raczger (#82023) üzenetére


Stafni
aktív tag

Tényleg furcsa, hogy 260e-nél generálozni kell egy japán autó motorját, főleg úgy hogy nagyobb a hengerűrtartalom. Nem a Ladás korszakban vagyunk, hogy ennyi km után kellene egy generál. Szerintem te szeretnéd az autót nagyon és arra vársz, hogy valaki megerősítsen. :) Próbáld átgondolni külső szemlélőként te mit tennél, ha egy barátod venné meg.

(#82027) neduddki válasza raczger (#82025) üzenetére


neduddki
nagyúr

HI!

kopott motrt es nomalis olajfogyasztas, aszem keresn masik szerelo tis

udv

neduddki

https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#82028) Stafni válasza neduddki (#82027) üzenetére


Stafni
aktív tag

Opel motorok is eszik az olajat, pl x16xel. Gyárilag ilyen szarok. 1000km / 5dl teljesen normálisnak mondható. Típushiba.

(#82029) raczger válasza Stafni (#82026) üzenetére


raczger
őstag

Igen, jól látod.
Próbáltam külső szemlélőként látni a helyzetet, de nem igazán megy. Igen, akarom az autót, mert olcsó és ennek okán lenne keret egy ilyen műveletre.
Egyedül attól félek, hogy ez magával hozna még több most még nem látható pénzszórást.

Egyelőre még nem tudom mi lesz, megvárom az ajánlatot, mennyiből jöhetne ki ez a művelet (legrosszabb esetben), aztán döntök.

Sajnos nincs nagy kínálat, nem igazán lehet válogatni a jobbnál jobb állapotú autók között :(

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

(#82030) szőröscica válasza raczger (#82025) üzenetére


szőröscica
addikt

Persze, hogy normális az olajfogyasztás, szét van kopva... :U

(#82031) DZs válasza Cheesy (#81957) üzenetére


DZs
senior tag

Én annyit fűznék a történethez, az, hogy be fog-e csapni, az már akkor eldőlt, amikor megpillantottad az autót, de azért vételárat legközelebb csak az átírt forgalmiért adj, addig csak előleg, vagy foglaló.

Véleményem szerint nem futottál jégre azzal az autóval.

(#82032) bitpork válasza DZs (#82031) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog

Előleg. A foglaló nem jár vissza ha meggondolod magad, mi több körülményektől függően még pórul is járhatsz.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#82033) DeFranco válasza bitpork (#82032) üzenetére


DeFranco
nagyúr

most nem azért, de objektíven nézve azért a foglaló korrektebb... meg tudtommal (javítsatok ki) az előleg nem is igazán kötelezi az eladót sem, max. eladja másnak, te meg visszakapod az előleget, míg a foglaló esetén dupla összeg jár vissza

szóval szerintem a kölcsönös biztosítás érdekében a foglaló korrektebb

(#82034) bitpork válasza DeFranco (#82033) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog

Üzletben nincs helye konformitásnak. Mindenki a neki legmegfelelőbbet használja.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#82035) neduddki válasza Stafni (#82028) üzenetére


neduddki
nagyúr

HI!

na akkor tisztazzuk a nemet iskola szerinte 1Mm-ra 1 liter olaj elfogadato /kismilioszor k vot beselve mar, lasd vissz /, japoknal NEM e smmost tudtommal ehte japorol van szo

udv

neduddki

https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#82036) DeFranco válasza bitpork (#82034) üzenetére


DeFranco
nagyúr

én vagyok az eladó. jössz az előlegeddel. kiröhöglek és elfogadom, majd ha valaki rádigér eladom neki az autót, betömöm a szádat az előleggel, amit te adtál, aztán mehet Isten hírével.

én vagyok az eladó. jössz a foglalóval. elfogadom, és nem adom el senkinek, mert ha igen, akkor a foglaló kétszeresét kell visszaadnom.

ebben nincs semmi komformitás.

[ Szerkesztve ]

(#82037) akos727


akos727
senior tag

Szerintetek körülbelül milyen áron lehetne kilakatolni egy hátsó kerékívet szerintetek?

(#82038) Mágus2 válasza akos727 (#82037) üzenetére


Mágus2
Közösségépítő

Tengeralattjárón vagy babettán?

(#82039) MunezXBK válasza akos727 (#82037) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

Erre nincs objektív válasz, nem mindenki dolgozik ugyanolyan áron...főleg ugyanolyan minőségben.

(#82040) akos727 válasza Mágus2 (#82038) üzenetére


akos727
senior tag

Bocsanat, lemaradt, Ford Puma. Csak egy körülbelüli árra lennék kíváncsi, hogy 10 vagy inkább 50 ezer?

(#82041) neduddki válasza Mágus2 (#82038) üzenetére


neduddki
nagyúr

HI!

vmi ijjesmi:- )))

udv

neduddki

https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#82042) bitpork válasza DeFranco (#82036) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog

Csak az előbbi. a Piacon van még tucat autó. Hangsúlyozom, nekem/szerintem.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

(#82043) DeFranco válasza bitpork (#82042) üzenetére


DeFranco
nagyúr

az meg kb. felesleges. én vevőként mi a francnak adjak előleget, ha nem jár számomra semmilyen előnnyel. hülye lennék kiadni pénzt a kezemből. minek? jobb helyen van az nálam.

(#82044) Typhoon47 válasza raczger (#82025) üzenetére


Typhoon47
őstag

Vidd el másik szerelőhöz is, ez legyen az első, de lehetőleg olyanhoz, aki szerint nem normális az ilyen jellegű olajfogyás. Ha ő is megerősíti a max. 150k-s javítást, akkor már jó eséllyel nincs mitől félni. Egyébként ha minden másban tökéletes a kocsi és a piacon nincs más alternatíva, akkor én ennyitől nem félnék.

"Education is important but big biceps are importanter"

(#82045) Stafni válasza neduddki (#82035) üzenetére


Stafni
aktív tag

Így van. Így gondolom én is, a japán autókra egyáltalán nem jellemző az olajfogyasztás.

(#82043) DeFranco: Az előleg duplája jár vissza, ha eladják másnak. Ingatlannál így volt, nem tudom autónál mi van, de ilyet is be lehet írni a szerződésbe.

[ Szerkesztve ]

(#82046) Mágus2


Mágus2
Közösségépítő

(#82047) DeFranco válasza Stafni (#82045) üzenetére


DeFranco
nagyúr

nem, az előlegnek nincs ilyen tulajdonsága. az a foglaló amire te gondolsz. [link]

(#82048) raczger válasza Typhoon47 (#82044) üzenetére


raczger
őstag

A normális ez esetben azt jelenti, hogy a gyári előírt értéken belüli.

Így hogy írtad a másik szerelőt, eszembe jutott egy srác a mazda fórumon, aki már generálozott ilyen motort, azt hiszem írok neki, hogy véleményezze a problémát.

www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

(#82049) Stafni válasza Mágus2 (#82046) üzenetére


Stafni
aktív tag

Na ilyen autót se veszek! :D

(#82050) szőröscica válasza raczger (#82048) üzenetére


szőröscica
addikt

A gyári értékek olajfogyasztás esetében szinte mindig irreálisan magasak. :(

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.