Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- cappa72: Új családtag: Alfa Romeo Giulietta 1.4TB
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
takcslajos1 #334378 üzenetére
Én azt mondanám, hogy nem kell megindokolni, akkor ne indokold meg.
-
válasz
CharlieDrop #334350 üzenetére
Emlékeim szerint már nagyon régen png a képernyőmentés.
-
Az órás offot tényleg hagyjátok már légyszi, és kezd a vita átmenni személyeskedésbe. Ha folytatjátok, most már moderálva lesz.
-
Van watch topik, srácok, az órával kapcsolatos dolgokat inkább ott beszéljétek már meg, ez már sok.
-
válasz
Stauffenberg #334255 üzenetére
De, igazad van, így is működik, sőt ez még jobb megoldás mint amit én írtam.
-
válasz
zeus_2k14 #334092 üzenetére
Erre nem biztos hogy jó lesz az airtag, sőt valószínűbb hogy nem. Esetleg ha az elég, hogy nincs a közelben, de a pozícióját csak akkor fogod látni ha van egy Apple eszköz a közelben ami küldene jelet a lokátor hálózatába. Ha látni akarod a pozícióját rendesen akkor egy speciálisan erre készült eszköz kellene saját sim kártyával.
-
Koboldtámadás volt.
(Annyit nem ért, hogy írjak miatta, de ha már így felmerült, akkor tudjátok.)
M1995: ez a része így oké a hsz-nek. -
-
válasz
westcoastog #333780 üzenetére
Próbaképp csinálj számítógépre egy biztonsági mentést, hogy ott is megakad-e valahol.
-
válasz
TheBikerider #333257 üzenetére
Hoppá hoppá. Akkor a következő cuccom lehet, hogy nem ez lesz, egy kicsit felment az ára. 😳
-
válasz
TheBikerider #333228 üzenetére
“Asszem i13-nál változtattak”
Igen, én is annál voltam kénytelen venni új tartót a kocsiba. De nem cserélném másra ezt a tokot és tartót, nálam annyira beváltak. -
Ahogy nézem, viszont akkuban elég jó lesz ez a 16e.
-
válasz
Szabi® #332293 üzenetére
Engem is bosszant. Pont ma voltam olyan helyen/helyzetben, hogy éppen nem jött jól, hogy nyilvánosan be kellett írnom a jelkódomat. Előtte mondjuk 10-15 perccel oldottam fel otthon a telefont faceid-vel, nem tudom milyen számláló járhatott le.
szerk.: hozzáteszem, amikor itthon vagyok, a leghülyébb kombinációkkal is simán felold faceid-vel, kedvencem a felhabosított borotvahab az arcomon, amitől legalább másfél centit nő az arcom szenzorral letapogatható kiterjedése kb minden irányban és teljesen random felületű lesz, de ha elmegyek itthonról akkor (feltehetően) egy nem a szemembe lógó sapka megzavarta, vagy nem tudom mi.
-
-
válasz
karldergroße #331461 üzenetére
Én arra használtam a múltkor, hogy véletlenül rájöttem, hogy egy app lehet két különböző mappában is az íróasztalon. És onnan az appkönyvtárból húztam ki az appot a második mappába. De másra pl. nem.
-
válasz
California1 #331434 üzenetére
Nem kell itunes a függetlenítéshez. Évekkel ezelőtt se kellett már. Valamikor változott ez, de elég régen.
-
válasz
gyuri81 #331003 üzenetére
7. Igyekeztem a képem felmásolni a iPhone-re Windows-ról. Hááát valami katasztrófális volt
Külön mappában volt minden, dátum szerint, de az Apple devices app egybe hányta az egészet, nem is tudok keresni a képekben, mert össze-vissza van dátum szerint.
Ha feldolgozta a képeket, lesz keresési lehetőség, személyek szerint is, helyszínek, tárgyak, háziállatok szerint, és lehet intelligens albumot is csinálni.
Lelhet a Fotókban albumot és mappát is csinálni.
Hagyd hogy a képek felmásolása után indexelje őket (pl. míg éjszaka töltőn van, lezárt képernyőnél), és nézz meg később egy keresést. Az arcfelismerője valamelyik frissítés óta a kutyákat, macskákat egyedileg név szerint is meg tudja különböztetni, pl. kilistázza azokat a képeket, amiken Buksi van. Egész jól működik. -
válasz
BUZZLGHTYR #330895 üzenetére
Újra be kell írni a cvc kódokat a kártyáknál, és ha van netes vagy telefonos aktiválási követelmény, azt is meg kell csinálni. Tehát magát a kártyát átviszi, de újra aktiválni kell őket.
-
válasz
szabonagyur #330813 üzenetére
Erre is egész jó a live fotó, ki lehet választani azt a pillanatot, amikor mindenkinek nyitva a szeme, nem ásít stb.
-
válasz
BUZZLGHTYR #330740 üzenetére
Törölni tudod a teljes készüléket, de akkor úgy tudom a Lokátorból is törlődik, tehát akkor már nem nagyon lesz megtalálva.
-
válasz
BUZZLGHTYR #330738 üzenetére
A legjobb az ilyenkor, ha az icloud.com-on belépsz és aktiválod az elveszett módot. Meg is tudsz jelentetni egy üzenetet a képernyőn. [link]
-
válasz
miezez #330619 üzenetére
Köszi, de holnap fogom tudni kipróbálni windowsos géppel, ahogy a másik topikban írtad, valószínű az icloud private relay kavart be, azzal az kiküszöbölhető (meg ma nem tudtam annyi időt rászánni, hogy higgadtan megcsináljam, mert nyilván a private relay kikapcsolható, de holnap jobban ráérek kísérletezni). Beszámolok róla, hogy mire jutottam majd.
-
-
-
Érdekes hibára futok az ügyfélkapu+ beállításával.
Már be van állítva a +, a NISZ Zrt autentikátort használom. Gondoltam hozzáadom az iphone jelszavak apphoz, de azon a képernyőn amikor a Beállítás másik eszközre lehetőséget választom, és beolvasom a QR kódot, majd megjelenik a Jelszavak appban a kétfaktoros kulcs, a tovább gombra nyomva mindig azt a hibaüzenetet kapom, hogy sikertelen, mert hibás captcha kód. Ezt pirossal a 6 számjegyű kétfaktoros kód alá írja. Más járt már így? Mi lehet a gond?
-
válasz
juve600 #330494 üzenetére
A wifit érdemes lenne bekapcsolva hagyni (bár szerintem a mobilnetet is, de nem akarok beleszólni), ahogy Zsolt is írja, ha térerőgond lenne, akkor a wifi hívás funkció pl. pont javíthat ezen a fogyasztáson. Abban igazad van hogy ez a merülés készenléti módban éjszaka túl sok.
-
és szabonagyur:
Megnéztem a jegyzeteimet (novemberben voltam egy DÁP oktatáson), igazatok van, jelenleg működik együtt a kettő. 2026.01.01-től a DÁP használata esetén - ha maradnak a jelenlegi szabályok - nem lesz használható az ügyfélkapu+. Azaz még egy évig megy párhuzamosan mindkettő.
-
-
válasz
fgergo3 #330078 üzenetére
Nekem jók velük a tapasztalataim, de lehet, hogy ez azon az üzleten múlik, ahova járok. Volt velük kapcsolatban reklamációm (akciós volt valami, megvettem, miután kifizettem kártyával - tudom, tudom, nem odafigyelés - akkor láttam, hogy a teli árat fizettették ki, szóltam, leminuszolták, megoldották, de volt garanciális cserém is, korrektek voltak), normálisan intézték.
Ez a helyzet amit írsz viszont nagyon nem oké, szerintem fordulj a fogyasztóvédelemhez. -
válasz
mAtThEw0319 #329911 üzenetére
Oké, akkor valamennyire halad a dolog. Remélem megoldódik, ha valami fejlemény van, írd már be, kíváncsi lennék rá.
-
válasz
Stauffenberg #329897 üzenetére
Nekem a faceid-s ipad-em és a faceid-s telefonom mellett most lett egy touch id-s ipad minim. Régen nagy faceid-ellenes voltam és touch id párti, meg kell hogy mondjam hogy a touch id sokkal körülményesebb a face id-hez képest. Nekem legalábbis.
-
válasz
mAtThEw0319 #329832 üzenetére
E-mailben nem hiszem hogy tudnának segíteni. Valahogyan biztos, hogy be tudnak azonosítani:
- másodlagos e-mail cím
- iCloud fiókban megadott telefonszám
- iCloud / app store vásárlásokhoz használt hitelkártya száma
- telefon számlája amin rajta van az imei szám.Szerintem próbáld megint a supportot telefonon, illetve egy Apple hivatalos szervizt akár személyesen is.
-
válasz
mAtThEw0319 #329823 üzenetére
De most jól látom, hogy a korábbi hsz-ben mellékelt weboldal kérte be a jelszavad, és erre letiltották a fiókod? Ha igen, az kemény.
Szerintem próbálj velük telefonon, nekem mikor gondom volt mindig tudtak segíteni. -
Most jött értesítés, hogy az Apple Music egyéni előfizetés havidíja január 4-től 2790 Ft-ról 3290 Ft-ra módosul. :/
-
Miután az alapügy szerencsésen rendeződött, és a tanulságok is le lettek vonva, a témával kapcsolatos off-okat vagy az iphone offtopikban, vagy a téma topikjában folytassuk szerintem.
-
válasz
szabonagyur #328798 üzenetére
De ne felejtsd el hogy az eredeti posztolónál utalás volt, nem kártyás vásárlás, azért az utalás még meredekebb, hogy hogy csinálták meg. Mert kártyaadatokat el lehet lopni, de itt komplett banki belépés kellett legyen.
bnorci: nagyon sajnálom, együttérzek veletek, írd a fejleményeket, kíváncsi vagyok rá, amiben tudunk ötleteléssel a topikban segítünk!
szerk.: most olvastam a fejleményeket, sajnálom. Tudom most bárki részéről (akár a magatok részéről is) mehet a hibáztatás de ne tegyétek. Akik ezeket csinálják, profi bűnözők, 1000x nem jött össze nekik, az 1000 tapasztalat alatt finomodott módszer, és 1001.-re összejött, nektek ez az első tapasztalat, ők előnyben voltak. Remélem meglesz aki csinálta, és vagy visszajön a pénz, vagy legalább megbüntetik őket.
-
Szia!
1. Lehet, hogy nem értem teljesen a kérdést, de igen, meg tudod csinálni, hogy nincs szinkronizálva, és később bekapcsolod. Illetve böngészőn keresztül is tudsz feltölteni.
2. Ha bekapcsolod az icloud fotókönyvtárat, azaz a szinkronizálást, akkor minden fotót feltölt ami a telefonon van.
3. Nem (lásd 2. pont). Ez egy szinkronizációs jellegű felhő, tehát minden fotód és annak minden változtatása fent lesz. Legfeljebb tudsz csinálni rejtett albumot, ahova elrejted azokat, amik nem kellenek (pl. bevásárlási blokk lefotózása, villanyóraállás stb. - én ezeket szoktam). -
válasz
Janika(1982) #328614 üzenetére
Ezek a hsz-ek annyira feleslegesek. A flame-keltés nem kell a topikban.
-
válasz
Stauffenberg #328014 üzenetére
"cserébe 100-120 MB-os fájlokat gyártasz"
Az szép, akkor "fejlődött". Nekem még a 13PM van, ott olyan 50-60 mega körül megállnak.
-
válasz
Stauffenberg #327159 üzenetére
Ha az iCloud Fotókönyvtár be van kapcsolva, akkor nem is menti a telefon icloud backupba a fotókat, így ahogy nálad is történt.
-
válasz
Stauffenberg #326677 üzenetére
Családon belül iPhone-ok között mi is whatsappot használunk, megszokás abból az időből amikor még a családban volt android. iMessage csak ha pl a watch-ról akarok írni diktálással mert nincs kéznél a telefon (whatsapp esetén csak választ tudok küldeni az óráról, indítani beszélgetést nem).
-
Úgy vettem észre hogy megszűnt az iCloud privát átjátszóval kapcsolatos anomália. Mostanában (bo egy hete) mintha nem lenne vele gond. Ti tapasztaljátok még a hibát?
-
válasz
sgeza #326322 üzenetére
Én is lecseréltem a gyárira a waze-t, nagyon rosszul tervezett, olyan helyekre próbált bevinni ahova nem lehetett, vagy amerre nem lehetett fordulni, régen ilyen nem volt vele, sokkal naprakészebb volt. Lehet, hogy elhagyták a felhasználók? Az algoritmusa amivel tervezett úgy érzem régen jobb volt. Zsákutcákba is betervez. Nálam a Térképek kiváltotta, egyedül a POI adatbázisa nem olyan jó, ha arra van szükség akkor meg a google maps-et használom.
-
A hergelést, egymás piszkálását hagyjátok légyszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mobilinternet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest