Hirdetés

2024. május 15., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48781) DeFranco válasza Dany007 (#48780) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Majd mindjárt jön neduddki aztán elmagyarázza az aszinkront, vagy mit, én sem fogtam fel még teljesen, utánaolvasni meg lusta vagyok, a lényeg, hogy annyit már leszűrtem, hogy ha bármiből ki rükvercbe be egy kuplungoláson belül nem jön össze 100%-ban, hanem esetleg duplán kell kuplungolni egyes esetekben, az nem probléma.

Ez meg nem recseg, nem kecseg, csak nem járja végig az utat a rúd minden esetben elsőre. Hiba, tény, de nem egyedi eset. Ilyet viszont, hogy rángatózik a sebváltó, nem hallottam még, főleg nem éreztem.

A corsa és a vectra után őszintén meg voltam lepődve, hogy lehet hármasból, sőt négyesből kettesbe váltani úgy, hogy nem érzem úgy, hogy most törtem el a váltórudat ;] Főleg a corsa után, az valami bitangpusztulat.

Meg az is lehet, hogy szar autót vettem, yugo-t kellett volna választani. :P

(Azért abba a hibába ne ess bele, ha komolyra fordul a vételi szándék, hogy minden autóról azt feltételezed, hogy gondos kezek alatt volt. A Ti autótok halmozottan kivételes helyzetben van, mert szakember alatt futott, bizonyára megkapta a maximális és szakszerű törődést, amire a használtpiacon az esélyed a nullához konvergál, beszélj pár olyan emberrel a topicból, aki mostanában vett autót a nyílt piacról, hogy mik a tapasztalatai, 99% egy lefingott fosch, a jelenlegi helyzetben egy jó és megbízható autót ritkán adnak el, mert nincs hova felfelé lépni. Újra nincs pénz, ezért az 5 éveset nem adják el, a 10 évesből meg nem talál magának 5 éveset. Lehet találni, persze, de ritka ami jó és eladó.)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.