Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz gzbotii #170049 üzenetére
és?
fiat bravobol van elég hazai minek impoort szart venni
amugy abban is van külföldi pecsét, van azlért itthon is aki beszél külföldiülmárkaszrvizek is kiadják egyébként, csak nem úgy hogy történetet kérsz, hanem mondod a bejegyzést a füzetben és megmondják hogy igaz-e
[ Szerkesztve ]
cryptot minden termékemért elfogadom
-
-
aero.
veterán
-
426os
őstag
válasz szőröscica #170037 üzenetére
Váltó és digitklíma, ami költséges lehet, ezen felül pedig több, kisebb hibájuk van még. 2008as vagy újabb autóknál kevesebb már a gyermekbetegség. Az olaszautós topikban össze vannak gyűjtve a nyűgjei.
.
-
őstag
válasz szőröscica #170041 üzenetére
szerintem élettartamán már túl van 200 ezer km-el, úgyhogy bármi lehet majd vele
hülyeség szín alapján használt kocsit választani
ezért vannak a férfiak, hogy a női hülyeséget ne engedjékcryptot minden termékemért elfogadom
-
őstag
sztem az autó jó, de miért iylen sokat futottat néztek?
1.5 körül vannak szép, keveset futottak iscryptot minden termékemért elfogadom
-
szőröscica
addikt
válasz Stylewars_kp #170038 üzenetére
Kb 175cm magas, szoval ez talan nem gond. de mindenkepp azt szeretnem, hogy menjunk el kiprobalni minel tobb modellt, hogy erezze koztuk a kulonbseget, ne csak beleugorjon az elsobe, ami tetszik neki kivulrol.
-
Stylewars_kp
őstag
Ha alacsony a kedvesed akkor ültesd bele előtte. Én feleségem csak úgy érte el a pedálokat ha már beleért a térde a műszerfalba.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
szőröscica
addikt
Mennyire lehet felszallni a rollerre egy ilyen masfel koruli, 200-at futott bravoval? Asszonykanak nezunk elso autot, evi 10 ezret se futna, kiszamolo Miklos feltetelrendszerebe kenyelmesen belefer, a szine es formaja jo, szoval noi oldalrol megvan az approval.
[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
válasz gzbotii #170035 üzenetére
Ez így is van, na de nem befektetésnek veszi az ember, hanem egyéb céllal: szállításhoz / szórakozáshoz / egyéb. S mint ilyen, ez is költség, amit mérlegelni kell. De mondom ezzel nincs is baj, azok a cikkek sem arról szólnak, hogy ne vegyél kocsit, csak ismerd az anyagi vonzatát.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
gzbotii
nagyúr
válasz harry #170032 üzenetére
Mert ahogy a kiszámolo sámán is megírta, a kocsi gyorsan avul, folyamatosan pénzbe kerül az üzemeltetese és bármikor ellophatják/összetörik/stb. Ergo rossz befektetés. Rossz befektetést kérülni kell vagy minimalizálni.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Qru
MODERÁTOR
Mert nem nagyon fogyott. Toyotából csak az olcsóbbaknak van piaca itthon, drágábbat érdemi mennyiségben a cégek vesznek de ott aki 10M szánt autóra az már presztízst akar. Nem baj ha kigyullad 150-200k km után addigra már a következő tulaj tolja a propellert úgyis.
A Honda is ugyanezért vonta ki az Accordot Európából.
#nincsbennetarcsi
-
harry
veterán
válasz gzbotii #170030 üzenetére
És ezt a következtetést miből vontad le?
Le van írva ott is: ha megengedhetsz magadnak egy erős / új / nagy (vagy akár épp egy kicsi / olcsó / öreg, mindegy) autót, akkor hajrá. Ha nem gond az új autó hitelének felára, mert valami olyasmit kapsz érte, ami annyit neked megér, rendben, te dolgod.
A gond akkor van, amikor az ember nem számol utána a költségeknek, és csak felületesen legyint, hogy ez nekem jár / belefér. Holott azt sem tudja mennyiről van szó. Vehetnék én is új autót hitel nélkül is, de nekem ez nem ér annyit (jelenleg). Ezt mindenki maga dönti el, csak sokszor nem tudatosan.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
-
harry
veterán
válasz bitpork #170028 üzenetére
Valoban, de ez is le van irva. A gond az, hogy sokan nincsenek kepben a szamokkal / nem kelloen veszik figyelembe dontesnel. Nem muszaj (anyagilag) racionalis valasztast hozni, csak nem art, ha tudja valaki, hogy ez mennyibe kerul neki valojaban.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
bitpork
nagyúr
-
kisza25
félisten
válasz szőröscica #170008 üzenetére
Én is azért mentem bele végül 2év próbálkozás után a lízingbe, mert a meglévő autó is vesztett az értékéből évi kb500eFt-ot,
Így elég nehéz pénzt összerakni.
Havi 25 eFt lesz a lízing és 5év ingyen szerviz miatt csak tankolni kell.Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
footy
addikt
Adatbazist biztos nem fogsz talalni ez tipuson belul is lehet kulonbozo. Pl Golf 6 1.6TDi volt 2 es 1tomegu lendkerekkel is evjarat es csomag(bluemotion) fuggvenyeben.
Ha kicsit is erdekel milyen autoba ulsz be ne olyan autot vegyel aminek az excel tabla szerint a legolcsobb az uzemeltetese. Egyreszt mert nem nem tudsz mindent bekalkulalni (vannak olyanok akiknel egy hiresen fos 2.0PD is sokaig megy, valakinel pedig egy szivo Toyota is beszarik) masreszt nem fogod szivesen hasznalni ha nem tetszik az auto. -
Neck
veterán
Sziasztok,
Hol lehetne megnézni, melyik autóban van kettőstömegű lendkerék?
A Unix oldalát próbáltam, ott a 2012-es i40-esek közül a 2.0-s motorba épül, az 1.6-os motorba nem mutatja, viszont találtam olyan német oldalt, ahol szintén írja 1.6-os motorhoz is. A Toyota Avensis 2012-es 1.8-as benzines motorral vajon szintén kapott?
Nincs erre valami tudásbázis?
Légyszi azt most ne firtassuk, hogy nekem ez miért fontos - tisztában vagyok vele, hogy helyes / helytelen használat függvénye, hogy mikor romlik el, de mivel használt autót tervezek venni, ezért nem tudni, előttem hogyan használták. Két ismerős autójában is most romlott el, ha van rá lehetőség, hogy olyan modellt vegyek, amiben nincs, akkor azt szeretném választani, a kevesebb rázkódás helyett az olcsóbb fenntartási költségeket részesítem előnyben.
Tehát - honnan lehet ezt kideríteni?
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Qru
MODERÁTOR
Köszi srácok! Én is olyan 10M belépőt saccolok első körben.
#nincsbennetarcsi
-
footy
addikt
Beim Preis hält sich Toyota noch zurück, rechnet noch. Wir rechnen auch: Ein Prius+ kostet in der High-End-Ausstattung Executive 36.190 Euro. Beim Camry dürfte die erste Zahl eine Vier sein. Sowohl beim Preis als auch beim Verbrauch.
Szoval a Camryt 46e euro korul saccoljak, bar ha jol ertem akkor ez a teljesen felszerelt valtozat lesz.
Gyanus egyebkent hogy a (highline diesel) passatra lovik be az arat.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz vans? #169961 üzenetére
Én tavaly vettem új Yaris-t, 1.5 111LE verziót és nagyon szeretem. Napi 80-90km-t járok vele, és teljesen meg vagyok elégedve a fogyasztásával is meg úgy az egésszel. Szóval azt nyugodtan tudom ajánlani! Turbósat nem akartam semmiképpen sem venni, de ez a 1.5 szívó 111LE-vel egész dinamikusan lehet vele menni lakott területen kívül is.
iPhone 16 Pro Max
-
diegho
nagyúr
Én jövőre tervezek autót venni, de tuti, hogy lesz benne hitel, pedig kp-ra is vehetném, de nem szeretem, ha áll valamiben a pénzem.
-
gyenesmartin
őstag
Megtehetném, de akkor még néhány évig a mostanit kéne használnám. Aminek nincs nagy baja, de azért költeni kellene még rá, hogy ne is legyen.
Erről jut eszembe, Borsodban van megbízható automata váltó szervíz? Olajat kéne már a jelenlegiben cserélni.molnarpeter: Auris néhány millióval drágább azért.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz gyenesmartin #170003 üzenetére
azhtiszem a toyotánál láttam talán most akciót
ha a felét kifizeted, a másik fele 0% thm 4 évrecryptot minden termékemért elfogadom
-
molnarpeter
nagyúr
válasz gyenesmartin #170007 üzenetére
Középút, pl. Auris?
-
szőröscica
addikt
válasz gyenesmartin #170007 üzenetére
Es ha felretenned azt a penzt, majd akkor venned meg, ha ossze is gyult ra?
-
gyenesmartin
őstag
válasz szőröscica #170004 üzenetére
Akkor már nyilván hosszabb távra venném az autót. 5-7 év alatt meg valószínűleg biztos fel kéne újítanom a váltót. Plusz az egyéb apróságok. 2 milliós hitel 4 évre, havi 40 000 Ft. Amennyivel olcsóbb az üzemanyag a jelenlegihez képest, plusz 20K.
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
pedig létezi. Én magam is 2 v 3 autót vettem már hitelre és semmi megbánnivalóm nem van.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
BigBlackDog
veterán
El tudom képzelni azt az állapotot, hogy 5-10 évre anyagilag jobban kijön még így is egy új Swifttel, mintha venne egy 8-10 éves DSG-s használt Golfot, amit nem biztos, hogy még 8-10 évig tud használni.
Persze, nem kockázatmentes a hitel, et értem.
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz gyenesmartin #170003 üzenetére
Bocsanat, a hitelre autovasarlas es az anyagilag legjobb szokapcsolatok egy mondatban szerintem nem kellene szerepeljenek.
-
gyenesmartin
őstag
Nagyon gondolkodom rajta, hogy vegyek egy újabb fajta autót.
Az egyik lehetőség egy ilyen Golf lenne 1,5-1,7 millió között. Egyedül a DSG miatt érzem, hogy nem kéne.
A másik, meg egy új garanciális Swift hitellel. Utóbbi volna anyagilag tán a legjobb. De a belső tere rosszabb minőségű szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest