Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz Dluinet #62049 üzenetére
Szept. 9-én nagy buli lehetett neduddki-nál, tuti be volt állva.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
DeFranco
nagyúr
Ja, amúgy egészen véletlenül netalántán ráérne esetleg valaki holnap 10 körül a belvárosban egy kis segítségnyújtásra? Meg kellene nézni, hogy az akkum döglik-e vagy nem az akkum döglik-e. Ehhez kellene egy bezzegautó bezzegakkuja amit egy próba erejéig átraknánk hozzám próbamérésre.
Európai kiosztású (jobbaplusz balaminusz) normál elektródás (nem vékony) viszonylag új tutijó akksi kellene. Gurulva hozod gurulva viszed, én meg jól megköszönöm és valamikor kompenzálom.
Anyone?
szerk: ja, ez csak beugró szerep, van már "A" jelölt, csak az az akku nem biztos hogy megfelelő, ez holnap reggel derül ki... ezért az SOS
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
Hirtelenjében ránéztem az 1.2TSIre persze uugy golfnál, annál 6.4 az átlag, azaz 1lel eszik átlagban kevesebbet mint a Golf az 1.6 FSIvel. Miközben ugye sokkal jobban is húz.... a TSI.
TSIvel nem ez a baj ez épp k* jó benne, hanem ugye, hogy kiforrta e már magát, mert ugye az első szériákkal voltak gondok.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
-
TaaT
nagyúr
Volt aki azt hitte hogy ezzel ki lehet váltani 100%-ban a kőolajat, és nem hitte el amikor azt mondtam neki: akkor sem lenne elég növény ehhez ha a tengerfenéket is kukoricával vetnénk be. [link]
Give them hell Ukraine!
-
hobizoli
nagyúr
-
8th
addikt
Usában még nem feküdtek meg ennek a trendnek. Ott egy középkategóriás kocsiba bevágják a 2,4-es sor4 szívómotort ami ugyanannyit eszik és nagyjából azonos mértékben szennyez mint egy kisebb ccm-s turbós motor csak éppen 3x annyit elmegy hozzányúlás nélkül.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Dare2Live #62027 üzenetére
Impreza-t.
Jaja családban maradt.
mod:
bitpork: Értem én, hogy ez +500 kiló de csak FWD és nem tapostam ki a lelkét. Talán nem véletlen, hogy szinte mindenki lebeszélt a TSI-ről... Ok, nem is tol akkorát a Subi, ez már 1500-től leadja a 250Nm-ét és 5400 környékén a 160 lovat. Nem tudnám legyorsulni de a kúton ezért súlyos felárat fizet a fenntartója.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz runner 125 #62024 üzenetére
Azokat nézegettem, de nem találtam közülük épkézláb darabot.
Legutóbb akkor adtam fel, mikor végre találtam egy jónak kinézőt, erre kiderült, hogy céges kocsi volt és több mint 1 millás kára volt nem olyan rég. El se mentem megnézni ezek után.Aztán elkezdtem nézni a Civiceket (sicc) de végül belebotlottam ebbe onnatól meg nem volt több kérdés.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz runner 125 #62020 üzenetére
De, a jegeset. Enyém a jobb oldali, a másik meg egy testvére. Ha vót' már akkor nem terhellek vele benneteket.
#nincsbennetarcsi
-
-
Qru
MODERÁTOR
És még azt hitttem, hogy nem találok még egyet a faluban...
-
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
TaaT
nagyúr
Ennél sukárabb felni/autó kombó nincs [link]
Give them hell Ukraine!
-
zolikaDB
veterán
Na kérem, drága felnin menő peres gumi: [link]
És mennyivel szebb volt a gyári ezüst színe... -
hurenzon
senior tag
mernétek vele menni 350-nel?
tegnap egy Porsche száguldott el minimum 100-120 km/h-val a Kolosy téren, csak úgy kerülgette az autókat.[ Szerkesztve ]
-
hurenzon
senior tag
EZ már autó
-
Laraxior
titán
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest