Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz CharlieDrop #320001 üzenetére
Vagy 3200001. Jah, bocs az a kommentek "verzió" száma
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
félisten
-
Nescafé
őstag
válasz szabonagyur #320004 üzenetére
Csak gépre dugva tudod felrakni az új buildet.
Én feldobtam rá iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
-
atees
őstag
-
Jaded
őstag
Tudom hogy béta, de múltkor téma volt az AOD és az értesítések: 18 alatt jelzi az AOD, hogy “x értesítés” a képernyő alján.
Renault Megane IV Limited
-
gretzky77
veterán
válasz Rage47 #320013 üzenetére
Alapvetően fejhallgató párti vagyok, de kezdek átszokni a fülesre, mióta a vezetékes is füles lett egy fiio személyében. Az is abszolút hagyományos kialakítású, ezek a szilikonos fülesek nem jönnek annyira be, a fülem sem bírja igazán! Sajna a környezetemben nem nagyon van pro füles, hogy kipróbáljam, látatlanban meg nem szívesen vennék. Füles esetén pedig a 14 napos elállás általában nem lehetséges!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Topikgazda
válasz gretzky77 #320016 üzenetére
Ki kell próbálni. Annó én is nagy agybadugós hívő voltam, de ugye azok azért egy idő után kényelmetlenek. Itt is szilikon tartja a füledben, de sokkal lazábban, mégis biztosan, van, hogy ha be van kapcsolva az áteresztő mód és nem szól semmi, észre sem veszem, hogy a fülemben van.
-
manokaki
addikt
Szeretnék érdeklődni , hogy melyik internet bőngészőt ajánljátok ? Melyik a legjobb , ami keveset fogyaszt , illetve esetleg teljes kijelző mod is van rajta ! A gyári Safari -t vagy esetleg van jobb ???
Attila
-
captainnemo
aktív tag
válasz gretzky77 #320016 üzenetére
Nekem van a fiókomban Jbl, Panasonic, sennheiser, és mind erősen beszorult a fülembe, míg a AirPod nem, először azt hittem ki fog esni de rázhatom a fejem nem esik ki és jól zár. Én órákat hallgatok Podcastokat és az összes füles egy idő múlva nyomta a fülem, az AirPod nem.
-
gretzky77
veterán
válasz captainnemo #320023 üzenetére
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Kepernyo ido miert nem mukodik?
ha belepek, folyanatosan 0 percet ir
mi zavarhatja az adatok kiirasat?
13 pro is pokt ugyanezt csinalta[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
válasz BUZZLGHTYR #320026 üzenetére
Mindig szaraxik. Lépj ki, majd megint be, egy idő után észhez tér.
-
november@
csendes újonc
válasz gretzky77 #319987 üzenetére
AirPods 3:
Nekem gyenge a hangereje,de ez egyedi állapot
20+ év színpad elcseszte a fülem.
De: Ha kicsi a füled,hamar kitud csúszni.A fiúk beszéltek a másféle technológiáról AirPods
Pro szériában,az úgy van-Nem nyom annyira+ ha megkapjuk
2034 ben az Apple Intelligencet+felhagy az EU az irigykedés ssel az IOS 18 normális lesz,csomó szolgáltatást kapsz vele.Érdemes végignézni a WWDC fejlesztőit.
Ja és van már hír új prókról érdemes megvárni szerintem. -
Sungoo
addikt
válasz BUZZLGHTYR #320028 üzenetére
Bután írtam, bocs. A beállításokon belül ke-be.
-
november@
csendes újonc
válasz gretzky77 #320032 üzenetére
Szívesen.
Igen,általában.
Az Apple Intelligence egészségügyi infókat,fejgesztus
cuccokat is hoz(18) beszbehu.csak engednék már!Az egész kövi lineup a saját AI -ra van kihegyezve, azzal nyer értelmet.
dehát…
könyökölünk Ázsiára ,USA -ra,az Arab világra.stb..
Kompletten lemaradtunk az ipari forradalomról,
és már bele sem tudunk szagolni.Ez van.
-
-
Rage47
veterán
-
Micsurin
nagyúr
válasz november@ #320034 üzenetére
Jójó rossz csúnya szemét EU értjük, még mindig lógunk rajta mi is volt az a hatalmas sok és durva probléma világszerte a 15-ös szériával.
Rage47 Ott én azért rúgnék egy reverse ballt, ha az piac torzító, hogy a saját eszközödön és saját OS-eden csak a saját AppStore-od akarod meghagyni akkor ha átvered a 3rd party storet onnantól eléggé visszás Store lockolni adott alkalmazásokat. Mi is van a szabad piaccal?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
veterán
válasz Rage47 #320040 üzenetére
Biztos hogy vissza lehet küldeni?
Csak mert a fülest higiénia terméknek minősítették, szinte sehol sem veszik vissza, csak ha bontatlan a csomagolása, tehát nem is használtad.
Tudom, mert jártam már így....
"Kipróbálni nem tudod, vedd meg ha kíváncsi vagy a hangjára, de ha végül mégsem tetszik akkor így jártál mert higiéniai terméket nem veszünk vissza."
Szóval ezzel csak óvatosan, elötte érdemes az adott boltnál/webshopnál érdeklődni hogy ők hogyan állnak ehhez.[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok!
A tárcsázóban a + karaktert a 0 gomb hosszan tartásával lehet beírni (ország előhívó előtt használom, pl. +36 30 ...), viszont rém lassan történik. Meglepődve tapasztaltam, hogy Androidon mennyivel kezesebb ugyanez. Esetleg lehet konfigurálni, vagy felejtsem el, mert ilyen.
Köszi!
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Topikgazda
válasz TigerCat #320047 üzenetére
Szia!
Én is így használom (nemzetközi formátum), nekem nem tűnik soknak a 2 mp várakozási idő (persze, ezt mindenki másképp látja, neked „rém lassú”, szerintem oké). Úgy gondolom, a nem kívánt 0 karakter bevitel elkerülése miatt állítottak be ennyi nyomvatartási időt, így biztosan a + jelet fogod beírni.
Konfigurálni nem tudod.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest