Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz mr.tamasbiro #164299 üzenetére
iTunes-ban csak akkor figyel ott ha csinálsz oda is biztonsági mentést.
Ha meg még nem volt rákötve a lányodé az adott laptopra, akkor engedélyezni kell, rádugod, és a telefon rákérdez, hogy megbízható készülék e.
-
hitchins
őstag
Ha az apple id jelszavat elfelejtettuk es a regisztralt email cim mar megszunt akkor valahogy vissza lehet szerezni a jelszot vagy hogy lehetne torolni a telefonrol a rajta levo id-t?
Apple service esetleg tud ilyet? -
bilon73
aktív tag
válasz 30z.Samu #164300 üzenetére
én pl a 3d touchot nem használtam, de az tény, hogy a 6s képernyője szebb, illetve ami fontosabb, hogy az SE nekem a kijelző szélén nem valami érzékeny. Értsd, pl a bal felső sarokban tudok visszalépni az eredeti alkalmazásba..na ez nekem 3-ra jön össze...6s-en ilyen nem volt.
(asszony 5s-e is ilyen, és mivel ugyanaz a kijelző 5s és se esetén, így nem gondolom, hogy nálam a hiba )
-
rsanyi20
tag
válasz bilon73 #164313 üzenetére
az 5s és az SE kijelzője elvileg nem ugyan az
az SE kijelzője elvileg valamivel "inteligensebb", (hogy pontosan miben ne kérdezd ), pl egy SE kiejlző mehet egy 5s készülékbe, de egy 5s kijelző nem mehet egy SE-be mert nem fog tökéletesen működniSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
mr.tamasbiro
őstag
Lányom se-n is a felső érintős része nem annyira patent.
6s az tényleg jó. -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Remélem valaki tud segíteni.
Iphone 4s, feltehetően a legfrisebb elérhető fw-vel. Létezik hogy a telefon egyik pillanatról a másikra lezárja magát, és kéri az apple id email jelszavát?
Elvileg nem csináltak vele semmit, tényleg magától. Persze nyilván nővérem már használja mióta megjelent, semmit nem tud a jelkódról.
Valami megoldás? Csak az email visszaállítás van?yo
-
törölt tag
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és a segítséget. Azt hiszem,hogy eléggé egyértelmű,hogy melyik készüléket fogom megvásárolni.
-
russel87
csendes tag
Sziasztok!
Nem olyan régen vásároltam egy Iphone készüléket magamnak. Androidról váltottam IOS-re.
Van egy két dolog amit nem találtam meg a készülék beállításában.A képek és a videók fájlnevének módosításra van lehetőség? Most jelenleg IMG_...fájlnévvel menti ezeket. Én azt szeretném, hogy a készítés dátuma szerepeljen a fájlnévben.
A következő, hogy bejövő és kimenő hívás esetén a kontaktok képei kis méretűek. Hogyan lehet azt beállítani, hogy teljes kijelzőn lehessen látni. Ezt keresgélve megtaláltam ,hogy mivel a kontaktok gmailra vannak szinkronizálva, nem pedig iCloud-ra ezért kicsik a képek. A továbbiakban is a gmaira-ra akarom szinkronizálni a névjegyzéket, ezért nem fogok váltani.
Válaszokat előre is köszönöm!
Készülék: Iphone 7
[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz B-L-A-C-K #164289 üzenetére
de ahol nem fér el a 6S, ott az SE sem ilyen alapon
ezt azért így nem mondanám egy SE simán elfér a zsebembe és nem jelent gondot a 6s már nem, majd 3,5cm a hossz különbség
de mindenki rakja zsebre fogja kézbe az a biztos
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
vasi89
addikt
Gariztatott már valaki telefonhoz kapott kiegészítőt? Kemény 3 hónap használat után már így néz ki a lightning jack kábelem. A legjobb az egészben h rénézésre olyan mintha becsípte volna egy zip-zár de mostanság nem volt rajtam susogós mackó szóval a lényeg, hogy semmiféle külső behatás nem érte de jól gondolom, hogy ezzel elhajtanak? Egyáltalán erre vonatkozik a garancia?
-
oba
addikt
Mindenki skinny jeansben járkál vagy mi? Nálam a 7 plus is gond nélkül elfér a zsebemben. SE vs. 6s témában egyértelmű hogy az utóbbi a jó választás. Még azon is át lehet érni a kijelző átlót a hüvelykujjal és nem csorbul Steve apánk elmélete sem, miszerint a telefont csak egy kézzel lehet használni és kötelezően el kell érned a hüvelykujjaddal minden egyes pixelt. Szerencsére haladtak a korral, az akkori tökéletes 3.5es méretet felváltotta a tökéletes 4, amitől nagyobb tényleg nem kell mert anatómiailag akkorra az ember keze, majd megnőtt a kezünk és a 4.7es méret lett az igazi tökéletes méret.
Ja és még valami... a "bezsebelhetőségnél" sokkal fontosabb szempont a vastagság mint a tényleges nagyság, mivel az a zsebeknél a szűk keresztmetszet ( ) Ilyen téren is jobb a 6s, mivel véknyabb mint az SE.
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
madgie
titán
Nem mindenki oldalzsebes gördeszkás gatyában, amiben keresztben elfér az 5.5"
Egyébként belefér az átlagos zsebbe a nagy telefon. Akkor van baj, ha bármit is szeretnél csinálni a gyalogláson kívül. Ülj le a munkahelyen, hajolj le levenni a cipőt, lépj át otthon mondjuk egy alacsonyabb vadászkerítésen... és mindig a francba fogod kívánni a tepsit. Persze az elrakom zsebre, munkahelyen kirakom az asztalra, hazafelé meg úgyis a kezemben nyomkodom rétegnek ez nem lesz idegesítő, azt elhiszem.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
-
oba
addikt
válasz CharlieDrop #164340 üzenetére
Autóban ülve is a zsebemben van a 7 plus
-
madgie
titán
Szerintem baromi kényelmetlen bárhová is menni 5.5" telefonnal a zsebben. Volt már két akkora tepsim, sose tudtam megszeretni őket. Most i7-em van, de a munkahelyen lévő 5S szerintem sokkal zsebbarátabb kényelmesebb és szerintem szebb is, mint ezek a kavics-szerű dizájnú 4.7"-5.5" iPhone-ok.
Ha meg nagyobb képernyő kell, meg munka, akkor otthon is az iPad-et veszem elő. Videót vágni, fotót retusálni jóval kényelmesebb akkora képernyőn.
-
oba
addikt
válasz madgie #164342 üzenetére
Ezért is jó, hogy van alternatíva, és több modellt gyárt az Apple. Mondjuk a Plus model screen/body ratioja még mindig elég szar. Érdekes lesz látni, hogy egy ugyanekkora 5,5 -es kijelző el fog férni egy mostani sima iPhone házában. Na az lesz az igazán jó telefon... remélem
-
bzs73
őstag
Szerintem a 6s még pont jó. Határeset, de pont belefér még, és elég is a méret. Én 5s-ről váltottam 6s-re, persze sokat filóztam hogy se legyen-e inkább, de jól döntöttem.
If a second or you are the first to lose.
-
vasi89
addikt
válasz -secret- #164332 üzenetére
hát de most mit csináljak? nem is használom minden nap, de akkor zsebben van a telefon, ugyan így mennek tönkre a töltőkábelek is. Ezzel nem tudok mit kezdeni h az apple 7e ft-os vacak átalakítója ennyit ér. Ha magam teszem tönkre akkor csöndben maradok, de ezt biztos h nem érte külső behatás.
-
Tibee86
nagyúr
válasz CharlieDrop #164344 üzenetére
Szintén zenész...
Az 5S után baromi kényelmetlen zsebben a 7. Nem azt mondom, hogy nem elviselhető de semmiképp nem kényelmes. A + verziós "kényelmesen elfér" kommentekre inkább nem mondok semmit. -
B-L-A-C-K
titán
Tegnap eladtam a telefont (mindent törölve értelemszerűen), most nézem iCloud.com-ra ha belépnék, kéri hogy "Az ellenőrző kódot tartalmazó üzenetet elküldtük a készülékeire. A folytatáshoz adja meg a kódot."
Na most ha valaki mint én eladja a telefonját, és jelenleg nincs iPhone-ja, hogy lépjen be ide? Vagy ha ellopják ugyan így, hogy adjam meg a kódot hogy töröljek róla mindent...?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest