Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok.Van egy Iphone 5-om. Egy teljes panel csere mennyibe kerul korubelul?
-
törölt tag
Sziasztok. Tudom,hogy nem hivatalos. Valaki tudna valami leirast,linket kuldeni amivel megtudom fuggetleniteni az Iphone 4-em? IOS 7.1.2 van rajta.
-
törölt tag
Sziasztok. A kovetkezo problema all fenn. Berakom a SIM kartyat a telefonba,a kodot keri is meg minden,azonban csak azt irja,hogy "kereses" aztan pedig,hogy "NINCS SZOLGALTATAS". Mi lehet az oka?
Valaszokat koszonom. -
törölt tag
Sziasztok.
Iphone vásárlás előtt állok. Két modell között gondolom, méghozzá a 6S vagy SE. Melyik lenne jobb választás? Tapasztalatokat esetleg tudna írni,akinek mindkettő volt?
Köszönöm a segítséget. További szép napot. -
törölt tag
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és a segítséget. Azt hiszem,hogy eléggé egyértelmű,hogy melyik készüléket fogom megvásárolni.
-
törölt tag
Jelen pillanattól kezdve egyre aktívabb leszek a fórumon.. 6s+ 64gb-ra esett a választás. Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
törölt tag
Sziasztok. Ma beléptem az app store-ba es a "nem sikerült kapcsolódni az app store-hoz" felirat fogadott. Wi-fin es mobilneten keresztül is próbáltam,telefont mar újrainditottam. Mi lehet a probléma? Van rá valami megoldás? 6S+
koszonom a valaszokat -
törölt tag
Köszönöm a gyors válaszokat,erre az egyszerű megoldásra nem is gondoltam. Megoldódott.
-
törölt tag
Sziasztok.
Az mitől van,hogy tegnap óta semmilyen alkalmazás nem küld értesítéseket? Kezd idegesítő lenni. Mi lenne erre a megoldás? -
törölt tag
Csak nálam nem jó a mobilnet? Ráadásul,ha átváltok 4G-re akkor azt írja,hogy "nincs szolgáltatás" és csak az újraindítás segít,fe még akkor sem lesz internet. 6s+ vodafone
-
törölt tag
Sziasztok. IOS telepítéséhez ugye nem kell internetkapcsolat?
-
törölt tag
válasz Kicsirics77 #169097 üzenetére
Telon keresztül frissíteném wifin letöltöttem már a rendszert,azonban már csak mobilnetet tudok használni. Ezért kérdeztem,hogy a telepítéshez esetleg kell e internet,mert a mobilnetemet nem szívesen áldoznám rá. Természetesen pár mb nem gond.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kicsirics77 #169102 üzenetére
Koszi. Akkor neki is allok a telepitesnek.
-
törölt tag
válasz mr_kickass #171304 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Nagyon hasznos lehet.
-
törölt tag
Sziasztok. Valaki rendelt már telefont a discount store-ból? Mennyire megbízható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest