Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitpork
nagyúr
válasz kisza25 #166044 üzenetére
Miért ne használhatnád? Csak nem helyes ha nem az a neve. A kombi gyűjtőfogalom, amikor autót keresel akkor kombit nézel amiben van alfa sw, van avant meg touring is. Szerintem.
MOD
Jut eszembe, itt vagyok Siófuckon, ide tolhatod az arcod
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
nagyúr
válasz DanielLong #166021 üzenetére
Accord kombit mar ki lehet fogni 1.5M korul, eleg jo dizel motorja van.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz DanielLong #166031 üzenetére
Avant.
-
törölt tag
válasz DanielLong #166036 üzenetére
-
DanielLong
senior tag
Közben szembejött velem egy hirdetés a közelben, tetszik is nagyon, mi róla a véleményetek?
-
IreN!CuS
őstag
válasz Integrale #166032 üzenetére
Anno amikor 13ban nézegettem ilyen autókat annyi maradt meg, hogy kb mindenki leakart beszélni erről az "i-shift-es" cuccról. Nem tudom azóta változott-e bármi is szóval offba rakom
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Integrale
veterán
Erről vélemény?
"Bad reklám is reklám too"
-
DanielLong
senior tag
válasz Luck Dragon #166023 üzenetére
Köszi a választ, sajnos a Vectra pont a számomra csúnya autók közé tartozik Audi A4 kombiról mi a vélemény 1,8 millió környékén?
A Volvó V50 kapcsán pedig kérdezném, hogy nem jelentősen költségesebb a fenntartása, mint mondjuk az Astra H-nak?
-
kisza25
félisten
válasz BigBlackDog #166026 üzenetére
Már el is kelt, megvetted?
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Qru
MODERÁTOR
A nepper elírta csak sztem. Vagy csaliautó. Hívd fel és kiderül.
#nincsbennetarcsi
-
alázógyík
addikt
Lemaradt egy 1-es v. bátor hirdetőnél 2-es az elejéről.
-
BigBlackDog
veterán
Ez meg miért ilyen occó? Nem látom a hibát.
-
Integrale
veterán
válasz Luck Dragon #166023 üzenetére
Vectre helyett kerdes nelkul a Fiat Cromat vennem, jelentosen olcsobb, es ugyan az.
"Bad reklám is reklám too"
-
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
rbalint88
addikt
1,8-ert nemeroltetnem a j astrat, a tobbi OK.
-
DanielLong
senior tag
Sziasztok!
Az előző kollégához hasonlóan én is 1,8 millió körül vennék használt kombi autót, ebben kérném a segítségeteket, véleményetek. Az autó alapvetően a következő igénybevételnek lenne kitéve:
- heti 2x200km nagyrészt jó minőségű főúton és kevés autópályán, valamint hétvégente egy-kétszer 10-20km
- 95%-ban max ketten utaznánk benne
- sokszor szállítanék kerékpárt, ami örülnék, ha állva is beférhetne hátra, az eddigi Astra F kombiba befért (elsőkerék nélkül)Eddig dízelben gondolkoztam, nem kell nagy teljesítmény, 110 lóerővel beérem. Szeretném, ha keveset fogyasztana és olcsó lenne a fenntartása is. Értekelem a praktikus megoldásokat és a minőségi belső teret, de ezek inkább másodrendű feltételek. Alapvetően a következő típusok tetszenek: Opel Astra H és Astra J, Volvo V50, Toyota Avensis, Ford Focus. Kíváncsi vagyok, hogy ezek között pl karbantartást tekintve mekkora különbségek vannak.
Ha tudtok valamilyen best buy ajánlatot, az is érdekelne, mivel a keretem rugalmas. Előre is köszi a válaszokat!
-
proof88
addikt
válasz rumos XIII #166010 üzenetére
Autózseni.hu-t is próbáltad? Bár valszeg ő sem ér rá ilyen rövid határidővel. Sajnos más ilyen elmenős szerelő ismerősöm nincs. Neten van meghirdetve a kocsi?
-
HKorn
veterán
válasz gyenesmartin #166017 üzenetére
Mi pénz egy fullos Ignác? Amúgy jó választás, elég vagány kis autó.
Run&Ride
-
gyenesmartin
őstag
válasz gyenesmartin #165865 üzenetére
Visszavonom. Elvittek egy Ignist próbakörre, azonnal beleszerettek. Úgyhogy ez lett végül GLX felszereltségben.
-
theuprising
tag
válasz molnarpeter #166015 üzenetére
+1 Priusra
-
sellerbuyer
őstag
válasz theuprising #166012 üzenetére
Nagyon köszi a tippeket, nézegetem őket!
-
motoflug
őstag
Sziasztok,
Kolleganőm szeretne autót venni, a nagyon max keret 1,8m.
- benzines,
- városi inga,
- megbízhatóság.Amiket nézett: Avensis/Corolla kb. 2005-2008; Focus 2009-10. Egyéb ajánlás?
-
theuprising
tag
válasz sellerbuyer #166006 üzenetére
T22 Avensis kombi? Bár a beltere szerintem pont azon a határon van, ahol neked is kényelmes, és pakolásra is alkalmas, de megbízható gép. Ugyan ez igaz az Avensis Verso-ra annyit hozzátéve, hogy a beltere már bőven nagyobb, hisz egy családi egyterű, de az nagyon a 700k környékén indul, szerencsével talán kifogható egy nem lefingott példány.
Esetleg VW Sharan az első generációból? Avensis hosszúságú, de a beltere sokkal nagyobb, magasabb is, szélesebb is. Vagy egy vele egy méretben versengő Seat Alhambra (ami kb egy átcímkézett Sharan).
1.9 TDI van ott is, még a golyóálló TDI időszakból. A benzinesek sem rosszak, de azok érezhetően lomhábbak. -
őstag
válasz molnarpeter #166009 üzenetére
kérdés muszáj e újrafényezni
gondolom nem 10 évre tervez veleilyen kategóriában az szokott lenni a szempont, hogy bírjon ki 3-4 évet anyagi csőd nélkül
amugy meg kit érdekel hogy egy ilyen verda volt-e törve?
illetve hány 18 éves kocsi van ami nem volt?cryptot minden termékemért elfogadom
-
rumos XIII
aktív tag
Sziatok.
Nincs egy szerelő ismerősötök, aki csütörtökön eltudna jönni velünk egy autót megnézni, Dunakeszin?
Interneten böngészve, akik ezzel foglalkoznak, csak következő hétre tudnának időpontot adni.
C corsáról lenne szó, 1.2 benzin.
Köszi előre is. -
bitpork
nagyúr
válasz sellerbuyer #166006 üzenetére
Szia! Ha belefer folyamataban egy lakatolas akkor probalj ki egy 94 koruli 1.9 tdi passatot. Ha a motorja vetelkor jo akkor agyonuthetetlen.
-
sellerbuyer
őstag
Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni autóvásárláshoz (napokon belül esedékes).
Ezek a paraméterek:
- 700e Ft körüli készpénz
- természetesen minél újabb évjárat, minél kevesebb km-el, minél alacsonyabb fenntartási ktg-el. Tudom, hogy ennyiért nagyon régi kocsik lesznek és viszonylag sok km-el, de megpróbálnék belőle kihozni amit csak lehet. Fontos lenne, hogy még jó pár évig menjen az autó, akár egy hengerfej felújítás (vagy durvább esetben motorcsere) után.
- kényelmesen elférjek a vezetőülésben (2m magas, 150kg)
- nem kell sok személy szállítása, jellemzően ketten utaznánk benne, de ha esetleg tudja az autó és pakolóssá variálható, az nem probléma (pl. Grand Scenic, Espace) ha egyébként a többi paraméter stimmel. Saját magunk végezzük a párommal a lakásfelújítást, ami azt jelenti, hogy még hónapokig (akár évekig) magunk kell szállítsuk Praktikerből, Obiból az olykor két és fél méteres anyagokat is haza, úgyhogy van létjogosultsága a pakolós autónak.
- jellemzően városi üzem, de évente max. néhány alkalommal hosszú táv is, lehessen vele előzni
- Suzuki kizárt (Ignis-em van 13 éve, előtte WagonR volt... soha többé ne is lássak Suzukit)
- ismerten jó, tartós motor típus lenne az igazi, "feketelistásokat" kerülném
- dízel is lehet (ha csak nem tanácsoljátok az ellenkezőjét vmiért)Alapvetően az érdekelne, milyen konkrét típusokat nézzek, amikkel érdemes a fentiek fényében foglalkoznom.
Előre is nagyon köszönöm a tanácsokat!
-
bitpork
nagyúr
válasz szőröscica #166000 üzenetére
A bimmert milyen idosen vetted?
-
Emu
őstag
válasz Szevam #166002 üzenetére
Nekem 1.4 van, 4 évvel idősebb, és fele ennyi kilométerrel, de nekem is hámlik a lakk a tetőn. Pedig a sajátomról tudom, hogy előző gazdájánál (12év alatt) fedett helyen állt. Olcsón fenntartható autó, egy kuplung cserénél lehet több a munkadíj, mint az anyag Ha az elején szerkezeti elem nem sérült akkor nem kell félni tőle, ezt szervízben egy átvizsgálás során meg tudják mondani.
-
nagyúr
válasz Szevam #166002 üzenetére
Ha jön le a lakk, az nem túl bíztató Egy vagy több elemen is? Szarul fényezett elemeknél jellemző hiba. Gyárilag is lehet kemény a kuplung, pl. nekem a civicben sokkal keményebb mint barátnőm corsájában. Váltó gondolom fos renault, evvan, megszoksz vagy megszöksz. Coupe, 3 ajtós kivitelnél jellemző hogy az ajtók hosszúak, ez parkolóban némi kihívást jelenthet. Ha megveszed, szélvédőt cserélj minél hamarabb.
-
Sziasztok!
Tegnapi nap folyamán néztem ezt az autót. Amit furcsának találtam:
- lakkréteg mállik le (elvileg típushiba)
- kemény volt a kuplung (kuplungcsere előjele?)
- gumi szerű váltó (öregebb francia autó sajátosság? )
- hosszabb ajtó (kiszállásnál több hely kell)
- szélvédő megrepedt és kavicsot is kapott látótérbe, de átment a műszakin
- jobb eleje kaphatott (lámpa nem mattult meg annyira azon az oldalon és a jobb első sárvédő is furcsán állt egy picit)Viszont motorikusan kb. rendben volt, minimális mennyiségű, de poros olajpára volt a váltón. Szép volt a bőr is a korához képest.
Szerintetek érdemes coupeval foglalkozni ezen a típuson belül?
Válaszotokat előre is köszönömA természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
_q
addikt
válasz szőröscica #166000 üzenetére
Köszi a részletes kifejtést. Az a lényeg, hogy bevált
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest