Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashback
addikt
Ránéztem az E46, 3-as BMW-kre. Benzinesből találni szépeket is 1,5M környékén. Viszont egy normál gertya cserénél is szét kell bontani egy csomó mindent...
318i-ről mi az véleményetek? Fenntartás? Hibák?
-
MPowerPH
félisten
Dehogy.
Magat ezt az autot szereti. Nem hagyott meg cserben, szep, kenyelmes, eros. Tulajdonkeppen kozos eletunk elso nagyobb 'befektetese'. F10 -est sem akart helyette, arra sem tudtam rabeszelni. En is csak a kora meg a km miatt adnam el. A Nok soha nem racionalisan gondolkoznak, hanem erzelmi alapon.
-
roberto211
őstag
válasz
Warrriorrr #128045 üzenetére
De de azt elbuktam. Aminek most mar Örülök is...
-
Warrriorrr
csendes tag
válasz
roberto211 #128042 üzenetére
Nem ugy volt civicet veszel/foglalóztál?
-
w333
félisten
válasz
roberto211 #128042 üzenetére
Ez majd csak nyáron lesz úgyis esedékes ... addig meg elviszik !
(#128043) BMW001
Sajnos ez a baj az újabb autókkal, már régen nem arról szól az autógyártás hogy örökké tartson, hanem az alkatrészekben már sokkal nagyobb a pénz !
-
MPowerPH
félisten
válasz
footy #128030 üzenetére
No, fobb alkatreszek az Unixbol.
Lexus IS220D 2007
Kettostomegu lendkerek, LUK - 786965 FT
Kuplung keszlet, LUK - 221591 FT
Turbo, BTS - 789930 FT
Kerekcsapagy, SKF - 92756 FT-101543 FTBMW 320D 2007
Kettostomegu lendkerek, LUK - 233625 FT
Kuplung keszlet, LUK - 140165 FT
Turbo, BTS - 446864 FT
Kerekcsapagy, SKF - 20204 FT-17178 FTAbba is hagyom, mert azert az Unix arai is nevetsegesek. 38-41k az utangyartott vizpumpa a Lexus-BMW -be. Kozben meg a BMW-tol rendelt gyari vizpumpa kerult 42k -ba.
Fekek elvileg dragabbak a BMW par ezressel, de nem talaltam meg az autokhoz tartozo megfelelo mereteket.w333: En sem vagyok BMW manias. Missis miatt nem adtam tul rajta, kulonben mar regen egy VW CC-ben vagy Insigniaban ulnek. Csak szeretem, ha a dolgok nincsenek elferditve. BMW -nek is van pont eleg idegesito hibaja, szidom is allandoan a topikjaban. Egy tomitest nem tudnak ugy legyartani, hogy az 2 honapnal tovabb birja. Es a fel autot le kell bontani a cserejehez. Es ez a nemet minoseg? pfujjj....
-
w333
félisten
válasz
Warrriorrr #128037 üzenetére
Akkor elkerülöm őket jó messzire, ilyen áron már inkább egy Accord !
(#128038) roberto211
Köszi és igen a 406 külső + belső + méretben + komfortban is tökéletes lenne ... és mivel volt már ilyen autóm így tudom hogy mire számíthatok (persze ezekből is a jobb állapotú benzinest nagyon nehéz kifogni) de még rágódom rajta egy kicsit hogy kb. 600k -ért mi lenne a legjobb választás
-
MPowerPH
félisten
válasz
footy #128030 üzenetére
Leirtam az alkatreszeket. Pontosabban a totalcar leirta. Nyugodtan keress utana a neten is, ha nem hiszed. A facebookon maga irta az egyik tulaj, hogy neki 'csak' 550k volt a lendkerek, meg 150k a kuplung, de kulfoldrol jott az alkatresz. Kerdezz meg barmely Lexus tulajt.
De keress ra a Unix -nal, ha a TC -nek nem hiszel. Ok kigyujtottek az arat, Te meg csak azzal tudod megcafolni, hogy nem mindegyik ugyan azon marka, es nem egy helyrol valok. Akkor tessek linkelni olyan helyet, ahol a Lexus -hoz tartozo lendkerek fele ennyibe kerul, a kuplung meg harmadaba. Varom.Nem lesz annyi, mint egy Suzukie, de ne hasonlitsuk mar ossze egy Suzukival. Leirtam a sajat listamat. A szamlakon levo teteleket listaztam, itt vannak nalam az alkatreszek, varjak, hogy aprilisban az autoba keruljenek. Ha kivancsi vagy a szamlakra, elkuldom Neked. Ugyan ezek mennyibe kerulnek egy Mazda 6 -ra, Honda Accordra, Mondeora, Passatra, Insigniara?
[rvilike]: Nalam nem, mert nem vagyok az a boyracer fazon. Mikor hazajarok, azon az oda-vissza 5000km-en a magas tempo nem hasznal nekik. 200 folott nagyon kopnak a gumik. Van olyan ismerosom, aki Nemetorszagban szaladgalt egy idoben, es 10k km-enkent kellett gumit cserelni, mert a kozepuk elfogyott a magas tempotol.
-
roberto211
őstag
Nem tudom.......En is nézegettem opeleket annak címén huhh de olcso de jó ,megbízható és a többi és a többi kipróbáltam nézegettem gastrakat mentem is vele de nagyon kevés azbaz Opel amibe jol érzem magam és nem kap el a 80as évekbeli "onlyfullblack" hányinger érzés.
Ugye autóvasarlasba vagyok (voltam) ,gasztranal az a kemeny full betonjellegu műanyag a terdkalacsom masszírozza minden egyes katyunal,ülések épphogy elmennek ,belul hiaba h 2000-2002es volt kb 2fokkal éreztem magam komfrotosabban mint a regi gls suzukimba,vezetési élmény kb hasonlo ,beltere 6-900ezres vetelara ellenere retro ,legokellegu es kb semmi dizájn. Ma b zafira taxi 310e km, 70nel csörög zörög csattog,menetzaj kb par fokkal volt csak jobb mint anno suzukimba,belul recseg ropog a kárpit,csomagtartónal allandoan zörög valami. Tehat nem bánom h nem.opel lett. Olyan autóik vannak h semmi élmény nincs maga az embernek. Es amennyit elkernek egy opelert annyiért mar lehet venni komfortosabb szebb jobb nagyobb kényelmesebb autót.
Lehet mondani azert h persze mert taxi volt. Es ?? 3napja taxizok , az idősebb focus,a 1x eves 406, illetve a 370e km el megtöltött oktávba semmi ilyesmit nem tapasztal az ember.
Ezért mondtam azt h lef*som a híresen nagy megbízhatóságot bleultem egy 2002es ferdehatu Renault Laguna II 1.8 16v be es első látásra szerelem volt. Ha minden okés akkor a napokban veszem át. szép,komfortos,felszerelt,meg 100nal 3asba is halkan tudtál beszélni,ülések mint egy fotel pedig nem vagyok kicsi munez tudja. 2m,100+kg. Es erre esett a választásom. Dragabb lesz ha lesz vele valami de legalabb szeretni fogom es élvezni fogom a vezetését. 406 is nagyon jo autó én inkább azt vennék a helyedbe. Nem egy tulhypeolt regi opelt.
Renault is az also-kozepbe tartozik de egy gastra laguahoz vagy 406hoz vagy kat.tarsaihoz kepest sehol nincs.
Óll: Ha mar nalam lesz a Laguna lovok majd kepeket
-
Warrriorrr
csendes tag
Adott civic 8k ról indult egy jó éve.
Leszedett vonóhorog,ezt régebben irta a srác.
Passz milyen címen de találtam a youtubon gyorsulós és szaratós videókat rendszám alapján.
Egy éve még volt felni is hozzá,de ez lehet csak a téli állapot.
Ez a 1.5 kínálat szinte legalja,inkább ne.
Mikor vettem az enyémet néztem sok 1.5-öst de ennyikért nem kell a csodát várni,ezért lett inkább egynégy hurkagyurka.
Jó 1.5 900e ,a jó vti pedig ahogy irják valamivel a milla felett kezdődik,alatta csak roller. -
w333
félisten
válasz
zoo8800 #128033 üzenetére
Ajánlom ezt a videót 7:43 -tól nézni
És hát a C20Ne motor amire azt mondják hogy örök élet +1 nap, valószínűleg vannak olyanok, én ennek már nem adok igazából, az az 1 nap ...
(#128035) tboy93
Akkor a Honda is felejtős ... pedig ez nem is olyan rossz Link
-
w333
félisten
válasz
aero. #128029 üzenetére
Hát ez az ... pont ettől félek én is, de a 23 éves Vectra sem lesz már fiatalabb !
Nincsenek nagy igényeim, legyen benne egy alap fedélzeti ami mutatja a külső hőmérsékletet és órát, legyen benne 2 villanyablak, legyen benne egy klíma és kész ... nem kell nagyon extrás autó mert minél több az extra, annál több a hibalehetőség
Nem új autót keresek, ahogy bitpork kolléga is mondja, őszinte autó kell ... most vagy veszek egy fiatalabb széthajtottat, vagy szintén valami öregebb autót de megbízhatót, G Astra egyáltalán nem olcsó 98" évjáratúak is kb. 600 ezer környékén mozognak, gondolom mert megbízható és ugye megint csak képbe jön az olcsó fenntarthatóság, közben ilyen áron már ott a fullosabb B Vectra (digitklima + ülésfűtés + xenon) és ugyan ebben az árkategóriában van, 6 Gen Civic a megbízhatóságáról híres is ilyen árkategóriában már ott vannak az 1.5 pörgős és tartós Vti motorok, az E36 meg megint csak öreg bár ha azt nézzük 96" évjárat csak 2 évvel idősebb egy G Astra -tól illetve E34 -ből kiindulva egy sor 6 szívóbenzin a világból kivisz
Arról nem is beszélve hogy egy kis szívó 1.6i próbálom magam meggyőzni de szerintem kevés lenne, és nem hülyeség az hogy a nagyobb köbcenti aránylik az autó élettartamához, ha francia autó akkor Pug 406 mert az ismerem, diesel motorral én megszívtam de mint autó kiváló volt ... de csak benzinesbe !
-
footy
addikt
válasz
MPowerPH #128017 üzenetére
A beszerzes helye azonos
Csak a fekbetetnel azonos, de ott nem stimmel a marka...A gyarto hogy lenne mindig azonos?
Miert ne lehetne azonos? Lasd az en peldamat feljebb.
Amugy megsugom neked hogy van egy par nagy(ertsd vilagszerte uzemekkel rendelkezo) autoipari beszllito es azok latnak el minden markat. Ezert lehetett az hogy pl a Takata botrany Toyota-n at BMW-ig szinte minden gyartot erintett.De eltertunk a lenyegtol. Ez csak par alkatresz, amit kiemeltek.
Nem tertunk el mert pont te irtad:
Ha mar horror alkatresz arak, akkor lojjetek ki az osszes japan autot. Lexushoz az alkatresz neha 3-4x -es aron van, es a Mazda, Toyota alkatreszek is egy vagyonba kerulnek egy nemet autohoz kepest.
Erre voltak a fenti peldaim amiben nincs 5%(de tan meg 3 se, bar en gyenge vagyok matekbol) az alkatreszek ara kozott.
Akkor melyiket olcsobb(joval) fenntartani,
Nem tudom, de a tablazat alapjan nem lehet megitelni, mert az semmit nem mond.(#128016) Integrale
Szerintem a drága japán alkatrészek egy 90-es évekből itt ragadt demagóg duma. Biztos van olyan alkatrész, ami 3-4x többe kerül mint egy EU gyártmányé, de biztos vagyok benne, hogy fordítva is találnánk nem egy ilyen komponenst.
Na itt a pont. Viszont lehet hogy a kovetkezo valaszban meg leszek rola gyozve, hogy a 5-er BMW-t annyi fenntartani mint az 1-es Stiftet. -
w333
félisten
válasz
MPowerPH #128022 üzenetére
Semmi baj nincs ...
Én imádom a BMW -t mint autó és ha lenne rá pénzem akkor biztosan egy Benzines E39 -t vennék az a forma nekem a mai napig nagyon bejön, de egy jobb állapotú E36 -t is simán bevállalnék, az E34 autóm volt az eddigi legmegbízhatóbb autó, több mint 3 évig volt meg és olajcserén kívül soha semmi baja nem volt, középkategóriás autókhoz kár is hasonlítani mert bármitől sokkal tartósabb, most egy A Vectra -m van szinte mindent kicseréltem már rajta ami létezik és mindig előjönnek apró de annál idegesítőbb hibái ... ezt valahogy úgy kell elképzelni hogy megjavítom A -t és elromlik B aztán megcsinálom a B -t és elromlik a C
Szerk.
Szóval most megy az eszmecsere hogy ha veszek valamit akkor mi legyen ? ismerőseimnek akiknek volt A Vectra majd B Vectra és G Astra azt mondják hogy az A Vectra sokkal jobb volt nekik és ne vegyek Opelt (pedig ennek lenne a legolcsóbb a fenntartása) de félek a sok apró de annál idegesítőbb hibáktól, nem kell drága autó nincs is rá pénzem de ha lenne is akkor sem biztos hogy vennék (ide a betondzsungel közé) szóval keresem azt a kiforrott E34 idejében lévő technikát más autókban csak nem nagyon találom (ha japán akkor csak a Honda), de már lassan ott tartok hogy veszek egy E36 -t vagy 6 Gen Civic -t (Sedan) esetleg egy Accord -t és sz*rok az egészre (de ez még a jövő zenéje)
-
-v-
addikt
Ha már így szóba jött, hol lehet nézni alkatrész árakat?
Bárdi meg unix árai nem mérvadóak, és egy rakás szar is mindkét oldal, totalcar áruházban semmit nem találtam meg, ami érdekel.. -
Declare
őstag
válasz
Flashback #128020 üzenetére
En rosszat semmit nem talaltam erröl a motoron a neten
160k km el vettem, most 215k van benne. A valto (amit egyebkent nem csak ebbe a tipusba, es nem csak opelbe epitettek) viccelte meg az elözö tulajt. Csapagya anyaghibas es kb 140 körül szetesett neki palyan. Amugy full user error is, mert hallani lehet a hibat eleg feltünöen...nyilvan lesz@rta. 2000 euroba került neki, mert szetment sok minden a valtoban. Sajnos a hibat orvosoltak, de csak a szarra ment csapagyakat csereltek ki, szoval nekem a maradek csapagyak is elkezdtek surrogni....szedethettem szet es csereltethettem ki a maradek csapagyakat...200k.
Ezen kivül az EGR kipufogogaz hütö szelep rozsdasodott be, ami miatt gyakran kigyulladt a szerviz kulcs lampa menet közben, de tünet nem volt....ez szivatott egy darabig, mire kitalaltuk mi a baja, de aztan azt a berozsdasodott szelepet kiszedtek es a hiba megszünt. Sajna ez is altalanos hiba. Javitasi költsege bagatel.
Plusz egy xenon trafo halt meg + kapott uj izzokat is (azok meg vilagitottak ugyan), de 6 ev utan ez normalisnak mondhato
Motor/turbo/futomü....minden prima. Teljesitmenye is oke a 110 lo hoz merten....fogyasztasa 6 liter vegyesben.
Nem döntenek mashogy most sem
-
MPowerPH
félisten
Szoval, E92 335D, olaj szurok, meg meg par pelda. Csak gyari beszallitos alkatresz. Ha az ember utana jar, vagy rendes a szereloje, akkor megmondja, melyik markat cimkezi at az auto gyartoja, es adja el dupla aron.
Alap szerviz:
Bosch olajszuro: 2990 Ft
Bosch legszuro: 6490 Ft
Bosch pollenszuro(aktiv): 4990 Ft
Bosch uzemanyag szuro: 6990 Ft
Castrol Edge 5W30 9L ~20.000 FtAztan, egyeb alkatreszek:
Beru izzito elektronika: 25990 Ft
Beru izzito gyertya: 3499 Ft/db
4db Koni Sport(sarga) lengescsillapito: 141000 Ft
Es 4 fele, osszesen 8db Lemforder torocs csapagyert/szilentert(OFF)(elore 1 par, hatulra 3 par kell)(/OFF) fizettem 45990 Ft -ot.Fekalkatreszeket nem irok, mert folosleges osszehasonlitani azok arat egy 2L -es gepen levo alkatreszekkel. De egy Insignia VXR -ra, vagy Mazda 6 MPS-re garantalom, hogy sokkal tobbe kerul.
w333: Bocsi az offenziv hsz-ert, csak a heten mar tobb helyrol hallottam ezeket a mondatokat, es besokalltam.
A regi idokben minden autora ugyan ez vonatkozott. Akkor a Mercedes is kiment a vilagbol, es egy Golf fenntartasa is majdnem ingyen volt.
-
bmwsan
senior tag
válasz
MPowerPH #128005 üzenetére
Sot mondok mégjobbat. Elmegy 16-on is 225/55.
De a témához vissza kanyarodva, szerintem is fenttartható egy ilyen autó. Az más dolog, hogy azért egy 5-ös BMW-t nem lehet összerhasonlítani, egy kisebb autó fentartási költségeivel.Anno én is gondolkoztam nagyon egy E39 530D-n, sajnos automata volt, így felejtos lett, illetve a pillangószelepek problémája is érinti ezt a motort (is), ezt tetozte az is hogy 12éves volt.
-
Flashback
addikt
-
w333
félisten
válasz
MPowerPH #128002 üzenetére
Igen volt ... most nincs
Fenntarthatóság miatt írom hogy nem véletlenül ilyen olcsók ezek az E60 -s !
Régebbi BMW technika sokkal megbízhatóbb és kiforrottabb volt, nekem egy E34 volt, haveromnak most egy E36 van és semmi gond nincs velük, de van 2 ismerősöm is akik E46 -al nagyon megszívták és fél éven belül több mint 500 ezer Ft költöttek rá (pedig egyáltalán nem a kínálat aljáról vették)
-
MPowerPH
félisten
válasz
footy #128015 üzenetére
A beszerzes helye azonos. A gyarto hogy lenne mindig azonos? Egy nemet es egy japan autorol beszelunk, amihez mas alkatreszek kellenek. De megsugom, a BMW-hez a Brembo tarcsa+betet olcsobb, mint az ATE.
De pont a kuplungszett meg a lendkerek pl. ugyan az a gyarto. Egy hurka Honda Jazz -be alig kerul kevesebbe a kuplungszett, mint egy 320D-be? Az kemeny. Az a 6k 3 napi fustolni valo egy dohanyosnak.Az OEM alkatreszek egyebkent is egy arban mozognak, nincs nagy differencia a top gyari beszallitok kozott.
De eltertunk a lenyegtol. Ez csak par alkatresz, amit kiemeltek. Akkor melyiket olcsobb(joval) fenntartani, Lexus -t vagy a BMW-t? Pont ez utan a cikk utan volt is egy adok-kapok a facebookon a ket marka hasznaloi kozott. A vege az lett, hogy aki Lexust hasznal, azt nem erdekli az alkatresz ar, megtanult vele egyutt elni. Tehat ha az E60 525i fenntartasa evi 1 milla lenne, akkor egy Lexus GS -e 2-3 milla?
tresh: Nalad a pont.
-
Integrale
veterán
válasz
tresh #128012 üzenetére
Azon felül is írt valami konkrétabbat a Honda iCDT-re, befecskendező rendszerrel kapcsolatos, ha jól emlékszem.footy: Szerintem a drága japán alkatrészek egy 90-es évekből itt ragadt demagóg duma. Biztos van olyan alkatrész, ami 3-4x többe kerül mint egy EU gyártmányé, de biztos vagyok benne, hogy fordítva is találnánk nem egy ilyen komponenst.
-
footy
addikt
-
MPowerPH
félisten
válasz
footy #128010 üzenetére
Parancsolj. Egyenesen a Totalcar -tol, hivatalos arak. Es meg csak azt sem lehet mondani, hogy BMW fanok, mert az oldalukon az eddig megjelent BMW vs. Lexus osszehasonlito cikkekbol mindig a Lexus volt kihozva nyertesnek.
A cikkbol a tablazat:
Egyebkent orsszul mondtam, mert van ott 7x -es szorzo is.
Erdekes az is, hogy az 1.6 benzines Mazda 3-asba ugyan annyiba kerulnek a szurok, mint az enyembe. Az olaj sem olcsobb, csak nekem 2x annyi kell belole. Ennyivel dragabb Nalam a kotelezo szerviz. Huhhh... En viszont onnan tudom, mert most rendeltem baratom 2007-es 3-as Mazdajahoz.bitpork: Bepoccenek, mikor olyanok irjak le, hogy egy BMW fenntartasa millio/ev, akik meg talan nem is ultek benne, nemhogy valaha is utan neztek volna az alkatresz araknak.
tboy93: Igen, amikor mar az alkatresz arakkal nem lehet dobalozni, akkor jon az, hogy azert dragabb, mert 2x tovabb birja. Erre is fogadhatnank.
-
-
footy
addikt
válasz
MPowerPH #128002 üzenetére
Melyik Lexus alkatresz az ami 3-4x annyiba kerul mint a BMW azonos alkatresze?
Nekem volt Mazdam es nem tapasztaltam hogy egy vagyonba kerulnenek az alkatreszek, igaz kopon kivul csak feknyereg volt cserelve.
Az asszonynak meg most Hondaja van es kb ugyanannyiba kerulnek hozza a cuccok mint VW-hez... -
Declare
őstag
válasz
bmwsan #128003 üzenetére
"Ezek mellett szerintem egy szép e60 (E61), egy háromliteres soros hathengeressel minden igény kielégíto autó,"
egyetertek.
Kettö dolgot kell tisztazni, van e kp megvenni egy normalis peldanyt (E61 amit erdemesebb allitolag, a facelift eleg jot tett neki, nem csak optikailag), azaz nem a talalati lista legalso, legolcsobb darabjat. Masreszt megnezni a kötelezö dijakat (biztositas, fogyasztas, gumik stb). Utannaolvasni milyen km-nel mik varhatoak, azok mennyibe fajnak, aztan hajra....nyilvan ugy, hogy minden utan maradjon a zsebben azert kp a kocsira.Ha az ember ezeket szivesen kifizeti akkor szerintem a mai napig egy szep e61 jol nez ki es nagyon tuti
-
MPowerPH
félisten
válasz
bmwsan #128003 üzenetére
Sot, mas auton is kell gumit cserelni, persze azokra olcsobb valamivel. Attol fugg, milyen felnivel hasznalod. 5er is elmegy 17"-al, arra a gumi sem olyan draga, mintha 18-19"-al hasznalnad. Felhasznalas fuggo, meddig birja egy garnitura. Nekem pl. 1.5 evet birtak a nyarik, ami kb. 25k km-et jelent. Elsok meg 6mm-en voltak, hatsok 3-on. Tehat igazabol eleg lett volna azokat cserelni. A nagyobb tempo autopalyan megeszi a gumikat hatul.
Draga az automata valto javitas? Egy DSG valtoe mennyi? Szerintem minimum a duplaja, mint egy BMW altal hasznalt ZF-e.Lehetne ezt ragozni. Mindjart megcsinalom a riportot, es leirom, hogy milyen sokba is kerulnek azok a szurok az olajjal az autoba.
-
Flashback
addikt
Egy pár hete nézem a dízel piacot. Hát ember legyen a talpán aki megbízható autótípust tud mondani olyan 1,7M-ig. Eddig egy kevésbé problémásat találtam:
- 2.2 Honda CTDI
Ha valaki tud még valami tutit, kérem írja már ide. Ez úgy tudom japán. Szerintetek?
-
bmwsan
senior tag
válasz
raczger #127995 üzenetére
Persze, de azért sok pici sokra mehet. A bárdi meg az unix vicc, de azért sok utángyartottnak a minosége is az. Szóval inkább az árkategória tetején szoktak lenni a minosegibb alkatreszek.
Ezek mellett szerintem egy szép e60 (E61), egy háromliteres soros hathengeressel minden igény kielégíto autó, ha meg van rá a keret, és tényleg tetszik akkor éredemes bele vágni.
(#127996) Declare: ezért is írtam, az 1,4 millió az egy egész alacsony szervízköltség a 6-7 évre, erre még rájött a 6 év alatt elfogyasztott 3 garnitúra abroncs + az olaj/szurok/kis vackok cseréje. így körülbelül 6-7 évre 2-2,5 millió forint volt az autó müszakilag rendben tartása, Ez szerintem egy nagyon jó ár.
Éves szinten 400-450ezer Forint, sztem nem rossz egy ilyen kaliberu autóért. (Bár erre még jön a biztosítás, tankolni, stb. de azt a többi kocsinál is kell.)
Szóval +1 E60/E61-re
-
MPowerPH
félisten
Ezt a b@romsagot almodtad, vagy valaki meselte? Ne menjunk mar le dedoba. Volt BMW-d? Most van BMW-d?
Hogy lenne mar dragabb egy hasonlo koru Octavia? Talan az 5-6 evvel fiatalabbak.
Elmondom, szuleim 5 eves Octaviaja tobbe van az elso evben, mint amibe nekem a 6 eves BMW volt. Es akkor arrol nem is beszelek, hogy baratom Honda Accordjaba a jatek fektarcsa a hozza valo jatek betetekkel 1.5x tobbe kerult, mint nekem a 343mm-es tarcsa, keramia betetekkel. Ha mar horror alkatresz arak, akkor lojjetek ki az osszes japan autot. Lexushoz az alkatresz neha 3-4x -es aron van, es a Mazda, Toyota alkatreszek is egy vagyonba kerulnek egy nemet autohoz kepest.
Mielott valotlan dolgot allitasz, nezz mar fel egy autoalkatresz oldalra.Mindjart lesz idom, es leirom egy nagyobb dieselhez mennyi a kotelezo szerviz csomag. Nem 200k, mint ahogy itt paran irjak... A 25i eseten ez meg alacsonyabb. Lengescsillapitot, fekeket egyszer kell cserelni. A meghibasodasra meg semmivel nincsen nagyobb esely, mint mas markaknal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest